Canım ikinize de çok geçmiş olsun, papatya umarım öğleden sonra doktorunun kararı farklı olur ikiniz de korkmayın lütfen bebişleriniz sağ salim kucaklarınıza gelecek Allah'ın izniyle, sizin için dua ediyorum.
Valla haklısın aslında enerjimi saklamam lazım ama inan duramıyorum, annem de bebişe baktığı için evimi toparlamaya yardım edecek hiç kimse yok, kendi başıma kaldım resmen halletmeye çalışıyorum bir yandan işlerimi. Aslında bazen diyorum ki amaaaaan bırak yaaa doğumdan sonra halletsin annen diyorum ama ona da kıyamıyorum çok yoruluyor zaten benden başka ona da acıyan yok insanın iki erkek kardeşi olunca annesini düşünmek kız çocuğa düşüyor...
Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 10 gün kaldı.
Doğumda hala lanugo (geçici tüyler) kalmış ise bunlar bebeğin omuzları, alın ve boynu üzerinde bulunur. Bir çok kadın gerçek doğum kasılmalarını, birikme, yükselme, kırılma ve düşme şeklinde dalgalar olarak tanımlar. Yürüyüş doğumu destelemek konusunda yardımcı olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Çok geçmiş olsun canım kontrolünde bir doktoruna danış bence durumunu eğer daha da kötü isen telefon aç, bebeğin besinsiz kalmasın lütfen..
Valla seninkiler yine evdeymiş bir de evlendiklerinde gör başınıza gelecekleri, abilerim anneme sanki onlara bakmaya mecburmuş gibi davranıyor onlar öyle davranınca doğal olarak gelinler de öyle davranıyor. Vallahi erkek çocuktan soğudum yaaa Allah'ın gücüne gitmesin ama, gerçekten bazen kaldıramıyorum anneme karşı sergiledikleri davranışlara. Öğlen bebeği emzirmeye geliyor bizim gelin abim getiriyor ve öğlen yemeği yiyorlar yani Allah'ın bir günü de demezmi ki insan anne sen hem bebek hem yemek çok yoruluyorsun bugün de ben dışarıdan yemek getireyim. Yok anacım yok böyle gelmiş böyle gider artık yapacak birşey yok, annem de onların evinde bile gidip yemek hazırlıyıor bu hanımlar bir taraflarını devirip yatıyorlar. Allah merhamet edene merhamet edermiş, herkesin zamanı gelecek...Öyle iyi anliyorum kii..
Annem surekli geliyor gidiyor,evede yetismesi lazim 3 erkek var evde,buarada teyzemle hastanelere yetisti,halamin oglu evlendi haftasonu hep ordaydi yardim etti,gecen hafta egitime giderken hep yanimda geldi bekkledi..cok uzun zamandir durmuuyor dinlenemiyor..
Masallah diyelim onlarada :)
Ben olsam yapamam sanirim diyorum bu kadarini :)
Bide yeni ogrendim heyecandan uyuyamiyormuss :))))))) bu da cabasi..
Sen yine de kendini hirpalama..Artik dikkat etmek sart
Canım benimde aynen seninki gibiydi gecen hafta düzeldi haftası.Suan 35+6 yız bizde hatta doktorum bu gelişim sebebiyle 30 nisana kadar doğum olabilir diğiyordu hayırlısı bakalım.Ve karnımda aşşağıdaydı sonra yavas yavaş yine yukarıya çıkmıştı.Bugün yine indi.Olur böyle şeyler.Yinede dikkatli ol.Sezeryanı bilmiyorum ama 34+1 ken doğumumuz başladı bizim bebişimde sancı çıktı doğum sancısı ben hissetmiyordum öylesine kontrole gitmiştim.Kanuni hastanesine gonderdiler oradaki doktor 34 haftadan büyük bebekleri bir problem olmadığı sürece küveze almadıklarını söyledi.Sonra iki serum ve 3 kapsül ile sancımızı hafifletebildi.Normalde 2 haftada bir mkontrole gidilmesi lazım ama ben pek takmadım bunu istediğim zaman gittim hamdolsun problem çıkmadı bebeşlere ultrason zarar verdiği için bişi olmadıkça gitmek istemedim.Ultrasonlar bebklere ısı veriyorlar.Bebeğinin gelişimide güzel inş.doğum olsada problem çıkmaz.slm kızlar doğum yapan yeni arkadaşlara hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşşş. sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
doğuma 40 gün var son adet tarihine göre ama bebek 2-3 hafta önden gidiyor. iri bebek olacağından sezeryan olabilirim. sezeryan tarihi neye göre belirleniyor ki
birde karnım aşağı indi göğsümden bayağı ayrıldı bu doğumun yaklaşması anlamına mı geliyor. bebeğin hareketlkeri normal ama ben ağırlaştım hersey zor gelmeye başladı. çok ayakta kalınca ve sürekli oturunca ayaklarım şişiyor dinlenince geçiyor. tansiyonum normal şu an.
