canim benim de hep aklim da bi konu ama bur turlu bende bulamadim cewap dr.mada danismak istiordum ama wazgectim koca sezaryen icin agzini acmayan minicik yontem icin yorarmi kendini ;))
Neyse sadete geleim ben 4 yil yasminle korundum ve birakir birakmazda hamile kaldim...herkes kisir olcaksin hormonlarin bitti falan dedi tezelerr tezeler...her yil dr a gidiodum asadan yukardan muayne edio du test yapio du...hersey normal yumurtaliklar ii korunmaya dewam hapla diodu dr.um...ve bana garanti wermisti hap artik en dogru yontem seni kisir yapsa onermem derdi....cok sewiorum bu dr.mu ama ozel 200 tl....kisacasi en kotu ihtimal yasminle korunucam hic sasmayan adet tarihi...hic sistik olmadim iltihap olmadim ....siwilce kg asla asla yapmadi yasmin siddetle tawsiye ederim.....cunku ozaman calisiodum borclarimiz wardi isimi sansa esime birakamazdim....simdikte aklimda 2. asla yok yine sansa birakamam.....spiral kayar mi korkusu war icimde hep sanki korkutuo....igneler yasminden daha zararli die okudum...baska secenek warsa paylasin kizlar kafamiz dagilsin))
Çok sevindim protein çıkmamasına. Benim de ayaklarda birşey yokama sağ elim günden güne kötüye gidiyor. Tansiyon yok ama çok hızlı kilo almışım gibi görünüyor ona da şaşırdım. Cuma randevum var belki protein bakılmasını isterim ben de.
Papatya ne yaptı acaba haber var mı?
Arkadasim daha oncede bahsetmistim bu icten
Gelen kasintilar benim kabusum olmustu.gecede 4 5
Kere dusa girdigim olurdu ama ne fayda son 3
Ayim 0 uykuyla gecti bu yuzden
İlk gebeligimde ve 3 hafta erken gelmek zorunda
Kaldi bebegim.karacigerle alakali olabilio
Kasintilar doktoruna bi danis derim
mrb cnm bende aynı sorunu yaşıyorum iki gündür tansiyonum 12-7 . ama normalde 10-5 yada 11-5 olurdu. hafif hafif baş ağrım var bugün için daha önce yoktu. proteine gelince 5. aydan beri var ama hiç sorun yaşamadım herhangi bir ilaç vermediler tedavi de yapmadılar.
şu an 34+4 deyim en azından 2-3 hafta daha beklerse iyi olur. son ayımda korku yaşamak istemiyorum
İnanır mısın biz oğlumuzu bırakıp bir yere gitmeye kıyamadık hiç 3 senedir. Kıyılmıyor işte... Herhalde gitsen de romantizmin anca cep telefonundan onun resimlerine bakıp sarılıp ağlamakla geçiyordur:)))
Şimdi iki oldular daha da zor. Biz artık romantizmi o kadar ufak anlarda bulup yaşatıyoruz ki. Aslında bana başbaşa romantik bir yemektense, o güzel sevgi dolu bir bakış daha anlamlı geliyor artık:)
3'umuz gideriz demek istemistimm. Heralde iki yil birakamam yalniz, buyuk konusmayayim ama..
Cekirdek ailemiz olarak bi tatil yapsak, arada bir iki romantik an yakalariz belki..belki :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet supermis ama hamileken nadirde olsa tekrar dollenmeyi izlemistim bir film de......biri 5 biri 2 aylik ti karninda.......bu arada senin fikrin ne)) :; ))
Vay gizli ajan☺neden geç geldin bakim.allah sorunsuz kucağına almayi nasip etsin
Ben de kara kara bu konuyu düşünüyorum. En az 4 yıl korunmak istiyorum
3 gün çok değil mi yaa😕benim arkadaşım sezeryandan 2 gun sonra duş almıştı dikişine şu getirmeye çalışarak dr alabilirsin demiş
Valla bitti diye üzülüyorum hala şimdi neizleyecegim ben boşluğa düştüm allahtan bebis geliyor
Geçen mediamarket da bakıyordum supurgelere aklımda su tanklı vardı görevli kız şu torbasiz tavsiye etti kafam karıştı bilemedim ki hem aşağı yukarı tasiyabilecegim kolay temizlenebilir birsey olması lazım tabi mumkunse bir de uygun fiyatlı zira bebis için baya masraf olacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlendigimde ilk periyodum gecikince ilk ay kullandım doğum kontrol hapı ama düzenli almayi unutuyorum ve baş dönmesi yaptı bana hemen bıraktım eşim dikkat etti derken 7 ay sonra kivirmaya başladı Bebek istiyormuş ben hazır değildim daha o zaman tekrar kullandım 1 ay sürdü yine bu sefer de kasık ağrıdı mide bulantısı falan yaşadım yine bıraktım...doğum kontrol hapı denemelerim pek başarılı olmadı Spiralden korkuyorum kanaması arttırır diye iğnelere sıcak bakmıyorum nedense prezervatif kullanmadik hiç diyebilirim kafam çok karışık hele bir doguralim lohusalık geçsin ilk periyodu atlatalım bakalım...gerçi kuzenim gibi olmaktan çok korkuyorum doğumdan sonra 1 kez regl oldu kız 2.yi doğurdu seneye 😨😨canim benim de hep aklim da bi konu ama bur turlu bende bulamadim cewap dr.mada danismak istiordum ama wazgectim koca sezaryen icin agzini acmayan minicik yontem icin yorarmi kendini ;))
