2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İyi ama siz ikincileri yapın ki, biz de üçe dönelim:) siz böyle garanti maranti yöntem isterseniz ooo işimiz var :))))

kızlar okudum okudum okudum, ne çok yazmışsınız yahu ... vallahi alıntı yapmaya erindim , aklıma gelenleri sırasıyla yazayım inşaAllah
* sezeryan günü alanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler, özellikle perşembeye yoğun ilgi görüyorum
* oğlumda kızımda kış bebeğiydi, ikisinide geldiğim gün yıkadık , kendimde ayakta duş aldım, tabii çok oyalanmayarak hani üstünden diyim
*papatyaorj ve poeticcry kızlar Allah şifa versin sizede Rabbim beterinden saklasın
*süpürgeden bahsetmişsiniz su filtreliler hiç iyi olmuyo arkadaşlar tecrübeyle sabittir
*bide korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz, benim için spiral en iyisi hap hiç kullanmadım, aşıyıda bir iki kişiden duydum alerji durumları falan olmuş... ve prezervatif . bununla ilgili bir hikayem var kızıma doğum yaptıktan sonra spiral taktıramadım 2- 3 ay kadar eşime dedimki sen korun oda istemeyerek tmm dedi mecbur kaldı yani neyse daha ilk denemede pes etti , bu ne böyle der gibi olası bir kazanın kurbanı olmadan atlattık şükür
*

Genelde 38.hftda alıyorlar.

sen kaçıncı haftadasın. ben şu an 34+4 deyim. şu an tek korkum allah korusun gebelik zehirlenmesi yaşamak. benim yakın arkadaşım yaşadı ama sorun olmadı 34. haftada ortaya çıktı dr kontrolu altında 38. haftaya gelince sezeryanla aldılar.
ben daha hastane ve dr bile bulamadım haftaya salı gününe randevu aldım kadın doğum hastanesinden

kızlar bahsettiğiniz diziyi hemen izliyecğm çok merak ettim
*moonserose 1607 arkadaşım adına çok sevindim, inşaAllah ağrıların tamamiyle dinerde operasyona gerek kalmaz çok öpüyorum miniğini ve seni

Cok tatliymis planiniz :)
Ya evet zor ama duzen oturduktan sonra yapan yapiyor aslinda.. Bir ton esyayla tabi bir de :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde yasmine ilk basladigimizda 10 gun falan beklensin etki icin gibi bisi diodu biz 1 aya cikardik ;)) amma velakin su zimbirtiyi kullanamadik bi baktik hop kaciyo ucu bi baktik yirtildi bi baktik toplandi ay be dedik bu ne bole biz de bi sorun oldugu kezin milyon insan pek guzel kullanio ;))

Doğru demiş

Ne iyi olur öyle istiyorum ki başbaşa olmaz da artık ailen gelecek mesela kafa dengiyseler onlara verecen çocukları kçacan kocanla gezmeye

Aynen su an ben de hafiflemis ve tatilde olmayi cok isterdim. Basbasa olmasa da mutlaka iyi gelir, tatil tatildir :)

Bende ayni sekilde Lost bitti diye cok uzulmustum, keske daha yeni baslayanlardan olsaydim diyordum hep:)) size de how i met oyle bir etki yapmis anlasilan, cok az bolumunu izlemistim doguma kadar ne kadarini izlesem kar mi acaba? :))

01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.chupsi
09.
10
maşaAllah bebişlerimize ve annelerimize

muhtemelen 9. ve 10. sıralarımızda mrsbeyaz ve sedosss arkadaşlarımız var ama ikisindende henüz haber gelmediğinden yazmak isyemedim ... hayırlı haberlerini versinler onlarıda eklerim umarım gözden kaçırdığım yada unuttuğum kimseler yoktur

iyide yaz bebeği bizimkiler ne olacak çıksak yani 40 gün kimse benide evde tutamaz bunalırım çatlarım ben.

zaten hastaneden 2. gun eve çıkıyorsun, 3 gun sonra kontrole, 10 gun sonra tekrar kontrol...

biz standart eve çıktık 3 gun kontrolüne gittik, ben bugun oğlumun 23 nisan törenine katıldım 2 saat evde miniğe annane baktı. zaten oğlumu hergun kresten ben alıyordum, almaya devam yani. hergün en az 1 saat dışarıdayım.

