Günaydın..
Tuvalet problemi bir çoğumuzda var sanırım..Bu çok normal..demir ilacı kullanmaya başladığımızda dahada artıcakmış.
Ben sabahları işe gelince sütle beraber 2-3 kuru kayısı yiyorum,su zaten çok içiyorum,ama yinede eskisi gibi düzenli gidemiyorum.Bu zor süreçleri atıcaz inşallah..
Bizde herşey yolunda,sütü zor içiyorum,mide bulantılarım ara ara çoğalıyor,onun dışında kilo almadım vermedim de..
Akşamları dr. izin verdiği için yarım saat yürüyorum,belime çok iyi geliyor..Karnım çıkmış demiştim,ama şuan yok indi,sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduğu için çıkmıştı ,geçtiği için indi..
Aramıza gelenler hoşgeldiniz..Gidenler bebeğini kaybedenler var ,sağlıklı yeni bir gebelik inşallah yine nasip olur üzülmeyin dua edin..Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin..
Kızlar merhaba;
Sanırım aramıza yeni katılacakların sayısı artık azaldı. Hayırlısıyla listemizdeki eksik bilgilerimizi tamamlamak istiyorum. Eğer bilgilerinizin özellikle eklenmesini istemiyorsanız lütfen bunu özelden belirtin sizi bu konuda tekrar rahatsız etmek istemiyorum. Ancak bu liste hepimizin birbirini takip etmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Eminim hepiniz listeyi inceliyorsunuzdur. Unutmayın sizde bu bilgiler ışığında size yardımcı olabilecek hamile arkadaşlara kısa sürede ulaşıp cevap alabilirsiniz aynı şekilde sizde başkalarına destek verebilirsiniz. Güzel paylaşımlar olması dileğiyle.
Not: 2014 Mayıs annelerinin konu sahibi olmak isteyen varsa tekrar sormak istiyorum. Konuyu devredebilirim.
idrar yolu iltihabı için doktora gittiniz mi? yoksa kendiniz mi anladınız ve kendiliğinden mi geçti
bende de var sanırım idrarım çok koyu çıkıyor bol su içiyorum geçsin diye
karnım da davul gibi şişti
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
gunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
Saglıkla buyusunler heppsı, cok ıyı duruyordu yaw:))
aynı ablası hehehe
kalp falan da gozlemledık (dınlemek...onu rahatsız etmek ıstemedım)
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Degısmez ıse eger Zeynep dıye seslenecegız kendısıne.
Sımdılık bu kadar
gununuz guzel gecsın... hava huzur kokuyor evınız de huzur dolu olsun.
kızlar aranızda sürekli midesi kazınan çok çabuk acıkan ama doğru düzgün bir şey yiyemeyen var mı? deliricem artık :84: canım hiç bir şey yemek istemiyor ama açım, yediğimde de yarım tabakla doyuyorum yemeği bitiremiyorum sonra hemen acıkıyorum tabi meyveyle falan geçiştiriyorum ama hep açım hep açım hiç doymuyo midemözellikle geceleri aç karnına uyumak çok zor oluyor. ne yapsam bilmiyorum ki ? :44: fikri olan var mı?
Oferta ;
7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.Evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.Muhasebeciyim ben bu arada..Allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
Akşam rahatça yemek yapıp ders yapıyoruz,oğlum 4 e gidiyor bir ders veriyorlar ki sormayın((
Yatmam 11-12 yi buluyor:) Ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..İlerde başlar tabi :)
Kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..Doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..Giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(
kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorumben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz
Canımm çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda yerini doldursun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?