2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
teşekkür ederim. yarın gideceğim doktora söyleyeyim.

tabi arkadaşlar daha iyi biliyordur da benim de aklına çatlak geldi sadece karnında falan varsa çatlicagı zaman cok kasınırmış. cildini nemlendirmeyi dene ama tabiki doktoruna muhakkak danış.

tabi arkadaşlar daha iyi biliyordur da benim de aklına çatlak geldi sadece karnında falan varsa çatlicagı zaman cok kasınırmış. cildini nemlendirmeyi dene ama tabiki doktoruna muhakkak danış.

her yerime kaşnıyo sanırım çatlakla ilgili değil, benim aklıma alerji geliyor. inşallah ciddi bir şey değildir.

her yerime kaşnıyo sanırım çatlakla ilgili değil, benim aklıma alerji geliyor. inşallah ciddi bir şey değildir.

anladım canım inşaallah hamilelikle alakalı önemsz bir seydir ve geçer inş. yarın sor doktoruna bize de yaz neymiş...

valla canım ben iade ediyorum karar verdim. kafamı kurcalayacağına kullanmam daha iyi aynen minişlerimizi bununla temizlemeyelimm

Bitane koparip ucundan yakilmaliymis..
Yanan yeri yanmayan kismin ustunde topak seklinde kalacakmis..
O minik topak parmaginizin arasinda ufalanmiyorsa plastik,ufalaniyorsa organikmis..
Yani organikten kasıt hayvan kılı..

Bitane koparip ucundan yakilmaliymis..
Yanan yeri yanmayan kismin ustunde topak seklinde kalacakmis..
O minik topak parmaginizin arasinda ufalanmiyorsa plastik,ufalaniyorsa organikmis..
Yani organikten kasıt hayvan kılı..

bu ürünün hayvan kılı oldugundan emin sayılırım. sadece ne kılı oldugunu bilmiyorum.
açıkçası midemi bulandırdı ya su pis hayvandan nefret ediyorum yediğimiz yiyeceklerde bahsi geçerdi şimdi miniklerimizin ürünlerine kadar girdi.
her seyi cok incelemeyeyim diyorum ama bunu da göz ardı edemem

Son söylediğinde çok haklısın; ne güzel düşünmüşsün; tüm ömrü düşününce bu süreler ne kadar az görünüyor göze. Böyle düşünecek ve bizi o gözle görecek eşler bulmak çok önemli. Çocuklarımızın da babaları sonuçta onlar artık.

Bana gelince, herhalde profildeki resimlerden bakıyorsun canım. Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Uzunca bir zaman (emzirme döneminde) kilo veremedim ben. O Ebru Şallı'ları filan hiç anlayamadım. Galonla süt biriktiriyorum diyordu ama sıfır bedendi. İnanmadım desem kıskançlık gibi olacak, inansam da aklıma beynime yaşadığıma ters olacak. Özetle ben doğumdan sonra uzunca bir zaman toparlanamadım. Gözaltımdan tut ta, yüzümde beliren çillere kadar, selülit ti kiloydu onları zaten hiiiç saymıyorum bile, bambaşka biri oldum bir süre........ Çok ağlardım bazen kendime bakıp aynada, utanırdım halimden. Sonra zamanla çocuk büyüdükçe toparlanıyor insan. Genç kızlıktaki gibi olmuyor tabi ama bir şekilde bir hoşluk yakalanıyor yine:)) Şimdi önümdeki şişman çirkin 1-1,5 seneye hazırım. Geçen sefer yeni evliydim, beklentilerim çok büyüktü ve bu sürece hazırlıklı değildim kötü etkilenmiştim. Şimdi eşim de ben de daha hazırlıklıyız doğrusu

Zaten aklinda bi suphe varken kullanamayacaksin..
Minigin sacini taramanin tek yoluda bu degil hem..
Bosuna bide bunu dusunup yorma zihnini,iade et gitsin :)

Zaten aklinda bi suphe varken kullanamayacaksin..
Minigin sacini taramanin tek yoluda bu degil hem..
Bosuna bide bunu dusunup yorma zihnini,iade et gitsin :)

aynen de öyle şimdi iade formu doldurdum.
kısmet başka taraklara artık

kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?

