Bende almistim o taraktan simdi domuzun kilindanmi yapilmis o ? eger öyleyse baska alicam
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Kızlar selam
Kızlar selam
Ben baya iyiyim. Biraz agrim oluyor ama adet zamani sizlama gibi. Dahacok memis ve sirt agrim var. Ama baya iyiyim masallah. Sali oglumun torenine katildim. Merdivenle cikiliyor bahceye geciktim biraz. Merdivenleri kosarsk ciktim. TAm 1 hafta once 2-3 dk cikiyordum, 20 basamagi. İnsallah tum isteyenler normal ve kolay bir dogum yaparlar. Kesinliklw kiyaslanamaz sezeryanla.
Oglan iyi, sut de sanirim iyi. Takviye yapmadan 7 gunluk olduk masallah, pzt kontrol iyi idi. Uyku konusu henuz net degil, bazen uyuyor bazen 4 saat mikirdiyor. Ama gaz sorunlari 15 ila 45 gun arasinda yasanirmis. Erken daha konusmak icin.
O etin açılması bende de var tam göğsümün altında dokununca yanıyor sanki...bir de karnım çok sert hicbirsey in degmesine tahammül edemiyorum çok acıyor
Ayy hadi hayırlısı ilişki doğumu tetikliyor aklında bulunsun😉bir de adaçayı ahududu ananas... eger insanın varsa yürürsen merdiven inersen de kolaylaşır diye düşünüyorum
Inşallah kuzum artık geçmese de çok mühim değil değer dünya tatlılarına 😍
Canim dolgun olmadı gerekmez henüz süt dolmamistir.madem ki yarın sezeryan olacaksın göğüslerine masaj yap bence sütün gelmesini sağlar incir humana still de sütün gelmesini sağlıyor hurma da öyle bol bol ye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya, katurdama demişsin ya, daha önce bir iki arkadaşda bahsediyordu katurdama gibi birşeylerden,
bu sesler nerden geliyor, gelmesi neye işaret ki acaba?
Kızlar selam
Canim ismini hatirlamiyorum kutusunu attim ama icinde 2 tane vardi 1. Tableti kullanip 3 gun sonra 2. Yi kullaniyosun oyle bi fitildi. Gyno ile basliyodu ismiCanım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
hatunlar hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum:) ben kısmetse ağustos annesi olucam..size bişi danışmak için girdim topiğinize..1 haftadır falan benim oğluş göbek deliğimin altında hareket ettiğinde sanki tırnaklarıyla içimde bi yerleri çiziyomuş gibi acı hissediyorum..benim ilk bebeğim olduğu için doğum sancısı nasıldır bilmiyorum..aranızda varsa doğum yapmış olan ya da sancı hissetmiş olan söyleyebilir mi bu doğum sancısı mı? doktoruma sorsam baya uzakta,kontrolüme de 2 hafta var,aklıma size sormak geldi..
Hic tedirgin olma cnm ilac hemen rahatlatio insallah.kacinci haftadasin
Bilmiorum ama bende 37de dogum yPmis biri olarak
Gayet saglikli bi sekilde kavustum ogluma.
İlacina dikkat et doktorunu dinle ve bebegine kavusmak icin gun say😊
Ve bu gunlerin tadini cikart sonra coook ariyorsun 😉
Sanirim hareketleri artik oturdugu icin :)
Hazir ol daha kuvvetlileri geliyor :) simdiye kadar hissettillerim hicbiseymis diyeceksin :))
Canim kesin bir bilgim yok ben o yuzden degistirecem baska bir tarak alicam ins. Ama internetr yazarsan domuz kili firca diye kili ayni o cikanlara benziyo. . .
hatunlar hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum:) ben kısmetse ağustos annesi olucam..size bişi danışmak için girdim topiğinize..1 haftadır falan benim oğluş göbek deliğimin altında hareket ettiğinde sanki tırnaklarıyla içimde bi yerleri çiziyomuş gibi acı hissediyorum..benim ilk bebeğim olduğu için doğum sancısı nasıldır bilmiyorum..aranızda varsa doğum yapmış olan ya da sancı hissetmiş olan söyleyebilir mi bu doğum sancısı mı? doktoruma sorsam baya uzakta,kontrolüme de 2 hafta var,aklıma size sormak geldi..
