Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
bende cok yoruldum kızlar karnım iyice aşagı indi halimi gören bu bebek bugün yarın gelir diyo ama daha var bayagı agırlaştım iyice aşağı indikce nefes alışım kolaylaştı ama dengem hepten karıştı son günler gercekten gecmek bilmiyor 36 hafta bitti ama son günler gecmiyor sizede öyle geliyor mu
Gunaydin bebisin basassagi olmasi icin egzrsizler duymustum internte yaz istersen bebegi rahimicinde basassagiya donduren egzersizler diye.Umarim faydasi dokunur sana.Arkadaşlar merhaba
39+5 teyim ama bebk hala dönmemiş, benim durumumda olan var mı acaba?
Normal olmasını çok istiyordum ama sezeryan yolu gözükmeye başladı galiba..Bundan sonra döner mi ki bilginiz var mı??
Hap,igne vs. Vs. Pek saglikli gozukmuyor bana sprial de oyle kayiyo falan hem senin esin hemde senin canini acitiyor ben yerinde olsam gecici yontemi kullanirim nede olsa saglikli.Zaten oyle yapmayi dusunuyoruz diger yontenlerden korkuyoruz.Hormonlar hafife alincak is degil.Insanin hayatini degistiriyorlar.Kızlar bişi sorucam size ya, doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
En güvenilir ve sağlıklı olan korunma yöntemi hangisi sizce?
Spiraldan korkuyorum biraz, doğum kontrol hapları kilo aldırıyor ayrıca hormonlarımla oynamak istemiyorum, şu iğnelerde adeti düzensizleştiriyormuş.
2.çocuğu 4-5 yıl düşünmüyorum zira o yüzden sağlam bi yöntem bulmam lazım
Oda dus almak icin oluyor die biliyorum devlet hastanesinde bile var yani ben yattim devlet hastanesinde ilk zamanlar rahatsizlanmistim vardi.kızlar merhaba
geçmişi okuyayım diyorum ama okuduğumdan bişey anlamıyorum heyecandan karnım ağrıyor :) perşembe günü sezaryenle kavuşucam meleğime inşallah. ultrasonda suyumun daha da azaldığını görünce zaten normal doğumda ısrar etmemem gerektiğini anladım. yine de konuştum doktorumla ve bebek için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdik. anestezi doktorumla da tanıştım çok sevdim içim çok rahat şu an eskisi kadar korkmuyorum. doğumdan sonra 3 gün kalıcam hastanede. en çok sıkıntı ilk 3 günde oluyormuş zaten Allahın izniyle ağrıyı sancıyı hastanede bırakıp gelicem :) şu an tek derdim 3 gün yıkanmadan nasıl durucam saçlarım kirlenicek :) elidorun kuru şampuan diye bişeyi çıkmış bugun onu alıp deniycem inşallah işe yarıyorduröpüyorum hepinizi ufak tefek hazırlıklarım kaldı onları tamamlıycam çok heyecanlı oluyormuş o gun gelince kim bilir nasıl olucak
Seninki geliyor olmasin??? İshal agrilar asagi inmeler fln
Bilmiyorum yaa oglusum biraz saklambac oynuo bizimle gibi.,.)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masaalah Allah hayirli evlat yapsin size bebegini ina.Canim.Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Ayni seyleri dusunuyoruz galiba.,.,aynı kemik ağrısı bendede var uzun zamandır bütün ağrılar birleşti dayanılmıyo artık bende aynı öyle diyorum biran önce zamanı gelsede doğsa şöyle rahat rahat hareket etmeyi özledim
Off soyle bi kac ay gecince romantik bi tatil lazim bize sanirim ne dersin)
Aynen yaa oyle rahatlarimki simdiden rezervasyonmu yaptirsak acep.
