2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün sağlik ocagında topuk kani alındı cok ağladı yavrum 2.400 gram doğmuştu 100 gram daha almış 48 cm boyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslarim,
dua eden, iyi dilekte bulunan tum yoldaslarima tesekkur ederim.
Gece 2.39 da suyum ve 1 sanci ile baslayan surecim,5 de hastaneye gelmemiz ve 6 cm aciklik oldugunu ogrenmemizle basladi.sancim cok azdi.suni sanci ile devam ettik.hastanede mukemmel bir ekip karsiladi bizi
Doktorumuzla bulustugumuzda ilk cati muaynemi olmus oldum.
Saat 6 da sancinin derecesini yukselttiler, plates topu ile egzersiz yaparak acilmayi ve bebegin basinin asagi gelmesini saglayarak normal dogumum basladi.
cok korktum dogum sureci sezeryana donermi diye.yapamayacagimi dusundum.sancilar siddetliydi, kac kez dilimin ucuna geldi dayanamiyorum sezeryana gecin diye derken.3.siddetki sancida ikinmam ile yavrym dunyaya geldi.
gul kokuyordu.annem ve esum dogumdaydi, esim kordonu kesti.
hemsire gogsumu sıkıp ilk sari sutu bebege verdi.sonra gogus uclarima sıktı.
4 dikis sonrasi kesi yapilmis bu arada esim gormus, odamiza ciktik.
emzirdim, cok guzel bisey,
bebegimiz saglikli cok sukur bende oyle.simdi ondan kan aliyorlar.tsh ve hemogram olcumleri yapilacak.sonrada emmeye gelecek.3.120 gr.51 cm bu arada.

hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.yavrulariniza kavustursun allahim huzurla hepinizi.

Kizlar bise soracam ben iki gun once kontrole gittim bebek ters dönmüş falan hicbir sey demedi doktor. Bol bol yuruyus yap hareket et asagi insin dedi. 36 dan sonra da donebilir bu bebekler degil mi? Hani kilo alimlari hizlaniyor ya donmeleri zorlasir mi? Benim gibi bebegi asagi inmemis olan var mi?

Hayirli olsun canim ne harika kavusmussun yavruna saglikla sihhatle buyut hayirli evlat olsun insaaaalllaaaaahhh

gözün aydın, analı babalı, sağlıkla büyüsün inşallah.. darısı başımıza :)

Beni doktorum 20 gun sonra cagirdi bir daha yani 38 icindeyken cati muayenesi yapicam dedi bana benim doktorum cok aralikm irakiyor gibi geldi acikcasi ama pimpirik yapmak da istemiyorum:26:

Allah bagıslasın canım... Ne güzel anlatmışsın dogumunu, darısı bizlerin başına... Allah bir ömür saglıkla mutlulukla beraber olmayı nasip etsin

pc yi açık bırakıp doğuma mı gitti ki :) yada her an doğumu paylaşayım diye online da olabilir

Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere

Sekreter biraz gicik ya randevusuz bakmiyolar ..buarada nst bilgi verirmi. Su hakkinda falanki bilemiyorum ya gozumu karartip baska bi ilemi gitsem acaba

Kontrol randevusu alip gitsen.. Yani son zamanlardasin, riskli durum yasiyosun.. Kimse sana niye geldin daha vardi zaman dememeli bence.. Haftada bir kac kez giden bile var ici rahat etmeyip. Kafaya takicagina git rahatla arkadasim bence, ustelik ozel doktor yani parasini vermissin
Nst su ile ilgili bilgi vermez heralde ama sanci durumlariydi kalp atisiydi rahatlatir tabi insani

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel haberlerle gel canım. Günlerimiz aynı, gün verir inş deyince heyecan yaptım
Kızlar o şekildeki karın ağrısı bebek kıkırdağınının yavaş yavaş sertleşmeye başlamasından kaynaklanıyormuş korkulacak birşey yokmuş...

İnşallah ben de senin gibi bunlardan zevk alırım doğumdan sonra çünkü ben 9 ay önceye kadar eşim işten gelince ve yemeğini bitirince gidip kucağına oturuyordum sandalyeye beni sevsin, saçlarımı okşasın diye. Bakalım şimdi kızımıza yapacak, aynı şekilde ben de kızımıza yapacağım onu yine bu kadar özleyecek miyim çok merak ediyorum..

Kızlar selam
Cok sukur kızlarıma kavuştum :) kuzularım 2500 doğdular cok sukur kuvoze girmediler..yArin eve çıkıyoruz..dualatiniz için cok teşekkürler..allah hepinize yaşatsın Cook guzel bi diygu..
Canııııımmmm hayırlı olsun Rabbim acılarını göstermesin..

