2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım suyu azalanlara bol su iç diyolar benim bildiğim bir de istersen başka bir doktora daha git su durumunu sormak için...

canım suyu azalanlara bol su iç diyolar benim bildiğim bir de istersen başka bir doktora daha git su durumunu sormak için...

Ah canm ahhh en buyuk problemim bu zaten yasadifim ilcede doktor.yok baska bi ilceye gidiyorum ordada bitane var oda bu..erken.dogum riskimde var surekli yatiyorum o kontrollere bile gitmek iskence gibi baska.bi ile gitmem.lazim doktor.icin oda 1 bucuk saat uzaklikta korkuyorum yola cikabilirmiyim acba diye(

off anladım canım..
bilip bilmeden ilk aklımıza geleni yazıyoruz bizde işte...
ama sana benden tavsiye..
eğer kendini kötü hissedersen direk 112 yi ara..
36 haftalık hamileyim sanırım doğruyorum kötüyüm de..
gelmek zorundalar..
kontrollerini de yaparlar..
olmadı hastanede kalırsın..
sakın çekinme..

Tesekkur edrrim canm duyarliligin icin,.sanada hayirli olsun buarada yeni hamissin allah tamamina erdirsin

Son düzenleme:

Sen kontrole geldim de git nolcak ki, hem 15 gun fln ucretsiz degil mi yararlanirsin ondan da. Bir ay sonrasi cok uzunmus ya, gerci haftada bir nst istemis ama..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen kontrole geldim de git nolcak ki, hem 15 gun fln ucretsiz degil mi yararlanirsin ondan da. Bir ay sonrasi cok uzunmus ya, gerci haftada bir nst istemis ama..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sekreter biraz gicik ya randevusuz bakmiyolar ..buarada nst bilgi verirmi. Su hakkinda falanki bilemiyorum ya gozumu karartip baska bi ilemi gitsem acaba

slm canım benimde ayaklarım çok şişiyor özellikle yuruyunce ve ayakta fazla süre kalınca her iki ayağımda bilekten aşağısı tombikleşiyor aynen dediğin gibi sanki kırılmış gibi şişiyolar dr yukarı dik dedi ama pek birişe yaramıyor bende zaten sırt üstüde pek yatamıyorum fazla yukarıda dikemiyorum ayaklarımı

Haklısın canım suyun azaldı diyip bir ay sonra kontrole çağıran doktoru ben anlamıyorum. Bir ay sonra görecek kadar önemsizse meden söyleyip hastayı üzüyorsun, yok o kadar önemliyse bir ay kontrol etmemek ne demek? Mümkünse başka doktorlardan görüş alsan ve 1 ay dolmasını beklemesen iyi olur tatlım.

Ay cidden doğuma gidiyorum yazdın sandım bir anda yüreğim hop!etti:))

Sağ elim arkadaşlar(( Resmen avucuma dek şişiyor ve iğne batsa bile hissetmiyorum( Akşama doğru biraz açılıyor, yarın kontrolüm var tekrar soracağım, ne olacak benim bu elim böyle (((

Son düzenleme:

tansiyonunu ölçüyormusun?

tansiyonunu ölçüyormusun?

Ölçüyorum canım, geçen hafta yükseldi biraz fena olunca hemen doktor hastaneye çağırmıştı beni.
Normalde tansiyonum 9-5 tir yuksek çıkmaz şimdi maaşallah 12-8 den aşağı değil, 14 üzerine çıkmadıkça birşey olmaz dediler.
İçim huzursuz ama belki idrarda protein bakmasını isterim her ihtimale karşı. Elim çok fena çünkü(

Canım doğru. Çok şişiyor ama benim tuhaf olan Ayağım ın biri şişiyor başka bir yerim şişmiyor

bu gün kontrolü var canım sanırım 3 gibi obana aktarır brnde sizlere inşaAllah son bir kaç gündür bel ağrıları artmıştı bakalım herşeyin hayırlısı

insan düşündükce çok heyecanlanıyor ne hissettikleri gizemlibir sır kalacak hep

ya bu ağız ve damak rahatsızlığı son 10 günde 2 kez geldi başıma gecen hafta komple yara olmuştu ağzımın içi ve dışında da bir ucuk bugünde tekrar damağım kabarmış

Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle bir an önce kurtulur ve bebişini kucağına alırsın İNŞALLAH
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

canım nst için çağırmış hafta da bir gel demiş hemde için rahat etmiyorsa tekrar git ben doktorların şu zaman gel demesi normal de sen bi sıkıntı hissedersen de bekleme git tabiki bende önceki haftalarda bebeğin hareketinde bir azalma hissetmiştim hemen gittim doktora nst ye girdim ultrasonda baktı bişey çıkmadı normalde 15 günde 1 çağırırdı o hafta tekrar kontrole gel 1 hafta içinde dedi tekrar gittiğimde hareketleri normaldi gene nst ye girdim sıkıntı da yoktu 15 gün sonra gel dedi ama hareketlerini de takip et bir sıkıntın olursa hemen gel dedi

yaa canım ne diyeyim bilemedim sende sabrının son demlerindesin , bu hormonlar herşeyi daha büyük yaşamaya sebeb Allah yardım etsin, bence de kardeşinin uzman birinden destek alması gerekiyor ... umarım bir daha aynı hataları yapmaz

Rabbim yardımcımız olsun inş.canım dogunca bebişlerimiz anlarlar bizi inş.
Hastaneyee gidiyoruum kontrole :)
Doguma demek cok isterdim :))
Onuda diyeceğimiz günler gelecek inş.DEMİCEMMM GELSİ N ARTIK O GÜNNNN

İçin rahat değilse tekrar git olmazsa başka yere git senin ferah olman önemli içinde bi canlı taşıyorsun.,.

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. aranizda yasayan var mi yoksa dogum sinyallerimi merak ettim..cumartesi kontrol ama dr.um bana hala dogum sekli konusunda bilgi vermiyr.
dunden beri:
- karnim cok sert
- bebek hareketleri asiri ve sert..canimi yakiyr
- dogum kanalina bicak giriyr resmen. rahmimden rahim agzina kadar.
- ayakta durunca da inanilmaz baski oluyr ve sanki icerden birsey bosalacak gibi oluyr.
- bel sirt kasik agrisi zaten rutin.

Canim doğum başlayınca bebek çok hareket etmezmiş en fazla bir iki kere... doğum kanalına giriyordur belki seninki uzanıp ayaklarını dikmeye dene parol alınca geçiyorsa ya da hafifliyorsa doğum değildir merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…