Amin ins.Bende bugun bagirsaklarimi bozdum galiba cok fena oldum yaa.Uzerine bide hadsafa regl sancisi cekiyorum.Bebisimin hareketleri hafif azcikda olsa var ama onde iice toplandi bugun bide assagiya indi bugun.Nezaman gecicek.bunlar yhauw.Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin ins.
S.a :)
Ben de gizli takipcilerdenim :)
Hepinizin her seyini biliyorum :))
Bugunku kontrolumde bebegim hala basini asagi cevirmemisti+boynuna kordon dolanmis+iriymis
Bu sebeplerle doktorum persembe sezeryan icin gun verdi :)
Cok heyecanli, cok telasli ve cok mutluyum.
Ruyada gibi hissediyorum kendimi :)
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve en guzelini nasip etsin...
Kızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
kızlar merhaba
geçmişi okuyayım diyorum ama okuduğumdan bişey anlamıyorum heyecandan karnım ağrıyor :) perşembe günü sezaryenle kavuşucam meleğime inşallah. ultrasonda suyumun daha da azaldığını görünce zaten normal doğumda ısrar etmemem gerektiğini anladım. yine de konuştum doktorumla ve bebek için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdik. anestezi doktorumla da tanıştım çok sevdim içim çok rahat şu an eskisi kadar korkmuyorum. doğumdan sonra 3 gün kalıcam hastanede. en çok sıkıntı ilk 3 günde oluyormuş zaten Allahın izniyle ağrıyı sancıyı hastanede bırakıp gelicem :) şu an tek derdim 3 gün yıkanmadan nasıl durucam saçlarım kirlenicek :) elidorun kuru şampuan diye bişeyi çıkmış bugun onu alıp deniycem inşallah işe yarıyorduröpüyorum hepinizi ufak tefek hazırlıklarım kaldı onları tamamlıycam çok heyecanlı oluyormuş o gun gelince kim bilir nasıl olucak
Kizlar selamlar,
bebegin donmesi diyorsunuz ya.ne demek bu?
Bebegin basinin asagida olmasi demek mi?
Basinin dogum kanalina girmesi dedikleri mi?
Asagi inmesi baska bisey degil mi.
benim 8.aydan itibaren bebegin durusu basasi.bu normal.
ancak asagi inmemis o ayri.dogum yaklasinca inecek herhalde.
ustteki sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.
Önemli olan dönmesi canım, doğum kanalına nasılsa doğarken girecek.
nm biz urfanın ilçesindeyiz,doğu görevi nedeniyle,buradakiler iyi diil zaten,diyarbakır a gittik
dr sadece tansiyonunu kontrol et dedi,ama benim belirtiler feci
demin buradaki dra gittik
bir sürü tahlil verdik,öğleden sonraçıkacak sonuçlar,buradaki dr preklemsi dedi,ama dediğin gibi güvenim kalmadı,diyrbakır da başka dr araştırıcam
cnm hiç olmaması gerekiyormuş
benim dün 100 dü
bugün bakalım kaç çıkacak,hadi bugün çıktı,yarın da mı tahlil vercez,stresten ağlayıp duruyorum
eşim de ben de perişanız şu anada
ofertacım başka bi dr bulcam,dediğn gibi,3.bi dr daha baksın,belki alırlar bebişi
Allah razı olsun tüm dua okuyanlardan
doğuma gidenlerin de Rabbim kolaylığını versin
Lilacsofie, donmesi ne demek.ben onu anlamadim.
Dönmesi; başını aşağı tarafa dönmesi. Başı yukarda poposu aşağıda olursa ters duruş oluyor. Doğumu riskli, doktorlar sezeryan ile alıyor.
cnm tam teşhis koymadı,bi kaç gün tansiyonunu ölç dedi,ama benim belirtiler preklemsi
Umarım bebişe ve bna bi şey olmaz,ne olur dua edin bize
psikolojim alt üst oldu
cnm çıktıÇıktı mı sonuçların cnm. İnş Diyarbakırda iyi bir doktor vardır ve çözüm bulursunuz.
tam olarak belırtılerı soyleyebılırmısın canım??
sanırım bende de var.. ve dr a gıtmek ıcın daha 7 gunum var...
cok mu gec olur bılemedımkı...
37 den sonraki doğumlar miadinda kabul ediliyor ki kilosu da gayet iyi bence sıkıntı yapma...
