- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Rabbim ayirmasin insallah yuzumde tebessumle okudum :) Bir ömur devam etsin bu sevginiz...Maalesef çocuktan sonra evlilik değişiyor canım. O hırçınlıklar, gel gitler oluyor tabii ama işin özünde ya evlilik bağı çocuklar sayesinde güçleniyor ve tam bir aile oluyorsunuz, ya da günün sonunda bakıyorsun ki çocuklar uğruna eşini uzaklaştırmışsın....
3.cüyü konusurken burada yazdım belki hatırlarsın, ben ilk çocuğuma balayında hamile kaldım. İkimiz de çok çocuk istiyorduk, mucize gibi gelmişti çok sevinmiştik. Diğer taraftan bu Temmuz'da 4 senelik evli olacağız kısmetse ve iki çocuğumuz olacak. Eşimle çok uzun bir flört dönemimiz de olmadı. Adamcağız evlenir evlenmez koca göbek, şiş ayaklar, varisli bacaklar, tombalak surat, uykusuz mor gözler, emzirme, sağma vs sorunlar ile karşılaştı.
Düşününce hep derim; demek ki eşim beni gerçekten seviyormuş diye... Başkası olsa belki çoktan daha farklı şeylere yönelirdi ya da sevgisini kaybederdi. (Bunlar normal demiyorum tabii sadece erkekleri biliyorsunuz işte)
Başbaşa mum ışığında bir yemektense, şişko göbişmle koltuktan kalkmak için böcek gibi debelenirken gözgöze geldiğimizde canım karım diyip tebessüm edip gelip beni kaldırması daha romantik geliyor artık bana:)))))
Şimdi ikimiz de hiç konuşmadan çocuklarımızın biraz büyümesini bekliyoruz...
Canim kontrolun nezaman uzaksa tarih bi gorun istersen benimde bugun bitti 37.haftm ama oyle bi agrim yok belkide annecim ben geliom hazirlan digiyordur.Hareketleri nasil bu arada bebisinin.Kızlar belim çok ağrıyor kasıklarım aşırı acıyor ve baldırlarım sağ sol olmak üzere iki yandan etleri acıyor sanki.çok korkuyorum doğumum mu başlayacak.bu ağrılar neyin nesi😞bugün 37 hafta olduk.aranızda bunları yaşayan var mı?yardım edin kızlar lütfennnnnn😥😰😰😥
Bende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..
Sagol canim malesef bugunki protein oranini bende bilmiyorum esim 8 de gitmis ama almasi gereken hemsire orda yokmus oda baska hemsireye vermis isine gec kaldigi icin aceleyle... asiri miktarda olsa ararlarlardi bizi... demekki yine miktari az veya ortalama bir seviyededir bidahaki kontrolum cumaya ayiptir söylemesi bi kac saatlik idrar istiyolar hep cisimi tutmaktan yoruldum dun 3 ten sonra zorla kendimi tutup sabah 6 da biraktim tam bir iskence bu hamile halimle.Hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah bol sütlü ve rahat bir lohusalık nasip etsin inşallah..
Gerçekten insan bir daha o ilaçları tekrardan kullanmak istemiyor, bize 3 yıl süre verdiler 500 tl karşılığında 2016'nın eylül ayında bitiyor zaten o zamana kadar bebiş de biraz büyümüş olur Allah da bize sağlık sıhhat verirse yaparız tekrardan bir bebiş daha :)
Yaaaaa ben kocam tarafından sevilmeyi o kadar özledim ki, inşallah senin hissettiğin duyguları ben de hissedebilirim. Ona şımarmayı, ona sırnaşmayı ve cilveleşmeyi çok özledim, çok korkuyorum bebek doğunca birbirimize yeterince vakit ayıramadığımız için hırçınlaşmaktan korkuyorum(((((
Canım yaaaaa, ne kadar güzel anlatoyorsun var ya pırt diye doğurasım var yani, başkası yaşarken ne kadar kolay geliyor bizlere başımıza gelince neden bu kadar tahammülsüz oluyoruz yaaaa. İnşallah senin kadar pozitif geçirebiliriz bu günleri...
Hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirler sabah ki idrarınla alakalı, Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda bebişin kucağına gelsin inşallah sağlıklı lohusalık geçirmen dileğiyle..
