2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Öyle iyi anliyorum kii..
Annem surekli geliyor gidiyor,evede yetismesi lazim 3 erkek var evde,buarada teyzemle hastanelere yetisti,halamin oglu evlendi haftasonu hep ordaydi yardim etti,gecen hafta egitime giderken hep yanimda geldi bekkledi..cok uzun zamandir durmuuyor dinlenemiyor..
Masallah diyelim onlarada :)
Ben olsam yapamam sanirim diyorum bu kadarini :)
Bide yeni ogrendim heyecandan uyuyamiyormuss :))))))) bu da cabasi..

Sen yine de kendini hirpalama..Artik dikkat etmek sart

Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 10 gün kaldı.
Doğumda hala lanugo (geçici tüyler) kalmış ise bunlar bebeğin omuzları, alın ve boynu üzerinde bulunur. Bir çok kadın gerçek doğum kasılmalarını, birikme, yükselme, kırılma ve düşme şeklinde dalgalar olarak tanımlar. Yürüyüş doğumu destelemek konusunda yardımcı olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Çok geçmiş olsun canım kontrolünde bir doktoruna danış bence durumunu eğer daha da kötü isen telefon aç, bebeğin besinsiz kalmasın lütfen..

Çok teşekkür ederim canım takvim için. Evet cuma günü kontrol var zaten o zaman soracağım nasipse. en son on gün önce gittim kilosu iyiydi. İ̇nşallah iyidir benim bıdık

Valla seninkiler yine evdeymiş bir de evlendiklerinde gör başınıza gelecekleri, abilerim anneme sanki onlara bakmaya mecburmuş gibi davranıyor onlar öyle davranınca doğal olarak gelinler de öyle davranıyor. Vallahi erkek çocuktan soğudum yaaa Allah'ın gücüne gitmesin ama, gerçekten bazen kaldıramıyorum anneme karşı sergiledikleri davranışlara. Öğlen bebeği emzirmeye geliyor bizim gelin abim getiriyor ve öğlen yemeği yiyorlar yani Allah'ın bir günü de demezmi ki insan anne sen hem bebek hem yemek çok yoruluyorsun bugün de ben dışarıdan yemek getireyim. Yok anacım yok böyle gelmiş böyle gider artık yapacak birşey yok, annem de onların evinde bile gidip yemek hazırlıyıor bu hanımlar bir taraflarını devirip yatıyorlar. Allah merhamet edene merhamet edermiş, herkesin zamanı gelecek...

Canım benimde aynen seninki gibiydi gecen hafta düzeldi haftası.Suan 35+6 yız bizde hatta doktorum bu gelişim sebebiyle 30 nisana kadar doğum olabilir diğiyordu hayırlısı bakalım.Ve karnımda aşşağıdaydı sonra yavas yavaş yine yukarıya çıkmıştı.Bugün yine indi.Olur böyle şeyler.Yinede dikkatli ol.Sezeryanı bilmiyorum ama 34+1 ken doğumumuz başladı bizim bebişimde sancı çıktı doğum sancısı ben hissetmiyordum öylesine kontrole gitmiştim.Kanuni hastanesine gonderdiler oradaki doktor 34 haftadan büyük bebekleri bir problem olmadığı sürece küveze almadıklarını söyledi.Sonra iki serum ve 3 kapsül ile sancımızı hafifletebildi.Normalde 2 haftada bir mkontrole gidilmesi lazım ama ben pek takmadım bunu istediğim zaman gittim hamdolsun problem çıkmadı bebeşlere ultrason zarar verdiği için bişi olmadıkça gitmek istemedim.Ultrasonlar bebklere ısı veriyorlar.Bebeğinin gelişimide güzel inş.doğum olsada problem çıkmaz.
war mi kizlar konu olarak yada tablo olarak ben aklimda tutamiom artik ta doguranlari bole beklenen tarihi suydu bu tarihte dogur du gibine bilim
Mneeee arkadaşımız bir liste yapmıştı hem bizim doğum topiğimizde açılmıştı oradada vardı burada da vardı.Mneeee arkadaşımız takip ediyor sanırım.
Bebekler gelişimini erken tamamlıyor galiba bu yılPlesanta eskimesi yaşlanması olarakda adlandırılıyor sanırım.Hatta burada bi arkadaşında plesantası yaşlandığı için doğum olmuştu ama 1-2 hafta bekletmişti doktoru sanırım.Yanlış hatırlamıyorsam.
Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
İnş.canım selam ve dualarım daim sizinle olsun inş.

Çok tatlı maşallah yüzü gibi kalbide sonsuza kadar temiz olur inş. canım.Çok yakışıklıymış ama
Bu biligi için teşekkürler.Hemen alacağım yanımda dursun inş.Selam ve dualarım daima sizinle olsun inş.
Rabbim sağlık ve şifa versin en kısa zamanda inş. tatlım.

