herkes gibi bende pek ic acici degilim bugun bu adet agrisi ve idrarim daki antibiotik icmisim giibi koku sinirimi bozuo ustunede bi dunya kasilip duruo kizim allah snumuzu hayir etsin
Canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış eskiler öyle derler yani, ben bebeğimi bir kez bile göremedim rüyamda babası bile görmüş :)
Ben her sabah tuvalete korku ile gidiyorum acaba suyum gelir mi, acaba kan gelir mi nerdeyse gitmelk istemiyorum tuvalete her gün regl sancım var ama korkuyorum resmen doğurmaktan...
37 den sonraki doğumlar miadinda kabul ediliyor ki kilosu da gayet iyi bence sıkıntı yapma...
Kizlar aranizda how i met your mother izleyen var mı bilmiyorum az önce final bölümünü izledim çok fena oldum.agladim resmen yaa bu hormonlar mahvetti beni...finalde şaşırttı resmen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim en sevdigim diziydi how I met your mother.... Benim de sinirlerim bozuldu finale... ama ben Barney ile Robinin ayrılmasına acaip üzüldüm, favori çiftimdi :)
Bebek yine az hareket edince doktora gittim nst iyi çıktı doktor herşey normal dedi gönderdi beni.bebek hareketlerimi iyi takip et dedi sadece.bu tavrı sinir ediyor beni korkuyorum böyle söyledikçe.bir saat içinde 3 kere oynamalıymış soluna yatıp dinlenme pozisyonunda say dedi.şu an bebek doğsa iyi olmaz erken doğum belirtinde yok dedi. Ama yine kafam karıştı geldim eve.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba
39+5 teyim ama bebk hala dönmemiş, benim durumumda olan var mı acaba?
Normal olmasını çok istiyordum ama sezeryan yolu gözükmeye başladı galiba..Bundan sonra döner mi ki bilginiz var mı??
S.a :)
Ben de gizli takipcilerdenim :)
Hepinizin her seyini biliyorum :))
Bugunku kontrolumde bebegim hala basini asagi cevirmemisti+boynuna kordon dolanmis+iriymis
Bu sebeplerle doktorum persembe sezeryan icin gun verdi :)
Cok heyecanli, cok telasli ve cok mutluyum.
Ruyada gibi hissediyorum kendimi :)
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve en guzelini nasip etsin...
kızlar merhaba
geçmişi okuyayım diyorum ama okuduğumdan bişey anlamıyorum heyecandan karnım ağrıyor :) perşembe günü sezaryenle kavuşucam meleğime inşallah. ultrasonda suyumun daha da azaldığını görünce zaten normal doğumda ısrar etmemem gerektiğini anladım. yine de konuştum doktorumla ve bebek için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdik. anestezi doktorumla da tanıştım çok sevdim içim çok rahat şu an eskisi kadar korkmuyorum. doğumdan sonra 3 gün kalıcam hastanede. en çok sıkıntı ilk 3 günde oluyormuş zaten Allahın izniyle ağrıyı sancıyı hastanede bırakıp gelicem :) şu an tek derdim 3 gün yıkanmadan nasıl durucam saçlarım kirlenicek :) elidorun kuru şampuan diye bişeyi çıkmış bugun onu alıp deniycem inşallah işe yarıyorduröpüyorum hepinizi ufak tefek hazırlıklarım kaldı onları tamamlıycam çok heyecanlı oluyormuş o gun gelince kim bilir nasıl olucak
Ohhhh canım sonunda sen de evde yayanlar kervanına katıldın bizim gibi :) Bol bol dinlen bebişin gelişsin o da dinlensin ikinizde birbiriniz için enerji biriktirin :)bugün misafirlerim gitti.evimdeyim nihayet sabah sabah anneme gitmekten kurtuldum.hazırladım kahvaltımı ohh miss gibi evimde geçireceğim günümü.15 gün sonra yani tamda doğumda yine burdalar
ama ben anneme gideceğim doğum sonrası.önümde evimde geçirebileceğim 15 günüm var yanlızca ben kimse olmadan.insanın evinde yalnız olması ne büyük nimetmiş onu anladım.sanki yeni gelin evi gibi heryeri tek tek gezip eşyalarımı sevdim sabah sabah.psikolojim iyice bozulmuş sanırım.
eşim aradı az önce işten erken geleyimde çocuk okuldan gelmeden biraz baş başa kalalım evde diyor.hihihi onada çok güldüm.
