YAKUTESRA aşağıda adını görüyorum
Cok tesekkur ederiz teyzeleri..darısı basınıza..yok boyle bise anne olmak cok guzel butun zorluklarına ragmen..
Cok dogru demissin canm malesef annem onu diger kardeslerime göre daha cok simartiyo evin buyugu o kaldi diye... bende öyle alistim sanirim 18 yasindaki kiza balli sutmu verilir diyorum simdi... bu saatten sonra boyu uzamiycak ya... dun esimde evdeydi diye anneme rahat anlatamadim ve zaten birden anlatmak istemedim biraz zaman sonra tekrar konusunu acip anlaticam anneminde morali cok bozuldu en kucuk kardesim bile abla cantandan para sesi geliyor bakabilirmiyim diyordu bak dedigimde 1 tanesini alabilir miyim diyordu herseyi izin alip yapiyordu ama bunun huyu farkli tek korktugum baskasina bunu yapmasi baskasi onun bu hatasini afetmeyip buyutur kendinide ailesinide rezil ederCanım ne desem bilemedeim.. Şuan hamileliğin verdiği bi ruh haliyle beraber kat kat daha fazla üzülüyorsun.. Tabi ki takılmayacak, üzünülmeyecek şey değil ama sakin olmaya çalış, bak tansiyonun sürekli seni zorluyor bu aralar zaten.. Evin en küçüğü kardeşin mi? Belliki sen dahil hepiniz çok şımartmış üzerine düşmüşsünüz, oda bi bakıma doyumsuz biri haline gelmiş çıkmış.. Yani sen neler neler yapmış olsan da ona yetmemiş, sadece kendi mutluluğunu düşünmüş. Keşke sizinkilerden birine adamakıllı anlatabilsen durum brlki ozaman biraz rahatlarsın. Eşin dahil kimseye anlatamamak, paylaşamamakta çok sıkmıştır seni eminim. Anlatabileceğin başka kimse yok mu? Hem sen rahatlarsın hemde kardeşin içinde geç olmadan bi çözüm yolu aramış olursunuz, böyle tek başına sürekli gidenleri düşünüp nasıl yapar bana bunu diye düşünmek sadece seni üzer
Umarim at kilidir o.Bizim ülkemizin kontrolleri sıkı değil ki. Bi de hayvan kılı olmalı o çünkü ben yıkamıştım öyle ağır kokmuştu ki
Önceki olayı anlattığını da hatırlıyorum canım. Bu da o olayın üzerine tuz biber ekmiş. Demek ki yakalanmış olmak, senin onla yaptığın konuşma bile onu utandırmamış ve davranışına son vermeyip giderken hala gözlüğü almayı ihmal etmemiş. Benim anladığım kadarıyla kardeşin bu davranışına engel olamıyor. Yani bu bir kişilik sorunu değil; bazı insanlar vardır senden eşyanı ödünç alır ama sonra iade etmeyi unutur ya da çok geciktirirler. Ankattığın kadarıyla kardeşin senden hiç izin almadan almış bunları değil mi?
Eğer böyleyse bu bir rahatsızlık olabilir, bir psikolog desteği almanızda fayda var gibi görünüyor. Genç kız henüz, bu davranışı başka yerlerde de yaparsa Allah korusun, neler olabileceğini düşünebiliyor musun? Bence annenle konuşmalısın ama senin şimdi başında bambaşka düşünceler var. Önce sağlıkla yavrunu kucağına al, bir müsait zamanda durumda konusursunuz... Tansiyonun acaba canın bunlara sıkıldığı için mi çıktı??? Önce sağlığını kendini ve karnındaki canı düşün tatlım, maalesef herkesinkardeşiyle farklı da olsa sorunları olabiliyor bunu unutma.
