Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
canim gecmis olsun mu diyim gozun aydin mi diyim bilemedim bol saglikli haberlerini bekliorum...bana tansiyonun hala yuksek geldi insallah dr.un dedigi gibi normaldir.....gecen halamin tansiyonu 16.10 falandi hastanede serum takmislar normal insan icin yuksekse bu deger bizler icin daha risklidir.bol siwi tuket ve tahlilleri kontrelleri ihmal etme.....dilerim kendi icin en hayirli zaman da hop cikiwerir kuzucuk...Kizlar yazan yazmayan dua eden etmeyenler Allah razi olsun sizlerden olumlu mesajlariniz beni daha cok sevindirdi :)
Sonuclarim biraz idare :)) hemsire kan, idrar tahlili, alip tansiyon ölctu...
idrar tahlilinde protein cikti yine ama dusukmus... tansiyonum sabaha göre biraz dusmustu 15/9 olmus... yine yuksek sayilir ama 15/11 leri gördukten sonra az geldi bana :))
Yarin Sabah bi kac saatlik idrari yapip esime vericem oda ise gitmeden önce hastaneye birakicak yine proteine bakicaklar degisiklik varmi diye...
cuma gunu tekrar ebenin yanina gitmem lazimmis yine idrar tahlili...
Doktorun dedigi zehirlenme ama siddetli preeklempsi degilmis simdilik ki zaman gectikce ilerliycek ama ozamana kadar dogumun kendiliginden baslayabilir dedi...
sadece surekli kontrol altinda olmam lazimmis...
Eger tansiyonum ve idrardaki protein ikisi birden dahada yukselirse hastaneye yatmam gerekebilirmis bugunlerde...
Ultrasyonda tekrar baktilar kizimi gördum yine agzi buyuk geldi bana :)) yakindan baktigimiz icin öyle görunuyor dedi....
su iciyordu yutkunuyordu ultrasyona alismamis ki sevmedi cirpinip durdu yavrum doktor bile farketti ultrasyondan rahatsiz oldugunu simdiye kadar gelisimi guzel ilerlemis... bu preeklempsiyi tansiyondan dolayi erken farketmisti ebem
gecmis olsun tatlim allah anali babali buyutsun allah kucaginiza alip tez zamanda ewinize gecmeyi nasip etsin...Merhaba kızlara alsam saat 8de doğum yaptım bebeğim küvezde ben iyiyim bebegim solunum sıkıntısı var nefes alamıyor oksıjen verıyolar ve serumla beslıyceklermiş misesi şişipciğerlerine zarar vermesin diye dr bilsc gune toparlar demiş esim cıyak cıyak ağlıyor dedi ben henuz göremedim saat 4 de görücem bekliyorum şimdilik iyiyim henuz bişey yemedim çok acım rabbım hepınıze saglıklı kokay doğum nasip etsin hepinize dua etdim.
Ben artık beklenekten vazgeçtim kızlar.. Hiç sancım yok geldiğini nasıl anlıcam onu bile bilmiyorum! Ben 44 haftalıkken doğmuşum.. Bana benzeyecek herhalde.. Catlakların byümesi ve şişlik , arada bir de kasıklarımın ve belimin katırdaması dışında hiçbişe yok.. Devamlı sola yatmaktan sol bacagıma kramp giriyor artık!! Bu cocuk gelmeyecek sanırım
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlar daha cok doguma hazirlik belirtileri gibi... dogum baslamadan önce daha cok sirtimiz agrir ve o sirt agrisi karnimiza vururmus... ve son gunlerde ishal olma kilo kaybi gibi belirtilerde olabilir....
burda 37 haftasina kadar calisan annelerde vardi hem bebis hem is cok zor ama elinden geldigince dinlenebilirsin agir hareketlerden islerden kacin ben 9 ay boyunca hicbisey yapmadim 37 haftanin bitiminde verdim kendimi temizlige hem bebisin cikmasina yardim ediyorum kendimce hemde evimi temizliyorum... ama ondan öncesinde bulasik yikamadim desem yeridir... imkanin varsa baskasina yaptir yoksada mecburi olanlari yap suan temizlik bebeklerden önemli degil...
hastane cantami gecen pazar yani 38 oldugum gun hazirladim ki benimki asiri bir tembellikti firsatini buldugun gibi hazirlamanda fayda var...
carpinti nefes nefese kalma bendede var kalbimin ne kadar hizli attigini duyabiliyorum bazen... zaten en son hemsire kontrol ettiginde nabzin yuksek demisti
Ama bebek icin yumusak olanlarin hepsi boyle degil miNe alicaksin o zaman?
aynen aynen baska turlu tarif edemem......Bende bu sabah 6da agriyla uyandim,ara ara oldu 7ye kadar,sonrada acisi kaldi..
