2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.

Gecmis olsun hayirli olsun cnm.ins yavrun en yakin zamanda sagligina kavusur.ins sen de toparlarsin hemen....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydin canım bebegin hemen toparlar Allahin izniyle merak etme. seni görünce iyileşir annesi sen ona moral ol süt gelsin :)

Hem de ne gecmemek canım... Dun aksam gaz sancısına benzer sancım vardı, he geliyor diye heyecanlandım. Ama nerdeeeee... 39 bitiyor, hala bir gelişme yok. Hareket etmek zor, uyumak zor... Kalktım gene erkenden, söz verdim kendime artık beklemiyecegim her gün böyle diye...bakalım ne kdr mumkun olacak

sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

En kısa zamanda kavusursunuz ınsallah canım , gözünüz aydın olsun...

Canım hayırlı ugurlu olsun... Allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin insallah

Arkadaşlar merhaba
39+5 teyim ama bebk hala dönmemiş, benim durumumda olan var mı acaba?
Normal olmasını çok istiyordum ama sezeryan yolu gözükmeye başladı galiba..Bundan sonra döner mi ki bilginiz var mı??
Gunaydin bebisin basassagi olmasi icin egzrsizler duymustum internte yaz istersen bebegi rahimicinde basassagiya donduren egzersizler diye.Umarim faydasi dokunur sana.
Hap,igne vs. Vs. Pek saglikli gozukmuyor bana sprial de oyle kayiyo falan hem senin esin hemde senin canini acitiyor ben yerinde olsam gecici yontemi kullanirim nede olsa saglikli.Zaten oyle yapmayi dusunuyoruz diger yontenlerden korkuyoruz.Hormonlar hafife alincak is degil.Insanin hayatini degistiriyorlar.)
Oda dus almak icin oluyor die biliyorum devlet hastanesinde bile var yani ben yattim devlet hastanesinde ilk zamanlar rahatsizlanmistim vardi.
Seninki geliyor olmasin??? İshal agrilar asagi inmeler fln

Bilmiyorum yaa oglusum biraz saklambac oynuo bizimle gibi.,.)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masaalah Allah hayirli evlat yapsin size bebegini ina.Canim.
aynı kemik ağrısı bendede var uzun zamandır bütün ağrılar birleşti dayanılmıyo artık bende aynı öyle diyorum biran önce zamanı gelsede doğsa şöyle rahat rahat hareket etmeyi özledim
Ayni seyleri dusunuyoruz galiba.,.,)
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)
Aynen yaa oyle rahatlarimki simdiden rezervasyonmu yaptirsak acep.

Hangi dizi bu yaa bak meraklandım.. İsimler yabancı değil ama .. Deyin bakim olmadı sıkıldıkça seyrederim :))

Ben artık beklenekten vazgeçtim kızlar.. Hiç sancım yok geldiğini nasıl anlıcam onu bile bilmiyorum! Ben 44 haftalıkken doğmuşum.. Bana benzeyecek herhalde.. Catlakların byümesi ve şişlik , arada bir de kasıklarımın ve belimin katırdaması dışında hiçbişe yok.. Devamlı sola yatmaktan sol bacagıma kramp giriyor artık!! Bu cocuk gelmeyecek sanırım

Kizlar selam dogum yapan arkadasim allah hayirli etsin cok srvindim..ben hastayim oksuruyorum doktor.ilacsiz.atlatmaya bak dedi neyse kizlar oksuruktenmidir nedr karnimin ici agriyo baya bebegin oldugu yer boyle sizliyo gibi bebegime.bise.olcak die korkuyorum...birde brnm kasilmalar eskiden.agrisiz olirdu simdi sanki kasiklarimdan biri tutup asagi cekiyomus gibi agriyo karnim.sertlesirken ve uzun suruyo sizdede bolemi birde cok sik sertlesiuo ilacta kullaniyorum ama minisimin gelmesi yakinmi acaba

Hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah bol sütlü ve rahat bir lohusalık nasip etsin inşallah..

Gerçekten insan bir daha o ilaçları tekrardan kullanmak istemiyor, bize 3 yıl süre verdiler 500 tl karşılığında 2016'nın eylül ayında bitiyor zaten o zamana kadar bebiş de biraz büyümüş olur Allah da bize sağlık sıhhat verirse yaparız tekrardan bir bebiş daha :)

Yaaaaa ben kocam tarafından sevilmeyi o kadar özledim ki, inşallah senin hissettiğin duyguları ben de hissedebilirim. Ona şımarmayı, ona sırnaşmayı ve cilveleşmeyi çok özledim, çok korkuyorum bebek doğunca birbirimize yeterince vakit ayıramadığımız için hırçınlaşmaktan korkuyorum (((((

Canım yaaaaa, ne kadar güzel anlatoyorsun var ya pırt diye doğurasım var yani, başkası yaşarken ne kadar kolay geliyor bizlere başımıza gelince neden bu kadar tahammülsüz oluyoruz yaaaa. İnşallah senin kadar pozitif geçirebiliriz bu günleri...

Hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirler sabah ki idrarınla alakalı, Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda bebişin kucağına gelsin inşallah sağlıklı lohusalık geçirmen dileğiyle..

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah en kısa zamanda bebeğinide alıp evinize gidersiniz.

44 mü??? o zaman acele etme canım belkide annesine benzeyecek gerçektende.

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah en kısa zamanda bebeğinide alıp evinize gidersiniz.

44 mü??? o zaman acele etme canım belkide annesine benzeyecek gerçektende.

Eski zaman kafası ole sezeryan falanda yok.. Annemin sancısı bile gelmemiş.. Zorla suni sancı vermişler öyle.. İlk 5 ay hiç gelişmemişim hatta annem 8 kg vermiş... ama son 5ay anneme 26 kg aldırmışım
Çektirmişim yani :)) kısmet bakalım bizimki nasıl olacak :)

Kızlar size birşey sormak istiyorum özellikle tecrübeli annelere, sabah uyandığımda ya da gün içinde uzandıktan sonra ayağa kalkınca sanki karnıma bir sürür yumruk yemiş gibi hissediyorum kendimi kaburga kısmım sizlerde de var mı böyle birşey acaba?
Bugün doktor kontrolümüz var saat 13.30 da belki bize bir gün verir doktorumuz, inşallah bebeğim sağlıklıdır...

Son düzenleme:
uyuyamıyorum ve uyuyamadıkca da dogumu düşünüyorum düşündükce zaman gecmiyor ve stres oluyorum bi tavsiyesi olan yok mu
Aymen öyle. Canım. Gezmeye git arkadaş çağır temzilik düzen yap o zaman daha hızlı geçer zaman inş

Ooy bi erkenci daha gözünüz aydın inş alırsın hemen kucağına

Kızlar merhaba,ilk defa buraya yazıyorum ben de bir mayıs annesiyim.Erken doğum riskim var.Ondan dolayı bu forumda pek yer alamadım.İçinizde son ayda mantar enfeksiyonu olan var mı?Lütfen yardım edin.Ne kullandınz.?Sirkeli su denedim ama geçmiyor.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var

cnm farkındayım çok stresliyim,dün durmadan ağladım,bugün biraz kendime geldim,bakalım ben de sürekli idrar vercem
Rabbim yardımcımız olsun

amin cnm,sağlıkla bebişini kucağına al

cnm bana fitil verdi dr,hemen geçti
benim de idrar enfeksiyonu var
ne kullansam geçmiyor

Canım fitilinin adı neydi?Bir de kaçıncı haftanda kullandın?

Maalesef çocuktan sonra evlilik değişiyor canım. O hırçınlıklar, gel gitler oluyor tabii ama işin özünde ya evlilik bağı çocuklar sayesinde güçleniyor ve tam bir aile oluyorsunuz, ya da günün sonunda bakıyorsun ki çocuklar uğruna eşini uzaklaştırmışsın....
3.cüyü konusurken burada yazdım belki hatırlarsın, ben ilk çocuğuma balayında hamile kaldım. İkimiz de çok çocuk istiyorduk, mucize gibi gelmişti çok sevinmiştik. Diğer taraftan bu Temmuz'da 4 senelik evli olacağız kısmetse ve iki çocuğumuz olacak. Eşimle çok uzun bir flört dönemimiz de olmadı. Adamcağız evlenir evlenmez koca göbek, şiş ayaklar, varisli bacaklar, tombalak surat, uykusuz mor gözler, emzirme, sağma vs sorunlar ile karşılaştı.
Düşününce hep derim; demek ki eşim beni gerçekten seviyormuş diye... Başkası olsa belki çoktan daha farklı şeylere yönelirdi ya da sevgisini kaybederdi. (Bunlar normal demiyorum tabii sadece erkekleri biliyorsunuz işte)
Başbaşa mum ışığında bir yemektense, şişko göbişmle koltuktan kalkmak için böcek gibi debelenirken gözgöze geldiğimizde canım karım diyip tebessüm edip gelip beni kaldırması daha romantik geliyor artık bana:)))))
Şimdi ikimiz de hiç konuşmadan çocuklarımızın biraz büyümesini bekliyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…