Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
bende senin gibiyim cnm. doktorum ohh ohh çok güzelll dedi :)) biraz sadistçe olacak ama gebeliğin güzel ilerliyor dedi. bulantılar betahcg nın yüseldiğinin göstergesiymiş.
Hoşgeldin sağlıklı hamilelikler :)elma da denedim bu kraker daha iyi geldi bi de limon iyi gelio ..
Gözün Aydın canım .. Cinsiyet belli değil sen kız mi olduğunu hissediyorsun ... Ben de kız hissediyorum ama eşim erkek Dio :) bakalım bekleyip görücez sağlıklı olsun da :)
Saol cnm oldum kurtaj mslesef sabah uzaniyorum simdi psjolojik olarak coktum resmen rabbim bidaha yasatmasin
gözün aydın canım. sen cinsiyetinimi öğrendin bebeğinin erken değilmi daha? yoksa gönlünden geçenmi:)
Kızlar benim bi sorum olucak, benim miğde bulantılarım cok yoğun bide avrupa yakasında oturuyrm ama anadolu yakasına geçiyorum hergün işim nedeniyle, ondan dolayı kusmalarım elde değil, doktor da bana Premesis diye bi bulantı ilacı verdi, zararı olmaz dedi vitamin ağırlıklı dedi ama çoğu arkadaşım içme bebekde damak yarıklığı yapıyor o haplar diyo, aranızda kullanan var mı :44:
bıçağın üstüne oturmak ne demek anlamadım ben :26:
Canım kusmaları bu kadar çok takma kafana. Evde başka çocuk yoksa dışardan söyleyin bir müddet, yada yakınların pişirip getirsin. Kızımda bende senin drumundaydım ancak bu şekilde çözmüştüm. Evde yemek kokusu olmazsa bulantılar daha çok azalıyor. Birde zencefilli limon çayı çok içmiştim. Benimde derdim neden bulantılarım yok keşke olsa onun varlığının belirtileri..
hoşgeldin canım aramıza.
Bende yarın gidicem oferta aramızda bir gün var umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyarız.
kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorumben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz
Ben 2li test yaptırmıcam canım kızımada yaptırmadım doktoruma sormuştum bir problem çıkarsa tedavi var mı diye yok dedi bende aldırmam diye yaptırmadım zaten 23. Haftada ayrıntılı usg var orda bakılıyor ve tedavi edilme şansı var.
Hayırlı olsun hoşgeldin:)
Gözün aydın canım
Ben 2 kere yedim canım istedi çokta severim zaten ama içimde sızlamıyor değil
Canım inşallah bidaha gittiğinde normal yerinde olur kese bol bol dinlenmeye çalış kendinide bebişide üzme
Ayyy ne güzel temizlik yapmak bide benim evi görün 2 gündür mide bulantısından iş yapasım yok havalarda tam uyuma havası ev berbat bende temizlik için kadınla anlaştım 15 te bir gelicek derinden yapar rahatlarım kızımla çok zor hep ilgi istiyor..
senı rahatlatmalı...
Doktorlar bu durumu cok onemsemez.
ZAten bu belırtıler bebegın gayet saglıklı oldugunu gosterır..
Ve senın de bunu atlatacagın asıkar...
ama ıste o yasanılanlar ahhh... sankı sırtında bı agırlık varmıs gıbı yataktan dogrulamamak (kı o kadar yıyemeyıp cıkarmalar..aylarca da surunce halsızlık normal)
o sebeple uzme kendını.. gunler saatler gecmeyecek senın ıcın kesın...
Insaellah 12-16 haftada normale donersın.
ama bebegın ıyı merak etme.
-tatıl kotu bı fıkır ama esın bu donemı daha rahat gecırırsın havan degısır dıye dusunmustur. Cunku bazı bulantılı-kusmalı
hamılelerın komsuda bıle daha rahat oldugu soylenıyor.-
günaydın kızlar..
cennet hurmasının cok faydası varmış. daha önce duyan var mı? hamilelerin muhakkak yemesi gereken bir meyveymiş. tam zamanı şimdi bol bol tüketelim.
normal hurma ramazanda tüketilen eren doğum riskini arttırıyor ama cennet hurması için öyle bir şey yazmamışlar.
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
kızlar aranızda sürekli midesi kazınan çok çabuk acıkan ama doğru düzgün bir şey yiyemeyen var mı? deliricem artık :84: canım hiç bir şey yemek istemiyor ama açım, yediğimde de yarım tabakla doyuyorum yemeği bitiremiyorum sonra hemen acıkıyorum tabi meyveyle falan geçiştiriyorum ama hep açım hep açım hiç doymuyo midemözellikle geceleri aç karnına uyumak çok zor oluyor. ne yapsam bilmiyorum ki ? :44: fikri olan var mı?
kızlar ne listesi bilmiyorum ama bende bilgilerimi vereyim
1 oğlum var 27 yaşındayım 51 kiloyum
konyadayım
Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:
bende yeniyim buralarda aslında aday ben diğilm ama ... kız kardeşimde mayıs annesi olcak inşaAllah onun adına yazıyorum bilgsayarı olmadığı için ben devraldım diyelim ykaşık 1 haftadır takipediyorum burayı yetişbildğimce okuyorum ... Rabbi Rahim herkezin muradını gerçekleştirsin inşaAllah :) herkez evladının kokusuna doysun sağlıkla kavuşsun inşaAllah ... buarada kardeşimin sat ı 12 08 2013 yaşı 21 ilk bebek ankarada başka bilgi gerekirse verebilirim
Saol cnm oldum kurtaj mslesef sabah uzaniyorum simdi psjolojik olarak coktum resmen rabbim bidaha yasatmasin
şükürler olsun ki benim gibi olanda varmış.korkmaya başlamıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?