2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Rabbim ayirmasin insallah yuzumde tebessumle okudum :) Bir ömur devam etsin bu sevginiz...

Canim kontrolun nezaman uzaksa tarih bi gorun istersen benimde bugun bitti 37.haftm ama oyle bi agrim yok belkide annecim ben geliom hazirlan digiyordur.Hareketleri nasil bu arada bebisinin.

Noluyoo kizlar doguruyormusunuz yoksa.Kontrolunuz uzaksa bi gorunun bebisin harektleri nasil bu arada¿

Sagol canim malesef bugunki protein oranini bende bilmiyorum esim 8 de gitmis ama almasi gereken hemsire orda yokmus oda baska hemsireye vermis isine gec kaldigi icin aceleyle... asiri miktarda olsa ararlarlardi bizi... demekki yine miktari az veya ortalama bir seviyededir bidahaki kontrolum cumaya ayiptir söylemesi bi kac saatlik idrar istiyolar hep cisimi tutmaktan yoruldum dun 3 ten sonra zorla kendimi tutup sabah 6 da biraktim tam bir iskence bu hamile halimle.

Canım kontrolüm yarın sabah ama kızımın hareketleri yavaşladı sanki.ama karnım çok sertleşti.ağrılarım hala devam ediyor.inşallah doğururum çok istiyorum zor bir gebelik geçiriyorum çünkü.

Gecmis olsun canim vucudun kendini doguma hazirliyor... benimde karnim göbegim filan aciyor arada baski hissediyorum... bir sure sonra geciyor

Heyecanlandim yaa bende dogursam keske.Simdi imkanin varsa git doktora derim.Sanci falan cikarsa durdurmk isteyip istemedigini sorar herhalde bizm 34+1ken dogum sancilari baslamisti dogurmak istememistm buyusun die ama sancisi ciksa sindi dogurmayi tercih ederim.,.

Ay inşallah doğururum.yarın gideceğim diye çok endişe duymuyorum ama suyum falan gelirse kesin giderim.hastanem çok yakın.ne olur dua edin kolayca normsl doğum olsun inşallah.hiç sezeryan istemiyorum😱

Dogumdan sonra gecer umarim benimde karnimda kedi var sanki her yeri tirmalamis gibi buda gecer diye kendimi teselli ediyorum simdilik :))

Hosgeldin aramiza ama dogurmaya geldin sanki :) Bende hala asiri sekilde mide yanmasi var mide yanmasi bebis asagi inince geciyor diyorlar ama hala cok kötuyum

Canim dogduktan sonrada alirlar kilolarini benimki 3 u azicik gecse yeter diyordum haftasiyla uyumlu suan oyuzden gelsin istiyorum... ne kadar kilo okadar sancili dogum

kızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?
Bu kasinti kirmizi benekliyse korkamana gerek yok hamileligin son zamanlarinda cikmasi normalmis... ama benekli degilse doktoruna mutlaka görun zararli cunki... insallah gecici birseydir gecmis olsun

Kiz 10 gununuz kalmis haber yokmu¿Bebisinden.,.
Cikmaya niyeti yok bu veledin bende gunler azaldikca seviniyordum ama cikmaya niyeti olmadigini anlayinca bu bebis gununu gecer diyorum ki insallah gecmez gununu bu haftasonuna kadar dogursam ne guzel olurdu

Evet canım aynı durumdayız.nedir peki bu yaaaa.yarın kontrolüm var.artık doğsun istiyorum çok yoruldum.

Benimde kontrol yarin canim..2 gundur boyle hep farkli seyler oluyor anlamadim bende :)

Hareketli bebis..sert hareketler ama..
Kontrolum yarin yoksa bu sabah bi gidip gorunecektim..

Gecmis olsun canim vucudun kendini doguma hazirliyor... benimde karnim göbegim filan aciyor arada baski hissediyorum... bir sure sonra geciyor

Normal agrim,katirdamalar fln oluyordu..onlara alisigimda..
Bu hafta karnim cok asagi indi herkeste soyluyor yakin galiba diye,gecen aksam annemdede cok farkli biseyler oluuyor diye diye oturdum hep..ssabahta boyle oldu iste..
Hareket ettikce bebis,asagida batma oluyor..Ve hem kucuk hem buyuk tuvalet istegi..
Hayirlisi bakalim yarin ne diyecek doktorumuz..
Bi gelsin istiyorum bende bi ne kadar dursa kar diyorum bilemedim :)

