Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..
Bende sevindimBen doktorada gidemedim o yüzden alla alla diyordum yazını okudum
kaçıncı haftadasın?
ben de 6.haftamdayım canm ama bittim herşey kokuyor yemeklerden tiksiniyorum hap öneriyolar ama doktorum önermemişti korkuyorum bulantı hapı almaya hergün geçermi diye ümit ediyorum ama tık yoknasıl geçecek bu günler bide bayramda aileme gidiyoruz bayramdada böyle geçecek diye korkuyorumm
6 hafta 5 günlüküm canım.
nerdeyse aynıyız cnm.ben haftaya 2. dr ziyaretime gidicem sen de daha fazla ertelememelisin.
ilk önce doktor bulamadım hastaneye karar veremedim bu zamana kaldım cumaya aldım randevuyu bakalım ayın 11inde de kalp atışlarını dinlemek için gidicemsen ne yaptın
salı günü kalp atışına gideceğim
bugun dr a gittim hiç iyi hissetmiyorum kendimi yine alttan ultrasonla baktı ve kese olması gerekene yere göre biraz aşağıda dediii
bol bol dinlenin uzanın dedi ama nerdeeeeeeeeee?????? iş güç okul vs...
15 gün sonra gel dedi ve o zamana progestoron verebilirm dedi o neyse...
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösör
bu niye onu kullanma dediii ki..sordum ama onda çok folik asid var diyip kestirip attı hatta ben daha yeni başladım folik aside o bakıma folbiol kullansam dedim yok o ağır diye direttiii neyse folidoce alcammmm
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedi
şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiii
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından beni
çok karnımda gurultu ve ağrı var... kabızlık derken şimdide ishalllzaten ultrasondada aşağıdaa görünyor keseee çok canım sıkıldı çok.. ilk ulrasonla kıyaslayınca barizz bir hareketle aşağıya gelmiş...
dr eğer kanamanız olursa bugunlerde acile gidin dediii ne yanii düşük tehlikesimi var???? hiç bişey demiyolarrr
ve daha kaç haftalık onu bile diyen bir dr çıkmadııı
ama bu en azından sat ı sordu
hiç iyi değilim
Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..
Benim sat da 17 ağustos kızlar ama biz daha bebeği göremedik bayramdan sonra inşallah. Mens. döngüm 31 gün bu arada benim.
hepimiz için hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur cnm.. bebeği bende görmedım benımde dongum 31. keseyı gördum bırde yolk kesesını. pazartesı gel kalp atışı için dedı ama bılemıyorum.. cnm sende dınlenmeye çalış.. ve guzel düşün güzel olsun.. bugünler de geçecek inş.
kabus gibi resmen.. ben de aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum. 24 saat midem bulanıyor. ama bu hafta daha iyiyim. 9. haftada zirveye ulaşıyormuş. benim 9. haftam bitti, biraz rahatladım. en azından artık haftada bir de olsa yemek yapabiliyorum. ben de çok ağladım. serum bile etki etmedi. 3 gün kan tükürdüm. kusmaktan mide borum, boğazım yandı. şimdi günde bir kere kusuyorum ve şükrediyorum. mide bulantım devam ediyor ama... 9. haftadan sonra rahatlarsın canım inşallah.
bir başlık açmıştım "mide bulantısı yaşayanlar ne yediniz" diye. bazıları işe yaradı. ben yağsız kumpir yaptırıp yedim. tabi hepsini yiyemiyordum. yoğurt çorbası iyi geldi. poğaça yedim hep. elma, ayva, muz... herkese iyi gelen yemek değişiyor. deneyip bulmalısın.
ilk defa dün canım bir şeyler istedi. yedim ama kustum. isteyebilmek bile güzel... ne yazık ki birkaç hafta böyle geçireceğiz.[/QUO
aynenn canımm çektiğimizi bir biz anlarızz ablamda geçen sene hamileydi okadar rahat hamilelik geçirdiki ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiçbişey çekmedi ben de havuç yiyebiliyorm midemi havuç bulandırmıyor dün gece hastanelk oldum serum yedim ama ne fayda midem bogazım inanılmaz yanıyor
benim de sat 15 ağustos cnm , ben de 11 ekimde gidicem kalp atışına inş.benim sat da 17 ağustos kızlar ama biz daha bebeği göremedik bayramdan sonra inşallah. Mens. Döngüm 31 gün bu arada benim.
seninle aynı gün gidicez cnm senin sat ne zmn , inş. Kalp atışlarını duyarız cnmilk önce doktor bulamadım hastaneye karar veremedim bu zamana kaldım cumaya aldım randevuyu bakalım ayın 11inde de kalp atışlarını dinlemek için gidicem :d sen ne yaptın
canm çok geçmiş olsun , rabbim sabır versin sen galiba iş yoğunluğu sonunda kanaması olan arkadaşımızdn , rabbim tez zaman da tekrar nasip eder inş.arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
bıçağın üstüne oturmak ne demek anlamadım ben :26:
Canım evde annemler yaptı onu. İki koltuğun birinin altına makas birinin altına bıçak koyarlarmış bıçağa oturursa erkek makasa oturursa kız olurmuş. Eskiden öyle yaparlarmış. Ama Çin takvimi daha uygun Çin takvimine göre 4-5 srkadaşımınki doğru çıkmış :)
yaptıkkk şimdi eşimle bi kız bi oğlan cıktı :)
Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...
Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...
hiç üzülme fazla evham yapmaya gerek yok tatlım arkadaşımada öyle demişlerdi 8 ay boyunca ambulans tepesinde çalıştı.Hatta 4 gün bile gec doğdu Bebişler rabbimize emanet
Amin inşallah canım..
Seninle sat ve döngü konusunda aynıyız mesajlarını takipte olacağım :) Bebek görünmeden mi kalp atışı duyuluyormuş? keseler bende de göründü çok şükür ama kalp atışı için bişi demedi iki dr da. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin pazartesi günü cnm.
Bu arada cips yemek istiyorum bişi olur mu ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?