Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Canim operasyon soyle kasigimdan kan alip omuriligime tekrar girip yama yapicaklardi eğer gecmeseydiaman yarabbii ne guzelll haberler bunlar ne guzelll haberlerrr merak etme tatlim azaldisa bitiodur tekrar basladigini duymadim hic.....dualarimiz hep seninle yarin baska arkadasla tatlim bosuna mi burdayiz ya hu ........artik bitti hersey guzel anne temizle bakalim bezleri) ; )) allah kolaylik wersin...( bu arada su operasyon ne tatlim nerden ne alaka )
Lilacsofie, donmesi ne demek.ben onu anlamadim.
Kızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
Canim operasyon soyle kasigimdan kan alip omuriligime tekrar girip yama yapicaklardi eğer gecmeseydiAma cok şükür sabahdan beri gayet iyiyim maşallah :) Mis kokulu kizimin gobegi düştü biraz once ilk ben gördüm. :) Tarifsiz mutluluk bu Rabbim hepinize nasip etsin canim. Allah razi olsun dua eden iyi dileklerde bulunan bütün arkadaslarimizdan. :)
Korunma mevzusu konuşulmuş bizimde normal yoldan olmuyor bebeklerim tüp bebek. Sanırım en iyi tarafı korunma derdimizin olmaması.
Köşeden benim bebeklerde donmuş embriyo şimdi doğacak olan beş senelik donmuş embriyo. Saklama süresi bitince olmaz düşüncesiyle denedik bizde.:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm baş ağrısı ve tansiyon önemli,bir de idrarda proteinBenim inanılmaz şişliğim var.. Eller ayaklar hep uyuşuk. Tansiyon oynak.. Gözümde uçuşan bişeyler var tansiyondan kaynaklı olduğunu düşündüğümden sallamadım pek.. Cildimin bazen kabardığı da oluyor.. Kaşınıyorum.. Baş ağrım yok çok şükür.. Bunlar gebeliğin son haftasında normaldir illaki diye dr a bişe demedim.. Azcık bahsedecek oldum butun gun hastanede müşade altında tutarım idrarına bakarım deyince gerek yok nasılsa bi şekilde doğacak bu çocuk dedim Allah a emanet eve döndüm.. Bilemedim şimdi.. Çok mu önemli?? İdrarda protein çıkınca nolur? Cehaletimi mazur görün...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın resmi tatil bakmzlar galiba cnm,perşembe baktırcam inşallahYarin yine baktiracaksin degil mi? Umarim saglikla gelir minnosun
Ayak sisligi bende hep var uzatsam da tuzsuz da yesem.. Tansiyon bas agrisi yok ama yere bastikca aciyacak kadar sis ayaklarim surekli
Kacmaktan değilde önemli değildr ddim ne bilim.. Herseye normal dedikleri için.. Benim tansiyonum her zamn 8-5... Ama en son hastanede 13-8 çıktı..dr um bu düşmezse gidemezsin dedi neyseki düştü de sıkıntı yok dedik.. Ama baska bişeyden bahsetmedim dr a şişlik hariç..
canim benim de hep aklim da bi konu ama bur turlu bende bulamadim cewap dr.mada danismak istiordum ama wazgectim koca sezaryen icin agzini acmayan minicik yontem icin yorarmi kendini ;))
Neyse sadete geleim ben 4 yil yasminle korundum ve birakir birakmazda hamile kaldim...herkes kisir olcaksin hormonlarin bitti falan dedi tezelerr tezeler...her yil dr a gidiodum asadan yukardan muayne edio du test yapio du...hersey normal yumurtaliklar ii korunmaya dewam hapla diodu dr.um...ve bana garanti wermisti hap artik en dogru yontem seni kisir yapsa onermem derdi....cok sewiorum bu dr.mu ama ozel 200 tl....kisacasi en kotu ihtimal yasminle korunucam hic sasmayan adet tarihi...hic sistik olmadim iltihap olmadim ....siwilce kg asla asla yapmadi yasmin siddetle tawsiye ederim.....cunku ozaman calisiodum borclarimiz wardi isimi sansa esime birakamazdim....simdikte aklimda 2. asla yok yine sansa birakamam.....spiral kayar mi korkusu war icimde hep sanki korkutuo....igneler yasminden daha zararli die okudum...baska secenek warsa paylasin kizlar kafamiz dagilsin))
Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))
Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))
cnm baş ağrısı ve tansiyon önemli,bir de idrarda protein
protein çıkınca Allah korusun bayağı olumsuz şeyler yaşanabiliyormuş
buraya yazmıyım,moral bozmayalım diye
yarın resmi tatil bakmzlar galiba cnm,perşembe baktırcam inşallah
cnm düştüyse sıkıntı yok,belirtisi zaten baş ağrısıdır
ayak şişkinlikleriniz nasıl kızlar
benim bir ayağım diğerinden hafif daha şişkin
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?