2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Cok şükür bi sıkıntım yok şişlik hariç..son dönem modası kaşınma da var :)) bekleyeceğim canım dediğin gibi.. İnanılmaz catladım ayrı mevzu...!!! Şoktayım!!! Bir anda çötenk diye nasıl catladım anlamıyorum..geçen hafta bişe yoktu.. Hayırlısı bekliyoruz bakalım.. :))

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun ki doktor konrolunde bebegimin son 2 haftada gelismemesinden kaynakli Doppler test yapildi, plasenta kan akisinda ki problemden oturu acilen cumartesi sezeryan yapacaklar. henuz 35 haftadayiz. Cok tedirginim. Malezyadayim saat sabahin besi ve ben uyuyamiyorum(

canim allah yardimcin olsun cok ta ufak degil bebis artik kendini kurtardi annesi hicc sikintiya sokma yuregini allah yardimcin olsun ) ;))

Kizlarr, goguslerimden sivi geliyor bir iki haftadir ama ilk defa dun aksam birer damla kan rengi sivi gelmiş. Basiniza geldi mi böyle bisi? Cok korktum, doktoruma danisacagim ama sizede sormak istedim

Artik bebegimin hareketleri biraz daha sert.arada acitiyor valla.tekmelerine kurban oldugum

aynen canim nefes kesio allahi diom yada hic nazik degilsin diom sen bi cik o ayagini isiricam sana yediricem ohooooo neler sayiom ama cok yuzsuz babasi bi ses etsin tamam direk beni tepiklemeye gecio ) saka gibi biri dese inanmam oncacik cocuk o karnin icinden tepki mi werir mis peh derim ))

Bel agrim basladi normalmi acaba benimde ara ara sancim oluyor 37.2 yim
29 nisanda dogurmak istemiyorum hem dogum zamani ay tutulacak

sanirim kemikleri boylari bu ay tawan yapti bende bidaha catlamam saniodum bu hafta tekrar catladim ve hala kasiniom kokrkuom acikcasi )

Yarin temizlikci kadin gelecek bi bitseydi stres oldum
Ev temizlenecek ama kaynanam kaynim ve teyzesi gelwcek ev yine kirlenecek

Canim kardesin nasil?
Biz hep anlatiyoruz ama iyidir insallahh :)

Uzulmeee..
Iyi ki farkedildii,buna sukurr,daha gec farkedilebilirdii..
Ayni haftalarda dogumu olanlar var bak cok sukur iyiler..
Sen dualarini eksik etme minisinden,ikinizde saglikla kurtulacaksiniz..
Dinlen annesiii :)

Canim oncelikle cewap icin tesekkur ederim....
Fakat ben zaten sezaryen tarihi kast ettim...tam olarak hatirlayamadim ne kadar zamandir aramizda oldugunu belli ki yeni katildin ;) benim krizlerimi kacirdin ;))
Neden sezaryen diceksin mantiken Kendimce sebeblerim wardi ...die bi sarki sozuyle anlatim ;;)))
Ayrica tatlim yazdiklarin beni cok endiselendirdi daha da cok istiorum sanirim artik o tarihi ....
Bence hem kendi dr.na hemde bir baska bu suphelerinin bransi olan bi dr a gorinmeni tawsiye ederim eger dogumla alakali ise super yakindir dogum ) ;) ama degilse bu cok onemli bisi olabilir hatta bel yada bobrek ise dogumda sana sikinti bile cikarabilir......

Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Masallah biz 1 taneye kavusmanin heyecanini yasiyorken Rabbim size 2 tane nasip etti Saglikla buyutun insallah... ama tesekkur edipte kacmak yok öyle dogum hikayenizi en kisa zamanda bekliyoruzz :))

Canim kesin bir bilgim yok ben o yuzden degistirecem baska bir tarak alicam ins. Ama internetr yazarsan domuz kili firca diye kili ayni o cikanlara benziyo. . .
Bizim ekmek yapip yumurta surdugumuz fircada ayni böyle rengi domuz kili olarak dusundugumde bile icim kalkti

Son düzenleme:

yanlız degilsin tatlım aynı duyguları yaşıyorum inan sezeryan istemedigim halde en azından dogurcakları günü biliyorlar diye kıskanmaya başladım

Hey gece kuşları bu ne kalablık ya :) walla kalıp geçmişi okumak isterdim ama yorgunum çok. İnş herkes iyidir. İyi gecelerrr

Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...
esime sorunca aksam cok abartiyorsun öyle birsey olsa musluman ulkelerinde satilmaz bu dedi
Eki Görüntüle 1083983

Aa herkesin alıp kullandığı bir marka-ürün bu....Bence de, Müslüman ülkede kesinlikle domuz kılı fırça satmazlar hele ki bebekler için ve böyle bilinen bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…