Bende ayni sekilde Lost bitti diye cok uzulmustum, keske daha yeni baslayanlardan olsaydim diyordum hep:)) size de how i met oyle bir etki yapmis anlasilan, cok az bolumunu izlemistim doguma kadar ne kadarini izlesem kar mi acaba? :))

Ben de ara ara izledim, simdi anneyle ilgili bolumde kaldim, bir de finali izleyebilirsem doguma kadar tamamdir :))

Vallahi süpersin, 41 kere maaşallah.
Çok güzel moral, çok güzel örnek oluyorsun cnm bize.

bugün son kontrolümüze gittik haftaya salı günü doğuma gidiyoruz.
tahliller falan yapıldı temiz çıktı şükür...
karnın o kadar sertki korkutuypr hatta doktor daha karnımı görür görmez sancın var senin dedi.
nst de biraz sancı çıktı....

halılarımı yıkamacıya gönderdim, perşembede kadın gelecek evin heryeri heryerde...
stresli günler geçiriyorum.
eşim iliğimi kemiğimi kuruttun diyor....

Ben bugun 37+1'dim. Sezeryanım 39+4'te, beklerse nerdeyse normal dogum tarihinde doğacak kızım. Sancıları, su gelmesini yaşarsam normal doğurucam diye tutturmaktan korkuyorum, bu sefer içimde öyle bir his var ama kolay kolay hiçbir doktor onceden sezeryanlı kadına normal doğum yaptırma riskini almaz herhalde.

Bu hftaya kadar kontrollerini belli biri yapmamıs mıydı, neden halen belırlemedın kı acaba sorun mu yasadın doktorlarla?

kızlar sizde bir kaplumbağa gibi yavaşmısınız?
ben bu hamileliğimde o kadar bitkin düştümki herkesi bıktırdım.
kansızlık falan yok, bebeğim anca 2500 gr zayıfımda ama çok bitkin miskin ve tembellik var. bu durum sanki benden hiç gitmiycek diye stres oluyorum.
5 yaşındakki oğlumla bile ilgilenemiyorum. inşallah eski enerjik halime dönerim...

iş için farklı şehirdeydim orada drum vardı sonra 40 günlük eğitim için başka bir ile gittim eğitim bitti şimdi ankaraya geldim. dr bulmaya calışıyorum. rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. senin gelişim tamamlanmış gibi ben 37 haftayı görsem şimdilik yeter diyorum. son günler geçmek bilmiyor sanki

Tiroid degerleriniz kontrol edildimi.bende ayniydim tiroid
Degerlerim dusuk cikti ilac kullanmaya basladim.ilacimi kullandigim gunler
Enerjik oluorum ama unuttugumda elimi bile kaldiracak halim olmuo
Ve sinirli oluorum.doktorunuza bi danisin İsterseniz

Eline sağlık arkadaşım. Brn kaç numara olucam merak ettim şafak 13

39+4 geçmiş ya niye o kadar geçe verdi benim 38+5e verdi ama tedirginim her an gelir diye seni düşünemiyorum artık

Handrake o toz mevzusu süpürgeyle hallolmuyor malesef, hele sulu olanlardan sakın alma cok pis koku yapiyolar.
Toz meselesinde en hassas olanlar alerjik rahatsizligi olanlar, en iyi cözümü onlarda bulursun.
Ben careyi bitkisel bi deterjanda buldum, yegenim dogdugundan bu yana kimyasallara elveda
Ersağ aliyorum, genel temizlik icin kullanilan ürünle evi silince yada tozlari alinca uzun süre tozlanmayi önlüyor, sen gibi titizler sever ben gibi tembeller bayilir ben kullandigimdan memnunum, sen de antistatik bi ürün bul bence en iyisi, süpürgeye fazla bel baglama yeniden toz olmasini engellemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…