2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..

Gozunn aydinn canimcim masallah kizlarinaa kilolarida iyymis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim gecmis olsun mu diyim gozun aydin mi diyim bilemedim bol saglikli haberlerini bekliorum...bana tansiyonun hala yuksek geldi insallah dr.un dedigi gibi normaldir.....gecen halamin tansiyonu 16.10 falandi hastanede serum takmislar normal insan icin yuksekse bu deger bizler icin daha risklidir.bol siwi tuket ve tahlilleri kontrelleri ihmal etme.....dilerim kendi icin en hayirli zaman da hop cikiwerir kuzucuk...
gecmis olsun tatlim allah anali babali buyutsun allah kucaginiza alip tez zamanda ewinize gecmeyi nasip etsin...

aaaa tatlim bekleme zaten anasina cekmis bu dr .da bisi deme memnunum bekliom de sonra sacma sapan 3..5 suni sanci yapiolar bosuna bebegi yoruolar birak hangi zaman da istiosa ozaman gelsin hee dayanamayip sezaryen istersen o baska )) sagligin ii se kalbini ferah tut...

dinlenmeyı pek yapamıyorum zaten çalıştığım için evde hıc bı ıs yapmasamda yoruluyorum maalesef bugun 1 saat ayakta durdum dıye belım koptu.. mutfakta oyalandım halbukı.. ama haftaya salı gunu ayrılıcam ızıne kısmetse.. hazırlıklarımı yapmadığım ıcın cok tedırgınım.. bırazda kendımle yalnız kalıp dınlenmeye ıhtıyacım var.. dediğin gıbı ağır hareketlerden kaçınmam lazım. bebeğimden önemli hiç bişey yok benım için.. cunku bu noktaya kolay gelmedim ben..
sende çanta ıcın gec kalmışsın ama neyse kı hazırlamışsın.. doğumuna da bısey kalmamış umarım kolaylıkla atlatırsın.. bende erken doğumdan korkuyorum cok.. inşaşlah 40.haftada gelır bebeğim.. benı rahatllattığın ıcın cok sağol canım

Ama bebek icin yumusak olanlarin hepsi boyle degil mi Ne alicaksin o zaman?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yumusak bir bunu gordum e bebekte bebedorun du sanirim onu alirim herhalde ama o pek yumusak degildi

aynen aynen baska turlu tarif edemem......
Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
aammmaaannn supersiniz yaaa allahhh anali babali buyutsun ne guzel bi haber bi kg cok guzel ve en obemlisi kuwez yok masallahhh allahim darisi basimiza.....kuzenimin ikizileri war hic merak etme ilk zayiflayan sen olucaksin aramizda hayatim )) sen anladin onu ) bol saglikli gunler bisuru sutler olsun insallah....
onlarin genetigi bi tuhaf, hic aklimiza ebrular caglalar gelmesin, moralimiz bozulmasin :)
"beklentim buyuk degil, hazirlikliyiz" kismini da aklima yazdim

ha yasa bbr arkadasim onlarin 24 saat hizmetcisi war bebege ayri kendine ayri her saat muhtesem seler hazirlatiolar gayet diyetli saglikli biz nasil ugrascaz o yiceklerle sonra emzirirken bile spor yapma odalari war o spordan sonra sarkan heryerleri cektirme kaldirtma imkanlari war.....asla ve asla inanmayin bir plates yada mekikle o hale gelmicez....ama spor diyet yapicaz en azindan eski halimize cok yaklasicaz....

Kızlar selam

Oyyy canlarım benim kuzucuklara maşallah...iki fıstık birden en yakın zamanda bekliyoruz hikayeni 😉

Kızlar yaa keşke çekiliş yapıp birbirimize yani bebeklerinize hediye gonderseydik doğumlar başlamadan ne güzel olurdu...ilkokulda yapardık ya hani onu gibi

Canim ismini hatirlamiyorum kutusunu attim ama icinde 2 tane vardi 1. Tableti kullanip 3 gun sonra 2. Yi kullaniyosun oyle bi fitildi. Gyno ile basliyodu ismi

gyvnoil- bisi di 3 gun arali olan deyince eczacilar bilio super bisi bende kullandim daha once mantar oldugum da ve hamisken 3.aydan sonra dr.a danisarak kullanilabilinio

Once dogumu sonra emzirme bakim falan bi atlatalim da gerisini bir sekilde atlatiriz dedigin gibi :) koyvermek yok

nedense hic mutlu degilim yine ultrasona alip her sey yolunda diyip ben daha ekrani gormeden kalkip hockalin dicek ;(( :;;(((

Kizlar dua edin lutfen yaklasik ta olsa bi tarih versin bebegimi ve bizi bekleyenleri anlatsin lutfen lutfen dua edinnn bize.....

Walla etmeyin isterseniz ewe girer girmez size oturup aglicam sizin morelinizi bozup sikintidan patlaticam ) ;))
Kotuyum ben kotuyum kotuyum
Herkesi hasta ederim ederim
İshal yapar kusturum bezdirim ooo aaa
( saka bi yana vurdum dalgaya yoksa bi balkon bi mutfak bi wc kafam dondu artik sizleri cok sewiorum )

canım normal doğumda tarih vermiyorlar. ben pazartesi girdim ultrasona 38+3tüm o gün. ona rağmen doktor bir şey demedi. bugün de olabilir haftaya da dedi.

ertesi gün tüm gün sancım oldu. akşam çok sıklaşıp da dayanamayınca doktora gittik. kesin doğuruyorum dedim. ama açılma yoktu. geri gönderdiler. sabaha kadar sancı çektim. ağlamaktan bi hal oldum ama sabah ezan okunurken sancım kesildi. gün boyu bel ağrısı çektim yine. ama ne sıklaşıyor, ne suyum geliyor ne nişan geliyor. yüzüm sapsarı oldu. üstelik nezleyim durmadan burnum akıyor, nefes alamıyorum. gece yalvardım eşime sezeryan olmak istiyorum diye...

ağrım varken doktora sordum doğum yaklaştı mı diye sancın artarak devam edebilir kesilebilir de dedi. kimse bunun tarihini bilmiyor yani..

ben böbrek ağrısından şüpheleniyorum. denk gelmiş olabilir mi acaba? bu kadar ağrı olup açılma olmaması garip geldi bana.

Kızlar selam

Hayirli olsun.arada aklima geliyordun goremeyince seni.cok sukur kizlarinda iyiymis.darisi biz bekleyenlere insallah

Kızlar selam

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. :)

mrsbeyazcım maşaAllah size Rabbim korusun evlatlarını, hayırlı kılsın inşaAllah öoüyorum sizi
berraksu canım hayırla gir çık inşaAllah kavuşunca yazmayı unutma (en kısa zamanda ) bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…