Benim de bugün bulantı istifra ettim bilen var mı insan endişeleniyoSlm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.
Ben anlamıyom böyle insanları bari minnettarlık gösterin güleryüz tatlı dil arada hediye gönül alın dua edinValla seninkiler yine evdeymiş bir de evlendiklerinde gör başınıza gelecekleri, abilerim anneme sanki onlara bakmaya mecburmuş gibi davranıyor onlar öyle davranınca doğal olarak gelinler de öyle davranıyor. Vallahi erkek çocuktan soğudum yaaa Allah'ın gücüne gitmesin ama, gerçekten bazen kaldıramıyorum anneme karşı sergiledikleri davranışlara. Öğlen bebeği emzirmeye geliyor bizim gelin abim getiriyor ve öğlen yemeği yiyorlar yani Allah'ın bir günü de demezmi ki insan anne sen hem bebek hem yemek çok yoruluyorsun bugün de ben dışarıdan yemek getireyim. Yok anacım yok böyle gelmiş böyle gider artık yapacak birşey yok, annem de onların evinde bile gidip yemek hazırlıyıor bu hanımlar bir taraflarını devirip yatıyorlar. Allah merhamet edene merhamet edermiş, herkesin zamanı gelecek...
kilosuna 3400 dedi. daha da almasın zaten doğuramam böyle kalsın.
dizlerim ağrıyor benim de ya. her ayağa kalkışımda halter kaldırıyormuşum gibi hissediyorum. yatarken falan zaten eşim kaldırıyor. ya da yuvarlana yuvarlana kalkmaya çalışıyorum. bakalım önce hangisi gelecek. aramızda bir gün var.
bunlara insan dayanıyor da baştaki mide bulantılarını düşündükçe ben ikinciyi hayal bile edemiyorum. bir daha bu kadar kilo da almayacağım. 22 kilo aldım. üstüne üstlük şiştim bir de.. oturduğum yeri çökertiyorum.
O daha birinciyi görmemiş canım ondan dördüncüyü istiyo hele bi gelsin bebiş. Biz kadınlar ister istemez çocuğa düşüyor erkekleri bi kenara atıyoruz sonra ikinci için yanaşıyoruz ama hamile kalınca da sen yoluna ben yoluma oluyo yazık adamcıklara
ben grip oldum ya. burnum akıyor, boğazım acıyor. ne olacak şimdi? :26: doğar doğmaz bebeğe geçer mi ki? ne zaman doğuracağım da belli değil. gelmeye niyeti yok zaten.gelmesin bir kaç gün daha. ben iyileşeyim öyle gelsin. son haftada ne hastalığı bu ya. :2:
Canım doktorunu dinle bence.Yüksek tansiyon hafife alıncak değil sonuçları çok kötü inş.Rabbim yardımcınız olur.öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın Allah bebeklerinize sağlık mutluluk versin inş bizde yeni doktordan geldik ayın 29 Nisan'da Sezar'yan olacağım tam olarak 37.5 günlük olacak bebeğim bugün kilosu 3.300 gr göründü erken alınmasının nedeni yüksek tansiyon sorunum var doktoruma bir hafta daha brkliyebilirim derken bana kızdı ayaklı bomba gibisin kesinlikle riske atamayız dedi benim korkum çocuğumun zayıf doğması sizce 37.5 olması Sezar'yan için normalmi kızlar
Doktorun nezaman doğumun dedi?bende dr yeni geldim önce nts bağladım sonra dr göründüm bebek 3300 olmuş boyuda 50 cm olmuş herşey yolunda dedi sancıların başlamış dedi bende sevindim büyümüş dye dr çok beklememesi bizim için iyi dedi nasıl doğuracan bunu dedi hoşuma gidiyo büyük olması heycanlandım Allah kolay doğuma nasip etsin hepimize,
bugün doğgum odası baya doluydu 4, 5 tane doğum vardı sancı çekenler doğumu başlayanlar bekleyenler yoğun bi gündü bugün baya
çok sağol canım evt sağlıklı olsunda o bana yeterCanım doktorunu dinle bence.Yüksek tansiyon hafife alıncak değil sonuçları çok kötü inş.Rabbim yardımcınız olur.