diğer sorumda şuan 34+3 günlüğüz 2 haftada bir mi dr gitmeliyim.
son olarak eğer bebeğim gelmeye kalkarsa ya da allah korusun herhangi bir sebepten sezeryan olursam bebeğim küveze alınır mı ya da bir sorun olur mu tahminen kilosu şu an 2800-3000 arası boyu da 48-50 cm. gelişimini ne zaman tamamlıyor tehlikenin kalkması için
Mneeee arkadaşımız bir liste yapmıştı hem bizim doğum topiğimizde açılmıştı oradada vardı burada da vardı.Mneeee arkadaşımız takip ediyor sanırım.war mi kizlar konu olarak yada tablo olarak ben aklimda tutamiom artik ta doguranlari bole beklenen tarihi suydu bu tarihte dogur du gibine bilim
Bebekler gelişimini erken tamamlıyor galiba bu yılplasenta eskimesi ne demek ya.. doktor bugün bana plasenta eskimeye başlamış dedi. daha mı eskimesin? hayla doğurmadım ben.herkesler doğuruyor.. nasıl mayıs annesisiniz siz arkadaşlar. mayısı niçin beklemiyor kimse.
İnş.canım selam ve dualarım daim sizinle olsun inş.Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyohepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
Bu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Hayır olsun inş. Bu topikde aldığım bi tecrübeye göre bi arkadaşımızda doğum yaptığı günü görmüştü ve aynı gün doğum yaptı hepimiz şaşırmıştık hayırlı olsun inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok tatlı maşallah yüzü gibi kalbide sonsuza kadar temiz olur inş. canım.Çok yakışıklıymış amaNorthstar, Mrsbeyaz, Dalokaysmom. Sedoss, Galefir, Nurgulalper ve sayamadığım bir sürü anne hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah hiç birimizin bebeği küvozde kalmasın hemen bizlerin kucağına gelsin.
Ben iyice temizlik manyağı oldum kızlar sürekli yerleri felan siliyorum, dolapları düzeltiyorum, yazlık kışlık ayırıyorum, kızımın eşyalarını hazırlamaya çalışıyorum, günde 5-6 çeşit yemek yapıyorum artık ne yaptığımın farkında değilim sanırım bu bebeğe bakma olayı beni iyice strese soktu. Arada abimin oğluna bakmak durumunda kalıyorum ( annem dişine implant yaptırdığı ve sık sık doktora görünme durumları olduğu için ), o beni daha çok strese sokuyor. Size Kemal ve Rengin'in fotoğrafını yollamak istiyorum :)Eki Görüntüle 1081517
Bu biligi için teşekkürler.Hemen alacağım yanımda dursun inş.Selam ve dualarım daima sizinle olsun inş.Gunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
Rabbim sağlık ve şifa versin en kısa zamanda inş. tatlım.Ebemin yanindan geliyorum idrarimda protein cikti yine... Tansiyonumu ölctu 14/9 cikti biraz yuksek dinlen 10 dk sonra tekrar bakicam dedi...
ikinci kez ölctugunde dahada yukselmisti 15/11 cikti... Malesef preeklemsi mevcut... Turkiyede olsam hemen alirlardi ama burada ani ölum kalim meselesi yoksa hicbirsey yapmiyolar malesef tedavi ediyolar sadece... esim dogumu baslatin riske gerek yok daha fazla deyince biz baslatirsak daha zor olur onun icin cunki vucudu hazir degil sezeryan gerekebilir vs dedi...
Ayni zamanda elde yuzde ayakta asiri sislikler arada bas agrisi bas dönmesi sag ust karin bölgesinde agri var..