Canım tansiyon problemin daha önemli bebeğin kilosundan ama bence kilosu da gayet normal hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah :)öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın Allah bebeklerinize sağlık mutluluk versin inş bizde yeni doktordan geldik ayın 29 Nisan'da Sezar'yan olacağım tam olarak 37.5 günlük olacak bebeğim bugün kilosu 3.300 gr göründü erken alınmasının nedeni yüksek tansiyon sorunum var doktoruma bir hafta daha brkliyebilirim derken bana kızdı ayaklı bomba gibisin kesinlikle riske atamayız dedi benim korkum çocuğumun zayıf doğması sizce 37.5 olması Sezar'yan için normalmi kızlar
Handrake ben salya sümük oldum hatta ağlamaktan başıma ağrılar girdi, bebekler iç çeke çeke uyur ya öylece de uyuyakalmışım :)Kizlar aranizda how i met your mother izleyen var mı bilmiyorum az önce final bölümünü izledim çok fena oldum.agladim resmen yaa bu hormonlar mahvetti beni...finalde şaşırttı resmen...
Çok güzel arkadaşım Allah ikinizi birbirinize sağlıklı olarak kavuştursun, darısı hepimizin başına :)S.a :)
Bugunku kontrolumde bebegim hala basini asagi cevirmemisti+boynuna kordon dolanmis+iriymis
Hehehhehehe bizim zaten çocuğumuz olmuyor önceden çok kafama takıyorum ama bizim de avantajlı olduğumuz yerler var :) 3 yıl verdi tüp bebek merkezi diğer embriyoları donmuş olarak tutmak için 2016 Eylül'de süreleri bitiyor o zaman yaparız 2. bebeği sanırım..Kızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
Çok kalıyormuşsun canım bizim burada ertesi günü taburcu ediyorlar bebekte ve annede herhangi bir sorun olmadığı takdirde zaten 3. gün duşu doktorlar öneriyorlar, hem sütün bolca gelmesini sağlıyormuş. Ama o şampuanı ben de denemek istiyorum bana da yaz lütfen işine yaradı mı yaramadı mı merak ediyorum.kızlar merhaba
geçmişi okuyayım diyorum ama okuduğumdan bişey anlamıyorum heyecandan karnım ağrıyor :) perşembe günü sezaryenle kavuşucam meleğime inşallah. ultrasonda suyumun daha da azaldığını görünce zaten normal doğumda ısrar etmemem gerektiğini anladım. yine de konuştum doktorumla ve bebek için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdik. anestezi doktorumla da tanıştım çok sevdim içim çok rahat şu an eskisi kadar korkmuyorum. doğumdan sonra 3 gün kalıcam hastanede. en çok sıkıntı ilk 3 günde oluyormuş zaten Allahın izniyle ağrıyı sancıyı hastanede bırakıp gelicem :) şu an tek derdim 3 gün yıkanmadan nasıl durucam saçlarım kirlenicek :) elidorun kuru şampuan diye bişeyi çıkmış bugun onu alıp deniycem inşallah işe yarıyorduröpüyorum hepinizi ufak tefek hazırlıklarım kaldı onları tamamlıycam çok heyecanlı oluyormuş o gun gelince kim bilir nasıl olucak
Madem öyle sen de endişelendikçe git canım, acaba surat mı asar diye düşünmekten iyidir... Evhamlı olmak iyi değil ama benim burada gördüğüm geniş doktoru olanlar daha çok üzülüyorBebek yine az hareket edince doktora gittim nst iyi çıktı doktor herşey normal dedi gönderdi beni.bebek hareketlerimi iyi takip et dedi sadece.bu tavrı sinir ediyor beni korkuyorum böyle söyledikçe.bir saat içinde 3 kere oynamalıymış soluna yatıp dinlenme pozisyonunda say dedi.şu an bebek doğsa iyi olmaz erken doğum belirtinde yok dedi. Ama yine kafam karıştı geldim eve.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba
39+5 teyim ama bebk hala dönmemiş, benim durumumda olan var mı acaba?
