Canim bence bu sorunun en dogru yanitini doktorun verebilir. Dusuk riski sozkonusu ise dinlenme verecektir ve sen de rapor alarak yasal hakkini kullanmis olursun.ben ilk hamileligimde aktif bir sekilde calistim son haftalarima kadar.ikinci hamileligimde ise elimi yerden kaldiramadim, o kadar zor gecti.derken megersem birseyler dogru gitmiyormus zaten ve dogal dusuk oldu. Bence vucudun da sana nasil hissettigin konusunda sinyaller veriyordur.mesela su an ben 6+2 hamileyim.mide bulantilarim basladi ama enerjim fena sayilmaz.hislerim Allahin izniyle su an itibariyle herseyin yolunda oldugunu soyluyor ama tabi Allah bilir.biz ne yaparsak yapalim gunu olan dogar, olmayan malum
birilerii bel ağrısı mı dediiiiiiiiii geberiyorum gazdan bel ağrısından off...
aynen yaaa, sanki heran adet olcak gibi hissediyorum, karnımda bavul var sanki
kızlar midesi bulanıp çıkaran var mı?? benimde kaşıntım var sanırım 3 hamilelikte hep kustum bunda bir şey olmayınca bşr tuhaflık seziyorum :)))
Benim bel ağrısının yanında kasık ağrısı da var ilk hamileliğimde de çok olmuştu.
Günde 3 tane folic plus 3 tanede progestan alıyorum doktorunuz sizede verdi mi
arkadaşlar yazıların altında beğen butonu oluyordu şimdi yok.
kızlar yaa bugün ilk kontrolüm vardı.şimdi ailemin yanında misafirm o yüzden devlete gittim.kese görünmedi.acaba makinalar çok ii değil diyemi ?tabii ben ağlamaktan mahfoldum.tekrar kan ver dedi doktor yükselirse erken olduğu için görünmemiştir dedi.sonuç 4000 çıktı. bu değerde görünmesi gerekmez mi?bide morale ihtiyacım var kızlar..ben kiloluyum da göbekten görememişte olabilir dimi? aranızda böyle bişey yaşayan oldumu ki
kızlar merhaba bende 5.haftadayım ama daha keseyi görmeye perşembe gidicem. benim göğüs ağrım gündüz baya azalıyor sadece dokununca yanları ağrıyor bu normalmi sizce.geçen hafta daha çok ağrı vardı.birde çok acıkıyorum midem kazınıyor çok ya buda normalmi lütfen sizde şu göğüs ağrılarınızdan bahsedin daha önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum.
merhaba,
benim de SAT 29 Temmuz du. cumartesi DR a gittim keseyi göremeyince kan testi istedi. 2371 çıktı ve d3ediki bir daha ki hafta gel çünkü referansta 2-3 haftalık gebe görünüyorum bu nedenle kese görünmeyebilirmiş.
sabırla cumartesiyi bekliyorum :)
arkadaşlar çalışıyor musunuz?
ben çalışıyorum, işim rahat ama yolum uzun. acaba diyorum işten çıksam mı? bir düşükten sonra çok pimpirikliyim
sheflera seninle ayni gidiyoruz bende cmts.gununu bekliyorum.paylasirim sende yaz :) beklemek heyecanli
bende calisiyorum canim.cook stresli baskili ozel bir banka subesindedoktorum pamuklara sarilacaksin degil ya calismalisin daha az evhamli olur calusan gebeler diyor :) isin seni zorlamiyorsa ve tehliken yoksa bencede devam et :)
birilerii bel ağrısı mı dediiiiiiiiii geberiyorum gazdan bel ağrısından off...
kızlar midesi bulanıp çıkaran var mı?? benimde kaşıntım var sanırım 3 hamilelikte hep kustum bunda bir şey olmayınca bşr tuhaflık seziyorum :)))
çok şükür bugün keseyi gördüm çook küçük, 5+1 de karın ultrasonuyla göründü allaha şükürler olsun
canım endişelenme, bu bebeğinin iyi olduğu anlamına gelir. aynı belirtilerin devam etmesini isteyen birileri var unutma. (ben)
Canim iste onlardan birisi de benim hem belim agriyor hem gaz devamli birde sag kasikta agri hafif hafif ama bulantilar yokk
Dusuk yaptigim hamileligimde de cok bulantim oluyordu..
Aslinda bulansin istedim ne yalan soylim cunku cok istahim var boyle giderse eyvah diyorum zaten kiloluyum :)
Nryse yarin doktor randevum var o soyler birseyler sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?