2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bunlar daha cok doguma hazirlik belirtileri gibi... dogum baslamadan önce daha cok sirtimiz agrir ve o sirt agrisi karnimiza vururmus... ve son gunlerde ishal olma kilo kaybi gibi belirtilerde olabilir....
burda 37 haftasina kadar calisan annelerde vardi hem bebis hem is cok zor ama elinden geldigince dinlenebilirsin agir hareketlerden islerden kacin ben 9 ay boyunca hicbisey yapmadim 37 haftanin bitiminde verdim kendimi temizlige hem bebisin cikmasina yardim ediyorum kendimce hemde evimi temizliyorum... ama ondan öncesinde bulasik yikamadim desem yeridir... imkanin varsa baskasina yaptir yoksada mecburi olanlari yap suan temizlik bebeklerden önemli degil...
hastane cantami gecen pazar yani 38 oldugum gun hazirladim ki benimki asiri bir tembellikti firsatini buldugun gibi hazirlamanda fayda var...
carpinti nefes nefese kalma bendede var kalbimin ne kadar hizli attigini duyabiliyorum bazen... zaten en son hemsire kontrol ettiginde nabzin yuksek demisti

Son düzenleme:
Kocam evde olmadiginda ne kadar rahatmisim yaa cuma cumartesi pazar pazartesi derken 4 gun evde kaldi paskalya tatili vardi diye kurtuldum diye göbek atasim var

Hemoroid olabilirmi acaba? ayiptir söylemesi bendede var bazen cok aciyor yerimde kaliyorum öylece

3 bebek buyutmus gogusleri gostermisti ebemiz,inanamazsin :) oyle kucuklerdi ki kesin hizim memlekette olsa cevresindekilerin tek derdi kadinin gogusleri olurdu herhalde :)
Kucuk olmasi sut olmamasina buyuk olmasida illa ki sut olacak anlamina gelmezmis,bilinenin aksine..
Iyi dusun canim,dogumdan sonra sutlenecektir

Saglik olsunda artik en azindan atlattik sayilir :)
Takipte oldugun icin korkma canim,var elbet zamani..

Son düzenleme:

Ben baya iyiyim. Biraz agrim oluyor ama adet zamani sizlama gibi. Dahacok memis ve sirt agrim var. Ama baya iyiyim masallah. Sali oglumun torenine katildim. Merdivenle cikiliyor bahceye geciktim biraz. Merdivenleri kosarsk ciktim. TAm 1 hafta once 2-3 dk cikiyordum, 20 basamagi. İnsallah tum isteyenler normal ve kolay bir dogum yaparlar. Kesinliklw kiyaslanamaz sezeryanla.
Oglan iyi, sut de sanirim iyi. Takviye yapmadan 7 gunluk olduk masallah, pzt kontrol iyi idi. Uyku konusu henuz net degil, bazen uyuyor bazen 4 saat mikirdiyor. Ama gaz sorunlari 15 ila 45 gun arasinda yasanirmis. Erken daha konusmak icin.

O etin açılması bende de var tam göğsümün altında dokununca yanıyor sanki...bir de karnım çok sert hicbirsey in degmesine tahammül edemiyorum çok acıyor
Ay inşallah doğururum.yarın gideceğim diye çok endişe duymuyorum ama suyum falan gelirse kesin giderim.hastanem çok yakın.ne olur dua edin kolayca normsl doğum olsun inşallah.hiç sezeryan istemiyorum😱
Ayy hadi hayırlısı ilişki doğumu tetikliyor aklında bulunsun😉bir de adaçayı ahududu ananas... eger insanın varsa yürürsen merdiven inersen de kolaylaşır diye düşünüyorum
Inşallah kuzum artık geçmese de çok mühim değil değer dünya tatlılarına 😍

Canim dolgun olmadı gerekmez henüz süt dolmamistir.madem ki yarın sezeryan olacaksın göğüslerine masaj yap bence sütün gelmesini sağlar incir humana still de sütün gelmesini sağlıyor hurma da öyle bol bol ye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kızlar dün ust katı temizledim bugunde alt kati süpürdüm sildim attım kendimi sokağa kv nin dükkana uğradım markete gittim bebek kıyafetlerine baktım alıyordum son anda bıraktım zira hediyeler geldikten sonra almak daha mantıklı... eve geldim ama ayaklarim zonkluyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela dun karnim assagidaysi kasiklarim assagiya cekilio yuruyemiom catim agriyordu bugunde karnim sinir edici bi rahatsizlik icinde.iki gun once daha farkliydi noluyoo bana yaa benim gibi hissedesen varmi acep¿

Karnimin asagida yukarida oldugunu anlayamiyorum hic.
Ama yani her turlu agri aci var sanirim. Karnimda bi nokta bazen iki saat aciyo, sonra taa en altta bisiler cekiliyo, sonra yururken bir anda kemiklerim aciyo kitleniyo bacaklarimi aca aca yurumem gerekiyor, tum bunlarin disinda hala kaburgalarimi gogsume batiriyor minikcan. Yani hem asagida hem yukarida sanirim.. İki gundur acilar artinca bi heveslendim sonunda iniyor mi asagi aciliyor muyum diye ama yarin kontrolde hayal kirikligina ugrayabilirim

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanmiyorum ayni haftada bende oyle digiyordum maalesef hala doguramadm.
Bende baslicam ananasa olmazsa ananas suyu icicem meyve suyu yerine hurmada yiyom arasira amaaz yiyom.Halabelirti yok.Ama bazi tecrubeler edindim burda eskilere donup bir baktigida farkedersiniz ilk dogum belirtileri oluyor sonra hepsi kayboluyor biraz zamn gecince birden doguruyorlar.Bayadir burdayim ama yeni fark ediom bunu.,.

Once agri sizi vs.vs. Dogum belirtilerimi falan digiyorlar sonra biz doguramicaz galiba digiyorlar.Sonra da pit die dogurdular.Bayadir buradayim ama simdi fark ediyorum.Sizcede oylemi yoksa ben yanlismi tecrubelemisim.,.¿?¿

canım ya, katurdama demişsin ya, daha önce bir iki arkadaşda bahsediyordu katurdama gibi birşeylerden,
bu sesler nerden geliyor, gelmesi neye işaret ki acaba?

Rahim agzinda genisleme,bebegin dogum kanalina inmesi veya cmlik acilma oldugunu isaret edio die biliyorum.,.Yani kadirdama olan arkadaslrda boyle dediler,kontrollerinden sonra.

Zeytin yagi duymustum bi bakin bhraya;;: http://bebekmerkezi.blogspot.com.tr/2008/09/bu-tarifler-doumun-balamasini.html?m=1

Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..

Bende almistim o taraktan simdi domuzun kilindanmi yapilmis o ? eger öyleyse baska alicam

Canim kesin bir bilgim yok ben o yuzden degistirecem baska bir tarak alicam ins. Ama internetr yazarsan domuz kili firca diye kili ayni o cikanlara benziyo. . .

Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..

Ay annem benim yerim yerim gozun aydin canim benim

Kızlar selam

canım çok sevindim ayy ne güzel bir haber.ööp kokla minik prensesleri benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…