- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Bunlar daha cok doguma hazirlik belirtileri gibi... dogum baslamadan önce daha cok sirtimiz agrir ve o sirt agrisi karnimiza vururmus... ve son gunlerde ishal olma kilo kaybi gibi belirtilerde olabilir....selam kzılar, bugun 35 haftam bıttı 36 ya gırmiş bulunmaktayım.. bayram dolayısıyla evımdeyım ama hala çalışıyorum bu ay sonuna kadar da .çalışıcam.. sankı bı ben kalmışım gıbı benm haftamda olup çalışan varmı acaba halaartık evımde olmak ıstoıyorum çantam hazır değil ve daha eksıklerımız var gecmı kaldım sızce, bırde sızlerde oldupu gbı bende de ağrılar oluyor ara ara bebek harkt ettıkce fln sancı gııyor bacak aram devamlı sızlıyor zaten özellıkle yataktan kalkınca doğom belırtılerı mı bunlar acaba? drumuz 3 hafta sonra fln dedı ama korkmuyorum değil.. erken olsun ıstemıyorum.. bırde b hafta cok hantallstım hıc cnm iş ypmak ıstemıyor nefes nefeseyim hep. konusurkne bıle yoruluyorum sankı.. çarpıntım oluyor ..görenlerde karnın dusmus dıyor korkuyorum ama:18::18:
Hemoroid olabilirmi acaba? ayiptir söylemesi bendede var bazen cok aciyorKesinlikle haberdar ederim.inşallah doğururumda bebişimin resmini koyarım size.allah razı olsun dua eden herkesten.bende 1 haftadır oturamıyorum sanki bıçak batıyor gibi oturunca da çığlıklarla hoplayıp yerimden hopluyorum😖😫
S.a...
Yarin sezeryanla dogum yapiyorum insaallah.
Ama benim goguslerimde hicbi degisiklik yok.
Ne hassasiyet ne dolgunluk ne bi sey
Sütüm olmucak mi ki diye dusunuyorum ve uzuluyorum.
Normal mi acaba boyle olmasi hanimlar?
Sizde durumlar nasil ???((
Bende ne kadar kalsa kar diyordum kilosunu alir gelisir diye dusunuyordum suan zarar ediyorum sanirim :)) bebis haftasiyla uyumlu bide bu preeklempsi sorunu cikti artik gelmesini istiyorum... 37+6 dan önceki doganlar premature sonraki doganlar normal olarak geciyor...
senin bu sureyi atlamana 5 gun var ki kilosu iyise suanda gelse premature degildir... en korktugum sey gununu gecmesi ve 42 leri görmemdi ama bu gidisle göremiycem gitgide preeklempsi siddetlenirmis siddetlenirse esek gibi alicaklar bu bebisi :))) (herseyi dogal akisina birakmalarindan yoruldum)
Hemoroid olabilirmi acaba? ayiptir söylemesi bendede var bazen cok aciyoryerimde kaliyorum öylece
Haklısın saglıklı sıhhatli olsunlarda ne zaman isterse gelebilir..
Sen nasılsın?? Var mı ağrın sızın? Dikişler ne durumda? Sıkıntı yaratıyor mu? Uyku durumun ne? Bir de kızlar son zamanlarda lohusayken yalnız kalmayın falan diyorlar sen ne diyorsun?
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O etin açılması bende de var tam göğsümün altında dokununca yanıyor sanki...bir de karnım çok sert hicbirsey in degmesine tahammül edemiyorum çok acıyorBende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..
Ayy hadi hayırlısı ilişki doğumu tetikliyor aklında bulunsun😉bir de adaçayı ahududu ananas... eger insanın varsa yürürsen merdiven inersen de kolaylaşır diye düşünüyorumAy inşallah doğururum.yarın gideceğim diye çok endişe duymuyorum ama suyum falan gelirse kesin giderim.hastanem çok yakın.ne olur dua edin kolayca normsl doğum olsun inşallah.hiç sezeryan istemiyorum😱
Inşallah kuzum artık geçmese de çok mühim değil değer dünya tatlılarına 😍Dogumdan sonra gecer umarim benimde karnimda kedi var sanki her yeri tirmalamis gibi buda gecer diye kendimi teselli ediyorum simdilik :))
Hosgeldin aramiza ama dogurmaya geldin sanki :) Bende hala asiri sekilde mide yanmasi var mide yanmasi bebis asagi inince geciyor diyorlar ama hala cok kötuyum
Canim dogduktan sonrada alirlar kilolarini benimki 3 u azicik gecse yeter diyordum haftasiyla uyumlu suan oyuzden gelsin istiyorum... ne kadar kilo okadar sancili dogum
Bu kasinti kirmizi benekliyse korkamana gerek yok hamileligin son zamanlarinda cikmasi normalmis... ama benekli degilse doktoruna mutlaka görun zararli cunki... insallah gecici birseydir gecmis olsun
S.a...