Öglen hastanede doktorun yanina gitmem icin randevu verdi ordada kan alinicak yineve idrar birakicam...bakalim ordan ne cikicak hayirlisi artik
Hemen okuyorum canım Rabbim şifa versin.inş.cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk
okuyabiln olursa Ayetel kürsi okuyabilir mi arkadaşlar
Papatya benim idrarda bile protein çıktı bi şey demiyo dr
dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk
Toplam 5 kisi dogurdu hele son hafta patir patir oldu...hazir miyim bilmiyorum
Doktorum eğer açılman iyi olursa hiç gerek kalmadan normal yaparız dedi ama, açılma yavaş ilerlerse uzun bi süreç olursa epidural uygularız dedi ki bu benim hoşuma gitti şahsen :) azcık korkuyorum da sancılardanNormal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
Sadakat guven merhamet ve sabir diyosan evet bogalar sakindirler
Ancak bu ikili iliskilerde ise yariyor anne kiz arasinda pek ise yaramiyo
Benim de tecrubeyle sabit
Ilki koc su pazartesi gelse de koc burcunu gecsek diye gun sayiyorum resmen :))
Cok yaramaz koclar ates parcasi gibi :))
Ben hiç doğuracak gibi değilim valla heralde en son anne ben olucam :))
Canim takvimini göremiyorum ama benim daha 5 haftam var BDT ye kanala girmemiş kuzu ben ağrı hissediyorum ama sancı değilmiş o açılmaya bakmadım henüz dr erken doğum durumun yok dedi...23 mayisi bekliyoruz bebis de beklerse ben de birçok kişinin doğurduğunu görenlerden olacağım sanırım
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün inşallahhhh.. Hememn hemen herkes uğraşıyor sarılıka elbet geçecek sizinkide, en acilinden bol şifalar canım :)slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
valla son bir haftadır ağırlaşmanın ne demek olduğunu iyi anladım ben. önceden de çok ağırlaştım falan diyordum ama. eğer görürsen 39-40. haftaları o zaman durum çok daha vahim arkadaşım haberin olsun.
Hayırlısıyla al kucuklarını kucağına inşallahh canım benim, dualarım üçünüzle :)Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyohepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
Bu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Gunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
bugün misafirlerim gitti.evimdeyim nihayet sabah sabah anneme gitmekten kurtuldum.hazırladım kahvaltımı ohh miss gibi evimde geçireceğim günümü.15 gün sonra yani tamda doğumda yine burdalar
ama ben anneme gideceğim doğum sonrası.önümde evimde geçirebileceğim 15 günüm var yanlızca ben kimse olmadan.insanın evinde yalnız olması ne büyük nimetmiş onu anladım.sanki yeni gelin evi gibi heryeri tek tek gezip eşyalarımı sevdim sabah sabah.psikolojim iyice bozulmuş sanırım.
eşim aradı az önce işten erken geleyimde çocuk okuldan gelmeden biraz baş başa kalalım evde diyor.hihihi onada çok güldüm.
Ebemin yanindan geliyorum idrarimda protein cikti yine... Tansiyonumu ölctu 14/9 cikti biraz yuksek dinlen 10 dk sonra tekrar bakicam dedi...
ikinci kez ölctugunde dahada yukselmisti 15/11 cikti... Malesef preeklemsi mevcut... Turkiyede olsam hemen alirlardi ama burada ani ölum kalim meselesi yoksa hicbirsey yapmiyolar malesef tedavi ediyolar sadece... esim dogumu baslatin riske gerek yok daha fazla deyince biz baslatirsak daha zor olur onun icin cunki vucudu hazir degil sezeryan gerekebilir vs dedi...
Ayni zamanda elde yuzde ayakta asiri sislikler arada bas agrisi bas dönmesi sag ust karin bölgesinde agri var..
Öglen hastanede doktorun yanina gitmem icin randevu verdi ordada kan alinicak yineve idrar birakicam...bakalim ordan ne cikicak hayirlisi artik
Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.
Cok sirinler,kurdelayi baglaman ya da mumkunse ufak bi kurdela degisikligide guzel olabilir
Fotografi goremiyorum tlfndan :)
Isimlerde Ilgın - ipek - Sezin - ilke simdilik aklima gelenler..isme karar verince hep gitmis aklimdan
Bizim kizimizin adida Sezen olacak insallah..
Buarada kontrolun nasil gecti merak ettim..