Alerjik de olabilir çalıyor da olabilirsin ne olursa olsun kaşıma benim Afedersiniz bikini bölge çok kaşıntı geçenlerde agda dan sonra çıkan tüyler kadındır diye düşündüm tabi gobekten de göremiyorum olan biteni aynada bir baktım ki mor derin çatlaklar var tam şeyimde 😨uzulmesin desem yalan olur ama yapacak pek birsey yok rilastil diye bir krem duydum kırmızı çatlaklarda etkiliymis onu kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya benim 3 eski dikiş doğum esnasında açıldı. normal doğum dikişi, sezeryan dikişi yeri açılırmı bilmiyorum. devlet 4 sene aralık varsa ssvd olur demiş.

Mesela dun karnim assagidaysi kasiklarim assagiya cekilio yuruyemiom catim agriyordu bugunde karnim sinir edici bi rahatsizlik icinde.iki gun once daha farkliydi noluyoo bana yaa benim gibi hissedesen varmi acep¿

Ben varim ben varim,..sabahlari uyamdigimda karnimda degisik bi agri oluuo bebegin oldugu yerlerde bide hareket ettiginde zsman zaman kasiklarim cekiliuo gibi oluyo..sertlesmelerde cogaldi hemde agrili oluyo .zaten erken dogum riskim var korkuyorum yaa

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 37+2 deyim şu an. Doğum için verilen tarih 13 Mayıs ama doktorum 9 Mayıs ta olabilir dedi. Karnım da birazcık indi sanki. Çünkü sırt üstü yattığımda fena olmuyorum artık. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum ve evlatlar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dun kontrolum vardi. Sipamin kilosu yine umdugumuz gibi degildi ama olsun dedik yapacagimizi yapiyoruz. Uyuz bebegimiz demek ki napalim :) Nst'ye baglandim. Odada dogum icin suni sanci verilmis bir hamile daha vardi. Nstye baglamislar. Kadincagizin sancilarina takildi gozum. 180lere cikiyordu. Benimki 4u gecmedi. Nasil sizlaniyirdu valla gozum korktu. Masallah bir de dorduncu cocuguymus. Gozunuz korkmasin otekileri cok rahat dogurmus. Diyeceegim o ki sancinizi bekleyebiliyorsaniz bekleyin ve evde cekmeye calisin. Hersey yolundaysa tabi. bana da daha bir ayin var dedi. Peh cok da sıkıldım valla. Havalar daha da isinmadan hayirlisiyla allaim yavrulari kucagimiza insallah. Ikinci cocugum ama heyecan basti. Gelsin de evimizde iki cocuklu dduzenimizi kuralim ddiye sabirsizlaniyorum.

kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?

Canim benim de kasintilarim var çok özellikle göbeğimde.ilk başta anlamadım ama çatlaktan olmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yerinde olsam geri gondermeye imkanin varsa gonder.Farkli bi marka al derim brn oypoe yapardim yani.Hic bisiye guvenilmiyor bu zamnda.

Simdi de kaburgalarimi kirmaya calisio napion oglusum orda yaa kum torbasi sandi galiba babasi gibi tekvandocu olcak)

Kızlar belim çok ağrıyor kasıklarım aşırı acıyor ve baldırlarım sağ sol olmak üzere iki yandan etleri acıyor sanki.çok korkuyorum doğumum mu başlayacak.bu ağrılar neyin nesi😞bugün 37 hafta olduk.aranızda bunları yaşayan var mı?yardım edin kızlar lütfennnnnn😥😰😰😥

Bende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..

Evet canım aynı durumdayız.nedir peki bu yaaaa.yarın kontrolüm var.artık doğsun istiyorum çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…