Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn
canım suyu azalanlara bol su iç diyolar benim bildiğim bir de istersen başka bir doktora daha git su durumunu sormak için...
Ah canm ahhh en buyuk problemim bu zaten yasadifim ilcede doktor.yok baska bi ilceye gidiyorum ordada bitane var oda bu..erken.dogum riskimde var surekli yatiyorum o kontrollere bile gitmek iskence gibi baska.bi ile gitmem.lazim doktor.icin oda 1 bucuk saat uzaklikta korkuyorum yola cikabilirmiyim acba diye(
off anladım canım..
bilip bilmeden ilk aklımıza geleni yazıyoruz bizde işte...
ama sana benden tavsiye..
eğer kendini kötü hissedersen direk 112 yi ara..
36 haftalık hamileyim sanırım doğruyorum kötüyüm de..
gelmek zorundalar..
kontrollerini de yaparlar..
olmadı hastanede kalırsın..
sakın çekinme..
Tesekkur edrrim canm duyarliligin icin,.sanada hayirli olsun buarada yeni hamissin allah tamamina erdirsin
Ah canm ahhh en buyuk problemim bu zaten yasadifim ilcede doktor.yok baska bi ilceye gidiyorum ordada bitane var oda bu..erken.dogum riskimde var surekli yatiyorum o kontrollere bile gitmek iskence gibi baska.bi ile gitmem.lazim doktor.icin oda 1 bucuk saat uzaklikta korkuyorum yola cikabilirmiyim acba diye(
Sen kontrole geldim de git nolcak ki, hem 15 gun fln ucretsiz degil mi yararlanirsin ondan da. Bir ay sonrasi cok uzunmus ya, gerci haftada bir nst istemis ama..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Off uyumak istiyorum yaaa. Sabah oldu artık. Ama ben hala uykusuz. Bir de doğum arefe sinde kuru kuru bir öksürük bir öksürük hiç sormayın içim dışıma çıkıyor sanki. Off bu ne şimdi yaa. Allah ım artık doğurmayı çok istiyorum lütfen. Artık hiç hareket edemiyorum kaynanam geldi sağolsun hep o yapıyor zor işleri. Aksi halde hiç iş yapmıyorum. Bu arada arkadaşlar. Çok tuhaf ama benim sadece sağ ayağım bileğinden aşçısı aşırı derecede şişiyor. Başka hiçbir yerimde birşey yok. Yaa sanki sağ ayağım bilek ten aşağı kırılmış da şişmiş gibi. İkisini yan yana getirince çok komik oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mi.
Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn
Hastaneyee gidiyoruum kontrole :)
Doguma demek cok isterdim :))
PAPATYA
Sanirim gozlugun cikarmadiklari arasindaydi,sende demistin baska neler vardi acaba diye..
Uzuldum canim..
Bunu simdilik bosver ama kendine dikkat etzor elbette bi daha bi daha onune cikmasi ama boyle bi cirpida hallolacak birsey degil belli ki..
Insallah anlar hatasini ya da anlamistir ama daha fazla utanmamak adina cikaramamistir..
slm canım benimde ayaklarım çok şişiyor özellikle yuruyunce ve ayakta fazla süre kalınca her iki ayağımda bilekten aşağısı tombikleşiyoraynen dediğin gibi sanki kırılmış gibi şişiyolar dr yukarı dik dedi ama pek birişe yaramıyor bende zaten sırt üstüde pek yatamıyorum fazla yukarıda dikemiyorum ayaklarımı
Haklısın canım suyun azaldı diyip bir ay sonra kontrole çağıran doktoru ben anlamıyorum. Bir ay sonra görecek kadar önemsizse meden söyleyip hastayı üzüyorsun, yok o kadar önemliyse bir ay kontrol etmemek ne demek? Mümkünse başka doktorlardan görüş alsan ve 1 ay dolmasını beklemesen iyi olur tatlım.
Ay cidden doğuma gidiyorum yazdın sandım bir anda yüreğim hop!etti:))
Sağ elim arkadaşlar(( Resmen avucuma dek şişiyor ve iğne batsa bile hissetmiyorum ( Akşama doğru biraz açılıyor, yarın kontrolüm var tekrar soracağım, ne olacak benim bu elim böyle (((
tansiyonunu ölçüyormusun?
slm canım benimde ayaklarım çok şişiyor özellikle yuruyunce ve ayakta fazla süre kalınca her iki ayağımda bilekten aşağısı tombikleşiyoraynen dediğin gibi sanki kırılmış gibi şişiyolar dr yukarı dik dedi ama pek birişe yaramıyor bende zaten sırt üstüde pek yatamıyorum fazla yukarıda dikemiyorum ayaklarımı
Canim kardesin nasil?
Biz hep anlatiyoruz ama iyidir insallahh :)
Uzulmeee..
Iyi ki farkedildii,buna sukurr,daha gec farkedilebilirdii..
Ayni haftalarda dogumu olanlar var bak cok sukur iyiler..
Sen dualarini eksik etme minisinden,ikinizde saglikla kurtulacaksiniz..
Dinlen annesiii :)
bebek gelisimi hamislikten baslayan bi kitab war bende......7. aydan sonra duydugunu ve beklenmedik sekilde ninniyi oksanmayi annenin ve babanin seslerini ayirt edip anladigini soluo....ama bilemicem ne kadari dogru ama bizim kizda hepsi dogru bence)) sayiodur bi cikaim da sorcam sana yawrum acele etme dio
sanki ontane seker kirmisim damagimda gibi sis ve yarik nasil aci werdigini anlatamam su bile yakio ;;;((((
Oje surdum siklemen pembe bilirmisiniz oylede bide rujum war hihhh onuda surcem giderken simdi masada yapcam saclarima hiiiihhh o dr gorsun hamile nasil oluo))
Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum
Kalktım tansiyonumu ölçtüm 17-10 !!!!!
