2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz. Alirsin yavrunu kucagina.

Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

Hadi hayirlisi olsun:) saglikla kavusursun insallah bebisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım doktorunu aramanda fayda var, cok gecmis olsun

erken doğum riskim falan yok sanırsam doktor öyle bişeyden bahsetmedi..ayy Allah korusun :)

Allah yardim etsin ins.canim daha yolun basi bu dogum belirtileri degildir ins.ama okadar kolay degilmis zaten dogum belirtisi.Sen bizim halimizi gor bi benim oglum bile kaburgalarimi kirmaya calosio kum torbasi sandi galiba bazen elimi kaburgama koyup isimi hallediom.Gelecegin tekvandocusu olmaya kararli.

Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

Oyy oyy :)
Allah yardimciniz olsun..
Insallah kurtulmussunuzdur,iyisinizdir ikinizde..

Gecmis olsun canim..
Nasil oldun merak ettim ?

Masallah ikiinizedee :)

Canim evet cok kucuk de degil yasi ama evin kucugu iste fedakarlik falan bilmezler ki.. Annene soyle icinde kalmasin hatta kardesine de ne geliyosa soyle icinden zaten tansiyonun da var artik hic bir seyi takma, git bugun kendine bi gozluk hediye et, diger esyalarini da birisi gelirken getirir ya da yine bi kargo yollarlar ya da sen gelirsin. Ama sinirini bozma iste bu minik kardes de boyle

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kizlaar

Yaa cok heyecanli gozlerim doldu. Umarim saglikla ve kolaylikla atlatirsin.. Hatta belki atlatmissindir bile :) haberlerini bekliyoruzz

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...
esime sorunca aksam cok abartiyorsun öyle birsey olsa musluman ulkelerinde satilmaz bu dedi
Eki Görüntüle 1083983

Bizim ülkemizin kontrolleri sıkı değil ki. Bi de hayvan kılı olmalı o çünkü ben yıkamıştım öyle ağır kokmuştu ki

Günaydın arkadaşlar doğum yapanlar gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere inşallah .. dün akşam dayanamayıp hastaneye gittik kanuni ye ne illet bi yer insan muamelesi görmuyorsun zorla bakıyorlar resmen neyse ntsde sancı çıkmadı çıktık geldik 1 saat önce şiddetli adet sancısı ile uyandım kendi Dr. Randevuma 1 hafta var daha artık dogurmak istiyorum ben ya

selam kızlar sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım iki sepet dolusu ütü ile başbaşayım şimdi size bakmadan başlama istemedim.genel anlamda hepimizdeki şikayetler bende de var doktora gitsem normal diyecek nasılsa bir hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar sabredeceğim çok acil bişey olmazsa tabi.
gece sabah ezanı okunurken eşimle kavga ediyordum ben.çok horluyorsun uyuyamıyorum dedim oda sende horluyorsun ben sana bişey demiyorum ama dedi.demez olaydı içim çıktı ağlamaktan bağırmaktan.nedense çok zoruma gitti ben hamileyim normal dedim ağladım durdum sonrada uykuya dalmışım öyle iç çekeçeke.artık hiçbirşeye tahammülüm yok bunu anladım sinirlerim harap halde.eşimle ilişkimiz tam bir çıkmazda arada oğlum etkilenecek diye çok üzülüyorum.bebek doğunca işler hepten çığrından çıkacak biliyorum.allahım bana sabır ver diye dua ediyorum sürekli.

Önceki olayı anlattığını da hatırlıyorum canım. Bu da o olayın üzerine tuz biber ekmiş. Demek ki yakalanmış olmak, senin onla yaptığın konuşma bile onu utandırmamış ve davranışına son vermeyip giderken hala gözlüğü almayı ihmal etmemiş. Benim anladığım kadarıyla kardeşin bu davranışına engel olamıyor. Yani bu bir kişilik sorunu değil; bazı insanlar vardır senden eşyanı ödünç alır ama sonra iade etmeyi unutur ya da çok geciktirirler. Ankattığın kadarıyla kardeşin senden hiç izin almadan almış bunları değil mi?
Eğer böyleyse bu bir rahatsızlık olabilir, bir psikolog desteği almanızda fayda var gibi görünüyor. Genç kız henüz, bu davranışı başka yerlerde de yaparsa Allah korusun, neler olabileceğini düşünebiliyor musun? Bence annenle konuşmalısın ama senin şimdi başında bambaşka düşünceler var. Önce sağlıkla yavrunu kucağına al, bir müsait zamanda durumda konusursunuz... Tansiyonun acaba canın bunlara sıkıldığı için mi çıktı??? Önce sağlığını kendini ve karnındaki canı düşün tatlım, maalesef herkesinkardeşiyle farklı da olsa sorunları olabiliyor bunu unutma.

Hamilelik bitiyo bebek maceraları başlıyo kaç kilo doğmuştu canım benimki 3100 ge doğmuştu kadynanam bakıp bakıp çok zayıf diyodu sonra emzirince bi kilo aldı tosun oldu ben de göğsümü gere gere gezdim

Canım üzülmekte çok haklısın ama fazla sıkma canını doğum arefesinde. İnş problemi herneyse hallolur. Sen de unutma fedakarlık hakedene yapılır yoksa insanı bencilleştirir. Ne harcamalar yaptığınızı bilmiyo muydu. Yaşı çok küçük de değil ama olgunlaşmamış olabilir belki onu sen daha iyi bilirsin. Benim de kardeşlerim var gelir kalırlar yardım ederler böyle bişi yapsalar çok üzülürdüm seni anlıyorum

Uykusuz hamislere denicek laf mi bu simdi cekinmeyip uyumaya da gittin birde dimi bizde uykusuz uykusuz dedikodu yapalim böyle

Uyumaya gittim walla ama karnım kasıldı ara ara ağrıdı bi de abisiyle yatıyorum o da sağolsun ayaklarıyla karnımı ittiripduruyo sabah 7.30da kalktı mı alın size müthiş bi gece :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya telden web sürümü kullanıyorum genelde bi cvp yazacam burnumdan geliyo bazen kapanıpduruyo uyuz

Hastaneyee gidiyoruum kontrole :)
Doguma demek cok isterdim :))

PAPATYA
Sanirim gozlugun cikarmadiklari arasindaydi,sende demistin baska neler vardi acaba diye..
Uzuldum canim..
Bunu simdilik bosver ama kendine dikkat et zor elbette bi daha bi daha onune cikmasi ama boyle bi cirpida hallolacak birsey degil belli ki..
Insallah anlar hatasini ya da anlamistir ama daha fazla utanmamak adina cikaramamistir..

Yakutesra gözünaydın canım inş iyisindir bebiş geldi mi hayırlı haberlerini bekliyoruuuz

Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…