2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..

hoşgeldin canım aramıza. Sanırım bir aşçısınız nickinizden öyle çıkardım doğru mu? İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın?

kabus gibi resmen.. ben de aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum. 24 saat midem bulanıyor. ama bu hafta daha iyiyim. 9. haftada zirveye ulaşıyormuş. benim 9. haftam bitti, biraz rahatladım. en azından artık haftada bir de olsa yemek yapabiliyorum. ben de çok ağladım. serum bile etki etmedi. 3 gün kan tükürdüm. kusmaktan mide borum, boğazım yandı. şimdi günde bir kere kusuyorum ve şükrediyorum. mide bulantım devam ediyor ama... 9. haftadan sonra rahatlarsın canım inşallah.

bir başlık açmıştım "mide bulantısı yaşayanlar ne yediniz" diye. bazıları işe yaradı. ben yağsız kumpir yaptırıp yedim. tabi hepsini yiyemiyordum. yoğurt çorbası iyi geldi. poğaça yedim hep. elma, ayva, muz... herkese iyi gelen yemek değişiyor. deneyip bulmalısın.

ilk defa dün canım bir şeyler istedi. yedim ama kustum. isteyebilmek bile güzel... ne yazık ki birkaç hafta böyle geçireceğiz.

nerdeyse aynıyız cnm.ben haftaya 2. dr ziyaretime gidicem sen de daha fazla ertelememelisin.

ilk önce doktor bulamadım hastaneye karar veremedim bu zamana kaldım cumaya aldım randevuyu bakalım ayın 11inde de kalp atışlarını dinlemek için gidicem sen ne yaptın

Merhaba canım
Bende bugün dr dan geldim bu ikinci muayenem, ilk dr dan memnun kalmamıştım ama onun ultrason muayenesinde dediklerini bu dr da dedi; kesem aşağıda düşük riski var ve kese etrafında kan alanı oluşmuş. Bol bol istirahat etmemi söyledi.

Bu arada her gittiğim dr keseyi gördüğü halde bana beta hcg yaptırıyor bu da beni geriyor, sanki bi sorun var da yaptırıyorlar gibi geliyor. Bu dr da yaptırdı 22bin küsürlü bişi çıktı, iyi dedi. Ama düşük riski var işte yukardaki nedenlerden dolayı..

Bebeği göremedik henüz, şimdi erken olduğunu söyledi bayramdan sonra artık görülecek duruma gelir inşallah dedi bakalım..

Bu arada 6. haftamdayım..

Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..

hoşgeldın canım,

benımde sat 17 ağustos. önumuzdekı pazartesi kalp atışını görmeye gidicez hayırlısıyla.. hayırlı uğurlu olsun bebişin :))

Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...

Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...

Benim sat da 17 ağustos kızlar ama biz daha bebeği göremedik bayramdan sonra inşallah. Mens. döngüm 31 gün bu arada benim.

Benim sat da 17 ağustos kızlar ama biz daha bebeği göremedik bayramdan sonra inşallah. Mens. döngüm 31 gün bu arada benim.

hepimiz için hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur cnm.. bebeği bende görmedım benımde dongum 31. keseyı gördum bırde yolk kesesını. pazartesı gel kalp atışı için dedı ama bılemıyorum.. cnm sende dınlenmeye çalış.. ve guzel düşün güzel olsun.. bugünler de geçecek inş.

Amin inşallah canım..

Seninle sat ve döngü konusunda aynıyız mesajlarını takipte olacağım :) Bebek görünmeden mi kalp atışı duyuluyormuş? keseler bende de göründü çok şükür ama kalp atışı için bişi demedi iki dr da. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin pazartesi günü cnm.

Bu arada cips yemek istiyorum bişi olur mu ki :26:

benim sat da 17 ağustos kızlar ama biz daha bebeği göremedik bayramdan sonra inşallah. Mens. Döngüm 31 gün bu arada benim.
benim de sat 15 ağustos cnm , ben de 11 ekimde gidicem kalp atışına inş.
ilk önce doktor bulamadım hastaneye karar veremedim bu zamana kaldım cumaya aldım randevuyu bakalım ayın 11inde de kalp atışlarını dinlemek için gidicem :d sen ne yaptın
seninle aynı gün gidicez cnm senin sat ne zmn , inş. Kalp atışlarını duyarız cnm
canm çok geçmiş olsun , rabbim sabır versin sen galiba iş yoğunluğu sonunda kanaması olan arkadaşımızdn , rabbim tez zaman da tekrar nasip eder inş.

inan bende tecrubesızım bu konularda ve de bilgisiz. doktor ne dedıyse onu yapıo onu dınlıorum.. kalp atışı galıba duyulmaz da görülebilir yanı doktorlar anlıyor onu ultrasonla galıba.. bende senın güzelll sağlıklı haberlerını beklıyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…