2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sanki ontane seker kirmisim damagimda gibi sis ve yarik nasil aci werdigini anlatamam su bile yakio ;;;((((

Oje surdum siklemen pembe bilirmisiniz oylede bide rujum war hihhh onuda surcem giderken simdi masada yapcam saclarima hiiiihhh o dr gorsun hamile nasil oluo ))

Poff uykusuz her gece.....şarkısı benden armağan olsun size heryerime ağrıyor parol aldım belki bu gece uyurum diye...üzerimdekini kıyafet bile tahammulum kalmadı ya herşey acayip bunaltti beni Cendere de gibi hissediyorum bebek içimdeki tüm boşluklara doldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen canim yaaa walla ustumu zaten ortmuyorum da esim falan bazen ustumu ortmeye kalkio awazim ciktigi kadar bagirasim gelio tasiamiom diom esim catlio gulmekten

Belki hatirlarsiniz kardesimi 3 bucuk ayligina (avrupaya) yanima getirtmistik elimiz dar olmasina ragmen gidis gelis alicaklari kiyafet hediyesi derken 5 milyar kadar giderimiz olmustu ama suan okadar pismanimki onu evime getirdigime
Gitmeden 2 gun önce benden habersiz bir canta kadar kiyafetimi cantasina katmisti dilim varmiyor ama calmisti malesef öyle gitseydi dogumdan sonra giyicek hicbirseyim yoktu nerdeyse....

neyse farkettim bu durumu son anda konustum yanlis oldugunu söylemistim hatta yine cogunu ona vermistim... oda hata yaptim demisti....son 2 gunu deyip olayi bosverip guleryuzlu bir sekilde evimden yolcu etmistim onu...
Havalar artik gunesli oldugu icin gunes gözlugumu yerinden cikarayim arabada dursun dedim esiminki yerindeydi ama benimki yoktu herseyin yerini bildigi icin kardesime tel actim nerde oldugunu biliyormusun 3 gundur aramaktan öldum dedim.... bi stres bi panlikli ses tonuyla gardirobundaki kutuda dedi bende biliyorum onu enisteninki orda ama benimki yok dedim ki konusmasindan onun almis oldugunu anladimmmm

gözlugu cook sevdigim ve suan bu ulkede olmayan görusmedigim bir arkadasimdan hediye oldugunu da biliyordu sekli burdakilere göre farkliydi arkadasim dubaiden almis maddi degeri yoktu ama manevi degeri cooook yuksek derecedeydi...

annemede anlatmamistim bunu bugun dayanamayip söyledim detaylara girmeden bikac esyami almisti onunla guzelce konus hatasini anlasin suanda gözlugume kadar almis dedim sadece tansiyonu var diye kurcalamadim..
Dusundukce moralim bozuluyor hep iyilikle yaklastim ona burda oldugu gunler cocuk gibi davrandim 18 yasindaki kiza her gece balli sutunu verirdim kilo alsin diye sandivicini o hic beni dusunmemis megerse...

hep kendini dusundu burdaykende evde son bir meyve yada herhangi birsey kalsa ablam hamile ona kalsin demez kendi yerdi beni hic dusunmezdi...
o gittikten sonra hamile oldugumu anladim sizinde varmi böyle hayirsiz kardesiniz ya ben cok kötuyum herseyi yoluna katip yolladim derken suan aradigim esyayi bulamamak okadar zoruma gidiyorki muhtac olmadigi halde neden böyle yapti ki kimbilir bilmedigim daha ne var aldigi

Son düzenleme:
Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

Anammm çok heyecanlandım bende şimdi okuyunca, allah yardımcınız olsun canım benim. Vakit buldukça haberdar edebilirsen et bizi de mutlaka olur mu? Dualarım seninle ve miniğinle bi avazda kurtul inşallahhhh..

