2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Toplu alinti yapamıyorum telefondan cevap veren tüm arkadaslara teşekkür ederim öncelikle.
Ben çok garantici olduğum icin işi erkeğe birakamam yani erkeğin korunmasi riskli geliyor bana. Spiralden tedirgin oluyorum. Yasmin evet mantıklı geliyo ama Hormonlarımi bozmasindan ve zaten hamileyken aldigim 20 kilonun uzerine cikmaktan korkuyorum. bide tabi emzirirken zarari var mi araştırmak lazim. Ben perşembe doktoruma sorucam bakalım o ne dicek.

mrb cnm bende aynı sorunu yaşıyorum iki gündür tansiyonum 12-7 . ama normalde 10-5 yada 11-5 olurdu. hafif hafif baş ağrım var bugün için daha önce yoktu. proteine gelince 5. aydan beri var ama hiç sorun yaşamadım herhangi bir ilaç vermediler tedavi de yapmadılar.
şu an 34+4 deyim en azından 2-3 hafta daha beklerse iyi olur. son ayımda korku yaşamak istemiyorum

aynen oyle oldu arkadaslar... bugun sonuclarim cikti doktorum durumun cok ciddi dedi. normalde dogum tarihi 19 mayis gorunuyordu hicbirseyim yok saniyordum cati muayenesinde normale uygundum basida asagidaydi cok istiyordum normal dogumu ama doktor 37 yi tamamlamasi icin ugrasicaz tamamladigin gibi alicaz dedi... ölüyorum kasintidan ursofalk diye bi ilac yazdi. basima gelene bak. hayirlisiyla kucagima bi alsaydim

Elinde şişlik var mı pekii? Ben cuma gunu kesın proteın bakmasını ısteyeyım zaten sezeryan ıcın bakacaktı kan testlerıne vs buna da bakılsın artık huylandım ben de.

3'umuz gideriz demek istemistimm. Heralde iki yil birakamam yalniz, buyuk konusmayayim ama..
Cekirdek ailemiz olarak bi tatil yapsak, arada bir iki romantik an yakalariz belki..belki :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki:)) o romantik anda da ikinci oluyor işte :)))))))))

ewet supermis ama hamileken nadirde olsa tekrar dollenmeyi izlemistim bir film de......biri 5 biri 2 aylik ti karninda.......bu arada senin fikrin ne )) :;))

Yok onun demek istediği zaten bir tane çocuk yapınca korunmaya gerek kalmıyor, zaman ve imkan kalmıyor demekti:))
Bana yasmin çok kilo aldırmıştı. Başka bir zararı olduguna inanmıyorum hapların da, ne bileyim hergün içmek vs... güvenilir gelmiyor. Bence erkeğin korunması daha iyi kabul ediyorsa tabii.

Bence torbaloların dönemi bitti artık. Ay buarada nolur biri tüyosunu versin. Ted'in çocuklarının merak edilen annesi kimmiş, çıkmıyor mu finalde hala? Barney'in kızı kimden?

Evlendigimde ilk periyodum gecikince ilk ay kullandım doğum kontrol hapı ama düzenli almayi unutuyorum ve baş dönmesi yaptı bana hemen bıraktım eşim dikkat etti derken 7 ay sonra kivirmaya başladı Bebek istiyormuş ben hazır değildim daha o zaman tekrar kullandım 1 ay sürdü yine bu sefer de kasık ağrıdı mide bulantısı falan yaşadım yine bıraktım...doğum kontrol hapı denemelerim pek başarılı olmadı Spiralden korkuyorum kanaması arttırır diye iğnelere sıcak bakmıyorum nedense prezervatif kullanmadik hiç diyebilirim kafam çok karışık hele bir doguralim lohusalık geçsin ilk periyodu atlatalım bakalım...gerçi kuzenim gibi olmaktan çok korkuyorum doğumdan sonra 1 kez regl oldu kız 2.yi doğurdu seneye 😨😨
Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))
Ahahah😁iyiymiş gerçekten
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)

