2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Seninki geliyor olmasin??? İshal agrilar asagi inmeler fln

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli dogumlar insallah :)
Kisa surede acil sifa bol süt diliyorum :)

O kadar cok ki korunma yontemleri arastir derim,egitimde gormustuk cok vvarmis valla bilmedigim :))))
3saati gecmeyen duzenli emzirmelerde korurmus,tabii bu sans tarafi :))

Hayirli olsun :))
Saclarini ördürebilirsinn kuaförde,madem gun belli
Hem duzgun hem temiz olacak,salarsanda dalgali durur,bigunde toplasan ohhh :))))

Önemli olan dönmesi canım, doğum kanalına nasılsa doğarken girecek.

Çıktı mı sonuçların cnm. İnş Diyarbakırda iyi bir doktor vardır ve çözüm bulursunuz.

cnm tam teşhis koymadı,bi kaç gün tansiyonunu ölç dedi,ama benim belirtiler preklemsi
Umarım bebişe ve bna bi şey olmaz,ne olur dua edin bize
psikolojim alt üst oldu

tam olarak belırtılerı soyleyebılırmısın canım??

sanırım bende de var.. ve dr a gıtmek ıcın daha 7 gunum var...
cok mu gec olur bılemedımkı...

Korunma mevzusu konuşulmuş bizimde normal yoldan olmuyor bebeklerim tüp bebek. Sanırım en iyi tarafı korunma derdimizin olmaması.

Köşeden benim bebeklerde donmuş embriyo şimdi doğacak olan beş senelik donmuş embriyo. Saklama süresi bitince olmaz düşüncesiyle denedik bizde.:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıktı mı sonuçların cnm. İnş Diyarbakırda iyi bir doktor vardır ve çözüm bulursunuz.
cnm çıktı
protein negatif çıktı ama yarın yine yükselebilirmiş,tansiyon bi indi bi çıktı

tam olarak belırtılerı soyleyebılırmısın canım??

sanırım bende de var.. ve dr a gıtmek ıcın daha 7 gunum var...
cok mu gec olur bılemedımkı...

cnm
benim ellerim ve ayaklarım şiş ama öyle böyle bi şişlik
şiddetli baş ağrısı,gözde uçuşan kararmalar vardı
idrarda protein çıktı,tansiyon sürekli kontrol altında

kızlar sizin de ayaklarınız şiş mi

Ben izliyorum hatta son bi kac sayfayi okuyup izlemeye baslayacagim.daha 3.sezona yeni baslayacagim.boyle komik bi dizi nasil huzunlu biter..ee kimmis anne ( saka :) )

Benim inanılmaz şişliğim var.. Eller ayaklar hep uyuşuk. Tansiyon oynak.. Gözümde uçuşan bişeyler var tansiyondan kaynaklı olduğunu düşündüğümden sallamadım pek.. Cildimin bazen kabardığı da oluyor.. Kaşınıyorum.. Baş ağrım yok çok şükür.. Bunlar gebeliğin son haftasında normaldir illaki diye dr a bişe demedim.. Azcık bahsedecek oldum butun gun hastanede müşade altında tutarım idrarına bakarım deyince gerek yok nasılsa bi şekilde doğacak bu çocuk dedim Allah a emanet eve döndüm.. Bilemedim şimdi.. Çok mu önemli?? İdrarda protein çıkınca nolur? Cehaletimi mazur görün...

Yarin yine baktiracaksin degil mi? Umarim saglikla gelir minnosun

Ayak sisligi bende hep var uzatsam da tuzsuz da yesem.. Tansiyon bas agrisi yok ama yere bastikca aciyacak kadar sis ayaklarim surekli

Haydaaa
Tansiyon 14-9 oluyorsa hic kacma arkadasim direk git doktora

Vay gizli ajan☺neden geç geldin bakim.allah sorunsuz kucağına almayi nasip etsin
Ben de kara kara bu konuyu düşünüyorum. En az 4 yıl korunmak istiyorum
3 gün çok değil mi yaa😕benim arkadaşım sezeryandan 2 gun sonra duş almıştı dikişine şu getirmeye çalışarak dr alabilirsin demiş
Valla bitti diye üzülüyorum hala şimdi neizleyecegim ben boşluğa düştüm allahtan bebis geliyor
Benimki eskidiğinde yeni birşey çıkmazsa su tanklı olanlardan almayı düşünüyorum hatta buhar temizleyicili setler var onları araştırmak istiyorum.

Geçen mediamarket da bakıyordum supurgelere aklımda su tanklı vardı görevli kız şu torbasiz tavsiye etti kafam karıştı bilemedim ki hem aşağı yukarı tasiyabilecegim kolay temizlenebilir birsey olması lazım tabi mumkunse bir de uygun fiyatlı zira bebis için baya masraf olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haydaaa
Tansiyon 14-9 oluyorsa hic kacma arkadasim direk git doktora

Kacmaktan değilde önemli değildr ddim ne bilim.. Herseye normal dedikleri için.. Benim tansiyonum her zamn 8-5... Ama en son hastanede 13-8 çıktı..dr um bu düşmezse gidemezsin dedi neyseki düştü de sıkıntı yok dedik.. Ama baska bişeyden bahsetmedim dr a şişlik hariç..

Arkadaşlar herkese merhaba;

Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.

Ben izliyorum hatta son bi kac sayfayi okuyup izlemeye baslayacagim.daha 3.sezona yeni baslayacagim.boyle komik bi dizi nasil huzunlu biter..ee kimmis anne ( saka :) )
Ooo daha yolun başındasin sana özendim suan önünde 6 tane sezon var ne guzel

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebis nasıl kilo boy sağlık deneyimlerini bekliyoruz hikayeni de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı kemik ağrısı bendede var uzun zamandır bütün ağrılar birleşti dayanılmıyo artık bende aynı öyle diyorum biran önce zamanı gelsede doğsa şöyle rahat rahat hareket etmeyi özledim

Nüye 3 gün tutuyolar hastanede beni gaz çıkınca çıkardılar ertesi gün toplam 24 saat anca kaldım

Perşembe doğumu olan arkadaşlaragüzel doğumlar diliyorum Allahtan. Çok az kalmış

Benim şafak 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…