Hemen yarım bardak suya yarım limon sıkıp içtim.. Afedersiniz ishal gibi tuvalete cıktım.. Yine ölçtüm 15-10...
Şuan uzandım düşmeaini bekliyorum tansiyonumun.. Başımın agrısı da geçior gibi.. Ben asıl bebeğimi merak ediyorum .. Ona ne oldukı bana bu şekilde sirayet etti..
17-10 ÇOK ÇOK DEĞİL Mİ
canım doktorunu ara bence 14 üzeri çok diye biliyorum normalde varmıydı tansiyon sorunun birden mi bu kadar çıktı bi terslik var bu işte sanki
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum
Belki hatirlarsiniz kardesimi 3 bucuk ayligina (avrupaya) yanima getirtmistik elimiz dar olmasina ragmen gidis gelis alicaklari kiyafet hediyesi derken 5 milyar kadar giderimiz olmustu ama suan okadar pismanimki onu evime getirdigime
Gitmeden 2 gun önce benden habersiz bir canta kadar kiyafetimi cantasina katmisti dilim varmiyor ama calmisti malesef öyle gitseydi dogumdan sonra giyicek hicbirseyim yoktu nerdeyse....
neyse farkettim bu durumu son anda konustum yanlis oldugunu söylemistim hatta yine cogunu ona vermistim... oda hata yaptim demisti....son 2 gunu deyip olayi bosverip guleryuzlu bir sekilde evimden yolcu etmistim onu...
Havalar artik gunesli oldugu icin gunes gözlugumu yerinden cikarayim arabada dursun dedim esiminki yerindeydi ama benimki yoktu herseyin yerini bildigi icin kardesime tel actim nerde oldugunu biliyormusun 3 gundur aramaktan öldum dedim.... bi stres bi panlikli ses tonuyla gardirobundaki kutuda dedi bende biliyorum onu enisteninki orda ama benimki yok dedim ki konusmasindan onun almis oldugunu anladimmmm
gözlugu cook sevdigim ve suan bu ulkede olmayan görusmedigim bir arkadasimdan hediye oldugunu da biliyordu sekli burdakilere göre farkliydi arkadasim dubaiden almis maddi degeri yoktu ama manevi degeri cooook yuksek derecedeydi...
annemede anlatmamistim bunu bugun dayanamayip söyledim detaylara girmeden bikac esyami almisti onunla guzelce konus hatasini anlasin suanda gözlugume kadar almis dedim sadece tansiyonu var diye kurcalamadim..
Dusundukce moralim bozuluyor hep iyilikle yaklastim ona burda oldugu gunler cocuk gibi davrandim 18 yasindaki kiza her gece balli sutunu verirdim kilo alsin diye sandivicini o hic beni dusunmemis megerse...
hep kendini dusundu burdaykende evde son bir meyve yada herhangi birsey kalsa ablam hamile ona kalsin demez kendi yerdi beni hic dusunmezdi...
o gittikten sonra hamile oldugumu anladim sizinde varmi böyle hayirsiz kardesiniz ya ben cok kötuyum herseyi yoluna katip yolladim derken suan aradigim esyayi bulamamak okadar zoruma gidiyorki muhtac olmadigi halde neden böyle yapti kikimbilir bilmedigim daha ne var aldigi
Rabbim yardımcımız olsun inş.canım dogunca bebişlerimiz anlarlar bizi inş.selam kızlar sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım iki sepet dolusu ütü ile başbaşayım şimdi size bakmadan başlama istemedim.genel anlamda hepimizdeki şikayetler bende de var doktora gitsem normal diyecek nasılsa bir hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar sabredeceğim çok acil bişey olmazsa tabi.
gece sabah ezanı okunurken eşimle kavga ediyordum ben.çok horluyorsun uyuyamıyorum dedim oda sende horluyorsun ben sana bişey demiyorum ama dedi.demez olaydı içim çıktı ağlamaktan bağırmaktan.nedense çok zoruma gitti ben hamileyim normal dedim ağladım durdum sonrada uykuya dalmışım öyle iç çekeçeke.artık hiçbirşeye tahammülüm yok bunu anladım sinirlerim harap halde.eşimle ilişkimiz tam bir çıkmazda arada oğlum etkilenecek diye çok üzülüyorum.bebek doğunca işler hepten çığrından çıkacak biliyorum.allahım bana sabır ver diye dua ediyorum sürekli.
Onuda diyeceğimiz günler gelecek inş.DEMİCEMMMHastaneyee gidiyoruum kontrole :)
Doguma demek cok isterdim :))
İçin rahat değilse tekrar git olmazsa başka yere git senin ferah olman önemli içinde bi canlı taşıyorsun.,.Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. aranizda yasayan var mi yoksa dogum sinyallerimi merak ettim..cumartesi kontrol ama dr.um bana hala dogum sekli konusunda bilgi vermiyr.
dunden beri:
- karnim cok sert
- bebek hareketleri asiri ve sert..canimi yakiyr
- dogum kanalina bicak giriyr resmen. rahmimden rahim agzina kadar.
- ayakta durunca da inanilmaz baski oluyr ve sanki icerden birsey bosalacak gibi oluyr.
- bel sirt kasik agrisi zaten rutin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?