Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Kızlar size birşey sormak istiyorum özellikle tecrübeli annelere, sabah uyandığımda ya da gün içinde uzandıktan sonra ayağa kalkınca sanki karnıma bir sürür yumruk yemiş gibi hissediyorum kendimi kaburga kısmım sizlerde de var mı böyle birşey acaba?
Bugün doktor kontrolümüz var saat 13.30 da belki bize bir gün verir doktorumuz, inşallah bebeğim sağlıklıdır...
uyuyamıyorum ve uyuyamadıkca da dogumu düşünüyorum düşündükce zaman gecmiyor ve stres oluyorum bi tavsiyesi olan yok mu
Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah
Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah
Maalesef çocuktan sonra evlilik değişiyor canım. O hırçınlıklar, gel gitler oluyor tabii ama işin özünde ya evlilik bağı çocuklar sayesinde güçleniyor ve tam bir aile oluyorsunuz, ya da günün sonunda bakıyorsun ki çocuklar uğruna eşini uzaklaştırmışsın....
3.cüyü konusurken burada yazdım belki hatırlarsın, ben ilk çocuğuma balayında hamile kaldım. İkimiz de çok çocuk istiyorduk, mucize gibi gelmişti çok sevinmiştik. Diğer taraftan bu Temmuz'da 4 senelik evli olacağız kısmetse ve iki çocuğumuz olacak. Eşimle çok uzun bir flört dönemimiz de olmadı. Adamcağız evlenir evlenmez koca göbek, şiş ayaklar, varisli bacaklar, tombalak surat, uykusuz mor gözler, emzirme, sağma vs sorunlar ile karşılaştı.
Düşününce hep derim; demek ki eşim beni gerçekten seviyormuş diye... Başkası olsa belki çoktan daha farklı şeylere yönelirdi ya da sevgisini kaybederdi. (Bunlar normal demiyorum tabii sadece erkekleri biliyorsunuz işte)
Başbaşa mum ışığında bir yemektense, şişko göbişmle koltuktan kalkmak için böcek gibi debelenirken gözgöze geldiğimizde canım karım diyip tebessüm edip gelip beni kaldırması daha romantik geliyor artık bana:)))))
Şimdi ikimiz de hiç konuşmadan çocuklarımızın biraz büyümesini bekliyoruz...
Benim son haftam kismetse doktor fitil ve krem verdi dogumdan once duzelmesi lazim dediKızlar merhaba,ilk defa buraya yazıyorum ben de bir mayıs annesiyim.Erken doğum riskim var.Ondan dolayı bu forumda pek yer alamadım.İçinizde son ayda mantar enfeksiyonu olan var mı?Lütfen yardım edin.Ne kullandınz.?Sirkeli su denedim ama geçmiyor.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
Hem de ne gecmemek canım... Dun aksam gaz sancısına benzer sancım vardı, he geliyor diye heyecanlandım. Ama nerdeeeee... 39 bitiyor, hala bir gelişme yok. Hareket etmek zor, uyumak zor... Kalktım gene erkenden, söz verdim kendime artık beklemiyecegim her gün böyle diye...bakalım ne kdr mumkun olacak
Benim son haftam kismetse doktor fitil ve krem verdi dogumdan once duzelmesi lazim dedi
Aymen öyle. Canım. Gezmeye git arkadaş çağır temzilik düzen yap o zaman daha hızlı geçer zaman inş
Ooy bi erkenci daha gözünüz aydın inş alırsın hemen kucağına
Ahh o uyuyamama bende de var. Gün içinde biraz kendimi yorarsam yatmadan da duş alırsam rahat uyuyorum. Zaman hakikaten geçmiyor ya.
Analar bacilar bir el atin ya ben bir tarak seti aldim cok da begenerek aldim ama bu fircafaki killar domuz kili miii Allah askina az bi bakin insaallah foto yukleybilirim iade etmeyo düşünüyorum tarak setini...Eki Görüntüle 1083163
Ya ben de aldım ondan olabilir mi? Öyleyse kullanayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?