Kızlar benim ki 28 mayıs, ama doktorum 40-41.haftaları görürüz bi sıkıntı olmazsa dedi. Oyüzden hiç sıkıntı yapmayın ben hepinizi uğurlar tek başıma da yaparım doğumu
Haziran annelerine de mi yazsam, orda ilklerden olurum en azından
A benden de o kadar.. Ya iyi bir anne olamazsam onu için diye üdüm kopuyor.. Gece uyumazsa, gaz sancısı olursa hep ağlarsa ve ben çözüm yolları b ulamazsam diye düşünmekten helak oldum :)
Doktorum eğer açılman iyi olursa hiç gerek kalmadan normal yaparız dedi ama, açılma yavaş ilerlerse uzun bi süreç olursa epidural uygularız dedi ki bu benim hoşuma gitti şahsen :) azcık korkuyorum da sancılardan
Koç tanıdığım bütün bebeler inanılmaz zordu, tamam çok akıllılar kabul ama bi o kadar da zor çocuklardı, koça denk gelmesin diye dua etmişliğimiz bile var eşimle :)))))
Kızlar benim ki 28 mayıs, ama doktorum 40-41.haftaları görürüz bi sıkıntı olmazsa dedi. Oyüzden hiç sıkıntı yapmayın ben hepinizi uğurlar tek başıma da yaparım doğumu
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün inşallahhhh.. Hememn hemen herkes uğraşıyor sarılıka elbet geçecek sizinkide, en acilinden bol şifalar canım :)
Yapma ya benim mayısın sonunda doğum ve bu bikaç gündür çok ağırlaştığıımı hissediyorum, daha da mı ağırlaşacağı yani :18:
Hayırlısıyla al kucuklarını kucağına inşallahh canım benim, dualarım üçünüzle :)
Duygusal hamile seni :) hayrolsun rüyan canım bende sürekli ilginç ilginç rüyalar görüyorum, son haftaların stresinden sanırım :)
Ohhh ne güzel bi haber buu.. Daha da güzel haberlerini almak dileğiyle canım benim..
Bu arada göğüs kalkanı almıştım ben iyikide almışım ozaman :))
Eşin bile darlanıp başbaşa kalalım dediyse tamamdır bu iş :) herşeyde bi hayır vardır bak birbirinizin kıymetini daha iyi anladınız belkide bu karmaşada.. Başbaşa günlerin tadını çıkarın canım :)
poeticcry
Kızlar ikinizede çok geçmiş olsun
papatya senin işinde zor gerçekten burda olsan çoktan almıştı doktor sezaryene.. Ama mutlaka senden önce birsürü hameliede yaşamışlardır bunu gönlünü ferah tut, ilk defa denedikleri bişey değil sonuçta..
Güzel haberlerle gelin ikinizde inşallahh..
doktor tarih vermedimi canım sana, eskime ya da yaşlanma diyorlar, bildiğim kadarıyla bebişe yeterince besin gitmiyor bebiş normal hızında gelişmiyor böyle olunca, bişey demediyse demek ki kilosu yerindeymiş.
ay senle benim günlerimiz aynı nie doğuruyorsun sen
hadi sen doğuruyorsun ben neden hala çalışıyorum
hayırlısıyla kucağın al inşallah canım sezeryan olucaksın heralde, Allah kurtarsın şimdiden gözün aydın diyelim
Di mi arkadaşım ya? Ben de çoook zorlanıyorum artık...Her geçen gün biraz daha ağırlaştıgımı hissediyorum. Gelmeye de hiç niyeti yok gibi... yatmak kalkmak bile büyük iş...hakkımızda hayırlısı artık
Imdatt bananee yaa esim daha 4.yu dusunuo bu gidisle ben ikinciyi nasil dusuncem.Dun soyledim zaten sen dorduncuyu dusunurken benim ikinciyi dusuncek halim kalmadi unut die.Sustu kaldi sadece bakti napsin halimi goruyo hamile kalmadan once yerimse oturamiodum bilio hateketli olmam hosunada gidiodu bu halimi gorunce fena oldu bukadarini oda bende beklemioduk cunku.,.
