Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
kesinlikle uyuyabilirsem cok mutlu oluyorum da şimdide uyumaya izin yokbıtmek uzere az kaldı :)) ha gayret!! 20 gun sonra ıstedıgımız gıbı yatarız)
kızlar sizde bir kaplumbağa gibi yavaşmısınız?
ben bu hamileliğimde o kadar bitkin düştümki herkesi bıktırdım.
kansızlık falan yok, bebeğim anca 2500 gr zayıfımda ama çok bitkin miskin ve tembellik var. bu durum sanki benden hiç gitmiycek diye stres oluyorum.
5 yaşındakki oğlumla bile ilgilenemiyorum. inşallah eski enerjik halime dönerim...
iş için farklı şehirdeydim orada drum vardı sonra 40 günlük eğitim için başka bir ile gittim eğitim bitti şimdi ankaraya geldim. dr bulmaya calışıyorum. rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. senin gelişim tamamlanmış gibi ben 37 haftayı görsem şimdilik yeter diyorum. son günler geçmek bilmiyor sanki
Eline sağlık arkadaşım. Brn kaç numara olucam merak ettim şafak 13
39+4 geçmiş ya niye o kadar geçe verdi benim 38+5e verdi ama tedirginim her an gelir diye seni düşünemiyorum artık
Hayırlı olsun canım seninde tarih netleşmiş 3 gün çok değilmi benim doktor bir günde çıkarırım diyor sorun olmazsa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok kalıyormuşsun canım bizim burada ertesi günü taburcu ediyorlar bebekte ve annede herhangi bir sorun olmadığı takdirde zaten 3. gün duşu doktorlar öneriyorlar, hem sütün bolca gelmesini sağlıyormuş. Ama o şampuanı ben de denemek istiyorum bana da yaz lütfen işine yaradı mı yaramadı mı merak ediyorum.
3 gün çok değil mi yaa😕benim arkadaşım sezeryandan 2 gun sonra duş almıştı dikişine şu getirmeye çalışarak dr alabilirsin demiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun :))
Saclarini ördürebilirsinn kuaförde,madem gun belli
Hem duzgun hem temiz olacak,salarsanda dalgali durur,bigunde toplasan ohhh :))))
Merhaba arkadaslar 38+3 uz bugun ve ilk defa tuse (cati muayenesi) oldum. Dr'um sadece iki parmagini kullanarak vajina girisinden rahime dogru baski yaparak gerceklestirdi muayenesini ve korkulacak kadilacak hicbirsey yokmus ilk kastim ama sonra gevsetince anladimki aci maci bise yokmus😊 ve 1-2cm acilma soz konusu dedi umarim haftaya kadar dogururum Dr'um 30nisanda izne cikiyor 😖 29 nisan sali 09:15te randevumuz var eger dogurmassam o tarihe kadar suni sanci istiycem 45-70 arasi 3sanci degerim cikti 20dklik nat de bakalim hayirlisi😂 kimse korkmadin anlatildigi kadar aci veren kotu birsey degilmis muayene😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar şöyle ki; ben dr.a 2 gün kalmak istediğimi söyledim.çünkü sezaryen olup da ertesi gün hastaneden çıkan tüm tanıdıklarım bin pişman olduklarını söylediler. keşke hastanede kalıp epiduralle o sancılı zamanlarımızı atlatsaydık dediler. evde zorlanmışlar. dr. da dedi ki; ben zaten 2 günden önce çıkartmıyorum ama senin sigortan var 3. gün de kal hemşireler çok güzel ilgileniyorlar dedi. benim de kafama yattı. o yüzden 3 gün kalıcam. duş alamama sebebim de sırtımda katater olması yoksa katater çıktıgı an duş alabilirim. belki 2. günün sonunda çıkarttırırım ağrım olmazsa. onu durumum göstericek.
onu da düşündüm ama benim sorunum saçlarımın yağlı olması yıkandığımın ertesi günü saçlarım önlerden başlıyo yağlanmaya. her gün duş alıyorum normal hayatımda. ördürsem de yağlanıcak salsam da toplasam da. şu kuru şampuanı denicem bi de saçımın ön kısmını yıkarım belki hastanede yazık bana ya
Bu daha sirin bence
Cok uzatmadan bagladin mi uclarinida duzelttin mi tamamdir annesiiii :)
Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Ne guzel hazirlamissin....Tahmini dogumum mayisin baslarinda olmasina ragmen giremedim su ilk 10 a :)) belki ilk 15 olurum bende
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.chupsi
09.
10
maşaAllah bebişlerimize ve annelerimize
muhtemelen 9. ve 10. sıralarımızda mrsbeyaz ve sedosss arkadaşlarımız var ama ikisindende henüz haber gelmediğinden yazmak isyemedim ... hayırlı haberlerini versinler onlarıda eklerimumarım gözden kaçırdığım yada unuttuğum kimseler yoktur
Benim tansiyonumun yukselmeside ilk 14/9 la basladi bu sabah 15/11 bile olmustu proteinde var malesef... yinede s1k s1k kontrol ettir idrardaki proteininede hep baktir Allah korusun son gunlerde skinti yasama benim gibi...Tansiyonla ugrasiyorum...13-9 14-9 cikip duruyo.hafif bas agrim oluyo arada.ellerin uyusuk ve sis ama ayaklarda bisi yok.protrine ve albume bakildi kan ve idrarda sukur bisi cikmadi.ama cok tedirginim.doktorumun semineri oldugu icin 15 mayis olan dogumum 20 e erteledi.annem ve esim bekleme taraftari diil.ikinci bi doktorum daha var ona gitcem danisacagim.34+5 gunlugum...
mrb cnm bende aynı sorunu yaşıyorum iki gündür tansiyonum 12-7 . ama normalde 10-5 yada 11-5 olurdu. hafif hafif baş ağrım var bugün için daha önce yoktu. proteine gelince 5. aydan beri var ama hiç sorun yaşamadım herhangi bir ilaç vermediler tedavi de yapmadılar.
şu an 34+4 deyim en azından 2-3 hafta daha beklerse iyi olur. son ayımda korku yaşamak istemiyorum
nm biz urfanın ilçesindeyiz,doğu görevi nedeniyle,buradakiler iyi diil zaten,diyarbakır a gittik
dr sadece tansiyonunu kontrol et dedi,ama benim belirtiler feci
demin buradaki dra gittik
bir sürü tahlil verdik,öğleden sonraçıkacak sonuçlar,buradaki dr preklemsi dedi,ama dediğin gibi güvenim kalmadı,diyrbakır da başka dr araştırıcam
cnm hiç olmaması gerekiyormuş
benim dün 100 dü
bugün bakalım kaç çıkacak,hadi bugün çıktı,yarın da mı tahlil vercez,stresten ağlayıp duruyorum
eşim de ben de perişanız şu anada
ofertacım başka bi dr bulcam,dediğn gibi,3.bi dr daha baksın,belki alırlar bebişi
Allah razı olsun tüm dua okuyanlardan
doğuma gidenlerin de Rabbim kolaylığını versin
Kandirikci seni :)) ne bisey yazdin nede ortalarda görunuyorsun artik insallah almissindir bebisini eline :)saol cnm,kendime gelir gelmez hastaneden yazıcam inş sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?