2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

idrar yolu iltihabı için doktora gittiniz mi? yoksa kendiniz mi anladınız ve kendiliğinden mi geçti
bende de var sanırım idrarım çok koyu çıkıyor bol su içiyorum geçsin diye
karnım da davul gibi şişti

Kızlar merhaba;

Sanırım aramıza yeni katılacakların sayısı artık azaldı. Hayırlısıyla listemizdeki eksik bilgilerimizi tamamlamak istiyorum. Eğer bilgilerinizin özellikle eklenmesini istemiyorsanız lütfen bunu özelden belirtin sizi bu konuda tekrar rahatsız etmek istemiyorum. Ancak bu liste hepimizin birbirini takip etmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Eminim hepiniz listeyi inceliyorsunuzdur. Unutmayın sizde bu bilgiler ışığında size yardımcı olabilecek hamile arkadaşlara kısa sürede ulaşıp cevap alabilirsiniz aynı şekilde sizde başkalarına destek verebilirsiniz. Güzel paylaşımlar olması dileğiyle.

Not: 2014 Mayıs annelerinin konu sahibi olmak isteyen varsa tekrar sormak istiyorum. Konuyu devredebilirim.

KIZLAR birşey daha soracağım ben. Dondurulmuş ıspanağın bir zararı olurmu. Ben şimdi dondurulmuş ıspansk pişiriyorumda süper fr....h in

Canım benim eksik bilgilerim çocuğum yok 86 kiloyum

Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...

Ben tahlillerimi ilk verdiğimde idrarda vermiştim,o zaman çıktı.Dr.a faksladım sonuçlarımı bana bir şase ismi söyledi onu kullandım şişliğim geçti.Bende karnım çıktı sanmıştım :))

Merhaba kizlar bulantim bugun bays siddetli dr bir ilacda vermedi cuma gunu kontrolum bugun bol yagisli bir guz yarim saat kadar uyudum onjn disinda bugun arabayi vurdum biraz cizildi bana bisey olmadi cok sukur sonrada eve gelince park ederken teker patladi yuruyerek oglumu aldim geldim usudum uzandim az
2 li test sorulmus onun icin daha erken 12 haftada yapiliyor .

geçmiş olsun canım. Allah tekrar nasip eder inşallah. Dua için allah razı olsun. Amin.

solanincim benim şehir ve çocuk bilgilerim eksik kalmış. Ankara'da yaşıyorum bir de ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse. eklersen sevinirim canım. teşekkürler.

kızlar aranızda sürekli midesi kazınan çok çabuk acıkan ama doğru düzgün bir şey yiyemeyen var mı? deliricem artık :84: canım hiç bir şey yemek istemiyor ama açım, yediğimde de yarım tabakla doyuyorum yemeği bitiremiyorum sonra hemen acıkıyorum tabi meyveyle falan geçiştiriyorum ama hep açım hep açım hiç doymuyo midem özellikle geceleri aç karnına uyumak çok zor oluyor. ne yapsam bilmiyorum ki ? :44: fikri olan var mı?

Tatlım geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlıklı bir evladın olur dua ettim senin için. İlk gebelik düşük olunca ikincisi çabuk olurmuş umarım öyle olur seninde

bizde Zeynep duru diye sesleniyoruz. kızım , kız kardeş istiyor isminide o koydu :)

kızlar ne listesi bilmiyorum ama bende bilgilerimi vereyim
1 oğlum var 27 yaşındayım 51 kiloyum

konyadayım

Valla canım bende çok sık acıkıyorum ama ben sağlam yiyorum yani. Hatta gecede açılınca meyve falan yiyorum sonra 5 saat mide yanması çekiyorum. Yatmadan 3 saat öncesinde falan yoğurt ye yada ayran falan içsen belki doygunluk hissi yapar. Ben özellikle çok salçalı yemekler yapmıyorum canım istemiyor diye. Onun yerine çorba içebilirsin ya da patates haşlayıp Tuzla onu yiyebilirsin sık sık yersin hem bu tarz şeyleri. Zaten doğru olan sık ve az az yemek 6 öğüne bölerek. Başka aklıma birşey gelmiyor.

tühhh kötü olmuş zamanlama. normal doğum yaparsan rahat rahat gidersin ama sezeryanda biraz zorlanırsın. allah yardımcın olur düşünme daha çok var.

Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:

bende senin gibiyim cnm. doktorum ohh ohh çok güzelll dedi :)) biraz sadistçe olacak ama gebeliğin güzel ilerliyor dedi. bulantılar betahcg nın yüseldiğinin göstergesiymiş.

bende yeniyim buralarda aslında aday ben diğilm ama ... kız kardeşimde mayıs annesi olcak inşaAllah onun adına yazıyorum bilgsayarı olmadığı için ben devraldım diyelim ykaşık 1 haftadır takipediyorum burayı yetişbildğimce okuyorum ... Rabbi Rahim herkezin muradını gerçekleştirsin inşaAllah :) herkez evladının kokusuna doysun sağlıkla kavuşsun inşaAllah ... buarada kardeşimin sat ı 12 08 2013 yaşı 21 ilk bebek ankarada başka bilgi gerekirse verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…