Normal olmasını çok istiyordum ama sezeryan yolu gözükmeye başladı galiba..Bundan sonra döner mi ki bilginiz var mı??
Neee Barney ile Robin ayrıldılar mı???? Ben hep cnbce den izledim iki ileri üç geri hep aynı bölümler vardı. Şu başroldeki çocuğun kimle evleneceğini öğrenemedim bi türlü.Canım benim en sevdigim diziydi how I met your mother.... Benim de sinirlerim bozuldu finale... ama ben Barney ile Robinin ayrılmasına acaip üzüldüm, favori çiftimdi :)
Barney kızını kucağına alınca koyverdim ben çok üzüldüm yaa keşke Robinden olsaydı bebek ama Ted e de üzüldüm son zamanlarda, unutamamişti Robini... cok karışık duygular içindeyim😢altı üstü dizi yani niye abarttiysam 😊
Cancalar bugün herkeste hafif ağrılar endişeler var aynı durum benim için de geçerli adet olacakmış gibi sızım var ama temizlik yapıyorum evde mola verdim. aksama çok pişman olacağım biliyorum ama böyle de rahat edemiyorum sinirlerim bozuluyor
evden tozu arindiramadim gitti cati dubleksi bizim daire üstte yatak odası var tavan lambiri İzocam serdirdik yalıtım için belki toza da bir nebze etkili olur dedim ama nerdee... ev konfeksiyon Atölyesi gibi her daim toz uçuşuyor üstelik halılarim da shagy denilen türden yazın kaldiriyorum hali degistirmek de yeterli gelmedi bu zamana kadar idare ettim ama bebek doğunca böyle olmaz en az 1 yil daha bu evdeyim yeni süpürge almayi düşünüyorum toz torbasiz mi suya cekenlerden mi alsam karar veremiyorum var mı bana yol gösterecek olan tozla nasıl başa cikabilirim😨😨😨
S.a :)
Kızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
Barney kızını kucağına alınca koyverdim ben çok üzüldüm yaa keşke Robinden olsaydı bebek ama Ted e de üzüldüm son zamanlarda, unutamamişti Robini... cok karışık duygular içindeyim😢altı üstü dizi yani niye abarttiysam 😊
Cancalar bugün herkeste hafif ağrılar endişeler var aynı durum benim için de geçerli adet olacakmış gibi sızım var ama temizlik yapıyorum evde mola verdim. aksama çok pişman olacağım biliyorum ama böyle de rahat edemiyorum sinirlerim bozuluyor
evden tozu arindiramadim gitti cati dubleksi bizim daire üstte yatak odası var tavan lambiri İzocam serdirdik yalıtım için belki toza da bir nebze etkili olur dedim ama nerdee... ev konfeksiyon Atölyesi gibi her daim toz uçuşuyor üstelik halılarim da shagy denilen türden yazın kaldiriyorum hali degistirmek de yeterli gelmedi bu zamana kadar idare ettim ama bebek doğunca böyle olmaz en az 1 yil daha bu evdeyim yeni süpürge almayi düşünüyorum toz torbasiz mi suya cekenlerden mi alsam karar veremiyorum var mı bana yol gösterecek olan tozla nasıl başa cikabilirim😨😨😨
hastalığın zorluğunu da geçtim. şimdi doğarsa ona da bulaşırsa diye korkuyorum. inşallah doğumdan önce geçer.
insan hamileyken gerçekten bazı şeyleri daha iyi anlıyor. bi yemek yapan olsa, hatta bi ekmek veren olsa diye bekliyor. hele bir de çocukla ne kadar zorlanmışsındır. neyse ki geride kaldı... sağlıkla çocuğunu kucağına al canım.
sağolasın arkadaşım. dinleniyorum inşallah geçecek... :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?