- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Canim doktorda normal demedi tansiyonum icin hala yuksek ama dedigim gibi 15/11 leri gördum sabah öglen 15/9 olunca inmis gibi geldi bana ki hala yuksek oyuzden nerdeyse hergun kontroldeyim yarinda gidicem kac oldugunu cok merak ediyorum evde tansiyon aletimde yok iyiki yokmus yukseldigini gördukce sinir stres olurdum valla :))canim gecmis olsun mu diyim gozun aydin mi diyim bilemedim bol saglikli haberlerini bekliorum...bana tansiyonun hala yuksek geldi insallah dr.un dedigi gibi normaldir.....gecen halamin tansiyonu 16.10 falandi hastanede serum takmislar normal insan icin yuksekse bu deger bizler icin daha risklidir.bol siwi tuket ve tahlilleri kontrelleri ihmal etme.....dilerim kendi icin en hayirli zaman da hop cikiwerir kuzucuk...
gecmis olsun tatlim allah anali babali buyutsun allah kucaginiza alip tez zamanda ewinize gecmeyi nasip etsin...
aaaa tatlim bekleme zaten anasina cekmis bu dr .da bisi deme memnunum bekliom de sonra sacma sapan 3..5 suni sanci yapiolar bosuna bebegi yoruolar birak hangi zaman da istiosa ozaman gelsin hee dayanamayip sezaryen istersen o baska)) sagligin ii se kalbini ferah tut...
Ben 30 lara gelicegime inanmiyordum 35 olsam bebisim kurtuldu diyordum sonra 36 olmayi cok istedim derken 38+3 olduk artik gel desemde gelmiyor keyfi bilir... pozitif dusunmemiz lazim canim vucudunu dinle rahatsiz hissettiginde dinlen rahat oldugunda cik yuru kendine insallah görursun 40 i ama 38 olduktan sonra artik gelmesini istiyceksin heleki kilosu boyu haftasiyla uyumluysa :))
dinlenmeyı pek yapamıyorum zaten çalıştığım için evde hıc bı ıs yapmasamda yoruluyorum maalesefbugun 1 saat ayakta durdum dıye belım koptu.. mutfakta oyalandım halbukı.. ama haftaya salı gunu ayrılıcam ızıne kısmetse.. hazırlıklarımı yapmadığım ıcın cok tedırgınım.. bırazda kendımle yalnız kalıp dınlenmeye ıhtıyacım var.. dediğin gıbı ağır hareketlerden kaçınmam lazım. bebeğimden önemli hiç bişey yok benım için.. cunku bu noktaya kolay gelmedim ben..
sende çanta ıcın gec kalmışsın ama neyse kı hazırlamışsın.. doğumuna da bısey kalmamış umarım kolaylıkla atlatırsın.. bende erken doğumdan korkuyorum cok.. inşaşlah 40.haftada gelır bebeğim.. benı rahatllattığın ıcın cok sağol canım
Allah yardimcin olsun guzel haberlerinle gelirsin insallah..ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz ama bebis kendini kurtardi bile umarim sorun yasamadan (kuveze girmeden) dönersiniz evinize...Bugun ki doktor konrolunde bebegimin son 2 haftada gelismemesinden kaynakli Doppler test yapildi, plasenta kan akisinda ki problemden oturu acilen cumartesi sezeryan yapacaklar. henuz 35 haftadayiz. Cok tedirginim. Malezyadayim saat sabahin besi ve ben uyuyamiyorum(
Benim gögsumdende sivi gelmisti henuz 20. haftalarimdayken gayet normal demislerdi ama kan icin doktoruna sormanda fayda var.Kizlarr, goguslerimden sivi geliyor bir iki haftadir ama ilk defa dun aksam birer damla kan rengi sivi gelmiş. Basiniza geldi mi böyle bisi? Cok korktum, doktoruma danisacagim ama sizede sormak istedim
Dun sabah 4 te uyumustum bugun erken uyuyabilirim umarimSlm arkadaşlar kimler benim gibi uykusuz bekliyor bakalım.
Insallah öyledir canm arap ulkelerinde bile satilan bir urunAa herkesin alıp kullandığı bir marka-ürün bu....Bence de, Müslüman ülkede kesinlikle domuz kılı fırça satmazlar hele ki bebekler için ve böyle bilinen bir marka.
aaa ay tutulmasi ne demek dogum tarihi ile ilgiliBel agrim basladi normalmi acaba benimde ara ara sancim oluyor 37.2 yim
29 nisanda dogurmak istemiyorum hem dogum zamani ay tutulacak
Aa herkesin alıp kullandığı bir marka-ürün bu....Bence de, Müslüman ülkede kesinlikle domuz kılı fırça satmazlar hele ki bebekler için ve böyle bilinen bir marka.
