2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hayırlı olsun canım Allah size bağıişlasın

Maşallah canm sana da bebişine de baya erken gelmiş kerata

canlar nbende dün itibariyle izne ayrıldım evdeyim oğlumunda okulunu tatile döndürdük oda evde yanımda dün doktorum güya gün verecekti sezeryan için ama görüşemedik ameleyata girmiş ve 12 tane ameleyatı olacağı ıcın beklemedik ve bu hafta sanırım hiç görüşemiyecem haftayada sanırım hemen alır çünkü daha önce öyle demişti bu ayın sonunda diye çok moralim bozuldu ya gerçi başka doktora muayene oldum raporumu o verdi bebek iyi dedi nts fekan çektirdik hepsi iyi çıktı ama kendi doktorumu görseydim rahatlıyacaktım en azından son hazırlıklarımı yapmış olacaktım offf korkuyorum ya ameleyattan değilde anesteziden daha önce spinal yaptıran varmı ben genel oldum hangisi daha iyi acep :18:

Gozunaydin arkadasim, bebisinle mutlu bir ömür dilerim

Canim operasyon soyle kasigimdan kan alip omuriligime tekrar girip yama yapicaklardi eğer gecmeseydi Ama cok şükür sabahdan beri gayet iyiyim maşallah :) Mis kokulu kizimin gobegi düştü biraz once ilk ben gördüm. :) Tarifsiz mutluluk bu Rabbim hepinize nasip etsin canim. Allah razi olsun dua eden iyi dileklerde bulunan bütün arkadaslarimizdan. :)

Gözünüzaydıın :)
Sütünüzle kalın :)
Müsait oldugunuzda yazabilirseniz,doğum hikayenizi okumak isterim..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747

Merhaba arkadaslar 38+3 uz bugun ve ilk defa tuse (cati muayenesi) oldum. Dr'um sadece iki parmagini kullanarak vajina girisinden rahime dogru baski yaparak gerceklestirdi muayenesini ve korkulacak kadilacak hicbirsey yokmus ilk kastim ama sonra gevsetince anladimki aci maci bise yokmus😊 ve 1-2cm acilma soz konusu dedi umarim haftaya kadar dogururum Dr'um 30nisanda izne cikiyor 😖 29 nisan sali 09:15te randevumuz var eger dogurmassam o tarihe kadar suni sanci istiycem 45-70 arasi 3sanci degerim cikti 20dklik nat de bakalim hayirlisi😂 kimse korkmadin anlatildigi kadar aci veren kotu birsey degilmis muayene😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim de hep aklim da bi konu ama bur turlu bende bulamadim cewap dr.mada danismak istiordum ama wazgectim koca sezaryen icin agzini acmayan minicik yontem icin yorarmi kendini ;))

Neyse sadete geleim ben 4 yil yasminle korundum ve birakir birakmazda hamile kaldim...herkes kisir olcaksin hormonlarin bitti falan dedi tezelerr tezeler...her yil dr a gidiodum asadan yukardan muayne edio du test yapio du...hersey normal yumurtaliklar ii korunmaya dewam hapla diodu dr.um...ve bana garanti wermisti hap artik en dogru yontem seni kisir yapsa onermem derdi....cok sewiorum bu dr.mu ama ozel 200 tl....kisacasi en kotu ihtimal yasminle korunucam hic sasmayan adet tarihi...hic sistik olmadim iltihap olmadim ....siwilce kg asla asla yapmadi yasmin siddetle tawsiye ederim.....cunku ozaman calisiodum borclarimiz wardi isimi sansa esime birakamazdim....simdikte aklimda 2. asla yok yine sansa birakamam.....spiral kayar mi korkusu war icimde hep sanki korkutuo....igneler yasminden daha zararli die okudum...baska secenek warsa paylasin kizlar kafamiz dagilsin ))

sirada ilk dus ilk gulucuk falan....allahhimmm cok kiskandim yaaa bende bende istiom artik allahin izniyle kirk bir kere masallahhh hersei atlattn bitti ruya gibi demi....

( operasyona gerek kalmamasina cok sewindim yaaaa anlatamam sonun da su kabustan kurtuldun hemen anneme soledim.....annesinin agrilari gecmis dedim gerek kalmamis dedim kuzu gobegini bile dusurmus dedim inanmadi ay masallah guclu bunyesi olcak demkki kizin hemen atmis dio ))

Canımm hiç öyle demee bakarsın 3. Pat dıye oluverır, bellı olmaz sok olmayın sonra:)

cnm baş ağrısı ve tansiyon önemli,bir de idrarda protein
protein çıkınca Allah korusun bayağı olumsuz şeyler yaşanabiliyormuş
buraya yazmıyım,moral bozmayalım diye

yarın resmi tatil bakmzlar galiba cnm,perşembe baktırcam inşallah

cnm düştüyse sıkıntı yok,belirtisi zaten baş ağrısıdır

ayak şişkinlikleriniz nasıl kızlar
benim bir ayağım diğerinden hafif daha şişkin

Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))

Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....

ewet supermis ama hamileken nadirde olsa tekrar dollenmeyi izlemistim bir film de......biri 5 biri 2 aylik ti karninda.......bu arada senin fikrin ne )) :;))

Biraz once hastaneden geldim. Cumartesi gununun stresi yuzunden tansiyonum yukselmis oda migreni tetiklemis setum ve parol yedim simdi iyiyim. Doktorum tansiyonunu 1 2 gun takip et yukselirse gel dedi

Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim protein çıkmamasına. Benim de ayaklarda birşey yokama sağ elim günden güne kötüye gidiyor. Tansiyon yok ama çok hızlı kilo almışım gibi görünüyor ona da şaşırdım. Cuma randevum var belki protein bakılmasını isterim ben de.
Papatya ne yaptı acaba haber var mı?

Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnanır mısın biz oğlumuzu bırakıp bir yere gitmeye kıyamadık hiç 3 senedir. Kıyılmıyor işte... Herhalde gitsen de romantizmin anca cep telefonundan onun resimlerine bakıp sarılıp ağlamakla geçiyordur:)))

Şimdi iki oldular daha da zor. Biz artık romantizmi o kadar ufak anlarda bulup yaşatıyoruz ki. Aslında bana başbaşa romantik bir yemektense, o güzel sevgi dolu bir bakış daha anlamlı geliyor artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…