Bu sabah gerçekten buna ihtiyaç duyduğumu hissettim bebek olunca biraz zor tatil ama esimle bir anlasmamiz var sevgiliyken gittigimiz bir yere tam 5 sene sonra küçük bir tatil için gidecektik yemek yediğimiz yerde aynı yıldıza bakacaktik... 19 aralık 2014 te 😍💑💞bakalım bebisle mümkün olacak mı 7 aylık olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic tedirgin olma cnm ilac hemen rahatlatio insallah.kacinci haftadasin
Bilmiorum ama bende 37de dogum yPmis biri olarak
Gayet saglikli bi sekilde kavustum ogluma.
İlacina dikkat et doktorunu dinle ve bebegine kavusmak icin gun say😊
Ve bu gunlerin tadini cikart sonra coook ariyorsun 😉

Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))

Doğru demiş
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)

Ne iyi olur öyle istiyorum ki başbaşa olmaz da artık ailen gelecek mesela kafa dengiyseler onlara verecen çocukları kçacan kocanla gezmeye

kızlar buğün muayene oldum.bebegin kilosu 2800.acılman var dedi.heran doğum yapabilirsin.eger son ana kadar doğum yapmazsan bebek 3 kilo dogar diyor.sizce kilosu azmı.bende gebelik sekeri cıktı diyet yaptım.

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.

Suanda telefondan girdigim icin (varsa) gebelik takviminizi goremiyorum. Kaç haftalıktı bebeğiniz doğduğunda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence torbaloların dönemi bitti artık. Ay buarada nolur biri tüyosunu versin. Ted'in çocuklarının merak edilen annesi kimmiş, çıkmıyor mu finalde hala? Barney'in kızı kimden?

Hepa Filtreli toz torbasizlar var ya onlari önerdi sulu olanlar bakteri uretiyomuş falan...😕

Kaçıncı sezonda kaldın bilmiyorum ama bence izle son sezonda öğreneceksin anneyi. Barney ile ilgili yorum yazmasam daha iyi nerde kaldığını bilmiyorum çünkü 😉

Evet hepa filtreliler de olabilir.

Ben artık izleyememmmm ay nolurr isterimmm cevapları burdan olmasa da özelden lütfeennnn
Ben en son üniversitede öğretim görevlisi olarak başlıyordu Ted onu izlemiştim. Annenizin o gün o sınıfta oldugunu nerden bilebiliridim diyordu.

Ohoo oo o arada çok şey oluyor izlemelisin anlatılacak gibi değil zaten tarzını biliyorsun dizinin diziye son sezonda giren bir karakter diyeyim...Keşke bitmeseydi uhuhuhuhu😢😢

Tansiyonla ugrasiyorum...13-9 14-9 cikip duruyo.hafif bas agrim oluyo arada.ellerin uyusuk ve sis ama ayaklarda bisi yok.protrine ve albume bakildi kan ve idrarda sukur bisi cikmadi.ama cok tedirginim.doktorumun semineri oldugu icin 15 mayis olan dogumum 20 e erteledi.annem ve esim bekleme taraftari diil.ikinci bi doktorum daha var ona gitcem danisacagim.34+5 gunlugum...

Elinde şişlik var mı pekii? Ben cuma gunu kesın proteın bakmasını ısteyeyım zaten sezeryan ıcın bakacaktı kan testlerıne vs buna da bakılsın artık huylandım ben de.

ellerimde şişlik yok ayaklarımda çok ayakta kalınca ve sürekli koltuk üzerinde oturunca şişme oluyor ama dinlenince geçiyor. sezeryan günü neye göre belirleniyor ki

ayy bunu hic disunmemstim dogrusu ) ;;) bi gun unutmayla korumaligi bitmio ki ben yatagimin yaninda her gece icerdim....kullanmayi biraktiktan 1 ay sonra anca etkisi gecior....birde haptan baska guvenilir warmi secenek igne ler icin cok yorum war dr.um tavsiye etmedi spiralde yuzde yuz degil hemde kanamasi kaymasi bana ee erkegi kabul etmesini birak ben guvenemiorum biraz gitse allah korusun isteyene wersin...bana yine yasmin kalio galba ufff yok mu baska formulu olan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…