Ohoo oo o arada çok şey oluyor izlemelisin anlatılacak gibi değil zaten tarzını biliyorsun dizinin diziye son sezonda giren bir karakter diyeyim...Keşke bitmeseydi uhuhuhuhu😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah bol sütlü ve rahat bir lohusalık nasip etsin inşallah..Arkadaşlar herkese merhaba;
Benim normal doğum tarihim 10 mayıs olarak görünüyordu, Ancak oluşum biraz aceleci davrandı ve 34 + 4 te 2 nisanda dünyaya geldi. Sağlığımız iyi çok şükür. Bu forumdan hamileliğim boyunca birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür etmek istedim.
Gerçekten insan bir daha o ilaçları tekrardan kullanmak istemiyor, bize 3 yıl süre verdiler 500 tl karşılığında 2016'nın eylül ayında bitiyor zaten o zamana kadar bebiş de biraz büyümüş olur Allah da bize sağlık sıhhat verirse yaparız tekrardan bir bebiş daha :)Köşeden benim bebeklerde donmuş embriyo şimdi doğacak olan beş senelik donmuş embriyo. Saklama süresi bitince olmaz düşüncesiyle denedik bizde.:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaaaa ben kocam tarafından sevilmeyi o kadar özledim ki, inşallah senin hissettiğin duyguları ben de hissedebilirim. Ona şımarmayı, ona sırnaşmayı ve cilveleşmeyi çok özledim, çok korkuyorum bebek doğunca birbirimize yeterince vakit ayıramadığımız için hırçınlaşmaktan korkuyorumİnanır mısın biz oğlumuzu bırakıp bir yere gitmeye kıyamadık hiç 3 senedir. Kıyılmıyor işte... Herhalde gitsen de romantizmin anca cep telefonundan onun resimlerine bakıp sarılıp ağlamakla geçiyordur:)))
Şimdi iki oldular daha da zor. Biz artık romantizmi o kadar ufak anlarda bulup yaşatıyoruz ki. Aslında bana başbaşa romantik bir yemektense, o güzel sevgi dolu bir bakış daha anlamlı geliyor artık:)
Canım yaaaaa, ne kadar güzel anlatoyorsun var ya pırt diye doğurasım var yani, başkası yaşarken ne kadar kolay geliyor bizlere başımıza gelince neden bu kadar tahammülsüz oluyoruz yaaaa. İnşallah senin kadar pozitif geçirebiliriz bu günleri...zaten hastaneden 2. gun eve çıkıyorsun, 3 gun sonra kontrole, 10 gun sonra tekrar kontrol...
biz standart eve çıktık 3 gun kontrolüne gittik, ben bugun oğlumun 23 nisan törenine katıldım 2 saat evde miniğe annane baktı. zaten oğlumu hergun kresten ben alıyordum, almaya devam yani. hergün en az 1 saat dışarıdayım.
Hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirler sabah ki idrarınla alakalı, Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kizlar yazan yazmayan dua eden etmeyenler Allah razi olsun sizlerden olumlu mesajlariniz beni daha cok sevindirdi :)
Sonuclarim biraz idare :)) hemsire kan, idrar tahlili, alip tansiyon ölctu...
idrar tahlilinde protein cikti yine ama dusukmus... tansiyonum sabaha göre biraz dusmustu 15/9 olmus... yine yuksek sayilir ama 15/11 leri gördukten sonra az geldi bana :))
Yarin Sabah bi kac saatlik idrari yapip esime vericem oda ise gitmeden önce hastaneye birakicak yine proteine bakicaklar degisiklik varmi diye...
cuma gunu tekrar ebenin yanina gitmem lazimmis yine idrar tahlili...
Doktorun dedigi zehirlenme ama siddetli preeklempsi degilmis simdilik ki zaman gectikce ilerliycek ama ozamana kadar dogumun kendiliginden baslayabilir dedi...
sadece surekli kontrol altinda olmam lazimmis...
Eger tansiyonum ve idrardaki protein ikisi birden dahada yukselirse hastaneye yatmam gerekebilirmis bugunlerde...