Canım ne desem bilemedeim.. Şuan hamileliğin verdiği bi ruh haliyle beraber kat kat daha fazla üzülüyorsun.. Tabi ki takılmayacak, üzünülmeyecek şey değil ama sakin olmaya çalış, bak tansiyonun sürekli seni zorluyor bu aralar zaten.. Evin en küçüğü kardeşin mi? Belliki sen dahil hepiniz çok şımartmış üzerine düşmüşsünüz, oda bi bakıma doyumsuz biri haline gelmiş çıkmış.. Yani sen neler neler yapmış olsan da ona yetmemiş, sadece kendi mutluluğunu düşünmüş. Keşke sizinkilerden birine adamakıllı anlatabilsen durum brlki ozaman biraz rahatlarsın. Eşin dahil kimseye anlatamamak, paylaşamamakta çok sıkmıştır seni eminim. Anlatabileceğin başka kimse yok mu? Hem sen rahatlarsın hemde kardeşin içinde geç olmadan bi çözüm yolu aramış olursunuz, böyle tek başına sürekli gidenleri düşünüp nasıl yapar bana bunu diye düşünmek sadece seni üzer

güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahım yardımcı olsun sana bebişler geliyor sırayla darısı başımıza

Allah yardımcin olsun arkadaşım.

Allah yardimciniz olsun canim..
Saglikli guzel haberler al,bize de guzel haberler ver insallah.. :)

Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

son birkaç saatim heyecanım tavan yaptı:18::18::18:inşallah güzel haberle dönerim ALLAH hepinizden razı olsun hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallahyakutesra arkadaşım hayırlı doğumlar sanada inşallah ALLAHa emanet olun

Kızlar selam.. Gun daha aymadı ben 1saat önce muazzam bür yarım baş ağrısıyla uyandım!!! İyiki başım agrımadı hiç dedim dün... Nasıl bi şom ağzım varsa artık!!

Ne yaptıysam geçiremedim baş ağrımı.. Yattım olmadı kalktım olmadı.. Bi geçer gibi oluyo snra yeniden şiddetleyor..sol gözüm kayıp.. Hamilelikten önceki migren agrılarıma benziyo enseme indi inecek sanki sancı!! Şaka yapıo sanki biri bana.. Dişlerimi oynatıyolar yernden!! Ne yapayım ben şimdi! (

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canim yaaa walla ustumu zaten ortmuyorum da esim falan bazen ustumu ortmeye kalkio awazim ciktigi kadar bagirasim gelio tasiamiom diom esim catlio gulmekten
Valla don atlet yatıyorum resmen
imdaatttt ölecem simdiiiiiiii ne illet biseymis yaaa!!! 200 gebede 1 kiside rastlanan kolestaz beni buldu...
Geçmiş olsun kuzum tedavisi ne ola ki 😯
Kizlaar
Hadi hayırlısı canım dualarımiz seninle bir avazda kurtul inşallah
Canim Sefamolsunnn a birebir katılmak beraber üzme kendini diyorum 18 yaşına gelmiş ancak kişiliği tam oturmai demekki annemle paylaşmakla iyi ettin bir psikolog la görüşse belki hatalarını anlar kardeşin
Uyku tutmamiş Kıyamam sana dinlen ki yorgun karşılama yavrunu

Parol icsen hiç yoktan iyidir patatesin de muazzam bir etkisi varmış başarısını gecirmede...deneyebilirsin geçmiş olsun

Off uyumak istiyorum yaaa. Sabah oldu artık. Ama ben hala uykusuz. Bir de doğum arefe sinde kuru kuru bir öksürük bir öksürük hiç sormayın içim dışıma çıkıyor sanki. Off bu ne şimdi yaa. Allah ım artık doğurmayı çok istiyorum lütfen. Artık hiç hareket edemiyorum kaynanam geldi sağolsun hep o yapıyor zor işleri. Aksi halde hiç iş yapmıyorum. Bu arada arkadaşlar. Çok tuhaf ama benim sadece sağ ayağım bileğinden aşçısı aşırı derecede şişiyor. Başka hiçbir yerimde birşey yok. Yaa sanki sağ ayağım bilek ten aşağı kırılmış da şişmiş gibi. İkisini yan yana getirince çok komik oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mi.

Kalktım tansiyonumu ölçtüm 17-10 !!!!!

Hemen yarım bardak suya yarım limon sıkıp içtim.. Afedersiniz ishal gibi tuvalete cıktım.. Yine ölçtüm 15-10...