Kizlar aranizda how i met your mother izleyen var mı bilmiyorum az önce final bölümünü izledim çok fena oldum.agladim resmen yaa bu hormonlar mahvetti beni...finalde şaşırttı resmen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm çıktı
protein negatif çıktı ama yarın yine yükselebilirmiş,tansiyon bi indi bi çıktı
cnm
benim ellerim ve ayaklarım şiş ama öyle böyle bi şişlik
şiddetli baş ağrısı,gözde uçuşan kararmalar vardı
idrarda protein çıktı,tansiyon sürekli kontrol altında
kızlar sizin de ayaklarınız şiş mi
cnm çıktı
protein negatif çıktı ama yarın yine yükselebilirmiş,tansiyon bi indi bi çıktı
cnm
benim ellerim ve ayaklarım şiş ama öyle böyle bi şişlik
şiddetli baş ağrısı,gözde uçuşan kararmalar vardı
idrarda protein çıktı,tansiyon sürekli kontrol altında
kızlar sizin de ayaklarınız şiş mi
Benim inanılmaz şişliğim var.. Eller ayaklar hep uyuşuk. Tansiyon oynak.. Gözümde uçuşan bişeyler var tansiyondan kaynaklı olduğunu düşündüğümden sallamadım pek.. Cildimin bazen kabardığı da oluyor.. Kaşınıyorum.. Baş ağrım yok çok şükür.. Bunlar gebeliğin son haftasında normaldir illaki diye dr a bişe demedim.. Azcık bahsedecek oldum butun gun hastanede müşade altında tutarım idrarına bakarım deyince gerek yok nasılsa bi şekilde doğacak bu çocuk dedim Allah a emanet eve döndüm.. Bilemedim şimdi.. Çok mu önemli?? İdrarda protein çıkınca nolur? Cehaletimi mazur görün...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vay gizli ajan☺neden geç geldin bakim.allah sorunsuz kucağına almayi nasip etsinS.a :)
Ben de gizli takipcilerdenim :)
Hepinizin her seyini biliyorum :))
Bugunku kontrolumde bebegim hala basini asagi cevirmemisti+boynuna kordon dolanmis+iriymis
Bu sebeplerle doktorum persembe sezeryan icin gun verdi :)
Cok heyecanli, cok telasli ve cok mutluyum.
Ruyada gibi hissediyorum kendimi :)
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve en guzelini nasip etsin...
Ben de kara kara bu konuyu düşünüyorum. En az 4 yıl korunmak istiyorumKızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
3 gün çok değil mi yaa😕benim arkadaşım sezeryandan 2 gun sonra duş almıştı dikişine şu getirmeye çalışarak dr alabilirsin demişkızlar merhaba
geçmişi okuyayım diyorum ama okuduğumdan bişey anlamıyorum heyecandan karnım ağrıyor :) perşembe günü sezaryenle kavuşucam meleğime inşallah. ultrasonda suyumun daha da azaldığını görünce zaten normal doğumda ısrar etmemem gerektiğini anladım. yine de konuştum doktorumla ve bebek için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdik. anestezi doktorumla da tanıştım çok sevdim içim çok rahat şu an eskisi kadar korkmuyorum. doğumdan sonra 3 gün kalıcam hastanede. en çok sıkıntı ilk 3 günde oluyormuş zaten Allahın izniyle ağrıyı sancıyı hastanede bırakıp gelicem :) şu an tek derdim 3 gün yıkanmadan nasıl durucam saçlarım kirlenicek :) elidorun kuru şampuan diye bişeyi çıkmış bugun onu alıp deniycem inşallah işe yarıyorduröpüyorum hepinizi ufak tefek hazırlıklarım kaldı onları tamamlıycam çok heyecanlı oluyormuş o gun gelince kim bilir nasıl olucak
Valla bitti diye üzülüyorum hala şimdi neizleyecegim ben boşluğa düştüm allahtan bebis geliyorOhhhh canım sonunda sen de evde yayanlar kervanına katıldın bizim gibi :) Bol bol dinlen bebişin gelişsin o da dinlensin ikinizde birbiriniz için enerji biriktirin :)
Canım tansiyon problemin daha önemli bebeğin kilosundan ama bence kilosu da gayet normal hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah :)
Handrake ben salya sümük oldum hatta ağlamaktan başıma ağrılar girdi, bebekler iç çeke çeke uyur ya öylece de uyuyakalmışım :)
Çok güzel arkadaşım Allah ikinizi birbirinize sağlıklı olarak kavuştursun, darısı hepimizin başına :)
Hehehhehehe bizim zaten çocuğumuz olmuyor önceden çok kafama takıyorum ama bizim de avantajlı olduğumuz yerler var :) 3 yıl verdi tüp bebek merkezi diğer embriyoları donmuş olarak tutmak için 2016 Eylül'de süreleri bitiyor o zaman yaparız 2. bebeği sanırım..
Çok kalıyormuşsun canım bizim burada ertesi günü taburcu ediyorlar bebekte ve annede herhangi bir sorun olmadığı takdirde zaten 3. gün duşu doktorlar öneriyorlar, hem sütün bolca gelmesini sağlıyormuş. Ama o şampuanı ben de denemek istiyorum bana da yaz lütfen işine yaradı mı yaramadı mı merak ediyorum.
Benimki eskidiğinde yeni birşey çıkmazsa su tanklı olanlardan almayı düşünüyorum hatta buhar temizleyicili setler var onları araştırmak istiyorum.
Haydaaa
Tansiyon 14-9 oluyorsa hic kacma arkadasim direk git doktora
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo daha yolun başındasin sana özendim suan önünde 6 tane sezon var ne guzelBen izliyorum hatta son bi kac sayfayi okuyup izlemeye baslayacagim.daha 3.sezona yeni baslayacagim.boyle komik bi dizi nasil huzunlu biter..ee kimmis anne ( saka :) )
Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Galiba strese girdim.Herhalde cok agirlastim die yerimden kalkmak istemiom nerdeyse kalkuncaa iki bujlum oluyom kasiklarim adet sancisiyla kasilio ve cati kemiklerim cok agrio haddinden fazla bir haftadir cekiyorum herhalde artik hic donemiom yataktada kalkip otarafa yatmak bile daha kolay geliyo imdatt. Biran once gelissin bebisim istiommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?