2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim doktorda normal demedi tansiyonum icin hala yuksek ama dedigim gibi 15/11 leri gördum sabah öglen 15/9 olunca inmis gibi geldi bana ki hala yuksek oyuzden nerdeyse hergun kontroldeyim yarinda gidicem kac oldugunu cok merak ediyorum evde tansiyon aletimde yok iyiki yokmus yukseldigini gördukce sinir stres olurdum valla :))

Ben 30 lara gelicegime inanmiyordum 35 olsam bebisim kurtuldu diyordum sonra 36 olmayi cok istedim derken 38+3 olduk artik gel desemde gelmiyor keyfi bilir... pozitif dusunmemiz lazim canim vucudunu dinle rahatsiz hissettiginde dinlen rahat oldugunda cik yuru kendine insallah görursun 40 i ama 38 olduktan sonra artik gelmesini istiyceksin heleki kilosu boyu haftasiyla uyumluysa :))

ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
Allah yardimcin olsun guzel haberlerinle gelirsin insallah..

Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz ama bebis kendini kurtardi bile umarim sorun yasamadan (kuveze girmeden) dönersiniz evinize...

Kizlarr, goguslerimden sivi geliyor bir iki haftadir ama ilk defa dun aksam birer damla kan rengi sivi gelmiş. Basiniza geldi mi böyle bisi? Cok korktum, doktoruma danisacagim ama sizede sormak istedim
Benim gögsumdende sivi gelmisti henuz 20. haftalarimdayken gayet normal demislerdi ama kan icin doktoruna sormanda fayda var.

Slm arkadaşlar kimler benim gibi uykusuz bekliyor bakalım.
Dun sabah 4 te uyumustum bugun erken uyuyabilirim umarim

Aa herkesin alıp kullandığı bir marka-ürün bu....Bence de, Müslüman ülkede kesinlikle domuz kılı fırça satmazlar hele ki bebekler için ve böyle bilinen bir marka.
Insallah öyledir canm arap ulkelerinde bile satilan bir urun

Bel agrim basladi normalmi acaba benimde ara ara sancim oluyor 37.2 yim
29 nisanda dogurmak istemiyorum hem dogum zamani ay tutulacak
aaa ay tutulmasi ne demek dogum tarihi ile ilgili
Aa herkesin alıp kullandığı bir marka-ürün bu....Bence de, Müslüman ülkede kesinlikle domuz kılı fırça satmazlar hele ki bebekler için ve böyle bilinen bir marka.

bence de dunyalarca urunu war hepsini de alioruz bi guzel bence bole bisi olsa coktannn duyulurdu we bu kadar rabet gormezdi ;;))

Allahım allahım düşünmek bile istemiyorum. . . Her yere girdi şu hayvan yaaa

aaa ay tutulmasi ne demek dogum tarihi ile ilgili

bence de dunyalarca urunu war hepsini de alioruz bi guzel bence bole bisi olsa coktannn duyulurdu we bu kadar rabet gormezdi ;;))
Icime su serptin butun bebis taraklarinin rengi bu sekilde

Allahım allahım düşünmek bile istemiyorum. . . Her yere girdi şu hayvan yaaa
Canim bence degildir ya sonucta musluman ulkerinde cok giden bir urun ve sadece bu taragin domuz kilindan oldugu ortaya cikarsa geri kalan tum urunlerini kimse almaz bizim oralarda...bunun farkindalardir yanilmiyorsam italyan markasi bu tabi hersey gibi buda cinde yapiliyor

Hey gece kuşları bu ne kalablık ya :) walla kalıp geçmişi okumak isterdim ama yorgunum çok. İnş herkes iyidir. İyi gecelerrr
Uykusuz hamislere denicek laf mi bu simdi cekinmeyip uyumaya da gittin birde dimi bizde uykusuz uykusuz dedikodu yapalim böyle

Istedigi kadar musluman ulke olsun.malesef bu hayvani herseye bulastirdiklari ispatlanmis bi gercek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanlız degilsin tatlım aynı duyguları yaşıyorum inan sezeryan istemedigim halde en azından dogurcakları günü biliyorlar diye kıskanmaya başladım

sorma walla ) bazi arkadaslar cok kotu tarih beklemek dio bazilarida catir catir gun sayio ) bakalim bizi nasil psiko beklio)

Benimkide oyle babaya hemen oynar.bugun babasi 23 nisanini kutlu onun bir gorsen nasilda iyi anlasiyorlar.

Icime su serptin butun bebis taraklarinin rengi bu sekilde

yani bence boyle cunku burda heryerde ama heryerde war bu markanin urunleri.....eczanede en ufak awm de....ve ben kiafetini sampuanini islak mendili butun bakim urunlerini emzik aklina ne geliosa bu marka aldim...eger kesin bi bilgisi olan warsa baska tabi ama bn ihtimal wermiorum :)) ;;)) tontis

Istedigi kadar musluman ulke olsun.malesef bu hayvani herseye bulastirdiklari ispatlanmis bi gercek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef öyle canim benim cocuklugumdan beri cok severek yedigim jelibonlarin icinde bile varmis ve naylon gibi olan tum sekerlerde varmis yillardir o tur sekerlerden tuketmiyorum...
ama bu taragin domuz kilindan yapildigi cikarsa ortaya musluman ulkelerinde hicbir urunleri satilmaz ki bebeklere özel yuzlerece urun satan bir marka bu. onlarda bunun farkindadir insallah

sorma walla ) bazi arkadaslar cok kotu tarih beklemek dio bazilarida catir catir gun sayio ) bakalim bizi nasil psiko beklio)

oda bizim dogurmamızı beklermi ki acep :) oda şafak sayıyor mu içerde nasıl bişeysin sen konuşup okşuyorsun beni burdan bi çıksam da görsem seni diyomudur

Benimde bicok urunum bu marka.dogru demissin simdiye cokton sıkınti cikardi

E ben bunun aynisini aldim.kesinmiki bu bilgi.birazdan gece gece demeyip incelemeye alicam
Kesin degil bugun bir arkadas paylasmisti domuz kilindan yapilan fircalarin rengi bu sekilde diye ama diger bebek taraklarina bakincada nerdeyse renkleri hep ayni

Benimde bicok urunum bu marka.dogru demissin simdiye cokton sıkınti cikardi

bir de benim cildim cok alerjik makyaj malzemelerim eczaneden ;) calisirken maasim yarisi eczanede yoonblge yatiriodum fircalarda degisti tabi we at kili ile yapilmis fircalarim war ayni bu renkler de tonlar da .....belki ole bisi dir bu da organik olcaksa tek haywan domuz mu yada hic bole domuz kili gormedim.....kizzz icimize kurt dusuren hamis bul bunun dogrusunu hic birimiz uyumucaz sayende zaten sebeb ariozzz ;))

oda bizim dogurmamızı beklermi ki acep :) oda şafak sayıyor mu içerde nasıl bişeysin sen konuşup okşuyorsun beni burdan bi çıksam da görsem seni diyomudur
bebek gelisimi hamislikten baslayan bi kitab war bende......7. aydan sonra duydugunu ve beklenmedik sekilde ninniyi oksanmayi annenin ve babanin seslerini ayirt edip anladigini soluo....ama bilemicem ne kadari dogru ama bizim kizda hepsi dogru bence )) sayiodur bi cikaim da sorcam sana yawrum acele etme dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…