Son düzenleme:
S.a...
Yarin sezeryanla dogum yapiyorum insaallah.
Ama benim goguslerimde hicbi degisiklik yok.
Ne hassasiyet ne dolgunluk ne bi sey
Sütüm olmucak mi ki diye dusunuyorum ve uzuluyorum.
Normal mi acaba boyle olmasi hanimlar?
Sizde durumlar nasil ??? ((

Bende ne kadar kalsa kar diyordum kilosunu alir gelisir diye dusunuyordum suan zarar ediyorum sanirim :)) bebis haftasiyla uyumlu bide bu preeklempsi sorunu cikti artik gelmesini istiyorum... 37+6 dan önceki doganlar premature sonraki doganlar normal olarak geciyor...
senin bu sureyi atlamana 5 gun var ki kilosu iyise suanda gelse premature degildir... en korktugum sey gununu gecmesi ve 42 leri görmemdi ama bu gidisle göremiycem gitgide preeklempsi siddetlenirmis siddetlenirse esek gibi alicaklar bu bebisi :))) (herseyi dogal akisina birakmalarindan yoruldum)

Ay inşallah doğururum.yarın gideceğim diye çok endişe duymuyorum ama suyum falan gelirse kesin giderim.hastanem çok yakın.ne olur dua edin kolayca normsl doğum olsun inşallah.hiç sezeryan istemiyorum😱
Dua ediyorum ins.Canim bizide haberdar et dogum olursada bizede dua et dogum yapalim artik yaa.,.
Kızlar bnm gbi popişinin üstüne oturamayan var mı alttan bişi batıo sanki normal mi
Am&n canim dikkat et.Ben iki gundur oturamiyordum ama rahm agzina batma ve kasibti vardi gecti bugunde karnim aciyo.
Cikmaya niyeti yok bu veledin bende gunler azaldikca seviniyordum ama cikmaya niyeti olmadigini anlayinca bu bebis gununu gecer diyorum ki insallah gecmez gununu bu haftasonuna kadar dogursam ne guzel olurdu

Aynen yaa hurma ve egzersizlere basladinmi.

selam kzılar, bugun 35 haftam bıttı 36 ya gırmiş bulunmaktayım.. bayram dolayısıyla evımdeyım ama hala çalışıyorum bu ay sonuna kadar da .çalışıcam.. sankı bı ben kalmışım gıbı benm haftamda olup çalışan varmı acaba hala artık evımde olmak ıstoıyorum çantam hazır değil ve daha eksıklerımız var gecmı kaldım sızce, bırde sızlerde oldupu gbı bende de ağrılar oluyor ara ara bebek harkt ettıkce fln sancı gııyor bacak aram devamlı sızlıyor zaten özellıkle yataktan kalkınca doğom belırtılerı mı bunlar acaba? drumuz 3 hafta sonra fln dedı ama korkmuyorum değil.. erken olsun ıstemıyorum.. bırde b hafta cok hantallstım hıc cnm iş ypmak ıstemıyor nefes nefeseyim hep. konusurkne bıle yoruluyorum sankı.. çarpıntım oluyor ..görenlerde karnın dusmus dıyor korkuyorum ama:18::18:

Canim baskasiyla kiyaslama bu durumu bence hic dusunme sen böyle negatif dusundukce sutun gelmez unutma hersey beyinde bitiyor...
doguran ve memeli grubundayiz bizde sutum var gelicek diye dusunursen gelir sutun... sezeryanda biraz gec gelmesi de normal yinede al bebisini gunde 7-8 defa ceksin memislerini bak nasil gelicek biraz sureyle...
Ben hastanede 3 gun kalicam leblebi ve tahin helvasi cantamda suan orada kahvaltida az az s1k s1k yerim tahin helvasinin faydasi cok varmis sute.

Iyi yaptin canim aklima getirmekle hep unutuyorum valla ananasinda faydasi cok varmis...
Ben tup bebek yaptigimda hemsire ananas yeme dusuge neden olur demisti ve anladigim kadariyla suan yesek dogurmaya neden oluyormus
ikisine birden baslamayi dusunuyorum gunde yarim ananasi ve 10 hurma gibi

Kesinlikle haberdar ederim.inşallah doğururumda bebişimin resmini koyarım size.allah razı olsun dua eden herkesten.bende 1 haftadır oturamıyorum sanki bıçak batıyor gibi oturunca da çığlıklarla hoplayıp yerimden hopluyorum😖😫

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…