2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.
Benim de bugün bulantı istifra ettim bilen var mı insan endişeleniyo

Ben anlamıyom böyle insanları bari minnettarlık gösterin güleryüz tatlı dil arada hediye gönül alın dua edin

Katılıyorum şu zamanlar çok zor zaman geçmiyor ama bulantı dönemi daha zordu şimdi iyi kötü yemeğimi yapabiliyorum o zaman çok istedim biri bana ev yemeği yapsa diye hele de küçük oğlumla ilgilenemedim diye ona göre yemekler yapıp azcık da peşinden takip etmek gerekiyo yedi mi yemedi mi diye baya vicdan azabı çektim o aralar bunlar da psikolojisini bozuyor insanın

Bende onunla ilgilenmek istiyorum elimden geleni zorluyorum sırf daha fazla ilgi gösterip mutlu etmek için ama sınırlı tabii.Napiim elimde değil farkında zaten oda şükür bu aralar fark etti neler çekipte ona söylemediğimi biraz nazlanıom şimdi ama sıkmıyorum kıyamam ben ona.Doğumdan sonra merak ediom o nasıl değişicek kararlarını falan merak ediom nasıl değişcek hayırlısı bakalım.

İnş hemen geçer canım vardır bi hayır az kalmış zamanın da ağırlaşmanın üstüne daha bi zor oluyor hastalık

öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın Allah bebeklerinize sağlık mutluluk versin inş bizde yeni doktordan geldik ayın 29 Nisan'da Sezar'yan olacağım tam olarak 37.5 günlük olacak bebeğim bugün kilosu 3.300 gr göründü erken alınmasının nedeni yüksek tansiyon sorunum var doktoruma bir hafta daha brkliyebilirim derken bana kızdı ayaklı bomba gibisin kesinlikle riske atamayız dedi benim korkum çocuğumun zayıf doğması sizce 37.5 olması Sezar'yan için normalmi kızlar

Papatyaorj ve poeticcry
Ins ikinizde de bi sknti cikmaz gonlunuzu ferah tutun.dualarimiz sizinle...

Sefamolsunn yalniz degilsin merak etme benim bdt 29 mayis.beraberce bol bol hayirlariz arkadaslari ;-))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dr yeni geldim önce nts bağladım sonra dr göründüm bebek 3300 olmuş boyuda 50 cm olmuş herşey yolunda dedi sancıların başlamış dedi bende sevindim büyümüş dye dr çok beklememesi bizim için iyi dedi nasıl doğuracan bunu dedi hoşuma gidiyo büyük olması heycanlandım Allah kolay doğuma nasip etsin hepimize,
bugün doğgum odası baya doluydu 4, 5 tane doğum vardı sancı çekenler doğumu başlayanlar bekleyenler yoğun bi gündü bugün baya

Canım doktorunu dinle bence.Yüksek tansiyon hafife alıncak değil sonuçları çok kötü inş.Rabbim yardımcınız olur.

Son düzenleme:
Doktorun nezaman doğumun dedi?

Son düzenleme:
Sefamolsunn yalniz degilsin merak etme benim bdt 29 mayis.beraberce bol bol hayirlariz arkadaslari ;-))

:))) artık biz birbirimize destek oluruz napalım, uğramayanlara trip atar, naz ederiz geçiririz doğuma kadar günleri bi şekilde artık

37 den sonraki doğumlar miadinda kabul ediliyor ki kilosu da gayet iyi bence sıkıntı yapma...

Kizlar aranizda how i met your mother izleyen var mı bilmiyorum az önce final bölümünü izledim çok fena oldum.agladim resmen yaa bu hormonlar mahvetti beni...finalde şaşırttı resmen...

En son doğum yapacaklara benide ekleyin şekerler. Nst ye grdm sonuca baktık ebeyle 3 tane çıktı 50 60 arası ama druma gitm göstermeye nırmal haftaya tekrar girelim dedi başkada hiiçç bişey demedi bu adam beni takmıyo sanırım ayy bn çok duygusal olmuşum sanırım sefamolsun haklısın canımm:))

Maşallah canım iyi herşeyi ilk bebeğin sanırım

aman yarabbii ne guzelll haberler bunlar ne guzelll haberlerrr merak etme tatlim azaldisa bitiodur tekrar basladigini duymadim hic.....dualarimiz hep seninle yarin baska arkadasla tatlim bosuna mi burdayiz ya hu ........artik bitti hersey guzel anne temizle bakalim bezleri ) ;)) allah kolaylik wersin...( bu arada su operasyon ne tatlim nerden ne alaka )

canim butun sikayetler waraa ne beklio bu adam teshis icin off bu dr lar sikayetim arti die bidaha mi gitsen okudugum kadariyla bu tansiyon ve protein mewzu hafife alincak bisi degil.....okuruz tabiki allah hepimizin dualarini kabul etsin...

bu kadar net ve belli ise sebeb sayilmio mu yaaa sezaryen icin....bebek bu sonucta ama yaaaa sebep iste nie bole seni her saat beklerken delirtiolar....yaaa allah yardimcin olsun tatlim allah dagina gore kar wrrir derler yaaa dilerim kuzuda oraya gore sapsaglam bi bebis olur....

Ağlayıp üzülme lütfen canım tansiyonunu da bebeği de kötü etkileyeceksin. Benim doktor tansiyon için limonlu su iç demişti ama ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Bebeğinin kilosu çok iyi maaşallah. Doktor alınması gerekli diyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

SELAM GÜZEL ANNELER İZMİR ÖZEL HAYAT HASTANESİNE GİDEN VAR MI? ORDAKİ OP. DR. MURAT POLAT a MUAYENE OLUP MEMNUN KALAN VE MURAT BEYİN SEZERYANLA DOĞUMUNDAN MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRKLER..

herkes gibi bende pek ic acici degilim bugun bu adet agrisi ve idrarim daki antibiotik icmisim giibi koku sinirimi bozuo ustunede bi dunya kasilip duruo kizim allah snumuzu hayir etsin

İnş hemen geçer canım vardır bi hayır az kalmış zamanın da ağırlaşmanın üstüne daha bi zor oluyor hastalık

hastalığın zorluğunu da geçtim. şimdi doğarsa ona da bulaşırsa diye korkuyorum. inşallah doğumdan önce geçer.

insan hamileyken gerçekten bazı şeyleri daha iyi anlıyor. bi yemek yapan olsa, hatta bi ekmek veren olsa diye bekliyor. hele bir de çocukla ne kadar zorlanmışsındır. neyse ki geride kaldı... sağlıkla çocuğunu kucağına al canım.

geçmiş olsun bol sıvı alıp dinlen inşallah geçer bir iki güne

sağolasın arkadaşım. dinleniyorum inşallah geçecek... :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…