2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..

Haberlerini bekliyorduk çok şükür maaşallah kuzularına. Allah bir ömür mutlu sağlıklı güzel günlerini göstersin.

Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..

Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam

Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.canim cok sevindim.,.

Kızlar selam

Ayyyy ölürüm ya yarabbim sağlık sıhat versin inşallah.yarabbim size bağışlansın 🐣🐥

hatunlar hepinize kolay hayırlı doğumlar diliyorum:) ben kısmetse ağustos annesi olucam..size bişi danışmak için girdim topiğinize..1 haftadır falan benim oğluş göbek deliğimin altında hareket ettiğinde sanki tırnaklarıyla içimde bi yerleri çiziyomuş gibi acı hissediyorum..benim ilk bebeğim olduğu için doğum sancısı nasıldır bilmiyorum..aranızda varsa doğum yapmış olan ya da sancı hissetmiş olan söyleyebilir mi bu doğum sancısı mı? doktoruma sorsam baya uzakta,kontrolüme de 2 hafta var,aklıma size sormak geldi..

Ne guzel anlatiyorsun :) masallah yaa,Allah nazarlardan korusun,sutunuzle kalin insallah..

Esim diyor ki uyurken bana yaklastiginda elimle itiyormusum karnima dogru gelinnce :)
Artik hem koruma icgudusuyle hem aciyacak diye sanirim..
Bazen masaya surtuyor kalkarken oyle aciyor ki..

canım ya, katurdama demişsin ya, daha önce bir iki arkadaşda bahsediyordu katurdama gibi birşeylerden,
bu sesler nerden geliyor, gelmesi neye işaret ki acaba?

Kasiklarimla kuyruk sokumumdan sesi geliyor,tam nedir bilemiyorum,bu hafta oldukca fazla..
Ama ses geldikce ohh diyorum :)

Kızlar selam

Oyy kurban olsunlar,2 tane birden :))
Amin insallah bizlerde beklemedeyiz
Boyle okudukca daha cok ozluyorum..
Allah saglikli huzurlu uzun omur nasip etsin insallah..bol sutlu gunler :)

Canım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
Canim ismini hatirlamiyorum kutusunu attim ama icinde 2 tane vardi 1. Tableti kullanip 3 gun sonra 2. Yi kullaniyosun oyle bi fitildi. Gyno ile basliyodu ismi

Sanirim hareketleri artik oturdugu icin :)
Hazir ol daha kuvvetlileri geliyor :) simdiye kadar hissettillerim hicbiseymis diyeceksin :))

evet sanki ilac biraz rahatlatiyor kasintiyi aliyor az da olsa. su an hayal gibi geliyor kucagima almak hala inanamiyorum insallah hepimiz icin hersey guzel olur

Canim kesin bir bilgim yok ben o yuzden degistirecem baska bir tarak alicam ins. Ama internetr yazarsan domuz kili firca diye kili ayni o cikanlara benziyo. . .

Ama bebek icin yumusak olanlarin hepsi boyle degil mi Ne alicaksin o zaman?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilelik boyunca tuhaf tuhaf acilar agrilar olabiliyor. Dogum sancisinin belden baslatip karina yayildigini soyluyorlar, bir de ritmik ve surekli olmali, dinlenince vs gecmemeliymis.
Kolay gelsin

Aman onlarin genetigi bi tuhaf, hic aklimiza ebrular caglalar gelmesin, moralimiz bozulmasin :)
"beklentim buyuk degil, hazirlikliyiz" kismini da aklima yazdim

cnm benim öyleydi,aynı tarif ettiğin gibi

Kızlar selam
amin cnm,hayırlı olsun

Canım zahmet olmazsa kreminin ve fitilinin adını yazarmısın?Benim doktorum fitiil vermiyor.Bebeğe doğum sırasında geçer diye korkuyorum çok.Gerekirse bir doktora daha gideceğim
cnm pimafusilin diye hatırlıyor eşim,sen bi internetten araştır ve mutlaka dr una danış cnm

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah sizleri tebrik ediyorum

Ay annem benim yerim yerim gozun aydin canim benim

canım çok sevindim ayy ne güzel bir haber.ööp kokla minik prensesleri benim için.

Haberlerini bekliyorduk çok şükür maaşallah kuzularına. Allah bir ömür mutlu sağlıklı güzel günlerini göstersin.

Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.canim cok sevindim.,.

Ayyyy ölürüm ya yarabbim sağlık sıhat versin inşallah.yarabbim size bağışlansın 🐣🐥

Cok tesekkur ederiz teyzeleri..darısı basınıza..yok boyle bise anne olmak cok guzel butun zorluklarına ragmen..

Hangimiz olmadık ki iki gündür dokunsan ağlıyacak gibi oluyorum değişik bi ruh hali

Kızlar az önce bebişimi gördüm çok mınık çok tatlı serum takmışlar kıyamam biran önce toparlanır inşallah

Ay canım maşallah nazar değmesin ikinizede . Aramızda 1 gün fark varmış heyecan yaptım yazını okuynca :))

Kızlar selam

Maşallah maşallahhh bol sütlü günlerrrr.. :)

Olur canım bu aralar bizdede böyle şikayetler vardı.Daha dur arkadaşım bizim gibi kaplumbağaya döneceğin günler gelecek.,.Erken doğum riskin varmı yani doktor söylüyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…