Hamilelik bitiyo bebek maceraları başlıyo kaç kilo doğmuştu canım benimki 3100 ge doğmuştu kadynanam bakıp bakıp çok zayıf diyodu sonra emzirince bi kilo aldı tosun oldu ben de göğsümü gere gere gezdim
Canım üzülmekte çok haklısın ama fazla sıkma canını doğum arefesinde. İnş problemi herneyse hallolur. Sen de unutma fedakarlık hakedene yapılır yoksa insanı bencilleştirir. Ne harcamalar yaptığınızı bilmiyo muydu. Yaşı çok küçük de değil ama olgunlaşmamış olabilir belki onu sen daha iyi bilirsin. Benim de kardeşlerim var gelir kalırlar yardım ederler böyle bişi yapsalar çok üzülürdüm seni anlıyorum
Canim doğum başlayınca bebek çok hareket etmezmiş en fazla bir iki kere... doğum kanalına giriyordur belki seninki uzanıp ayaklarını dikmeye dene parol alınca geçiyorsa ya da hafifliyorsa doğum değildir merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim keske evin kucugu olsa gercekten en kucugumuz simarik diyip bu kadar uzulmezdim suan evin en buyugu ve onun disinda 2 kucuk kardesim daha var... gözluk dedigim gibi sevdigim bir arkadasimdan hediyeydi maddi degeri yoktu bile... digerleri neysede o gözluge cok kiymet veriyordum cunki bana veren arkadasimi yillardir görmuyorum isvecten baska ulkeye tasindilar diye.Canim evet cok kucuk de degil yasi ama evin kucugu iste fedakarlik falan bilmezler ki.. Annene soyle icinde kalmasin hatta kardesine de ne geliyosa soyle icinden zaten tansiyonun da var artik hic bir seyi takma, git bugun kendine bi gozluk hediye et, diger esyalarini da birisi gelirken getirir ya da yine bi kargo yollarlar ya da sen gelirsin. Ama sinirini bozma iste bu minik kardes de boyle
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendede bu belirtiler vardi hep dogum yaklasti iste gelicek diyordum belirtilerim gitgide azaldi... sadece karnim bazen cok sert oluyor.arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. aranizda yasayan var mi yoksa dogum sinyallerimi merak ettim..cumartesi kontrol ama dr.um bana hala dogum sekli konusunda bilgi vermiyr.
dunden beri:
- karnim cok sert
- bebek hareketleri asiri ve sert..canimi yakiyr
- dogum kanalina bicak giriyr resmen. rahmimden rahim agzina kadar.
- ayakta durunca da inanilmaz baski oluyr ve sanki icerden birsey bosalacak gibi oluyr.
- bel sirt kasik agrisi zaten rutin.
Merhaba arkadaşlar, çok uzun zamandır giremiyordum, yada kısa kısa girip çıkıyordum, sayfalar var okuyamadığım. doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, tansiyon, preeklemsi, kolestaz vs. yaşayan tüm arkadaşlarım sabırlar diliyorum, az kaldı, dayanalım.. 37. haftasına kadar çalışmak zorunda olan bütün arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum. benim pazartesi son günüm, ama bu hafta 4 gün rapor aldım, çok bel ve pubik kemik ağrım olduğu için, yarın yine işe gideceğim
Sizinle paylaşmak istediğim şeyler var, daha doğrusu iç dökmek istedim. Haftalardır uyuyamıyorum zaten, sabahın kör şafağında uyandım yine, çamaşır yıkadım, bişiler atıştırdım, annemi aradım, gel kahvaltı yapalım diye, işim var gelemem yemek yapıyorum, makinede çamaşır var dedi, sen gel dedi, tamam dedim, gelme, bende evdeyim o zaman dedim kapattım, çıktım evden yürüdüm amaçsız, parka oturdum, çocuklu anneleri izledim, eve döndüm. bunalıyorum, nefes alamıyorum, bı sıkıntı var içimde . annem aradı, işini bitirmiş, arkadaşına gidecekmiş, seni de götüreyim dedi, ama arkadaşı hastaymış, bi arayım dedi, iyileşmiş mi dedi. heveslendim, değişiklik olur dedim, kendime kıyafet hazırladım, şunu giyeyim, bunu takayım diyordum ki, hop telefon, arkadaşı biraz halsizmiş, sen bilirsin, ben emin olamadım ama iyileşmiştir gel istersen dedi, gönülsüz konuştu gibi geldi, başladım ağlamaya, yok gelmem dedim, anlamadı bile sesimden ağladığımı. zaten pazartesiden sonra hep evdesin dedi, çarşamba da temizlik var evinde zaten gelicem sana dedi, peki dedim, bak keyfine, çarşambaya kadar git arkadaşlarına, ben evdeyim, otururum dedim. sıkıldım belki çıkarım dedim, bişey olmaz bigünden otur evinde dedi, ihtiyacın yok bişeye çantanı filan hazırlarız haftaya nolcak dedi. kapattı telefonu. kendimi o kadar yalnız, o kadar dışlanmış hissettim ki, dakikalarca ağladım. ben çağırdığımda gelmem demişti, evde yalnızım biliyo, çıktı gitti arkadaşlarıyla kahveye, bişey olursa ara dedi!! o kahve sigara yaparken, ben ne diye arıycam ki? ben evde sıkılıyorum,ağrım var bi iş yapamıyorum, açım yemeğim yok, ne diycem?
şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, öyle böyle değil çok ağırıma gitti.. Allah eksikliğini göstermesin başımdan eksik etmesin ama çok zoruma gitti, ne yalan söyleyim..
Bahsettigimiz firca bu canim sekli domuz kilina benziyor ama anladigim kadariyla naylon bu organik degil...
esime sorunca aksam cok abartiyorsun öyle birsey olsa musluman ulkelerinde satilmaz bu dedi
Eki Görüntüle 1083983
Canim bence degildir ya sonucta musluman ulkerinde cok giden bir urun ve sadece bu taragin domuz kilindan oldugu ortaya cikarsa geri kalan tum urunlerini kimse almaz bizim oralarda...bunun farkindalardir yanilmiyorsam italyan markasi bu tabi hersey gibi buda cinde yapiliyor
Arkadaşlar ithalatçı firmaya mail atmıştım cevabı geldi. İçiniz rahat olsun bence. Eki Görüntüle 1084498
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bozma moralini canim bizim hormonlarda tavan yapmis durumda malesef insanin ailesinden beklentileri var özellikle bu zor gunlerde... bende öyle bir sorun yasadim kardesimle ilgili sözde hamileyim diye yanima getirmistim yardimci olsun diye hamileligimi unutur olmustum sayesinde gidincede iyiki vizesini uzatmamislar ohh be benim evim benim esyam ben hamileyim dikkat etmem lazimmis megersem demistim :)))Merhaba arkadaşlar, çok uzun zamandır giremiyordum, yada kısa kısa girip çıkıyordum, sayfalar var okuyamadığım. doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, tansiyon, preeklemsi, kolestaz vs. yaşayan tüm arkadaşlarım sabırlar diliyorum, az kaldı, dayanalım.. 37. haftasına kadar çalışmak zorunda olan bütün arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum. benim pazartesi son günüm, ama bu hafta 4 gün rapor aldım, çok bel ve pubik kemik ağrım olduğu için, yarın yine işe gideceğim
Sizinle paylaşmak istediğim şeyler var, daha doğrusu iç dökmek istedim. Haftalardır uyuyamıyorum zaten, sabahın kör şafağında uyandım yine, çamaşır yıkadım, bişiler atıştırdım, annemi aradım, gel kahvaltı yapalım diye, işim var gelemem yemek yapıyorum, makinede çamaşır var dedi, sen gel dedi, tamam dedim, gelme, bende evdeyim o zaman dedim kapattım, çıktım evden yürüdüm amaçsız, parka oturdum, çocuklu anneleri izledim, eve döndüm. bunalıyorum, nefes alamıyorum, bı sıkıntı var içimde . annem aradı, işini bitirmiş, arkadaşına gidecekmiş, seni de götüreyim dedi, ama arkadaşı hastaymış, bi arayım dedi, iyileşmiş mi dedi. heveslendim, değişiklik olur dedim, kendime kıyafet hazırladım, şunu giyeyim, bunu takayım diyordum ki, hop telefon, arkadaşı biraz halsizmiş, sen bilirsin, ben emin olamadım ama iyileşmiştir gel istersen dedi, gönülsüz konuştu gibi geldi, başladım ağlamaya, yok gelmem dedim, anlamadı bile sesimden ağladığımı. zaten pazartesiden sonra hep evdesin dedi, çarşamba da temizlik var evinde zaten gelicem sana dedi, peki dedim, bak keyfine, çarşambaya kadar git arkadaşlarına, ben evdeyim, otururum dedim. sıkıldım belki çıkarım dedim, bişey olmaz bigünden otur evinde dedi, ihtiyacın yok bişeye çantanı filan hazırlarız haftaya nolcak dedi. kapattı telefonu. kendimi o kadar yalnız, o kadar dışlanmış hissettim ki, dakikalarca ağladım. ben çağırdığımda gelmem demişti, evde yalnızım biliyo, çıktı gitti arkadaşlarıyla kahveye, bişey olursa ara dedi!! o kahve sigara yaparken, ben ne diye arıycam ki? ben evde sıkılıyorum,ağrım var bi iş yapamıyorum, açım yemeğim yok, ne diycem?
şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, öyle böyle değil çok ağırıma gitti.. Allah eksikliğini göstermesin başımdan eksik etmesin ama çok zoruma gitti, ne yalan söyleyim..
ayyy canım yaa üzme kendini valla yakın olsan (nerde olduğunu da bilmiyorum ) ama gel beraber gezelim dicem sen öyle anlatınca üzüldüm cidden benim bütün ailem başka şehir de yalnızlığa alıştığım için bana pek koymuyo tek başıma dışarı çıkmak
Arkadaşlar ithalatçı firmaya mail atmıştım cevabı geldi. İçiniz rahat olsun bence. Eki Görüntüle 1084498
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim keske evin kucugu olsa gercekten en kucugumuz simarik diyip bu kadar uzulmezdim suan evin en buyugu ve onun disinda 2 kucuk kardesim daha var... gözluk dedigim gibi sevdigim bir arkadasimdan hediyeydi maddi degeri yoktu bile... digerleri neysede o gözluge cok kiymet veriyordum cunki bana veren arkadasimi yillardir görmuyorum isvecten baska ulkeye tasindilar diye.
Bendede bu belirtiler vardi hep dogum yaklasti iste gelicek diyordum belirtilerim gitgide azaldi... sadece karnim bazen cok sert oluyor.
biride at kuyrugu demisti... dun esime konuyu actigimda cok abartiyorsun demisti :)) bugun yine konuyu acicam olmadi gidip kendim alirim ama cocuguma domuzun orasindan burasindan alinmis killardan taragi kullandirtmam... en fazla bir mail atip sorsun cevabini ertesi gun yollarlar bende buraya yazarim bakalim ne diyceklerBelki de samur kili falandir canim yani ortaokuldayken boyle fircalar kullanmistik samur kili demisti hocamiz... yani cok inceledim sanki yaa kendimi oyle hissettim ama insaallah degildir canim ithalatci firmanin iletisim bilgileri yaziyormus arkasinda oraya sorabilirsiniz ama ben aldigim yere sordum hicbir yorum yapmadilar ve siz iade edin dediler.
biride at kuyrugu demisti... dun esime konuyu actigimda cok abartiyorsun demisti :)) bugun yine konuyu acicam olmadi gidip kendim alirim ama cocuguma domuzun orasindan burasindan alinmis killardan taragi kullandirtmam... en fazla bir mail atip sorsun cevabini ertesi gun yollarlar bende buraya yazarim bakalim ne diyceklereger ikna edip yazdirtabilirsem o maili
Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn
Bozma moralini canim bizim hormonlarda tavan yapmis durumda malesef insanin ailesinden beklentileri var özellikle bu zor gunlerde... bende öyle bir sorun yasadim kardesimle ilgili sözde hamileyim diye yanima getirmistim yardimci olsun diye hamileligimi unutur olmustum sayesinde gidincede iyiki vizesini uzatmamislar ohh be benim evim benim esyam ben hamileyim dikkat etmem lazimmis megersem demistim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?