Ultrasyonda tekrar baktilar kizimi gördum yine agzi buyuk geldi bana :)) yakindan baktigimiz icin öyle görunuyor dedi....
su iciyordu yutkunuyordu ultrasyona alismamis ki sevmedi cirpinip durdu yavrum doktor bile farketti ultrasyondan rahatsiz oldugunu simdiye kadar gelisimi guzel ilerlemis... bu preeklempsiyi tansiyondan dolayi erken farketmisti ebem
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda bebişin kucağına gelsin inşallah sağlıklı lohusalık geçirmen dileğiyle..Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Ben artık beklenekten vazgeçtim kızlar.. Hiç sancım yok geldiğini nasıl anlıcam onu bile bilmiyorum! Ben 44 haftalıkken doğmuşum.. Bana benzeyecek herhalde.. Catlakların byümesi ve şişlik , arada bir de kasıklarımın ve belimin katırdaması dışında hiçbişe yok.. Devamlı sola yatmaktan sol bacagıma kramp giriyor artık!! Bu cocuk gelmeyecek sanırım
hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah en kısa zamanda bebeğinide alıp evinize gidersiniz.
44 mü??? o zaman acele etme canım belkide annesine benzeyecek gerçektende.
Aymen öyle. Canım. Gezmeye git arkadaş çağır temzilik düzen yap o zaman daha hızlı geçer zaman inşuyuyamıyorum ve uyuyamadıkca da dogumu düşünüyorum düşündükce zaman gecmiyor ve stres oluyorum bi tavsiyesi olan yok mu
cnm farkındayım çok stresliyim,dün durmadan ağladım,bugün biraz kendime geldim,bakalım ben de sürekli idrar vercemCanim cok bozuyorsun moralini anladigim kadariyla rahat olmaya calis bebisin icin... bebis alinsa bile sorun olmiycaktir yeterki kontrollerini s1k s1k duzenli bir sekilde yaptir...
Ben sabah ebenin yaninda idrar verdim sonuc protein cikti.... öglen yine hastanede verdim yine protein cikti.... yarin esim bi kac saatlik idrari tekrar hastaneye birakicak ve bidahaki randevum cumaya ozaman yine idrar birakilicak cisimi oraya buraya göturmekten skildimm bende
amin cnm,sağlıkla bebişini kucağına alMerhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
cnm bana fitil verdi dr,hemen geçtiKızlar merhaba,ilk defa buraya yazıyorum ben de bir mayıs annesiyim.Erken doğum riskim var.Ondan dolayı bu forumda pek yer alamadım.İçinizde son ayda mantar enfeksiyonu olan var mı?Lütfen yardım edin.Ne kullandınz.?Sirkeli su denedim ama geçmiyor.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
cnm farkındayım çok stresliyim,dün durmadan ağladım,bugün biraz kendime geldim,bakalım ben de sürekli idrar vercem
Rabbim yardımcımız olsun
amin cnm,sağlıkla bebişini kucağına al
cnm bana fitil verdi dr,hemen geçti
benim de idrar enfeksiyonu var
ne kullansam geçmiyor
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah bol sütlü ve rahat bir lohusalık nasip etsin inşallah..
Gerçekten insan bir daha o ilaçları tekrardan kullanmak istemiyor, bize 3 yıl süre verdiler 500 tl karşılığında 2016'nın eylül ayında bitiyor zaten o zamana kadar bebiş de biraz büyümüş olur Allah da bize sağlık sıhhat verirse yaparız tekrardan bir bebiş daha :)
Yaaaaa ben kocam tarafından sevilmeyi o kadar özledim ki, inşallah senin hissettiğin duyguları ben de hissedebilirim. Ona şımarmayı, ona sırnaşmayı ve cilveleşmeyi çok özledim, çok korkuyorum bebek doğunca birbirimize yeterince vakit ayıramadığımız için hırçınlaşmaktan korkuyorum(((((
Canım yaaaaa, ne kadar güzel anlatoyorsun var ya pırt diye doğurasım var yani, başkası yaşarken ne kadar kolay geliyor bizlere başımıza gelince neden bu kadar tahammülsüz oluyoruz yaaaa. İnşallah senin kadar pozitif geçirebiliriz bu günleri...
Hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirler sabah ki idrarınla alakalı, Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda bebişin kucağına gelsin inşallah sağlıklı lohusalık geçirmen dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?