2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benimde aklima gelmiyor degil öyle seyler tirnak, biyik uzamalari sacin uzamamasi, sirtin agrimasi, vucudun sismesi olur olmadik seylere aglamak cook fark var hamilelik öncesine göre bunlarda...
Insan o zorluklari unutuyor demekki unutmazsa ikinciyi ucuncuyu yapmazdi bence...
biyerim agrimadan nefessiz kalmadan is yapmayi özledim mutfaga girip 2-3 cesit yemek yapmayi yatakta uyanmadan sagima soluma dönmeyi cook özledim....
doguranlar bebisin karnindaki halinide özliyceksin diyolar ama simdiki özlem kadar olurmu bilemiycem :))

doğuma 10 gün kaldı sezaryen olacak allahım sen yardım et...korkuyorum hem çok heycanlıyım bebişimi kucağıma alacağım ve şu hamilelikten kurtulacağım için hemde çok korkuyorum (

Benimki kiz oldugu icin tam tersi duruyor canm seninki sivri... koca kari isleri ama bazende tutuveriyor demekki :))

Walla ben anlamıyom ama senin gibi anlayanlar erkek diyo bi de öbür oğlum kız güzeli bunun arkası kız diye çok ümitlendirdiler ama olmadı o tutmuyo demek ki
Hastanede bebekle temas çok ilginçmiş babanın tişörtünü çıkarması hele. Eşimi hayal edemiyom bile o durumda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az önce ebenin yanindan geldim bebisin kalp atisina bakti gayet iyi...
idrardaki protein coook azicikmis...
tansiyonum ilk 14/9 du 5 dk dinlendikten sonra 14/8 oldu gayet iyi dedi ama duzensiz dedi...
pazartesiye tekrar randevu verdi idrar ve tansiyon kontrolu icin..
en ufak bas agrisindada hastaneye git zehirlenme durumu var ama siddetli degil siddetli olana kadar insallah dogurucakmisim dedi

bende hep bebeğimin gelip bana arkadaş olacağı günü bekliyorum heyecanla, büyüteceğiz, ellerinden tutup gezmeye götüreceğiz inşallah..
sonra kısmetse ikincilerimizi hayal etmeye başlayacağız. hatta ekonomik şartlar müsaade ederse ben lilacsofie gibi üçüncüye bile karartabilirim gözümü :)

Ayy kiyamam :)
Yazarken bende hayalini kurdum :))))

bu gün kontrolü var canım sanırım 3 gibi obana aktarır brnde sizlere inşaAllah son bir kaç gündür bel ağrıları artmıştı bakalım herşeyin hayırlısı

Bende hastanedeb geldim :)
Iyidir insallah sizdede haberler..

Gelsin gercekten :) oyle cok dokunmak istiyorum ki melegime..
Kokusu sinsin evimize..

Gozunuzaydiiiin :)
Cok sevindimm..cok heyecanlandim okudukca..
Cok sukur iyisiniz,bol sütlü zamanlariniz olsun artik :))

Desider ne güzel yazmışsın, evet psikolojimizi anlamıyorlar. ve aynen evinde otur, güvenli limanda kal, onlar için yeter, kolunu yükseğe kaldırma, ağır taşıma. ama ben şu miss gibi bahar havasında kendimi sokaklara atmak istiyorum. bebeğim henüz doğmamışken gezmek istiyorum belki.. teşekkür ederim destek veren yorumun için..

Banada hep erkek dediler ailedekiler 18. haftaya kadar erkek oldugunu dusundum sonra kiz oldugunu ögrendim cok sasirdik tabi ama cevreyi dinlememek gerekmis insanin aklini karistiriyolar sadece... simdi bile annem erkek olabilir diyo beni görmedigi halde...
Bende esimi hayal edemiyorum o sekilde :)) ama hemsireler söyliyceklerdir her zamanki gibi mecbur kalip cikarir oda tisörtunu artik.... maksat bebisle temas kurmalarini saglamakmis daha cok rahatlamasina sebep oluyor aglamiyor diyor cogu anne babalar.
bak bu resimdeki burda dogmus bir bebisle babasinin ilk saatleri...

Son düzenleme:

Çok ilginçmiş ya yok anam bu bizim erkekleri bozar

Yakutesra ellerine sağlık hiç üşemmemiş bi güzel yazmışsın. Allah analı babalı büyütsün. Gözünaydın maşallsh size

Yaa çok heyecanlandım. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninle. Suyun gelmesinden önce herhangi bir belirtin varmıydı. Bende hiç belirti yok daha. 6 cm açıklıkla gitmen çok güzel yaa inşallah bende öle olurum. Birde ilk doğumun muydu? Bizimde o kadar kısa sürermi acep. Son sorum doğmadan önce usgde kaç demişti kilosuna tutuyormu merak ediyorum. Hadi gözün Aydın darısı bize inşallah...