Neyse sadete geleim ben 4 yil yasminle korundum ve birakir birakmazda hamile kaldim...herkes kisir olcaksin hormonlarin bitti falan dedi tezelerr tezeler...her yil dr a gidiodum asadan yukardan muayne edio du test yapio du...hersey normal yumurtaliklar ii korunmaya dewam hapla diodu dr.um...ve bana garanti wermisti hap artik en dogru yontem seni kisir yapsa onermem derdi....cok sewiorum bu dr.mu ama ozel 200 tl....kisacasi en kotu ihtimal yasminle korunucam hic sasmayan adet tarihi...hic sistik olmadim iltihap olmadim ....siwilce kg asla asla yapmadi yasmin siddetle tawsiye ederim.....cunku ozaman calisiodum borclarimiz wardi isimi sansa esime birakamazdim....simdikte aklimda 2. asla yok yine sansa birakamam.....spiral kayar mi korkusu war icimde hep sanki korkutuo....igneler yasminden daha zararli die okudum...baska secenek warsa paylasin kizlar kafamiz dagilsin))
Ahahah😁iyiymiş gerçektenAblam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))
Bu sabah gerçekten buna ihtiyaç duyduğumu hissettim bebek olunca biraz zor tatil ama esimle bir anlasmamiz var sevgiliyken gittigimiz bir yere tam 5 sene sonra küçük bir tatil için gidecektik yemek yediğimiz yerde aynı yıldıza bakacaktik... 19 aralık 2014 te 😍💑💞bakalım bebisle mümkün olacak mı 7 aylık olacakOff soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)
aynen oyle oldu arkadaslar... bugun sonuclarim cikti doktorum durumun cok ciddi dedi. normalde dogum tarihi 19 mayis gorunuyordu hicbirseyim yok saniyordum cati muayenesinde normale uygundum basida asagidaydi cok istiyordum normal dogumu ama doktor 37 yi tamamlamasi icin ugrasicaz tamamladigin gibi alicaz dedi... ölüyorum kasintidan ursofalk diye bi ilac yazdi. basima gelene bak. hayirlisiyla kucagima bi alsaydim
Ablam vaktiyle; en iyi korunmak yöntemi çocuk yapmaktır demişti. Kopmuştum gülmekten biraz düşününce....
İlk bebekleri olanlar biraz vakit geçince anlarlar:))))))
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Bence torbaloların dönemi bitti artık. Ay buarada nolur biri tüyosunu versin. Ted'in çocuklarının merak edilen annesi kimmiş, çıkmıyor mu finalde hala? Barney'in kızı kimden?
Hepa Filtreli toz torbasizlar var ya onlari önerdi sulu olanlar bakteri uretiyomuş falan...😕
Kaçıncı sezonda kaldın bilmiyorum ama bence izle son sezonda öğreneceksin anneyi. Barney ile ilgili yorum yazmasam daha iyi nerde kaldığını bilmiyorum çünkü 😉
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet hepa filtreliler de olabilir.
Ben artık izleyememmmm ay nolurr isterimmm cevapları burdan olmasa da özelden lütfeennnn
Ben en son üniversitede öğretim görevlisi olarak başlıyordu Ted onu izlemiştim. Annenizin o gün o sınıfta oldugunu nerden bilebiliridim diyordu.
Elinde şişlik var mı pekii? Ben cuma gunu kesın proteın bakmasını ısteyeyım zaten sezeryan ıcın bakacaktı kan testlerıne vs buna da bakılsın artık huylandım ben de.
Yok onun demek istediği zaten bir tane çocuk yapınca korunmaya gerek kalmıyor, zaman ve imkan kalmıyor demekti:))
Bana yasmin çok kilo aldırmıştı. Başka bir zararı olduguna inanmıyorum hapların da, ne bileyim hergün içmek vs... güvenilir gelmiyor. Bence erkeğin korunması daha iyi kabul ediyorsa tabii.
ellerimde şişlik yok ayaklarımda çok ayakta kalınca ve sürekli koltuk üzerinde oturunca şişme oluyor ama dinlenince geçiyor. sezeryan günü neye göre belirleniyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?