2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hayırlı olsun canım erken olmuş normal dogum mu sezeryan mı oldu sancılandınmı nasıl oldu canım bebegin şimdi nasıl umarım herşey yolunda gider sana ve bebegine saglıklı mutlu günler canım

Canım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
canim merhaba ben haziran annesiyim gorunce yazayim istedim bende de enfeksiyon var nidazol fitil ve ketoral krem verdi ama sari akintin olunca kullan devamli degil dedi bi de sabah aksam papatya cayi ic dedi cayi deneyebilirsin canim insallah ise yarar

Evettt kalabaliklasiyoruz git gidee
Ben de dogurduuum yazmak icin sabirsizlaniyorum gerci en sonlarda olurum sanirim ben zamaninds gelirse benim minnnoosss

Ohooo aynen de oyle onceden sabah kalklar evi supurup siler sonra toz alir ardindan guzelce yemegimi yapar tv izlerdim simdi iki oda supurmem nefesimin kesilmesine yetiyor. Bes dakika calis yarim saat yatis modundayim

Ben de açmadım ama sanki öyle 3'e 4'e ayrılıyor gibi durmuyor.
Takip edeyim bakalım kullananlar aydınlatır bizi umarım canım:))

Ay insaallah cevap yazarlar canim... bana da öyle ayriliyor gibi gelmedi ama huylu olunca ben bi garip oldum pisman da oldum yani...

tangercim gözün aydın biraz erken gelsede minişin her şey kısa sürede yoluna girer inşaAllah hayırla ve sağlıkla

Bende aldım aynısından domuz kılı olabileceği konusunda neden şüphelendiniz? Değildir inş zannetmiyorum öyle olduğunu, inş değildir yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya e bebekte gordugumde boyle yakindan bakip incelemedim tamam bu olsun dedim pembesi yoktu almadim ama simdi siparisim gelince daha detyali inceledim tras fircalarinda da bu sekilde killar oluyor onlarda genel olarak domuz kili kullaniliyirdu diye biliyorum ya da internete yazarsaniz domuz kili firca diye o fircaladin ucundakinin aynisi gibi killari. Yani ben suphemi yazdim yanlis yonlendirmek istemem kimseyi. ..

Ee senin sancin yokmu tatlim.Cok sevindim.
2 gun onceye kadar oyleydi bu hafta garilarim sekil degistiriyor bende anlamiom bi gun assagiya cekiyorlar karnim inio bigun yukari cikio karnim cati kemiklerim agrio.,.Garip agrilar.,
Bendede tam tersi asiri enerji var.erken dogurcan diyordu herkes ama 36 haftaya kadar geldim.
Banada ilk zamanlar digiyorlardi da sancisida var bebisimin hemde cok ama kendimi dogurucakmis gibi hissetmiom.Arasira garip agrilarda oluyor bende.4000.sayfaya dogurucam gibi gozukuo.,.
Masallah canim Rabbim hic ayirmamak uzere en kisa zamanda sifa verip sana kavustursun bebegini ins.

Ayy bilmiyom valla nasil dogurcaz benim belirtiler kesildi bu aralr cok garip agrilar oluyor en sona biz dogurcaz gibi gozukuo yhauw.,.
Doktoruna gorundunmu canim faydasi olabilir.,.
Gittiginde bizide bilgilendir canim.Ayni seyler bendede oluyordu ama 2mayisa kadar dogum olmazsa gitmicem dedim kontrole yada bi problem olmazsa cuma gunu kontrole gitmeyeli 15 gun olmus olucak bakalim 2mayisa dayanabilicekmiyiz bebisime zarar gelsin istemiom agrim sizim oluyo ama hareketlerinide hafif hissediom.
Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah
Rabbim bebeginede sanada sifa versin ins.canim Ins.En kisa surede kavusursunuz birbirinize.Bizim icinde op bebek opmeyeli cok oldu benim bide koklamayali.
Hadi yaa demek ben oyuzden sabah uyanamiom gece 2de uyandim gero uyudum 3.30 da uyandim gezdip geri yattim sabahda 11de uyandim.Kan ilacida almistim.
Nerde yazio canim domuz kili oldugu.Oyle bisiyse supheli arastirmak gerek.Bakinca anlasilmazki arastirmak gerek dedigim gibi.