Masallah biz 1 taneye kavusmanin heyecanini yasiyorken Rabbim size 2 tane nasip etti Saglikla buyutun insallah... ama tesekkur edipte kacmak yok öyle dogum hikayenizi en kisa zamanda bekliyoruzz :))
Bizim ekmek yapip yumurta surdugumuz fircada ayni böyle rengi domuz kili olarak dusundugumde bile icim kalkti
Icime su serptinaaa ay tutulmasi ne demek dogum tarihi ile ilgili
bence de dunyalarca urunu war hepsini de alioruz bi guzel bence bole bisi olsa coktannn duyulurdu we bu kadar rabet gormezdi ;;))
Slm arkadaşlar kimler benim gibi uykusuz bekliyor bakalım.
Canim bence degildir ya sonucta musluman ulkerinde cok giden bir urun ve sadece bu taragin domuz kilindan oldugu ortaya cikarsa geri kalan tum urunlerini kimse almaz bizim oralarda...bunun farkindalardir yanilmiyorsam italyan markasi bu tabi hersey gibi buda cinde yapiliyorAllahım allahım düşünmek bile istemiyorum. . . Her yere girdi şu hayvan yaaa
Uykusuz hamislere denicek laf mi bu simdiHey gece kuşları bu ne kalablık ya :) walla kalıp geçmişi okumak isterdim ama yorgunum çok. İnş herkes iyidir. İyi gecelerrr
Canim bence degildir ya sonucta musluman ulkerinde cok giden bir urun ve sadece bu taragin domuz kilindan oldugu ortaya cikarsa geri kalan tum urunlerini kimse almaz bizim oralarda...bunun farkindalardir yanilmiyorsam italyan markasi bu tabi hersey gibi buda cinde yapiliyor
yanlız degilsin tatlım aynı duyguları yaşıyorum inan sezeryan istemedigim halde en azından dogurcakları günü biliyorlar diye kıskanmaya başladım
aynen canim nefes kesio allahi diom yada hic nazik degilsin diom sen bi cik o ayagini isiricam sana yediricem ohooooo neler sayiom ama cok yuzsuz babasi bi ses etsin tamam direk beni tepiklemeye gecio) saka gibi biri dese inanmam oncacik cocuk o karnin icinden tepki mi werir mis peh derim ))
Icime su serptinbutun bebis taraklarinin rengi bu sekilde
Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...
esime sorunca aksam cok abartiyorsun öyle birsey olsa musluman ulkelerinde satilmaz bu dedi
Eki Görüntüle 1083983
Malesef öyle canim benim cocuklugumdan beri cok severek yedigim jelibonlarin icinde bile varmis ve naylon gibi olan tum sekerlerde varmis yillardir o tur sekerlerden tuketmiyorum...Istedigi kadar musluman ulke olsun.malesef bu hayvani herseye bulastirdiklari ispatlanmis bi gercek...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma walla) bazi arkadaslar cok kotu tarih beklemek dio bazilarida catir catir gun sayio ) bakalim bizi nasil psiko beklio )
yani bence boyle cunku burda heryerde ama heryerde war bu markanin urunleri.....eczanede en ufak awm de....ve ben kiafetini sampuanini islak mendili butun bakim urunlerini emzik aklina ne geliosa bu marka aldim...eger kesin bi bilgisi olan warsa baska tabi ama bn ihtimal wermiorum :)) ;;)) tontis
Kesin degil bugun bir arkadas paylasmisti domuz kilindan yapilan fircalarin rengi bu sekilde diye ama diger bebek taraklarina bakincada nerdeyse renkleri hep ayniE ben bunun aynisini aldim.kesinmiki bu bilgi.birazdan gece gece demeyip incelemeye alicam
Benimde bicok urunum bu marka.dogru demissin simdiye cokton sıkınti cikardi
bebek gelisimi hamislikten baslayan bi kitab war bende......7. aydan sonra duydugunu ve beklenmedik sekilde ninniyi oksanmayi annenin ve babanin seslerini ayirt edip anladigini soluo....ama bilemicem ne kadari dogru ama bizim kizda hepsi dogru benceoda bizim dogurmamızı beklermi ki acep :) oda şafak sayıyor mu içerde nasıl bişeysin sen konuşup okşuyorsun beni burdan bi çıksam da görsem seni diyomudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?