Merak etme doğursakta seni bırakmayız, ne güzel işte herkesten tecrübe kazanırsın.
ayrıca bi sürü arkadaş doğurdu onlarda nisan annesi oldu hiç belli olmuyor bu doğum işi hiçç
benim iş yerinde 2 arkadaşım daha vardı onlar doğurdu bi ben kaldım, gaza geldim haftaya doğurucam
Evet koc cok zor ama tadi da bi farkli :))
Tamam ama bi tane kafi ikinciye gerek yok neyseki bogaya girdik :))
Gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun.inşallah atlatirsiniz sarılığıslm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Hmmm iyi gelmiş seninkine kalabalık...izlesin biraz anlasın kıymetini.15 gün yan gel yat tatlım.bugün misafirlerim gitti.evimdeyim nihayet sabah sabah anneme gitmekten kurtuldum.hazırladım kahvaltımı ohh miss gibi evimde geçireceğim günümü.15 gün sonra yani tamda doğumda yine burdalar
ama ben anneme gideceğim doğum sonrası.önümde evimde geçirebileceğim 15 günüm var yanlızca ben kimse olmadan.insanın evinde yalnız olması ne büyük nimetmiş onu anladım.sanki yeni gelin evi gibi heryeri tek tek gezip eşyalarımı sevdim sabah sabah.psikolojim iyice bozulmuş sanırım.
eşim aradı az önce işten erken geleyimde çocuk okuldan gelmeden biraz baş başa kalalım evde diyor.hihihi onada çok güldüm.
Ebemin yanindan geliyorum idrarimda protein cikti yine... Tansiyonumu ölctu 14/9 cikti biraz yuksek dinlen 10 dk sonra tekrar bakicam dedi...
Canlarım yaa bozmadan moralinizi hayırlısıyla sorunsuz kavusacaksiniz miniklerecnm 36+5 iz
çok moralim bozuk
okuyabiln olursa Ayetel kürsi okuyabilir mi arkadaşlar
Papatya benim idrarda bile protein çıktı bi şey demiyo dr
dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk
Aaa aşkolsun ya tek başına birakmayiz biz seni merak etmeA benden de o kadar.. Ya iyi bir anne olamazsam onu için diye üdüm kopuyor.. Gece uyumazsa, gaz sancısı olursa hep ağlarsa ve ben çözüm yolları b ulamazsam diye düşünmekten helak oldum :)
Doktorum eğer açılman iyi olursa hiç gerek kalmadan normal yaparız dedi ama, açılma yavaş ilerlerse uzun bi süreç olursa epidural uygularız dedi ki bu benim hoşuma gitti şahsen :) azcık korkuyorum da sancılardan
Koç tanıdığım bütün bebeler inanılmaz zordu, tamam çok akıllılar kabul ama bi o kadar da zor çocuklardı, koça denk gelmesin diye dua etmişliğimiz bile var eşimle :)))))
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün inşallahhhh.. Hememn hemen herkes uğraşıyor sarılıka elbet geçecek sizinkide, en acilinden bol şifalar canım :)
Yapma ya benim mayısın sonunda doğum ve bu bikaç gündür çok ağırlaştığıımı hissediyorum, daha da mı ağırlaşacağı yani :18:
Hayırlısıyla al kucuklarını kucağına inşallahh canım benim, dualarım üçünüzle :)
Duygusal hamile seni :) hayrolsun rüyan canım bende sürekli ilginç ilginç rüyalar görüyorum, son haftaların stresinden sanırım :)
Ohhh ne güzel bi haber buu.. Daha da güzel haberlerini almak dileğiyle canım benim..
Bu arada göğüs kalkanı almıştım ben iyikide almışım ozaman :))
Eşin bile darlanıp başbaşa kalalım dediyse tamamdır bu iş :) herşeyde bi hayır vardır bak birbirinizin kıymetini daha iyi anladınız belkide bu karmaşada.. Başbaşa günlerin tadını çıkarın canım :)
poeticcry
Kızlar ikinizede çok geçmiş olsun
papatya senin işinde zor gerçekten burda olsan çoktan almıştı doktor sezaryene.. Ama mutlaka senden önce birsürü hameliede yaşamışlardır bunu gönlünü ferah tut, ilk defa denedikleri bişey değil sonuçta..
Güzel haberlerle gelin ikinizde inşallahh..
Aaa aşkolsun ya tek başına birakmayiz biz seni merak etme
Biz papatyaya burda olsan coktan alırlardı dıyoruz da, senın doktor nıye boyle yapıyor anlamadım. Muhakkak rahat davrandıgına gore bır gordugu bıldıgı vardır da tansıyonun yuksekmıs cıdden. Nerede hangi doktora gıdıyorsun, bence de baska bır doktordan fıkır almanda cok fayda var. Moralını bozma dıyorum ama senın yerıne kendımı koyunca senı cok ıyı anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Bugun derdıne bır sıfa veya bır gonlune su serpecek bır acıklama bulman ıcın tum kalbımle dua ettım, ayetel kürsi okudum arkadasım. Haberlerini bekliyoruz.
cnm hiç olmaması gerekiyormuşInsallah canim korkutma kendini gerilemisse bile pek sorun olmaz haftan gayet iyi tehlike varsa alinmalari dahada iyi...
