2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cnm ben ilk aylarda kullandım,afedersin çökelek tarzı şeyler geliyordu
ismini hatırlamıyorum,ama eşim biliyor sanırım,işten gelince sorarım,hatırlıyorsa yazarım cnm,olur mu

Tangeeeeer,
Ne cok merak ettim seni.bir hafta oncede sormustum seni.gozunuz aydin allah anali babali buyutsun tez zamanda minigin kollarinda olur insallah.haberlerini bekliyoruz.

Gozun aydin canim en kisa zamanda saglikla kucagina alirsin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana daha çok uzun bi süre uzandığımda ya da oturduğumda oluyor. Kalkınca belim karnım ağrıyor. İlk bikaç adımı zor atıyorum. Hemen geçiyor.

Güzel haberlerle gel canım. Günlerimiz aynı, gün verir inş deyince heyecan yaptım

uyuyamıyorum ve uyuyamadıkca da dogumu düşünüyorum düşündükce zaman gecmiyor ve stres oluyorum bi tavsiyesi olan yok mu

Ahh o uyuyamama bende de var. Gün içinde biraz kendimi yorarsam yatmadan da duş alırsam rahat uyuyorum. Zaman hakikaten geçmiyor ya.

Canım hayırlı olsun. Kısa zamanda kucaginiza almaniz dileğiyle. Sizleri tebrik ediyorum.

Tanger minnoşun aceleci çıkmış. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat ve mutlulukla

Uyuyamiyan arkadaslara 2onerim var.bende uyuyamiyodum taki demir ilacimi yatana kadar alana kadar:) acayip bi uyku ve yorgunlik veriyoo deneyin.hem gece bisi yemedigimiz icin emilimi gayet guzel oliuo....bidee erken kalkmayii deneyin be gun icinde hic uyayin.gece siziyorsunuz.ben bu sayede 15 defa cise kalkarken artik 3 e falan indirdim...

Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah

Amiin,Allah razi olsuun..
Gozunuzaydin canim:)
Insallah cabucak toparlar minigin bi an once evinize gecersiniz..

Kendini birakmamissin ki cok hos ve bakimlisin, kizisi dogurduktan sonra yine oyle olacaksin. Evet bir donemimiz paspal tombik ve debelenerek geciyor ama bir hayat paylasacagimiz dusunulurse aslinda ne kadar kisacik bir donem :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Benim son haftam kismetse doktor fitil ve krem verdi dogumdan once duzelmesi lazim dedi

of bekledikce gelmiyor benimde adet sancısı gibi agrım oluyor hepte gece oluyo bu agrılar

Analar bacilar bir el atin ya ben bir tarak seti aldim cok da begenerek aldim ama bu fircafaki killar domuz kili miii Allah askina az bi bakin insaallah foto yukleybilirim iade etmeyo düşünüyorum tarak setini...

Aymen öyle. Canım. Gezmeye git arkadaş çağır temzilik düzen yap o zaman daha hızlı geçer zaman inş

Ooy bi erkenci daha gözünüz aydın inş alırsın hemen kucağına

haklısın canım ama gündüz sıkıntı yok ki geziyorum zor zahmet de olsa işlerimi yapıyorum ama gece oldumu gecmiyo zaman uyuyamıyorum döne döne agrı sancı off zor günler

Ahh o uyuyamama bende de var. Gün içinde biraz kendimi yorarsam yatmadan da duş alırsam rahat uyuyorum. Zaman hakikaten geçmiyor ya.

ben de duş alınca birazcık rahatlıyorum canım sürekli suda kalmak istiyorum suda hic agrımı hissetmiyorum ama cıkınca cok ta bi fark yok

Ya ben de aldım ondan olabilir mi? Öyleyse kullanayalım

Ay hic bilmiyorum digerleri plastik gibi acitir mi basini diyerek almadim benim basim agridi resmen aldigimdan beri esim anliyormus kıl dibinden tek gelip ucunda 3-4 e ayrılıyorsa domuz kılı dedi bana ama paketi acmadim anlayamadim o yuzden sen actin mi? Ay eger oyleyse hemen iade ya da çöpe:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…