2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

allah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın cnm..

bende senin gibiyim cnm. doktorum ohh ohh çok güzelll dedi :)) biraz sadistçe olacak ama gebeliğin güzel ilerliyor dedi. bulantılar betahcg nın yüseldiğinin göstergesiymiş.

buna sevindim canm ben de üzülüyodum acaba sağlıksız diyemi bukadar kötü geçiyor sen neler yiyebiliyosun canım ya ben hiçbişey yiyemiyom ne yesem diye düşünürken bile midem bulanıyor

yoo hıssıyat degıl...
zaten benım hıssıme guven olmaz.
Kızımda usgde de hıssıyatta da nerdeyse kımlıkte bıle erkek ıken..dogumda kızımız oldu:))
o sebeple hıssıyatmıs usg ımıs.. bos:)
ben daha zıyade evdekı esyalar olsun...evın duzenı olsun "kız" ıcın daha uygun dıye dıyorum:)))
saglıklı noksansız olsun da gerısı onemlı degıl elbet ama dualarda sınır olmaz.. ısteklerde sınır olmaz..

gözün aydın canım. sen cinsiyetinimi öğrendin bebeğinin erken değilmi daha? yoksa gönlünden geçenmi:)

yoo cınsıyetı ogrenebılmek ıcın erken daha... en temız 14.16.haftada ogrenılır.
Gercı benım kızım hep gızledı..
Daha ozamanlar baslamıs bızı elınde cevırmeye..yer annesı onu muccks kızıma ya.

kesınlıkle katılıyorum.
Benım 9ayım nasıl gectı anlatsam...mumkun degıl yasadıklarımı ıfade edemem.
Ama ne doktorum ne de ben bu konuda tavız verdık..ne serum yolu ıle ne de hap olarak almadım o ılaclar..
Zordu..hayatım tek oda koltuk kenarı seklınde ıdı.
Tv falan bıle ızleyemıyordum bı gıda reklamı cıksa...aman Allah'ımm...
"Balık" dedırtmıyordum bıle adı ıla tadı resmı anında cıkarmama sebep oluyordu falan fılan...
Herkesın kendı kararı ama ınsaellah gucunuz olur da sabredebılırsınız...

teşekkürler canım başka çocugum yok geçen sene düşük yapmıştım bu 2. hamileliğim geçen senekide böyle geçiyordu 7 haftalıkken düşük yapmıştım benm hergeçen gün artıyor canım bulantılarım midem boşken bile bulanıyor artık oturup ağlıyorum sonra bebişimle konuşuyorum

senı rahatlatmalı...
Doktorlar bu durumu cok onemsemez.
ZAten bu belırtıler bebegın gayet saglıklı oldugunu gosterır..
Ve senın de bunu atlatacagın asıkar...
ama ıste o yasanılanlar ahhh... sankı sırtında bı agırlık varmıs gıbı yataktan dogrulamamak (kı o kadar yıyemeyıp cıkarmalar..aylarca da surunce halsızlık normal)
o sebeple uzme kendını.. gunler saatler gecmeyecek senın ıcın kesın...
Insaellah 12-16 haftada normale donersın.
ama bebegın ıyı merak etme.
-tatıl kotu bı fıkır ama esın bu donemı daha rahat gecırırsın havan degısır dıye dusunmustur. Cunku bazı bulantılı-kusmalı
hamılelerın komsuda bıle daha rahat oldugu soylenıyor.-

Bugün bir arkadaşım beğendiğin bir bebek resmi bul ona bak dedi ona benzermiş o öyle yapmış bebişinin maşallahı var :)

aynen.
Ben de 2lı ımıs 3lu ımıs testlerı yaptırmadım-sımdı de yaptırmayacagım.
Bı sıkıntı gozlemlense bıle yapılacak bısey yok -henuz- e amnıyosentez ve cocuk aldırma surecı bana gore olmadıgı
ıcın testler bana gore degıl.

çok çok teşekkür ederim canım gerçekten çok rahatlıyorum böyle şeyler yazılınca yoksa hep aklıma acaba durum vahimmi diye :26:düşünüp kendimi harap ediyorum gün geçtikçe bulantılar tiksinti uyku hali artıyor evet tatil eşimin fikriydi ve değişik ortam iyi gelebilir idiye düşünmüş çok güzel bir yerdi ama hiç tadını çıkartamadım artık allah kısmet ederse seneye bebişle gideriz

Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..

Ben de adını bilmiyorum hamilelere faydali olan bir hurma yiyordum ramazandaki değil ama.sonra erken doğum riskini okuyunca bıraktım ne farkları var acaba

canım çok üzüldüm gerçekten. Allah yavruna ömür versin. İnşallah bir sonraki hamileliğinde sağlıkla eline alırsın.

canım bulgur gibi hububat ürünlerinden yiyebilirsin. Ben kısıra sardım bu ara 1 bardaktan yapıyorum iki öğün yiyorum. Üstüne su zaten karın şişiyor.

Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:

şükürler olsun ki benim gibi olanda varmış.korkmaya başlamıştım artık

Hoşgeldiniz sayın vekil ve kardeşi... Kardeşiniz ev hanımı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…