Doktorun önemsemiyorsa baska doktora görun derim...
ama protein orani degisiyor bak benimki cumartesi 200 du pazar 0 di bugun yine 100 olmus bakalim öglen kac olucak anliycagin degisip duruyor insallah seninkide sifirlardadir simdi...
tansiyon korkutuyor beni simdilik... Dualarim seninle insallah atlatiriz bugunleri ama unutma sen moralini bozarsan bebis icin kötu olur oyuzden rahat ol...
sanırım normaldir aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruz.ben çok kötü hissedersem hemen doktora koşuyorum bu ara adamda sıkıldı benden.
canlarım sizin için dua ediyorum bugün korkmayın allah yardımcınız olsun.papatya belki öğlen doktor bir karar verir de doğumu başlatır.
poeticcty canım okudum ayetel kursi.sende başka bir doktorun fikrini alsan hem belki içinde rahatlar böylece.
ben grip oldum ya. burnum akıyor, boğazım acıyor. ne olacak şimdi? :26: doğar doğmaz bebeğe geçer mi ki? ne zaman doğuracağım da belli değil. gelmeye niyeti yok zaten.gelmesin bir kaç gün daha. ben iyileşeyim öyle gelsin. son haftada ne hastalığı bu ya. :2:
Valla seninkiler yine evdeymiş bir de evlendiklerinde gör başınıza gelecekleri, abilerim anneme sanki onlara bakmaya mecburmuş gibi davranıyor onlar öyle davranınca doğal olarak gelinler de öyle davranıyor. Vallahi erkek çocuktan soğudum yaaa Allah'ın gücüne gitmesin ama, gerçekten bazen kaldıramıyorum anneme karşı sergiledikleri davranışlara. Öğlen bebeği emzirmeye geliyor bizim gelin abim getiriyor ve öğlen yemeği yiyorlar yani Allah'ın bir günü de demezmi ki insan anne sen hem bebek hem yemek çok yoruluyorsun bugün de ben dışarıdan yemek getireyim. Yok anacım yok böyle gelmiş böyle gider artık yapacak birşey yok, annem de onların evinde bile gidip yemek hazırlıyıor bu hanımlar bir taraflarını devirip yatıyorlar. Allah merhamet edene merhamet edermiş, herkesin zamanı gelecek...
Merhaba, geçen hafta kontrolüm vardı burda altta çıkan haftayla gitmiyor benim 35 haftam dolmuştu.ilk defa nstye bağladılar hemşirenin dediğine göre hiç sevmedi bizimki nstyi, yarısında uyudu hemşire beni döndürdü uyansın bakalım dedi,şuan için doğum sancısı çıkmadı.Geceleri çok zorluyor.ayırt edemiyorum nette okuduğum sancılar gaz sancısıda olabilirmiş.sağa dayıyor ayağını canım acıyor ama napalım öyle işte bu cumartesi tekrar kontrol var izne çıkacağım 37 bekleyemeyeceğim,senin kontrollerin nasıl geçti?
Canım sen de çok çektin ya inş tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına bebeğini orda da işler öyle gidiyo demek kiEbemin yanindan geliyorum idrarimda protein cikti yine... Tansiyonumu ölctu 14/9 cikti biraz yuksek dinlen 10 dk sonra tekrar bakicam dedi...
O daha birinciyi görmemiş canım ondan dördüncüyü istiyo hele bi gelsin bebiş. Biz kadınlar ister istemez çocuğa düşüyor erkekleri bi kenara atıyoruz sonra ikinci için yanaşıyoruz ama hamile kalınca da sen yoluna ben yoluma oluyo yazık adamcıklaraImdatt bananee yaa esim daha 4.yu dusunuo bu gidisle ben ikinciyi nasil dusuncem.Dun soyledim zaten sen dorduncuyu dusunurken benim ikinciyi dusuncek halim kalmadi unut die.Sustu kaldi sadece bakti napsin halimi goruyo hamile kalmadan once yerimse oturamiodum bilio hateketli olmam hosunada gidiodu bu halimi gorunce fena oldu bukadarini oda bende beklemioduk cunku.,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?