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk
okuyabiln olursa Ayetel kürsi okuyabilir mi arkadaşlar

Papatya benim idrarda bile protein çıktı bi şey demiyo dr
dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk
Hemen okuyorum canım Rabbim şifa versin.inş.

Toplam 5 kisi dogurdu hele son hafta patir patir oldu...hazir miyim bilmiyorum

A benden de o kadar.. Ya iyi bir anne olamazsam onu için diye üdüm kopuyor.. Gece uyumazsa, gaz sancısı olursa hep ağlarsa ve ben çözüm yolları b ulamazsam diye düşünmekten helak oldum :)

Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
Doktorum eğer açılman iyi olursa hiç gerek kalmadan normal yaparız dedi ama, açılma yavaş ilerlerse uzun bi süreç olursa epidural uygularız dedi ki bu benim hoşuma gitti şahsen :) azcık korkuyorum da sancılardan

Koç tanıdığım bütün bebeler inanılmaz zordu, tamam çok akıllılar kabul ama bi o kadar da zor çocuklardı, koça denk gelmesin diye dua etmişliğimiz bile var eşimle :)))))

Ben hiç doğuracak gibi değilim valla heralde en son anne ben olucam :))

Kızlar benim ki 28 mayıs, ama doktorum 40-41.haftaları görürüz bi sıkıntı olmazsa dedi. Oyüzden hiç sıkıntı yapmayın ben hepinizi uğurlar tek başıma da yaparım doğumu
Haziran annelerine de mi yazsam, orda ilklerden olurum en azından

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün inşallahhhh.. Hememn hemen herkes uğraşıyor sarılıka elbet geçecek sizinkide, en acilinden bol şifalar canım :)

Yapma ya benim mayısın sonunda doğum ve bu bikaç gündür çok ağırlaştığıımı hissediyorum, daha da mı ağırlaşacağı yani :18:

Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
Hayırlısıyla al kucuklarını kucağına inşallahh canım benim, dualarım üçünüzle :)

Duygusal hamile seni :) hayrolsun rüyan canım bende sürekli ilginç ilginç rüyalar görüyorum, son haftaların stresinden sanırım :)

Ohhh ne güzel bi haber buu.. Daha da güzel haberlerini almak dileğiyle canım benim..
Bu arada göğüs kalkanı almıştım ben iyikide almışım ozaman :))

Eşin bile darlanıp başbaşa kalalım dediyse tamamdır bu iş :) herşeyde bi hayır vardır bak birbirinizin kıymetini daha iyi anladınız belkide bu karmaşada.. Başbaşa günlerin tadını çıkarın canım :)

poeticcry

Kızlar ikinizede çok geçmiş olsun
papatya senin işinde zor gerçekten burda olsan çoktan almıştı doktor sezaryene.. Ama mutlaka senden önce birsürü hameliede yaşamışlardır bunu gönlünü ferah tut, ilk defa denedikleri bişey değil sonuçta..
Güzel haberlerle gelin ikinizde inşallahh..

Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 10 gün kaldı.
Doğumda hala lanugo (geçici tüyler) kalmış ise bunlar bebeğin omuzları, alın ve boynu üzerinde bulunur. Bir çok kadın gerçek doğum kasılmalarını, birikme, yükselme, kırılma ve düşme şeklinde dalgalar olarak tanımlar. Yürüyüş doğumu destelemek konusunda yardımcı olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)

Merhaba, geçen hafta kontrolüm vardı burda altta çıkan haftayla gitmiyor benim 35 haftam dolmuştu.ilk defa nstye bağladılar hemşirenin dediğine göre hiç sevmedi bizimki nstyi, yarısında uyudu hemşire beni döndürdü uyansın bakalım dedi,şuan için doğum sancısı çıkmadı.Geceleri çok zorluyor.ayırt edemiyorum nette okuduğum sancılar gaz sancısıda olabilirmiş.sağa dayıyor ayağını canım acıyor ama napalım öyle işte bu cumartesi tekrar kontrol var izne çıkacağım 37 bekleyemeyeceğim,senin kontrollerin nasıl geçti?

