- 27 Şubat 2012
- 204
- 17
- 318
- 36
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Ya ben de aldım ondan olabilir mi? Öyleyse kullanayalım
canim merhaba ben haziran annesiyim gorunce yazayim istedim bende de enfeksiyon var nidazol fitil ve ketoral krem verdi ama sari akintin olunca kullan devamli degil dedi bi de sabah aksam papatya cayi ic dedi cayi deneyebilirsin canim insallah ise yararCanım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
kızlar bakın nasıl kalabalığız şuan maşaAllah ...13 kişi ziyaretçiymiş , onlarda dökülmesin 1- 2 güne buraya , başımızla beraber
Toplam 33 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 13 ziyaretçi)
mneeee, phekda, nazeninn, Nurmur87, ses06, EMiNEveAYDIN, HATMACA, duylin, BUUGLEM, Lilacsofie, mfsni, hayatnebayat, delale, maysmom, Kaderim, dalokaysmom, Gulsum84, kocamann, mrysrdr, hcrhc
kızlar sizde bir kaplumbağa gibi yavaşmısınız?
ben bu hamileliğimde o kadar bitkin düştümki herkesi bıktırdım.
kansızlık falan yok, bebeğim anca 2500 gr zayıfımda ama çok bitkin miskin ve tembellik var. bu durum sanki benden hiç gitmiycek diye stres oluyorum.
5 yaşındakki oğlumla bile ilgilenemiyorum. inşallah eski enerjik halime dönerim...
Sinir geldi resmen diye bir konu actim mayis annelerinde takip et istersen cevap yazarlar ins.
Ben de açmadım ama sanki öyle 3'e 4'e ayrılıyor gibi durmuyor.
Takip edeyim bakalım kullananlar aydınlatır bizi umarım canım:))
Analar bacilar bir el atin ya ben bir tarak seti aldim cok da begenerek aldim ama bu fircafaki killar domuz kili miii Allah askina az bi bakin insaallah foto yukleybilirim iade etmeyo düşünüyorum tarak setini...Eki Görüntüle 1083163
Bende aldım aynısından domuz kılı olabileceği konusunda neden şüphelendiniz? Değildir inş zannetmiyorum öyle olduğunu, inş değildir yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ee senin sancin yokmu tatlim.Cok sevindim.bugün son kontrolümüze gittik haftaya salı günü doğuma gidiyoruz.
tahliller falan yapıldı temiz çıktı şükür...
karnın o kadar sertki korkutuypr hatta doktor daha karnımı görür görmez sancın var senin dedi.
nst de biraz sancı çıktı....
halılarımı yıkamacıya gönderdim, perşembede kadın gelecek evin heryeri heryerde...
stresli günler geçiriyorum.
eşim iliğimi kemiğimi kuruttun diyor....
2 gun onceye kadar oyleydi bu hafta garilarim sekil degistiriyor bende anlamiom bi gun assagiya cekiyorlar karnim inio bigun yukari cikio karnim cati kemiklerim agrio.,.Garip agrilar.,bende cok yoruldum kızlar karnım iyice aşagı indi halimi gören bu bebek bugün yarın gelir diyo ama daha var bayagı agırlaştım iyice aşağı indikce nefes alışım kolaylaştı ama dengem hepten karıştı son günler gercekten gecmek bilmiyor 36 hafta bitti ama son günler gecmiyor sizede öyle geliyor mu
Banada ilk zamanlar digiyorlardi da sancisida var bebisimin hemde cok ama kendimi dogurucakmis gibi hissetmiom.Arasira garip agrilarda oluyor bende.4000.sayfaya dogurucam gibi gozukuo.,.Bendede tam tersi asiri enerji var.erken dogurcan diyordu herkes ama 36 haftaya kadar geldim.
