2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynen öyle...

Bende de bulantı yok, sadece şiş ve ağrı var, bide uykuuuuuu :)

Benim bel ağrısının yanında kasık ağrısı da var ilk hamileliğimde de çok olmuştu.
Günde 3 tane folic plus 3 tanede progestan alıyorum doktorunuz sizede verdi mi

ben günde bir folbiol alıyorum o kadar.

çok şükür bugün keseyi gördüm çook küçük, 5+1 de karın ultrasonuyla göründü allaha şükürler olsun

slm kızlar inşallah hepimizin hamilelikleri sorunsuz geçer benim ikinci bebeğim olacak inşallah hiç bulantı kusma yok sadece kasık ağrısı yarın inşallah doktora gidiyorum gelişmeleri burdan haber veririm yarın 5+4 olacağım bilerek bekledim karından gözüksün diye herkese iyi akşamlar

Merhba arkadaşlar,ben de mayıs annesi olacağım inşallah.Satı hatırlamıyorum maalesef 1 ile 5 ağustos arası olabilir.Tam o günler de ufak bi kaza geçirdik o yüzden uçmuş gitmiş aklımdan ... Bu benim 2.bebişim olacak.2010 eylül annesiyim bi kızım var.Kardeşi olsun çok istedik ama bir sene boyunca gelmemekte direndi :) Çok nazlı olacak heralde.
Herkese sağlıklı günler dilerimm

selam kızlar bugün doktora gittim vee keseyi gördük ama bebişi henüz göremedik benim hesabımdan 1 hafta geride çıkıyor haftaya tekrar çağırdı doktor... bugün biraz mide bulantısı olur gibiydi genelde aşırı şekilde mide yanmam oluyor

cnm seninle sat tarihlerimiz aynı sanırım,bende cuma günü gitmiştim göremedim keseyi,doktorum daha çok küçük görünmez dedi,zaten karından ultrasonda 6. haftada görünürmüş,çoğu arkadaşım 6. haftasında görmüş ve bt hcg 6000 leri geçicekmiş,benim bildiklerim bu kadar,bende beklemedeyim şimdilik,inş görürüz miniklerimizi

esmiras hayilrli olsun.bende 6+1 gunlugum.tek sikintim gogus agrisi.acisindan duramiyorum.yurumek istrmiyorum harrketten etkilenip acimasin diye.normal doktorun dedigine gore.

sheflera seninle ayni gidiyoruz bende cmts.gununu bekliyorum.paylasirim sende yaz :) beklemek heyecanli

arkadaşlar çalışıyor musunuz?
ben çalışıyorum, işim rahat ama yolum uzun. acaba diyorum işten çıksam mı? bir düşükten sonra çok pimpirikliyim

bende calisiyorum canim.cook stresli baskili ozel bir banka subesinde doktorum pamuklara sarilacaksin degil ya calismalisin daha az evhamli olur calusan gebeler diyor :) isin seni zorlamiyorsa ve tehliken yoksa bencede devam et :)

sheflera seninle ayni gidiyoruz bende cmts.gununu bekliyorum.paylasirim sende yaz :) beklemek heyecanli

tamam canım :)

bende calisiyorum canim.cook stresli baskili ozel bir banka subesinde doktorum pamuklara sarilacaksin degil ya calismalisin daha az evhamli olur calusan gebeler diyor :) isin seni zorlamiyorsa ve tehliken yoksa bencede devam et :)

işyerinde sorun yok, rahatım. benim problem yolda. servisim de yok. diyomki gebelik bitene kdr burdan ev mi kiralasam ama aldığım 1000 lira para o da burada kiraya yetmez bile.

Kızlar ben hiç bir şey yiyemiyorum ya, hem mide bulantısı, hem mide yanması...cıldırcam...doktora sordum akupunktur noktalarını anlatan bir kitap verdi. Onu yapmaya bile mecalim olmuyoo ki...:2:

canım endişelenme, bu bebeğinin iyi olduğu anlamına gelir. aynı belirtilerin devam etmesini isteyen birileri var unutma. (ben)

Canim iste onlardan birisi de benim hem belim agriyor hem gaz devamli birde sag kasikta agri hafif hafif ama bulantilar yokk
Dusuk yaptigim hamileligimde de cok bulantim oluyordu..
Aslinda bulansin istedim ne yalan soylim cunku cok istahim var boyle giderse eyvah diyorum zaten kiloluyum :)
Nryse yarin doktor randevum var o soyler birseyler sanirim..

canım endişelenme, bu bebeğinin iyi olduğu anlamına gelir. aynı belirtilerin devam etmesini isteyen birileri var unutma. (ben)

Canım inşallah devam eder tabi ama...mide bulantısı da ruh gibi yapıyor insanı, yogun calısıyorum bir de...gecse artık demeden de yapamıyorum. Allah inşallah bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder...

aynen cnm. dr dan geldikten sonra mutlaka buraya yaz :)

kızlarrrr sabah silik çizgiyi gördüm dua edin bana inşallah tutmuştur bebeğim akşama tekrar yapıcam test yarında kan veririm artık henüz erken ama transfer sonrası 8. gündeyim bugün.asıl test günüm cumartesi aslında ama dayanamayacağım sanırım.benimde acayip bel ve kasık ağrım var gerçi ben avuç dolusu ilaç içiyorum iğneler oluyorum yan etkide olabilir ama bugün oturmakta bile zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…