canim gecmis olsun mu diyim gozun aydin mi diyim bilemedim bol saglikli haberlerini bekliorum...bana tansiyonun hala yuksek geldi insallah dr.un dedigi gibi normaldir.....gecen halamin tansiyonu 16.10 falandi hastanede serum takmislar normal insan icin yuksekse bu deger bizler icin daha risklidir.bol siwi tuket ve tahlilleri kontrelleri ihmal etme.....dilerim kendi icin en hayirli zaman da hop cikiwerir kuzucuk...
gecmis olsun tatlim allah anali babali buyutsun allah kucaginiza alip tez zamanda ewinize gecmeyi nasip etsin...
aaaa tatlim bekleme zaten anasina cekmis bu dr .da bisi deme memnunum bekliom de sonra sacma sapan 3..5 suni sanci yapiolar bosuna bebegi yoruolar birak hangi zaman da istiosa ozaman gelsin hee dayanamayip sezaryen istersen o baska)) sagligin ii se kalbini ferah tut...
Bugun ki doktor konrolunde bebegimin son 2 haftada gelismemesinden kaynakli Doppler test yapildi, plasenta kan akisinda ki problemden oturu acilen cumartesi sezeryan yapacaklar. henuz 35 haftadayiz. Cok tedirginim. Malezyadayim saat sabahin besi ve ben uyuyamiyorum(
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. :)
Artik bebegimin hareketleri biraz daha sert.arada acitiyor valla.tekmelerine kurban oldugum
Cok şükür bi sıkıntım yok şişlik hariç..son dönem modası kaşınma da var :)) bekleyeceğim canım dediğin gibi.. İnanılmaz catladım ayrı mevzu...!!! Şoktayım!!! Bir anda çötenk diye nasıl catladım anlamıyorum..geçen hafta bişe yoktu.. Hayırlısı bekliyoruz bakalım.. :))
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrsbeyazcım maşaAllah sizeRabbim korusun evlatlarını, hayırlı kılsın inşaAllah öoüyorum sizi
berraksu canım hayırla gir çık inşaAllah kavuşunca yazmayı unutma (en kısa zamanda ) bekliyoruz
Bugun ki doktor konrolunde bebegimin son 2 haftada gelismemesinden kaynakli Doppler test yapildi, plasenta kan akisinda ki problemden oturu acilen cumartesi sezeryan yapacaklar. henuz 35 haftadayiz. Cok tedirginim. Malezyadayim saat sabahin besi ve ben uyuyamiyorum(
Slm arkadaşlar kimler benim gibi uykusuz bekliyor bakalım.
ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
canım normal doğumda tarih vermiyorlar. ben pazartesi girdim ultrasona 38+3tüm o gün. ona rağmen doktor bir şey demedi. bugün de olabilir haftaya da dedi.
ertesi gün tüm gün sancım oldu. akşam çok sıklaşıp da dayanamayınca doktora gittik. kesin doğuruyorum dedim. ama açılma yoktu. geri gönderdiler. sabaha kadar sancı çektim. ağlamaktan bi hal oldum ama sabah ezan okunurken sancım kesildi. gün boyu bel ağrısı çektim yine. ama ne sıklaşıyor, ne suyum geliyor ne nişan geliyor. yüzüm sapsarı oldu. üstelik nezleyim durmadan burnum akıyor, nefes alamıyorum. gece yalvardım eşime sezeryan olmak istiyorum diye...
ağrım varken doktora sordum doğum yaklaştı mı diye sancın artarak devam edebilir kesilebilir de dedi. kimse bunun tarihini bilmiyor yani..
ben böbrek ağrısından şüpheleniyorum. denk gelmiş olabilir mi acaba? bu kadar ağrı olup açılma olmaması garip geldi bana.
Masallah biz 1 taneye kavusmanin heyecanini yasiyorken Rabbim size 2 tane nasip etti Saglikla buyutun insallah... ama tesekkur edipte kacmak yok öyle dogum hikayenizi en kisa zamanda bekliyoruzz :))Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Bizim ekmek yapip yumurta surdugumuz fircada ayni böyle rengi domuz kili olarak dusundugumde bile icim kalktiCanim kesin bir bilgim yok ben o yuzden degistirecem baska bir tarak alicam ins. Ama internetr yazarsan domuz kili firca diye kili ayni o cikanlara benziyo. . .
nedense hic mutlu degilim yine ultrasona alip her sey yolunda diyip ben daha ekrani gormeden kalkip hockalin dicek ;(( :;;(((
Kizlar dua edin lutfen yaklasik ta olsa bi tarih versin bebegimi ve bizi bekleyenleri anlatsin lutfen lutfen dua edinnn bize.....
Walla etmeyin isterseniz ewe girer girmez size oturup aglicam sizin morelinizi bozup sikintidan patlaticam) ; ))
Kotuyum ben kotuyum kotuyum
Herkesi hasta ederim ederim
İshal yapar kusturum bezdirim ooo aaa
( saka bi yana vurdum dalgaya yoksa bi balkon bi mutfak bi wc kafam dondu artik sizleri cok sewiorum )
Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...Hangi fırça bu cnm çok merak ettim?
Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...
esime sorunca aksam cok abartiyorsun öyle birsey olsa musluman ulkelerinde satilmaz bu dedi
Eki Görüntüle 1083983
Slm arkadaşlar kimler benim gibi uykusuz bekliyor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?