Masallah canim Rabbim hic ayirmamak uzere en kisa zamanda sifa verip sana kavustursun bebegini ins.Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Ayy bilmiyom valla nasil dogurcaz benim belirtiler kesildi bu aralr cok garip agrilar oluyor en sona biz dogurcaz gibi gozukuo yhauw.,.Ben artık beklenekten vazgeçtim kızlar.. Hiç sancım yok geldiğini nasıl anlıcam onu bile bilmiyorum! Ben 44 haftalıkken doğmuşum.. Bana benzeyecek herhalde.. Catlakların byümesi ve şişlik , arada bir de kasıklarımın ve belimin katırdaması dışında hiçbişe yok.. Devamlı sola yatmaktan sol bacagıma kramp giriyor artık!! Bu cocuk gelmeyecek sanırım
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktoruna gorundunmu canim faydasi olabilir.,.Kizlar selam dogum yapan arkadasim allah hayirli etsin cok srvindim..ben hastayim oksuruyorum doktor.ilacsiz.atlatmaya bak dedi neyse kizlar oksuruktenmidir nedr karnimin ici agriyo baya bebegin oldugu yer boyle sizliyo gibi bebegime.bise.olcak die korkuyorum...birde brnm kasilmalar eskiden.agrisiz olirdu simdi sanki kasiklarimdan biri tutup asagi cekiyomus gibi agriyo karnim.sertlesirken ve uzun suruyo sizdede bolemi birde cok sik sertlesiuo ilacta kullaniyorum ama minisimin gelmesi yakinmi acaba
Gittiginde bizide bilgilendir canim.Ayni seyler bendede oluyordu ama 2mayisa kadar dogum olmazsa gitmicem dedim kontrole yada bi problem olmazsa cuma gunu kontrole gitmeyeli 15 gun olmus olucak bakalim 2mayisa dayanabilicekmiyiz bebisime zarar gelsin istemiom agrim sizim oluyo ama hareketlerinide hafif hissediom.Kızlar size birşey sormak istiyorum özellikle tecrübeli annelere, sabah uyandığımda ya da gün içinde uzandıktan sonra ayağa kalkınca sanki karnıma bir sürür yumruk yemiş gibi hissediyorum kendimi kaburga kısmım sizlerde de var mı böyle birşey acaba?
Bugün doktor kontrolümüz var saat 13.30 da belki bize bir gün verir doktorumuz, inşallah bebeğim sağlıklıdır...
Rabbim bebeginede sanada sifa versin ins.canim Ins.En kisa surede kavusursunuz birbirinize.Bizim icinde op bebek opmeyeli cok oldu benim bide koklamayali.Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah
Hadi yaa demek ben oyuzden sabah uyanamiom gece 2de uyandim gero uyudum 3.30 da uyandim gezdip geri yattim sabahda 11de uyandim.Kan ilacida almistim.Uyuyamiyan arkadaslara 2onerim var.bende uyuyamiyodum taki demir ilacimi yatana kadar alana kadar:) acayip bi uyku ve yorgunlik veriyoo deneyin.hem gece bisi yemedigimiz icin emilimi gayet guzel oliuo....bidee erken kalkmayii deneyin be gun icinde hic uyayin.gece siziyorsunuz.ben bu sayede 15 defa cise kalkarken artik 3 e falan indirdim...
Nerde yazio canim domuz kili oldugu.Oyle bisiyse supheli arastirmak gerek.Bakinca anlasilmazki arastirmak gerek dedigim gibi.Analar bacilar bir el atin ya ben bir tarak seti aldim cok da begenerek aldim ama bu fircafaki killar domuz kili miii Allah askina az bi bakin insaallah foto yukleybilirim iade etmeyo düşünüyorum tarak setini...Eki Görüntüle 1083163
9 sezon var canım ağır ağır izlersin inşallah beğenirsiniz böyle çok bahsedilen diziler bazen hayal kırıklığına uğratıyor insanı gözünde çok büyütmeden başla bencekızlar bahsettiğiniz diziyi hemen izliyecğm çok merak ettim
*moonserose 1607 arkadaşım adına çok sevindim, inşaAllah ağrıların tamamiyle dinerde operasyona gerek kalmaz çok öpüyorum miniğini ve seni
Lost bittiğinde 1 hafta kendime gelmedim.lost hiç biter mi loost hiiic biter mii... diye şarkı türkü yaktim...Bende ayni sekilde Lost bitti diye cok uzulmustum, keske daha yeni baslayanlardan olsaydim diyordum hep:)) size de how i met oyle bir etki yapmis anlasilan, cok az bolumunu izlemistim doguma kadar ne kadarini izlesem kar mi acaba? :))
Bazen bir enerji geliyor hızlanıyor um sma çok çabuk yoruldum için kağni gibi oluyorum sonra hele yürürken gezinti modundayimkızlar sizde bir kaplumbağa gibi yavaşmısınız?
ben bu hamileliğimde o kadar bitkin düştümki herkesi bıktırdım.
kansızlık falan yok, bebeğim anca 2500 gr zayıfımda ama çok bitkin miskin ve tembellik var. bu durum sanki benden hiç gitmiycek diye stres oluyorum.