Keşke bir ay önce aklımıza gelseydi canım yaaaaa, ben de çok isterdim hediyeleşmeyi :)

ALLAH izin veirse yarın doğuma giriyorumdualarınızı esirgemeyin lütfen
Bebişin hayırlı uğurlu olsun şimdiden, Allah bol sütlü lohusalık nasip etsin :)

Sağ salim bebiğini kucağına almak nasip olur inşallah, tedirgin olma hiç annesi erkenden kavuşuyorsun miniğine :)

Canım şu anda odaklanman gereken iki şey var 1. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak 2. sağlıklı ve bol sütlü bir lohusalık geçirmek. Lütfen tüm düşüncelerini bunlardan sonraya sakla ve bebeğini düşün, tansiyonunu düşün hem kendine hem bebeğine haksızlık etme. Ondan sonra zaten annenle konuşursun ve durumu anlatırsın annen tüm eşyalarını sana kargolasın, kardeşine de profesyonel bir destek lazım. Dediğim gibi lütfen şimdilik bunlar için üzülme olur mu

Hareketlerinin azalmasının sebebi suyunun azlığı bebek hareket edecek yer bulamıyor içeride maalesef, bol su içerseniz, protein ağırlıklı beslenirseniz ve portakal suyu içerseniz belki biraz artırabilirsiniz bebeğin suyunu, çok da takılmayın çünkü artık çok şükür ki bebeklerimiz doğsa bile kendilerini kurtarabilecek seviyeye geldiler.

Anaaaaaammm bu dünyaya bir melek daha geldi, darısı bizimkilere :)

Amin cumlemizin yardimcisi olsun insallah... Ama az kaldi hayirlisiyla kendi canimizdan olan minik arkadaslarimiz olucak benimde tek tesellim bu.... yillarca hamile kalamama tup bebek sorunlari yasadim nasip etmemisti rabbim hamile kalmami herseyi bosverdigimiz bir anda kendiliginden hamile kalmistim...
esimde bana hep ailene cok duskunsun esek kadar kiza bebek muamelesi yapiyorsun aranizda sadece 4-5 yas fark var diyordu... ama artik seviniyorum kendi bebegin olunca beni bile dusunmuycegini biliyorum diyor :))

maşaAllah canım ne güzel kavuştun yavruna ... meleğini kokla bizim için, mis kokuludur o şimdi

Canim o gidenlerin derdinde degilim vallahi sadece gözluk manevi degeri var diye geri gelsin isterim elime onun disinda kiyafet ne göturduyse helal olsun....bencillik etmesi beni dusunmemesi zoruma giden insallah hatasini anlar tek istedigim en cok istedigim sey bu...
benim kardesim buradayken skypede de arkadasiyla konustugunda anladimki benden hiccte haberi yokmus...
3 ayi olmustu burada ve arkadasi sordu ablan kacinci ayda simdi bebek ne zaman geliyor diye...
4 dedi.... 4 muyum ben dedim kacsinki dedi... 8 oldum dedim :))
arkadasida kizdi ablan seni bodrumami sokuyor tum gun ilk yegenin olmasina ragmen nasil ayini bilmezsin ben her yegenim oldugunda takvim yapragina bakarim gun sayarim diyip kardesime tepki göstermisti...

Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere
Masallah rabbim bizede böyle guzel dogum nasip eder insallah arkadasim 3-4 gun cekti acilmasi olmamisti ama seninki hemencik olupta bitmis Allah anali babali buyutsun insallah minik meleginizi..

İnsanlar hamilelik gecirmis de olsa unutuyorlar sanirim.. Hamile kisi evinde otursun, guvende kalsin, agir is yapmasin yeter diye dusunuyolar. Kimse ay bi gezdireyim sikilmistir sonra vakti de olmayacak, gideyim iki neselendireyim demiyor sanirim.. Vardir mutlaka istisnalar ama bizim psikolojiden anlamiyolar arkadas. Bu cocugu dogurana kadar guvenli yerde misin sagligin yerinde mi tamam.
İnan su halini o kdr cok yasadim ki. Mide bulandigi donemler yemegim yoktu, sonra kis geldi evde bunaldim, sonra temizlikler ve agirlasmalar.. Babam rahatsiz aylardir ona bakiyor annem haksizlik etmeyeyim yardima geldi yemek yolluyor vs. Ama kizim iyi hissediyor musun psikolojin nasil diye sormadi valla. Onemli olan saglik tabi bu ruhsal hallerimiz gecici ama iste yasarken kendi biliyor insanin..
Mutlaka haklisin arkadasim ama annenin niyetinin de iyi oldugunu senidusundugunu biliyrum. Sadece iste psikolojimizi anlamiyolar ve pek de umursamiyolar bence

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2014 nisan anneleri topiginden biriyle tanismistim 2 ay önce sanirsam oda isvecte yasiyor ve aramizda 1 saatlik mesafe var görusemesekte simdilik :))
cok tatli biri telden faceden konusuyoruz arada 4 gun önce dogum yapti ama acilmasida nisandan sonra 3 gun surdu dogumu zor gecmis diye anlatmak istemedi... isvecte dogumdan sonra napiyolar diye soru yagmuruna tuttum onu :))
bebege sadece hastaneden cikarken giydirmek icin kiyafet götur dedi bebegi normalde havluya sarili tutuyolarmis ten tene temas kurmasi icin ciplakmis surekli...
anneyle babaya özel 1 oda veriliyor gunluk 100 tl karsiliginda odalarinda rahat olduklari icin anne bebegi aldikca kucagina ustunude de aciyolarmis kiyafet olmuyormus
babada ayni sekilde tisörtunu cikardiktan sonra bebegi ona veriyolar ki teni tenine degsin...
ten tene temas olunca cok rahatlamis oldugunu söyledi cok sakin olmus yavrulari....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…