Sefamolsunn yalniz degilsin merak etme benim bdt 29 mayis.beraberce bol bol hayirlariz arkadaslari ;-))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın Allah bebeklerinize sağlık mutluluk versin inş bizde yeni doktordan geldik ayın 29 Nisan'da Sezar'yan olacağım tam olarak 37.5 günlük olacak bebeğim bugün kilosu 3.300 gr göründü erken alınmasının nedeni yüksek tansiyon sorunum var doktoruma bir hafta daha brkliyebilirim derken bana kızdı ayaklı bomba gibisin kesinlikle riske atamayız dedi benim korkum çocuğumun zayıf doğması sizce 37.5 olması Sezar'yan için normalmi kızlar
bende dr yeni geldim önce nts bağladım sonra dr göründüm bebek 3300 olmuş boyuda 50 cm olmuş herşey yolunda dedi sancıların başlamış dedi bende sevindim büyümüş dye dr çok beklememesi bizim için iyi dedi nasıl doğuracan bunu dedi hoşuma gidiyo büyük olması heycanlandım Allah kolay doğuma nasip etsin hepimize,
bugün doğgum odası baya doluydu 4, 5 tane doğum vardı sancı çekenler doğumu başlayanlar bekleyenler yoğun bi gündü bugün baya
Gunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
canim butun sikayetler waraa ne beklio bu adam teshis icin off bu dr lar sikayetim arti die bidaha mi gitsen okudugum kadariyla bu tansiyon ve protein mewzu hafife alincak bisi degil.....okuruz tabiki allah hepimizin dualarini kabul etsin...cnm benim protein 100 mg çıktı tansiyonda hep 9 a5 ken birden 11 e 7 oldu
bebişte gerileme de var
sabahtan beri ağlıyorum,ne yapacağımı bilmiyorum
baş ağrısı,baş dönmesi ve gözümün önünde uçuşan karartılar var
senin protein ve tansiyon miktarın kaç
Ebemin yanindan geliyorum idrarimda protein cikti yine... Tansiyonumu ölctu 14/9 cikti biraz yuksek dinlen 10 dk sonra tekrar bakicam dedi...
ikinci kez ölctugunde dahada yukselmisti 15/11 cikti... Malesef preeklemsi mevcut... Turkiyede olsam hemen alirlardi ama burada ani ölum kalim meselesi yoksa hicbirsey yapmiyolar malesef tedavi ediyolar sadece... esim dogumu baslatin riske gerek yok daha fazla deyince biz baslatirsak daha zor olur onun icin cunki vucudu hazir degil sezeryan gerekebilir vs dedi...
Ayni zamanda elde yuzde ayakta asiri sislikler arada bas agrisi bas dönmesi sag ust karin bölgesinde agri var..
Öglen hastanede doktorun yanina gitmem icin randevu verdi ordada kan alinicak yineve idrar birakicam...bakalim ordan ne cikicak hayirlisi artik
nm biz urfanın ilçesindeyiz,doğu görevi nedeniyle,buradakiler iyi diil zaten,diyarbakır a gittik
dr sadece tansiyonunu kontrol et dedi,ama benim belirtiler feci
demin buradaki dra gittik
bir sürü tahlil verdik,öğleden sonraçıkacak sonuçlar,buradaki dr preklemsi dedi,ama dediğin gibi güvenim kalmadı,diyrbakır da başka dr araştırıcam
cnm hiç olmaması gerekiyormuş
benim dün 100 dü
bugün bakalım kaç çıkacak,hadi bugün çıktı,yarın da mı tahlil vercez,stresten ağlayıp duruyorum
eşim de ben de perişanız şu anada
ofertacım başka bi dr bulcam,dediğn gibi,3.bi dr daha baksın,belki alırlar bebişi
Allah razı olsun tüm dua okuyanlardan
doğuma gidenlerin de Rabbim kolaylığını versin
öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın Allah bebeklerinize sağlık mutluluk versin inş bizde yeni doktordan geldik ayın 29 Nisan'da Sezar'yan olacağım tam olarak 37.5 günlük olacak bebeğim bugün kilosu 3.300 gr göründü erken alınmasının nedeni yüksek tansiyon sorunum var doktoruma bir hafta daha brkliyebilirim derken bana kızdı ayaklı bomba gibisin kesinlikle riske atamayız dedi benim korkum çocuğumun zayıf doğması sizce 37.5 olması Sezar'yan için normalmi kızlar
İnş hemen geçer canım vardır bi hayır az kalmış zamanın da ağırlaşmanın üstüne daha bi zor oluyor hastalık
Benim de bugün bulantı istifra ettim bilen var mı insan endişeleniyo
Ben anlamıyom böyle insanları bari minnettarlık gösterin güleryüz tatlı dil arada hediye gönül alın dua edin
Katılıyorum şu zamanlar çok zor zaman geçmiyor ama bulantı dönemi daha zordu şimdi iyi kötü yemeğimi yapabiliyorum o zaman çok istedim biri bana ev yemeği yapsa diye hele de küçük oğlumla ilgilenemedim diye ona göre yemekler yapıp azcık da peşinden takip etmek gerekiyo yedi mi yemedi mi diye baya vicdan azabı çektim o aralar bunlar da psikolojisini bozuyor insanın
geçmiş olsun bol sıvı alıp dinlen inşallah geçer bir iki güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?