5 yaşındakki oğlumla bile ilgilenemiyorum. inşallah eski enerjik halime dönerim...
Ayy canım sağolasın onu da deneyeceğim yeniden toz olmasını engellemez elbet ama en azından temizleyince TEMİZ olsun gerçekten...hele halılar....kocacik tutturdu shagy diye ince yazlık hali şart oldu...Handrake o toz mevzusu süpürgeyle hallolmuyor malesef, hele sulu olanlardan sakın alma cok pis koku yapiyolar.
Toz meselesinde en hassas olanlar alerjik rahatsizligi olanlar, en iyi cözümü onlarda bulursun.
Ben careyi bitkisel bi deterjanda buldum, yegenim dogdugundan bu yana kimyasallara elveda
Ersağ aliyorum, genel temizlik icin kullanilan ürünle evi silince yada tozlari alinca uzun süre tozlanmayi önlüyor, sen gibi titizler sever ben gibi tembeller bayilirben kullandigimdan memnunum, sen de antistatik bi ürün bul bence en iyisi, süpürgeye fazla bel baglama yeniden toz olmasini engellemiyor
Böyle daha güzel olmuş hatta daha ince kurdele bile kullanabilirsin Fiyonk ortasına nazar boncugu yapistirabilirsin
Ayyneen yaa bizimki horluyor bir de hemen durtukluyorum tabi geçmiş olsun bu arada yazık yinede hasta olmuş sonuçta😊cicislere falan baktim da kizlar ben telden topik topik cok bakamioum ya neyse ugraastim bakim dedim cok guzelllerr yaaa allahh hepimize kulandirmayi nasip etsin...bazilarimiz kullanmaya basladi bile darisi basimiza....kocis hasta bademcik grip antibiotik werdi dr hemen beni gorunce bakalim uyuyo surekli uyuz oluom yaaa nie mi
Uyuyan var uyuyamayan var kardesim ;(((
Canim hastanelerde kuaför olabiliyor seninkinde var mı varsa yikatabilirsin ya da birinden yardım alarak sadece saçını da yikayabilirsiniz gerçi hiç sezeryan olmadım mümkün olur mu bilmiyorum ağrı sizi belde katater falan...kızlar şöyle ki; ben dr.a 2 gün kalmak istediğimi söyledim.çünkü sezaryen olup da ertesi gün hastaneden çıkan tüm tanıdıklarım bin pişman olduklarını söylediler. keşke hastanede kalıp epiduralle o sancılı zamanlarımızı atlatsaydık dediler. evde zorlanmışlar. dr. da dedi ki; ben zaten 2 günden önce çıkartmıyorum ama senin sigortan var 3. gün de kal hemşireler çok güzel ilgileniyorlar dedi. benim de kafama yattı. o yüzden 3 gün kalıcam. duş alamama sebebim de sırtımda katater olması yoksa katater çıktıgı an duş alabilirim. belki 2. günün sonunda çıkarttırırım ağrım olmazsa. onu durumum göstericek.
onu da düşündüm ama benim sorunum saçlarımın yağlı olması yıkandığımın ertesi günü saçlarım önlerden başlıyo yağlanmaya. her gün duş alıyorum normal hayatımda. ördürsem de yağlanıcak salsam da toplasam da. şu kuru şampuanı denicem bi de saçımın ön kısmını yıkarım belki hastanede yazık bana ya
Yavrum gözün aydın inşallah toparlar minikMerhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
How i met your mother 😊stres arttırır tavsiye edilir hele ki ne zaman dogurcaz diye kendimizi dinlerken...Hangi dizi bu yaa bak meraklandım.. İsimler yabancı değil ama .. Deyin bakim olmadı sıkıldıkça seyrederim :))
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim artık son zamanlardayiz ağrısız kasılmalar yavaş yavaş agrili olmaya başlayacaktır dr randevun ne zaman kaç haftaliksinKizlar selam dogum yapan arkadasim allah hayirli etsin cok srvindim..ben hastayim oksuruyorum doktor.ilacsiz.atlatmaya bak dedi neyse kizlar oksuruktenmidir nedr karnimin ici agriyo baya bebegin oldugu yer boyle sizliyo gibi bebegime.bise.olcak die korkuyorum...birde brnm kasilmalar eskiden.agrisiz olirdu simdi sanki kasiklarimdan biri tutup asagi cekiyomus gibi agriyo karnim.sertlesirken ve uzun suruyo sizdede bolemi birde cok sik sertlesiuo ilacta kullaniyorum ama minisimin gelmesi yakinmi acaba
Benim de karnım kaburgalari çok ağrıyor sanki üzerine yatmisim da ezilmiş gibi...Sırt karin kaburga kalça...hepsi genişliyor açılıyor sonuçta onun ağrısı olabilirKızlar size birşey sormak istiyorum özellikle tecrübeli annelere, sabah uyandığımda ya da gün içinde uzandıktan sonra ayağa kalkınca sanki karnıma bir sürür yumruk yemiş gibi hissediyorum kendimi kaburga kısmım sizlerde de var mı böyle birşey acaba?