Yarin sezeryanla dogum yapiyorum insaallah.
Ama benim goguslerimde hicbi degisiklik yok.
Ne hassasiyet ne dolgunluk ne bi sey
Sütüm olmucak mi ki diye dusunuyorum ve uzuluyorum.
Normal mi acaba boyle olmasi hanimlar?
Sizde durumlar nasil ???((
Hemoroid olabilirmi acaba? ayiptir söylemesi bendede var bazen cok aciyoryerimde kaliyorum öylece
Mesela dun karnim assagidaysi kasiklarim assagiya cekilio yuruyemiom catim agriyordu bugunde karnim sinir edici bi rahatsizlik icinde.iki gun once daha farkliydi noluyoo bana yaa benim gibi hissedesen varmi acep¿
Sanmiyorum ayni haftada bende oyle digiyordum maalesef hala doguramadm.selam kzılar, bugun 35 haftam bıttı 36 ya gırmiş bulunmaktayım.. bayram dolayısıyla evımdeyım ama hala çalışıyorum bu ay sonuna kadar da .çalışıcam.. sankı bı ben kalmışım gıbı benm haftamda olup çalışan varmı acaba halaartık evımde olmak ıstoıyorum çantam hazır değil ve daha eksıklerımız var gecmı kaldım sızce, bırde sızlerde oldupu gbı bende de ağrılar oluyor ara ara bebek harkt ettıkce fln sancı gııyor bacak aram devamlı sızlıyor zaten özellıkle yataktan kalkınca doğom belırtılerı mı bunlar acaba? drumuz 3 hafta sonra fln dedı ama korkmuyorum değil.. erken olsun ıstemıyorum.. bırde b hafta cok hantallstım hıc cnm iş ypmak ıstemıyor nefes nefeseyim hep. konusurkne bıle yoruluyorum sankı.. çarpıntım oluyor ..görenlerde karnın dusmus dıyor korkuyorum ama:18::18:
Bende baslicam ananasa olmazsa ananas suyu icicem meyve suyu yerine hurmada yiyom arasira amaaz yiyom.Halabelirti yok.Ama bazi tecrubeler edindim burda eskilere donup bir baktigida farkedersiniz ilk dogum belirtileri oluyor sonra hepsi kayboluyor biraz zamn gecince birden doguruyorlar.Bayadir burdayim ama yeni fark ediom bunu.,.Iyi yaptin canim aklima getirmekle hep unutuyorum valla ananasinda faydasi cok varmis...
Ben tup bebek yaptigimda hemsire ananas yeme dusuge neden olur demisti ve anladigim kadariyla suan yesek dogurmaya neden oluyormus
ikisine birden baslamayi dusunuyorum gunde yarim ananasi ve 10 hurma gibi
Karnimin asagida yukarida oldugunu anlayamiyorum hic.
Ama yani her turlu agri aci var sanirim. Karnimda bi nokta bazen iki saat aciyo, sonra taa en altta bisiler cekiliyo, sonra yururken bir anda kemiklerim aciyo kitleniyo bacaklarimi aca aca yurumem gerekiyor, tum bunlarin disinda hala kaburgalarimi gogsume batiriyor minikcan. Yani hem asagida hem yukarida sanirim.. İki gundur acilar artinca bi heveslendim sonunda iniyor mi asagi aciliyor muyum diye ama yarin kontrolde hayal kirikligina ugrayabilirim
Benimde kaburgalarim aciyo bugun cok fazla hemde hatta elim bebisin poposunda duruyo kaburgami ittiriyo yada tekmelio bilmiomda elimi koydum cok avitio.Dunde kitlenip duruyordum ayni senin gibi ama kontrolumde yakin degilki.Rabbim acimizi dindirsin ins.Biran once ferahlatsin bizi.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
...Normal agrim,katirdamalar fln oluyordu..onlara alisigimda...
canım ya, katurdama demişsin ya, daha önce bir iki arkadaşda bahsediyordu katurdama gibi birşeylerden,
bu sesler nerden geliyor, gelmesi neye işaret ki acaba?
Canim baskasiyla kiyaslama bu durumu bence hic dusunme sen böyle negatif dusundukce sutun gelmez unutma hersey beyinde bitiyor...
doguran ve memeli grubundayiz bizdesutum var gelicek diye dusunursen gelir sutun... sezeryanda biraz gec gelmesi de normal yinede al bebisini gunde 7-8 defa ceksin memislerini bak nasil gelicek biraz sureyle...
Ben hastanede 3 gun kalicam leblebi ve tahin helvasi cantamda suan orada kahvaltida az az s1k s1k yerim tahin helvasinin faydasi cok varmis sute.
Bende almistim o taraktan simdi domuzun kilindanmi yapilmis o ? eger öyleyse baska alicam
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?