2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar aserdiginiz anormal seyler oldu mu?
Ben mesela deli gibi sakiz ve sigara istiorum bu arada
Soliim hic sigara icmedim hayatimda.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ederim sizleri :)

bende cok yoruldum kızlar karnım iyice aşagı indi halimi gören bu bebek bugün yarın gelir diyo ama daha var bayagı agırlaştım iyice aşağı indikce nefes alışım kolaylaştı ama dengem hepten karıştı son günler gercekten gecmek bilmiyor 36 hafta bitti ama son günler gecmiyor sizede öyle geliyor mu

kızlar bakın nasıl kalabalığız şuan maşaAllah ...13 kişi ziyaretçiymiş , onlarda dökülmesin 1- 2 güne buraya , başımızla beraber

Toplam 33 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 13 ziyaretçi)
mneeee, phekda, nazeninn, Nurmur87, ses06, EMiNEveAYDIN, HATMACA, duylin, BUUGLEM, Lilacsofie, mfsni, hayatnebayat, delale, maysmom, Kaderim, dalokaysmom, Gulsum84, kocamann, mrysrdr, hcrhc

Bendede tam tersi asiri enerji var.erken dogurcan diyordu herkes ama 36 haftaya kadar geldim.

Çok zor olsa gerek hamileyken bu tür bir düzen. Hiç yazmadın bu durumlarını yoksa ben mı okumadım?
Özel sigortan varsa özel hastane olacaktır herhalde. Ankarada Acıbadem'in methini duydum, 30 haftalık arkadasım oradakı doktorundan cok memnun ama adını bılmıyorum, sorayım mı, ya da istersen sen tum doktorlarını bır arastır...

Eline sağlık arkadaşım. Brn kaç numara olucam merak ettim şafak 13

39+4 geçmiş ya niye o kadar geçe verdi benim 38+5e verdi ama tedirginim her an gelir diye seni düşünemiyorum artık

Cuma gunu konusucam artık
Bır taraftan da ne kadar gec gelse o kadar ıyı onun ıcın dıyorum ama
Oğlumu da 39+0 da doğurmustum

cicislere falan baktim da kizlar ben telden topik topik cok bakamioum ya neyse ugraastim bakim dedim cok guzelllerr yaaa allahh hepimize kulandirmayi nasip etsin...bazilarimiz kullanmaya basladi bile darisi basimiza....kocis hasta bademcik grip antibiotik werdi dr hemen beni gorunce bakalim uyuyo surekli uyuz oluom yaaa nie mi

Uyuyan var uyuyamayan var kardesim ;(((

Hayırlı olsun canım seninde tarih netleşmiş 3 gün çok değilmi benim doktor bir günde çıkarırım diyor sorun olmazsa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar şöyle ki; ben dr.a 2 gün kalmak istediğimi söyledim.çünkü sezaryen olup da ertesi gün hastaneden çıkan tüm tanıdıklarım bin pişman olduklarını söylediler. keşke hastanede kalıp epiduralle o sancılı zamanlarımızı atlatsaydık dediler. evde zorlanmışlar. dr. da dedi ki; ben zaten 2 günden önce çıkartmıyorum ama senin sigortan var 3. gün de kal hemşireler çok güzel ilgileniyorlar dedi. benim de kafama yattı. o yüzden 3 gün kalıcam. duş alamama sebebim de sırtımda katater olması yoksa katater çıktıgı an duş alabilirim. belki 2. günün sonunda çıkarttırırım ağrım olmazsa. onu durumum göstericek.

Hayirli olsun :))
Saclarini ördürebilirsinn kuaförde,madem gun belli
Hem duzgun hem temiz olacak,salarsanda dalgali durur,bigunde toplasan ohhh :))))

onu da düşündüm ama benim sorunum saçlarımın yağlı olması yıkandığımın ertesi günü saçlarım önlerden başlıyo yağlanmaya. her gün duş alıyorum normal hayatımda. ördürsem de yağlanıcak salsam da toplasam da. şu kuru şampuanı denicem bi de saçımın ön kısmını yıkarım belki hastanede yazık bana ya

Hadi gozunaydin atlatmissin :) insallah bekledigin gb supriz yapar minik

kurdele bağladım böyle oldu bakıın.