Şuan uzandım düşmeaini bekliyorum tansiyonumun.. Başımın agrısı da geçior gibi.. Ben asıl bebeğimi merak ediyorum .. Ona ne oldukı bana bu şekilde sirayet etti..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar benim takvimi bana kopyalar misiniz. Birde yakutsevda hani şu suyu gelip giden onun kaç haftalık olduğunu merak ettim bakıp söyler misiniz

Aman aman dikkat et niye bu kadar yükseldi ki acaba? Yarın doktora gitme ihtimalin varsa git mutlaka baksana kaç gündür yüksek tansiyondan yakınıyor herkes

Arkadaşlar benim takvimi bana kopyalar misiniz. Birde yakutsevda hani şu suyu gelip giden onun kaç haftalık olduğunu merak ettim bakıp söyler misiniz

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 8 gün kaldı.
Yeni doğmuş bir bebeğin göbek kordonu ortalama uzunluğu 610 mm. dir. Ama göbek kordonunun, boyu 127 mm.den 1,219 mm.ye kadar değişebilir. Bebeğiniz pelvisin tabanına yerleştiği zaman, kendinizi beceriksiz ve dengesiz hissedebilirsiniz. Bunun nedeni bebeğinizin yer değiştirmesinden dolayı ağırlık merkezinizinde değişmiş olmasıdır.Şu aşamada bebeğinizin araç koltuğunu arabaya koymanız unutmamanız açısından önemli olacaktır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Yakutta 39.haftasında doğum tarihi 4 msyısmış canım

Çok sağol canım yaa

Günaydın kızlar kaç gündür buraya bakamadım mağlum paşam geldi sağlığı yerinde maşallah boyu posuda iyi ama çok zayıf altını falan açarken ödüm kopuyo bisey yapıcam diye

2 gece hiç uyutmadı memede sabah ettik gazı varmış rezene çayı aldık içtim bu gece biraz daha iyiydi bende uyuya bildim sağlık ocağina gidicez bugün biraz kilo almıstır umarım
Bizden haberler böyle geçmißi okuyamadım doğuran varsa geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Günü belli olanlar Allah kolaylık versin sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza alın inş
Hasta olanlar geçmiş olsun
Dualarım sizinle hep aklımdasınız fırsat olursa gene yazarım

Aynen bende inamiyom oyle dediklerine.Nede olsa calisani cok.Artik elimizden geldigi kadar eski halimize donmeye calisiriz ama korkmatin bence bizim eslerimiz bizi boylede sever o hamilelik donemlerine gore bence yinede ii goruncez.,
ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
Rabbim hic ayirmamak uzere mutluluk ve saglikla kavustursun sizi ins.
Bestekizz., Her okudukca gulduruon beni Allah ta seni guldursun ins.Gecicek bunlarda arkadasim gecicek ins.
Rabbim sifa versin ins.canim korkma ins.bebisin atlatmis bence tehlikeyi bak bizim bu topigimizdede vardi 35 haftalik dogum cok sukur iiler.Sende icini ferah tutki bebisinde rahatlasin ins.
Kizlarr, goguslerimden sivi geliyor bir iki haftadir ama ilk defa dun aksam birer damla kan rengi sivi gelmiş. Basiniza geldi mi böyle bisi? Cok korktum, doktoruma danisacagim ama sizede sormak istedim
Benim 23,24.hafta gibi gelmeye baslamisti bazen sari bazen seffaf ama hic pembe veya kan gormwdim bi doktoruna gorun istersen canm.
oda bizim dogurmamızı beklermi ki acep :) oda şafak sayıyor mu içerde nasıl bişeysin sen konuşup okşuyorsun beni burdan bi çıksam da görsem seni diyomudur
Bende cok merak ediorum onu acaba benim ve babasinin hakkinda ne dusunuo bana kizdigi istemwdigi bisi yapiyormuyum beni merak ediyormudur die.,.
Kizlaar
Ayy masallah.Simdi okudum kacirmisim yaa bizede haber ver canim ins.gelismelerinizi Rabbim mutluluk versin ins.size hic ayrmasin sizi.
Masallah canim kavustunuz sonunda bir daha hic ayrilmayin ins.Allah isini kolaylastirsin ins.canim bebisinede sanada saglik versin ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…