Canim kontrolun nezaman uzaksa tarih bi gorun istersen benimde bugun bitti 37.haftm ama oyle bi agrim yok belkide annecim ben geliom hazirlan digiyordur.Hareketleri nasil bu arada bebisinin.
Noluyoo kizlar doguruyormusunuz yoksa.Kontrolunuz uzaksa bi gorunun bebisin harektleri nasil bu arada¿
Gecmis olsun canim vucudun kendini doguma hazirliyor... benimde karnim göbegim filan aciyor arada baski hissediyorum... bir sure sonra geciyorBende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..
Bende almistim o taraktan simdi domuzun kilindanmi yapilmis o ? eger öyleyse baska alicamaynen de öyle şimdi iade formu doldurdum.
kısmet başka taraklara artık
Canım kontrolüm yarın sabah ama kızımın hareketleri yavaşladı sanki.ama karnım çok sertleşti.ağrılarım hala devam ediyor.inşallah doğururum çok istiyorum zor bir gebelik geçiriyorum çünkü.
Gecmis olsun canim vucudun kendini doguma hazirliyor... benimde karnim göbegim filan aciyor arada baski hissediyorum... bir sure sonra geciyor
Canim kontrolun nezaman uzaksa tarih bi gorun istersen benimde bugun bitti 37.haftm ama oyle bi agrim yok belkide annecim ben geliom hazirlan digiyordur.Hareketleri nasil bu arada bebisinin.
Noluyoo kizlar doguruyormusunuz yoksa.Kontrolunuz uzaksa bi gorunun bebisin harektleri nasil bu arada¿
Heyecanlandim yaa bende dogursam keske.Simdi imkanin varsa git doktora derim.Sanci falan cikarsa durdurmk isteyip istemedigini sorar herhalde bizm 34+1ken dogum sancilari baslamisti dogurmak istememistm buyusun die ama sancisi ciksa sindi dogurmayi tercih ederim.,.
Dogumdan sonra gecer umarim benimde karnimda kedi var sanki her yeri tirmalamis gibi buda gecer diye kendimi teselli ediyorum simdilik :))Alerjik de olabilir çalıyor da olabilirsin ne olursa olsun kaşıma benim Afedersiniz bikini bölge çok kaşıntı geçenlerde agda dan sonra çıkan tüyler kadındır diye düşündüm tabi gobekten de göremiyorum olan biteni aynada bir baktım ki mor derin çatlaklar var tam şeyimde 😨uzulmesin desem yalan olur ama yapacak pek birsey yok rilastil diye bir krem duydum kırmızı çatlaklarda etkiliymis onu kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin aramiza ama dogurmaya geldin sanki :) Bende hala asiri sekilde mide yanmasi var mide yanmasi bebis asagi inince geciyor diyorlar ama hala cok kötuyumKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 37+2 deyim şu an. Doğum için verilen tarih 13 Mayıs ama doktorum 9 Mayıs ta olabilir dedi. Karnım da birazcık indi sanki. Çünkü sırt üstü yattığımda fena olmuyorum artık. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum ve evlatlar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim dogduktan sonrada alirlar kilolarini benimki 3 u azicik gecse yeter diyordum haftasiyla uyumlu suan oyuzden gelsin istiyorum... ne kadar kilo okadar sancili dogumKizlar dun kontrolum vardi. Sipamin kilosu yine umdugumuz gibi degildi ama olsun dedik yapacagimizi yapiyoruz. Uyuz bebegimiz demek ki napalim :) Nst'ye baglandim. Odada dogum icin suni sanci verilmis bir hamile daha vardi. Nstye baglamislar. Kadincagizin sancilarina takildi gozum. 180lere cikiyordu. Benimki 4u gecmedi. Nasil sizlaniyirdu valla gozum korktu. Masallah bir de dorduncu cocuguymus. Gozunuz korkmasin otekileri cok rahat dogurmus. Diyeceegim o ki sancinizi bekleyebiliyorsaniz bekleyin ve evde cekmeye calisin. Hersey yolundaysa tabi. bana da daha bir ayin var dedi. Peh cok da sıkıldım valla. Havalar daha da isinmadan hayirlisiyla allaim yavrulari kucagimiza insallah. Ikinci cocugum ama heyecan basti. Gelsin de evimizde iki cocuklu dduzenimizi kuralim ddiye sabirsizlaniyorum.