Bugün doktor kontrolümüz var saat 13.30 da belki bize bir gün verir doktorumuz, inşallah bebeğim sağlıklıdır...
35+5 teyim ben de oldu önce kokulu akıntı sonra kaşıntı başladı randevum h.sonu olduğu için aradım dr u travazol kullanabilirsin dedi iç kısım da kaşınıyor deyince zanail diye bir fitil söyledi tek kullanımlık. Iç kısım fitil iyi geldi krem de surdukce iyi geliyor geçti sayılır 3 gundeKızlar merhaba,ilk defa buraya yazıyorum ben de bir mayıs annesiyim.Erken doğum riskim var.Ondan dolayı bu forumda pek yer alamadım.İçinizde son ayda mantar enfeksiyonu olan var mı?Lütfen yardım edin.Ne kullandınz.?Sirkeli su denedim ama geçmiyor.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
içim eridi sen anlatırken ya💑Maalesef çocuktan sonra evlilik değişiyor canım. O hırçınlıklar, gel gitler oluyor tabii ama işin özünde ya evlilik bağı çocuklar sayesinde güçleniyor ve tam bir aile oluyorsunuz, ya da günün sonunda bakıyorsun ki çocuklar uğruna eşini uzaklaştırmışsın....
3.cüyü konusurken burada yazdım belki hatırlarsın, ben ilk çocuğuma balayında hamile kaldım. İkimiz de çok çocuk istiyorduk, mucize gibi gelmişti çok sevinmiştik. Diğer taraftan bu Temmuz'da 4 senelik evli olacağız kısmetse ve iki çocuğumuz olacak. Eşimle çok uzun bir flört dönemimiz de olmadı. Adamcağız evlenir evlenmez koca göbek, şiş ayaklar, varisli bacaklar, tombalak surat, uykusuz mor gözler, emzirme, sağma vs sorunlar ile karşılaştı.
Düşününce hep derim; demek ki eşim beni gerçekten seviyormuş diye... Başkası olsa belki çoktan daha farklı şeylere yönelirdi ya da sevgisini kaybederdi. (Bunlar normal demiyorum tabii sadece erkekleri biliyorsunuz işte)
Başbaşa mum ışığında bir yemektense, şişko göbişmle koltuktan kalkmak için böcek gibi debelenirken gözgöze geldiğimizde canım karım diyip tebessüm edip gelip beni kaldırması daha romantik geliyor artık bana:)))))
Şimdi ikimiz de hiç konuşmadan çocuklarımızın biraz büyümesini bekliyoruz...
Nerde yazio canim domuz kili oldugu.Oyle bisiyse supheli arastirmak gerek.Bakinca anlasilmazki arastirmak gerek dedigim gibi.
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Analar bacilar bir el atin ya ben bir tarak seti aldim cok da begenerek aldim ama bu fircafaki killar domuz kili miii Allah askina az bi bakin insaallah foto yukleybilirim iade etmeyo düşünüyorum tarak setini...Eki Görüntüle 1083163
kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?
Walla mı ya hiç aklıma gelmemişti ilk çocuğuma da bundan kullandım yine bundan almıştım ay o pis hayvanla temizlemeyelim minik meleklerimizi
Cnm Allah yardimcin olsun israrla yaziorum dunde bir
Arkadasa soledim ben cok cektim bu kasintilardan
Sizler cekmeyin
Ve 37. Haftada dogum yapmak zorunda kaldim.karacigerinle alakali olabilir
Doktoruna hatirlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?