Adet sancimin aynisiydi,belim kasiklarim olmak uzere,ve dizlerime kadar hafif uyusukluk oldu..
O zamandan beri büyük tuvaletim varmista cikamiyormusum gb (ki ciktim )..
Cok baski var..
Ve en ilginci gobegimin en üstü aciyor,dokununca daha cok aciyor..Etim aciyor..
aammmaaannn supersiniz yaaa allahhh anali babali buyutsun ne guzel bi haber bi kg cok guzel ve en obemlisi kuwez yok masallahhh allahim darisi basimiza.....kuzenimin ikizileri war hic merak etme ilk zayiflayan sen olucaksin aramizda hayatimKızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
ha yasa bbr arkadasim onlarin 24 saat hizmetcisi war bebege ayri kendine ayri her saat muhtesem seler hazirlatiolar gayet diyetli saglikli biz nasil ugrascaz o yiceklerle sonra emzirirken bile spor yapma odalari war o spordan sonra sarkan heryerleri cektirme kaldirtma imkanlari war.....asla ve asla inanmayin bir plates yada mekikle o hale gelmicez....ama spor diyet yapicaz en azindan eski halimize cok yaklasicaz....onlarin genetigi bi tuhaf, hic aklimiza ebrular caglalar gelmesin, moralimiz bozulmasin :)
"beklentim buyuk degil, hazirlikliyiz" kismini da aklima yazdim
Kızlar selam
Canim ismini hatirlamiyorum kutusunu attim ama icinde 2 tane vardi 1. Tableti kullanip 3 gun sonra 2. Yi kullaniyosun oyle bi fitildi. Gyno ile basliyodu ismi
aynen aynen baska turlu tarif edemem......
aammmaaannn supersiniz yaaa allahhh anali babali buyutsun ne guzel bi haber bi kg cok guzel ve en obemlisi kuwez yok masallahhh allahim darisi basimiza.....kuzenimin ikizileri war hic merak etme ilk zayiflayan sen olucaksin aramizda hayatim)) sen anladin onu ) bol saglikli gunler bisuru sutler olsun insallah....
ha yasa bbr arkadasim onlarin 24 saat hizmetcisi war bebege ayri kendine ayri her saat muhtesem seler hazirlatiolar gayet diyetli saglikli biz nasil ugrascaz o yiceklerle sonra emzirirken bile spor yapma odalari war o spordan sonra sarkan heryerleri cektirme kaldirtma imkanlari war.....asla ve asla inanmayin bir plates yada mekikle o hale gelmicez....ama spor diyet yapicaz en azindan eski halimize cok yaklasicaz....
ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
Olur canım bu aralar bizdede böyle şikayetler vardı.Daha dur arkadaşım bizim gibi kaplumbağaya döneceğin günler gelecek.,.Erken doğum riskin varmı yani doktor söylüyormu?
nedense hic mutlu degilim yine ultrasona alip her sey yolunda diyip ben daha ekrani gormeden kalkip hockalin dicek ;(( :;;(((
Kizlar dua edin lutfen yaklasik ta olsa bi tarih versin bebegimi ve bizi bekleyenleri anlatsin lutfen lutfen dua edinnn bize.....
Walla etmeyin isterseniz ewe girer girmez size oturup aglicam sizin morelinizi bozup sikintidan patlaticam) ; ))
Kotuyum ben kotuyum kotuyum
Herkesi hasta ederim ederim
İshal yapar kusturum bezdirim ooo aaa
( saka bi yana vurdum dalgaya yoksa bi balkon bi mutfak bi wc kafam dondu artik sizleri cok sewiorum )
Kızlar selam
Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?