Bu kasinti kirmizi benekliyse korkamana gerek yok hamileligin son zamanlarinda cikmasi normalmis... ama benekli degilse doktoruna mutlaka görun zararli cunki... insallah gecici birseydir gecmis olsunkızlar ben deli gibi kaşınıyorum ya. göbeğim her yerim nasıl kaşınıyor çok fena. sizde de var mı?
Cikmaya niyeti yok bu veledin bende gunler azaldikca seviniyordum ama cikmaya niyeti olmadigini anlayinca bu bebis gununu gecer diyorumKiz 10 gununuz kalmis haber yokmu¿Bebisinden.,.
Evet canım aynı durumdayız.nedir peki bu yaaaa.yarın kontrolüm var.artık doğsun istiyorum çok yoruldum.
Gecmis olsun canim vucudun kendini doguma hazirliyor... benimde karnim göbegim filan aciyor arada baski hissediyorum... bir sure sonra geciyor
Benimde kontrol yarin canim..2 gundur boyle hep farkli seyler oluyor anlamadim bende :)
Hareketli bebis..sert hareketler ama..
Kontrolum yarin yoksa bu sabah bi gidip gorunecektim..
Normal agrim,katirdamalar fln oluyordu..onlara alisigimda..
Bu hafta karnim cok asagi indi herkeste soyluyor yakin galiba diye,gecen aksam annemdede cok farkli biseyler oluuyor diye diye oturdum hep..ssabahta boyle oldu iste..
Hareket ettikce bebis,asagida batma oluyor..Ve hem kucuk hem buyuk tuvalet istegi..
Hayirlisi bakalim yarin ne diyecek doktorumuz..
Bi gelsin istiyorum bende bi ne kadar dursa kar diyorum bilemedim :)
Dua ediyorum ins.Canim bizide haberdar et dogum olursada bizede dua et dogum yapalim artik yaa.,.Ay inşallah doğururum.yarın gideceğim diye çok endişe duymuyorum ama suyum falan gelirse kesin giderim.hastanem çok yakın.ne olur dua edin kolayca normsl doğum olsun inşallah.hiç sezeryan istemiyorum😱
Am&n canim dikkat et.Ben iki gundur oturamiyordum ama rahm agzina batma ve kasibti vardi gecti bugunde karnim aciyo.Kızlar bnm gbi popişinin üstüne oturamayan var mı alttan bişi batıo sanki normal mi
Cikmaya niyeti yok bu veledin bende gunler azaldikca seviniyordum ama cikmaya niyeti olmadigini anlayinca bu bebis gununu gecer diyorumki insallah gecmez gununu bu haftasonuna kadar dogursam ne guzel olurdu
Canim baskasiyla kiyaslama bu durumu bence hic dusunme sen böyle negatif dusundukce sutun gelmez unutma hersey beyinde bitiyor...S.a...
Yarin sezeryanla dogum yapiyorum insaallah.
Ama benim goguslerimde hicbi degisiklik yok.
Ne hassasiyet ne dolgunluk ne bi sey
Sütüm olmucak mi ki diye dusunuyorum ve uzuluyorum.
Normal mi acaba boyle olmasi hanimlar?
Sizde durumlar nasil ???((
Iyi yaptin canim aklima getirmekle hep unutuyorum valla ananasinda faydasi cok varmis...Dua ediyorum ins.Canim bizide haberdar et dogum olursada bizede dua et dogum yapalim artik yaa.,.
Am&n canim dikkat et.Ben iki gundur oturamiyordum ama rahm agzina batma ve kasibti vardi gecti bugunde karnim aciyo.
Aynen yaa hurma ve egzersizlere basladinmi.
Dua ediyorum ins.Canim bizide haberdar et dogum olursada bizede dua et dogum yapalim artik yaa.,.
Am&n canim dikkat et.Ben iki gundur oturamiyordum ama rahm agzina batma ve kasibti vardi gecti bugunde karnim aciyo.
Aynen yaa hurma ve egzersizlere basladinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?