teşekkür ederim. yarın gideceğim doktora söyleyeyim.
tabi arkadaşlar daha iyi biliyordur da benim de aklına çatlak geldi sadece karnında falan varsa çatlicagı zaman cok kasınırmış. cildini nemlendirmeyi dene ama tabiki doktoruna muhakkak danış.
her yerime kaşnıyo sanırım çatlakla ilgili değil, benim aklıma alerji geliyor. inşallah ciddi bir şey değildir.
valla canım ben iade ediyorum karar verdim. kafamı kurcalayacağına kullanmam daha iyi aynen minişlerimizi bununla temizlemeyelimm
Bitane koparip ucundan yakilmaliymis..
Yanan yeri yanmayan kismin ustunde topak seklinde kalacakmis..
O minik topak parmaginizin arasinda ufalanmiyorsa plastik,ufalaniyorsa organikmis..
Yani organikten kasıt hayvan kılı..
Kendini birakmamissin ki cok hos ve bakimlisin, kizisi dogurduktan sonra yine oyle olacaksin. Evet bir donemimiz paspal tombik ve debelenerek geciyor ama bir hayat paylasacagimiz dusunulurse aslinda ne kadar kisacik bir donem :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ürünün hayvan kılı oldugundan emin sayılırım. sadece ne kılı oldugunu bilmiyorum.
açıkçası midemi bulandırdı ya su pis hayvandan nefret ediyorum yediğimiz yiyeceklerde bahsi geçerdi şimdi miniklerimizin ürünlerine kadar girdi.
her seyi cok incelemeyeyim diyorum ama bunu da göz ardı edemem
Zaten aklinda bi suphe varken kullanamayacaksin..
Minigin sacini taramanin tek yoluda bu degil hem..
Bosuna bide bunu dusunup yorma zihnini,iade et gitsin :)
kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?
Vallahi doktorun verdiği gün bile 39+4 nerdeyse zaten normal doğum tarihi.... O kadar bekler miyim hiç bilmiyorum. Aniden suyum gelse doğum başlasa filan cidden çok içimde kalacak normal yapmamak bu sefer. Çünkü cidden sebep yok normal yapmamak için bu sefer. Sadece sezeryan yeri için riskli diyorlar. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, o da olmaz diyorsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ....
Mesela dun karnim assagidaysi kasiklarim assagiya cekilio yuruyemiom catim agriyordu bugunde karnim sinir edici bi rahatsizlik icinde.iki gun once daha farkliydi noluyoo bana yaa benim gibi hissedesen varmi acep¿
anladım canım inşaallah hamilelikle alakalı önemsz bir seydir ve geçer inş. yarın sor doktoruna bize de yaz neymiş...
kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?
ya ben bu kılı domuz kılına benzettim internete domuz kılı fırça yazınca bu kıllara benzer kıllı boya fırçaları falan çıkıyo.
Bir de 2012 ekim anneleri başlıgında da böyle bir muhabbet geçmiş.
Doğal oldugu için domuz kılı olabilir mi ben de aldım demiş bir anne.
Bak linki yollayayım sana
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-500949-p-398.html
şimdi bilgisayardan giriyorum biraz araştırcam ama açıkçası taraktan soğudum resmen
Ben varim ben varim,..sabahlari uyamdigimda karnimda degisik bi agri oluuo bebegin oldugu yerlerde bide hareket ettiginde zsman zaman kasiklarim cekiliuo gibi oluyo..sertlesmelerde cogaldi hemde agrili oluyo .zaten erken dogum riskim var korkuyorum yaa
Bende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?