kızlar bahsettiğiniz diziyi hemen izliyecğm çok merak ettim
*moonserose 1607 arkadaşım adına çok sevindim, inşaAllah ağrıların tamamiyle dinerde operasyona gerek kalmaz çok öpüyorum miniğini ve seni
9 sezon var canım ağır ağır izlersin inşallah beğenirsiniz böyle çok bahsedilen diziler bazen hayal kırıklığına uğratıyor insanı gözünde çok büyütmeden başla bence
Bende ayni sekilde Lost bitti diye cok uzulmustum, keske daha yeni baslayanlardan olsaydim diyordum hep:)) size de how i met oyle bir etki yapmis anlasilan, cok az bolumunu izlemistim doguma kadar ne kadarini izlesem kar mi acaba? :))
Lost bittiğinde 1 hafta kendime gelmedim.lost hiç biter mi loost hiiic biter mii... diye şarkı türkü yaktim...
Bazen bir enerji geliyor hızlanıyor um sma çok çabuk yoruldum için kağni gibi oluyorum sonra hele yürürken gezinti modundayim
Ayy canım sağolasın onu da deneyeceğim yeniden toz olmasını engellemez elbet ama en azından temizleyince TEMİZ olsun gerçekten...hele halılar....kocacik tutturdu shagy diye ince yazlık hali şart oldu...
kurdele bağladım böyle oldu bakıın.

Eki Görüntüle 1082927
Böyle daha güzel olmuş hatta daha ince kurdele bile kullanabilirsin Fiyonk ortasına nazar boncugu yapistirabilirsin
Ayyneen yaa bizimki horluyor bir de hemen durtukluyorum tabi geçmiş olsun bu arada yazık yinede hasta olmuş sonuçta😊
Canim hastanelerde kuaför olabiliyor seninkinde var mı varsa yikatabilirsin ya da birinden yardım alarak sadece saçını da yikayabilirsiniz gerçi hiç sezeryan olmadım mümkün olur mu bilmiyorum ağrı sizi belde katater falan...
Yavrum gözün aydın inşallah toparlar minik
Hangi dizi bu yaa bak meraklandım.. İsimler yabancı değil ama .. Deyin bakim olmadı sıkıldıkça seyrederim :))

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
How i met your mother 😊stres arttırır tavsiye edilir hele ki ne zaman dogurcaz diye kendimizi dinlerken...
Canim artık son zamanlardayiz ağrısız kasılmalar yavaş yavaş agrili olmaya başlayacaktır dr randevun ne zaman kaç haftaliksin
Benim de karnım kaburgalari çok ağrıyor sanki üzerine yatmisim da ezilmiş gibi...Sırt karin kaburga kalça...hepsi genişliyor açılıyor sonuçta onun ağrısı olabilir
35+5 teyim ben de oldu önce kokulu akıntı sonra kaşıntı başladı randevum h.sonu olduğu için aradım dr u travazol kullanabilirsin dedi iç kısım da kaşınıyor deyince zanail diye bir fitil söyledi tek kullanımlık. Iç kısım fitil iyi geldi krem de surdukce iyi geliyor geçti sayılır 3 gunde
içim eridi sen anlatırken ya💑

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesela dun karnim assagidaysi kasiklarim assagiya cekilio yuruyemiom catim agriyordu bugunde karnim sinir edici bi rahatsizlik icinde.iki gun once daha farkliydi noluyoo bana yaa benim gibi hissedesen varmi acep¿

Nerde yazio canim domuz kili oldugu.Oyle bisiyse supheli arastirmak gerek.Bakinca anlasilmazki arastirmak gerek dedigim gibi.

ya ben bu kılı domuz kılına benzettim internete domuz kılı fırça yazınca bu kıllara benzer kıllı boya fırçaları falan çıkıyo.
Bir de 2012 ekim anneleri başlıgında da böyle bir muhabbet geçmiş.
Doğal oldugu için domuz kılı olabilir mi ben de aldım demiş bir anne.
Bak linki yollayayım sana
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-500949-p-398.html
şimdi bilgisayardan giriyorum biraz araştırcam ama açıkçası taraktan soğudum resmen

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce alırsın yavrumu kucağına. :)

kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?

Walla mı ya hiç aklıma gelmemişti ilk çocuğuma da bundan kullandım yine bundan almıştım ay o pis hayvanla temizlemeyelim minik meleklerimizi

kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?

Cnm Allah yardimcin olsun israrla yaziorum dunde bir
Arkadasa soledim ben cok cektim bu kasintilardan
Sizler cekmeyin
Ve 37. Haftada dogum yapmak zorunda kaldim.karacigerinle alakali olabilir
Doktoruna hatirlat

Walla mı ya hiç aklıma gelmemişti ilk çocuğuma da bundan kullandım yine bundan almıştım ay o pis hayvanla temizlemeyelim minik meleklerimizi

valla canım ben iade ediyorum karar verdim. kafamı kurcalayacağına kullanmam daha iyi aynen minişlerimizi bununla temizlemeyelimm

Cnm Allah yardimcin olsun israrla yaziorum dunde bir
Arkadasa soledim ben cok cektim bu kasintilardan
Sizler cekmeyin
Ve 37. Haftada dogum yapmak zorunda kaldim.karacigerinle alakali olabilir
Doktoruna hatirlat

teşekkür ederim. yarın gideceğim doktora söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…