Son söylediğinde çok haklısın; ne güzel düşünmüşsün; tüm ömrü düşününce bu süreler ne kadar az görünüyor göze. Böyle düşünecek ve bizi o gözle görecek eşler bulmak çok önemli. Çocuklarımızın da babaları sonuçta onlar artık.
Bana gelince, herhalde profildeki resimlerden bakıyorsun canım. Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Uzunca bir zaman (emzirme döneminde) kilo veremedim ben. O Ebru Şallı'ları filan hiç anlayamadım. Galonla süt biriktiriyorum diyordu ama sıfır bedendi. İnanmadım desem kıskançlık gibi olacak, inansam da aklıma beynime yaşadığıma ters olacak. Özetle ben doğumdan sonra uzunca bir zaman toparlanamadım. Gözaltımdan tut ta, yüzümde beliren çillere kadar, selülit ti kiloydu onları zaten hiiiç saymıyorum bile, bambaşka biri oldum bir süre........ Çok ağlardım bazen kendime bakıp aynada, utanırdım halimden. Sonra zamanla çocuk büyüdükçe toparlanıyor insan. Genç kızlıktaki gibi olmuyor tabi ama bir şekilde bir hoşluk yakalanıyor yine:)) Şimdi önümdeki şişman çirkin 1-1,5 seneye hazırım. Geçen sefer yeni evliydim, beklentilerim çok büyüktü ve bu sürece hazırlıklı değildim kötü etkilenmiştim. Şimdi eşim de ben de daha hazırlıklıyız doğrusu
yandım desene amaann napim katlanıcam oğluş için :)
cnm benim öyleydi,aynı tarif ettiğin gibihatunlar hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum:) ben kısmetse ağustos annesi olucam..size bişi danışmak için girdim topiğinize..1 haftadır falan benim oğluş göbek deliğimin altında hareket ettiğinde sanki tırnaklarıyla içimde bi yerleri çiziyomuş gibi acı hissediyorum..benim ilk bebeğim olduğu için doğum sancısı nasıldır bilmiyorum..aranızda varsa doğum yapmış olan ya da sancı hissetmiş olan söyleyebilir mi bu doğum sancısı mı? doktoruma sorsam baya uzakta,kontrolüme de 2 hafta var,aklıma size sormak geldi..
amin cnm,hayırlı olsunKızlar selam
cnm pimafusilin diye hatırlıyor eşim,sen bi internetten araştır ve mutlaka dr una danış cnmCanım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallahsizleri tebrik ediyorum
Ay annem benim yerim yerim gozun aydin canim benim
canım çok sevindim ayy ne güzel bir haber.ööp kokla minik prensesleri benim için.
Haberlerini bekliyorduk çok şükür maaşallah kuzularına. Allah bir ömür mutlu sağlıklı güzel günlerini göstersin.
Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.canim cok sevindim.,.
Ayyyy ölürüm ya yarabbim sağlık sıhat versin inşallah.yarabbim size bağışlansın 🐣🐥
Ne guzel anlatiyorsun :) masallah yaa,Allah nazarlardan korusun,sutunuzle kalin insallah..
Esim diyor ki uyurken bana yaklastiginda elimle itiyormusum karnima dogru gelinnce :)
Artik hem koruma icgudusuyle hem aciyacak diye sanirim..
Bazen masaya surtuyor kalkarken oyle aciyor ki..
Kasiklarimla kuyruk sokumumdan sesi geliyor,tam nedir bilemiyorum,bu hafta oldukca fazla..
Ama ses geldikce ohh diyorum :)
Oyy kurban olsunlar,2 tane birden :))
Amin insallah bizlerde beklemedeyiz
Boyle okudukca daha cok ozluyorum..
Allah saglikli huzurlu uzun omur nasip etsin insallah..bol sutlu gunler :)
En son doğum yapacaklara benide ekleyin şekerler. Nst ye grdm sonuca baktık ebeyle 3 tane çıktı 50 60 arası ama druma gitm göstermeye nırmal haftaya tekrar girelim dedi başkada hiiçç bişey demedibu adam beni takmıyo sanırım ayy bn çok duygusal olmuşum sanırım sefamolsun haklısın canımm:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebeğin solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah
Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?