Bende hepsi var sürekli sadece bel ve sırt ağrım hafif hala doğurmadım anlıcanBbek hareketleri azalıyor zaten doğum olacağı gün.,İçin rahat değilse bi görün ama.Şimdi nasılsın?
Bugün sağlik ocagında topuk kani alındı cok ağladı yavrum 2.400 gram doğmuştu 100 gram daha almış 48 cm boyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy kıyamam ben ona Maşşalh ii alsın annesi ii bakıyorr.Rabbim hayırlı evlat yapsın inş.

Amin inş.Canım bebeğinle sağlıkla mutlulukla büyüt inş.
Döner inş.Hem bebğin aşşağıya dönmesi için egzersizler canım istersen onları yap intte var.;http://www.do-um.com/content/yazilar/6-12-Hamilelik-Ters-Bebek-Dondurme_17.aspx veya https://www.google.com.tr/search?q=...e=UTF-8#q=bebeği+baş+aşağı+döndürme+egzersizi

Ben ilk bebegim oldugunda o kadar zorlanmistim ki , insanlar 2. Bebegi nasil yapiyolar diyordum surekli:)
Ama insanoglu yasadigi zor sikintili gunleri unutuyor ve hep guzel anilar kaliyor hatiralarda...
İlk hamileligimde, ayni simdi oldugu gibi, bir an once dogsa da su hamileligin son krizleri bitse artik diyordum oysa dogunca o kadar zorlandim ki, uykusuz geceler, meme ucu yaralari vs biraz daha kalsaymis iyiymis demistim:)
Yine zor olacak biliyorum bu sefer hem de iki cocukla, ama olsun hepsi geciyor uykusuz geceler de, meme ucu yaralari da, seni karsiliksiz bir askla seven ve sevebildigin iki harika parcam olacak bu dunyada...

teşekkür ederim.
kanala ara ara sancı giriyor.
ben riskli gebeyim. pıhtılaşma sorunum yüzünden her gün iğne olduğum için normal doğum şansım baya az. cumartesi kontrol. bakalım o zamana kadar bir şey olmazsa doktor artık haftaya gel der sanırım. bu arada 30+5de dönmüştü oğlum. şuan da 36+3 ve karnım artık kasıklarımda.

Canım ben 5.aya kadar düşük iğneleri ciddi kan boşalması sebepleriyle serumlarla büyüdü.Hergece doğum yapmış gibi kan boşalıyordu erken doğum riskim vardı benimde ama bu zamna geldik şimdide gelsin artık diğiyorum çok ağırlaştım ilk zamanların sebebiyle.Rahim ağzı kaşınıodu geçende benim çok garip nasıl kaşıcam die düşünüodum öyle kaşınıoduki geçti sonrada.Zaten baskı ağrı sancı ne ararsan var.,.
Doktorun dönmemişmi dedi sana?

Son düzenleme:
le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na

YAKUTESRA, Mrsbeyaz ve Berraksu arkadaslarımızın bebeklerı doğmuş allah analı babalı buyutsun. bol sütleri olsun. doğumu yaklaşan sancısı ya da tansıyon sıkıntısı yasayan arkadaslarada gecmış olsun.benım de ıkı gun once kontrol gunumdu. bebegım dönmüş:)))agrı sancı yok. druma sordum. neden yok ıcerde rahatı ıyı dedı.nstde de sancı cıkmadı. ben normal ıstıyorum dedım tamam dedi.ama eşim uyuz etti ben risk almak ıstemıyorum sezaryan tarıhımızde gelcez dedi(( drda bana sancı baslarsa merak etme ben senı normal dogurturum dedı:))39 a gırdık ama hala cıt yok...esımın telefonu caldı dısarı cıktı. drum bana sen bol bol yuru merdıven ın cık dedi.sezaryan tarıhın zaten 40 haftanın ıcıı olcak eger sancın ve acılman olursa söz sana normal dogurtcam dedı..senın ıstegın önemlı dedı:)) herkes korkudan sezaryan doguruyo sen de normal dogurmak ıcın cırpınıyorsun dedı:))) o kadar mutlu oldum kı..ama benımkının gelmeye nıyetı yok.

aaaa bende ankaradayım etimesgutta sen ne taraftasın bakıyım :)

kızlarrrrr şimdi doktordan geldim
çoook sinirliyim doktor beklenen doğum tarihime 22 mayıs dedi yaaa
bu nasıl olur ben 9 ay 10 günü 13 mayısta tamamlıyorum
gelirken başka bi hastaneden randevu aldım haftaya da oraya gitcem bakalım o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…