Merak etme doğursakta seni bırakmayız, ne güzel işte herkesten tecrübe kazanırsın.
ayrıca bi sürü arkadaş doğurdu onlarda nisan annesi oldu hiç belli olmuyor bu doğum işi hiçç
benim iş yerinde 2 arkadaşım daha vardı onlar doğurdu bi ben kaldım, gaza geldim haftaya doğurucam

Evet koc cok zor ama tadi da bi farkli :))
Tamam ama bi tane kafi ikinciye gerek yok neyseki bogaya girdik :))

kilosuna 3400 dedi. daha da almasın zaten doğuramam böyle kalsın.

dizlerim ağrıyor benim de ya. her ayağa kalkışımda halter kaldırıyormuşum gibi hissediyorum. yatarken falan zaten eşim kaldırıyor. ya da yuvarlana yuvarlana kalkmaya çalışıyorum. bakalım önce hangisi gelecek. aramızda bir gün var.

bunlara insan dayanıyor da baştaki mide bulantılarını düşündükçe ben ikinciyi hayal bile edemiyorum. bir daha bu kadar kilo da almayacağım. 22 kilo aldım. üstüne üstlük şiştim bir de.. oturduğum yeri çökertiyorum.

Bizde dun kontrole gittik.2.600 kg bebek ufak biraz dedi.yavas ilerliyo gelisimimiz
benim ilki de 3 kiloyu bulmamisti cok konforlu degilim sanirim buyutemiyom bebeleri (
Tarihimiz 1 hafta daha uzadi 39 u doldurabilirsin bi aksilik cikmazsa dedi bakalim hayirlisi

Hahahahahaha neyim eksik sizden ayoll dersin gidersin doğuma çokta atarlı, havalı olur bak. nisan annelerine de bakıyorum bazen ama doğuran kendinden geçiyor, gaz, uykusuzluk, sarılık derken uğrayamaz oluyor bi çoğu. sona kalan garibanlarda buralar sessizleşti baya deyip dıruyolar ben biliyorum başıma gelecekleri de dur bakalım bekliyoruz gariban gariban

Evet koc cok zor ama tadi da bi farkli :))
Tamam ama bi tane kafi ikinciye gerek yok neyseki bogaya girdik :))

Hadi geçmiş olsun hepimize

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun.inşallah atlatirsiniz sarılığı
Hmmm iyi gelmiş seninkine kalabalık...izlesin biraz anlasın kıymetini.15 gün yan gel yat tatlım.

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk
okuyabiln olursa Ayetel kürsi okuyabilir mi arkadaşlar

Papatya benim idrarda bile protein çıktı bi şey demiyo dr
dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk
Canlarım yaa bozmadan moralinizi hayırlısıyla sorunsuz kavusacaksiniz miniklere
Aaa aşkolsun ya tek başına birakmayiz biz seni merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben grip oldum ya. burnum akıyor, boğazım acıyor. ne olacak şimdi? :26: doğar doğmaz bebeğe geçer mi ki? ne zaman doğuracağım da belli değil. gelmeye niyeti yok zaten. gelmesin bir kaç gün daha. ben iyileşeyim öyle gelsin. son haftada ne hastalığı bu ya. :2:

nm biz urfanın ilçesindeyiz,doğu görevi nedeniyle,buradakiler iyi diil zaten,diyarbakır a gittik
dr sadece tansiyonunu kontrol et dedi,ama benim belirtiler feci
demin buradaki dra gittik
bir sürü tahlil verdik,öğleden sonraçıkacak sonuçlar,buradaki dr preklemsi dedi,ama dediğin gibi güvenim kalmadı,diyrbakır da başka dr araştırıcam

cnm hiç olmaması gerekiyormuş
benim dün 100 dü
bugün bakalım kaç çıkacak,hadi bugün çıktı,yarın da mı tahlil vercez,stresten ağlayıp duruyorum
eşim de ben de perişanız şu anada

ofertacım başka bi dr bulcam,dediğn gibi,3.bi dr daha baksın,belki alırlar bebişi

Allah razı olsun tüm dua okuyanlardan
doğuma gidenlerin de Rabbim kolaylığını versin

geçmiş olsun bol sıvı alıp dinlen inşallah geçer bir iki güne

Oyy Allah kolaylik versin annene yaa..Zaten tam rahat edip artik dinlenecegi zamanlar aslinda..
Bence calismak gerekiyorsa icabina bakmak gerekiyor,boylesi cok sacma bisey..
Insallah senin dogumunla duzende bi farklilik olurda annede rahat eder..

Bi sonraki kontrolde hersey normal seyretti..Fark cikmadi,gercekten olcumler onemli doktordan doktora..
Iyi cok sukur hersey,her hafta kontrol devam ediyor..Bakalim ne zaman supriz yapacak kizcem :)
Minikte hakli annesi artik sıkısıyor :)
Guzel haberlerle dönün insallah..

Canım sen de çok çektin ya inş tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına bebeğini orda da işler öyle gidiyo demek ki

O daha birinciyi görmemiş canım ondan dördüncüyü istiyo hele bi gelsin bebiş. Biz kadınlar ister istemez çocuğa düşüyor erkekleri bi kenara atıyoruz sonra ikinci için yanaşıyoruz ama hamile kalınca da sen yoluna ben yoluma oluyo yazık adamcıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…