Eki Görüntüle 1082927

Bu daha sirin bence

Cok uzatmadan bagladin mi uclarinida duzelttin mi tamamdir annesiiii :)

Benim saclarda ince telli,cok ellemezsem duzgun 1 gun durur :) onda da sönüsür :)
Insallah ise yarar sampuan :)
Ben normaldede bebek sampuani kullaniyorum onlar cok yaglandirmiyorda,kabartmiyorda :)
Madem 3 gun tıbbi zorunluluktan degil yikarsin sacini,iyide gelir :)

uyuyamıyorum ve uyuyamadıkca da dogumu düşünüyorum düşündükce zaman gecmiyor ve stres oluyorum bi tavsiyesi olan yok mu

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Iyi olmasina sevindim. Baya erkenci imis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yazan yazmayan dua eden etmeyenler Allah razi olsun sizlerden olumlu mesajlariniz beni daha cok sevindirdi :)
Sonuclarim biraz idare :)) hemsire kan, idrar tahlili, alip tansiyon ölctu...
idrar tahlilinde protein cikti yine ama dusukmus... tansiyonum sabaha göre biraz dusmustu 15/9 olmus... yine yuksek sayilir ama 15/11 leri gördukten sonra az geldi bana :))
Yarin Sabah bi kac saatlik idrari yapip esime vericem oda ise gitmeden önce hastaneye birakicak yine proteine bakicaklar degisiklik varmi diye...
cuma gunu tekrar ebenin yanina gitmem lazimmis yine idrar tahlili...
Doktorun dedigi zehirlenme ama siddetli preeklempsi degilmis simdilik ki zaman gectikce ilerliycek ama ozamana kadar dogumun kendiliginden baslayabilir dedi...
sadece surekli kontrol altinda olmam lazimmis...
Eger tansiyonum ve idrardaki protein ikisi birden dahada yukselirse hastaneye yatmam gerekebilirmis bugunlerde...
Ultrasyonda tekrar baktilar kizimi gördum yine agzi buyuk geldi bana :)) yakindan baktigimiz icin öyle görunuyor dedi....
su iciyordu yutkunuyordu ultrasyona alismamis ki sevmedi cirpinip durdu yavrum doktor bile farketti ultrasyondan rahatsiz oldugunu simdiye kadar gelisimi guzel ilerlemis... bu preeklempsiyi tansiyondan dolayi erken farketmisti ebem

Son düzenleme:
Ne guzel hazirlamissin....Tahmini dogumum mayisin baslarinda olmasina ragmen giremedim su ilk 10 a :)) belki ilk 15 olurum bende

Benim tansiyonumun yukselmeside ilk 14/9 la basladi bu sabah 15/11 bile olmustu proteinde var malesef... yinede s1k s1k kontrol ettir idrardaki proteininede hep baktir Allah korusun son gunlerde skinti yasama benim gibi...

Tansiyonun normal gibi geldi bana benimkide önceleri hep 12/7 lerde 13/8 gibiydi ama proteinin varsa risk olabiliyor... tansiyonunun 14/9 u gecmemesi lazim ona dikkat et ve idrardaki proteininde miktarinin yukselmemesi lazim surekli baktirman lazim proteinin derecesine cok gecmis olsun.

Canim cok bozuyorsun moralini anladigim kadariyla rahat olmaya calis bebisin icin... bebis alinsa bile sorun olmiycaktir yeterki kontrollerini s1k s1k duzenli bir sekilde yaptir...
Ben sabah ebenin yaninda idrar verdim sonuc protein cikti.... öglen yine hastanede verdim yine protein cikti.... yarin esim bi kac saatlik idrari tekrar hastaneye birakicak ve bidahaki randevum cumaya ozaman yine idrar birakilicak cisimi oraya buraya göturmekten skildimm bende

Iyi geceler kizlarr...bugun bebek sekeri kutusunu tamamladim oglusumun.hem el emegi olsun hem de sonra da kullanayim istedim.nasil olmus
Belki bi de isim yazarim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398208040559.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $1398208078818.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398208108293.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…