2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ohh süperr herşey hazır oldu bakk :))

İşte odamızzzzz. Umarım beğenirsiniz teyzoşlarrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398357715596.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $1398357732747.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $1398357749885.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52

Hayirli olsun saglikla buyut bebegini

Aman aman dikkat et niye bu kadar yükseldi ki acaba? Yarın doktora gitme ihtimalin varsa git mutlaka baksana kaç gündür yüksek tansiyondan yakınıyor herkes

Canım doktorunu aramanda fayda var, cok gecmis olsun

Oyy oyy :)
Allah yardimciniz olsun..
Insallah kurtulmussunuzdur,iyisinizdir ikinizde..

Gecmis olsun canim..
Nasil oldun merak ettim ?

Masallah ikiinizedee :)

kızlar Allah razıolsun hatrımı sormussunuz..ancak kalkıp pc acabıldım.. bugunku en ıyı tansıyonum 14-9... dr.umu aradım 24 saatlık ıdrar ıstıyorum egerkı daha kotu olursan hemen hastaneye gelıyorsun dedı.. yrn sabah baslayacagım ıdrar toplamaya..

cts goturecegım hastaneye.. kısmet bakalım ne cıkacak.. bebegımın hareketlerıne guvenıyorum.. gayet guzel sıkıntı yok cok sukur...
umarım erken alınmak zorunda kalmaz yavrum..

Allah hepımızın yardımcısı olsun..

Kızlar bugün hep başım ağrıdı tansiyonum 13/8 cokta değil ama normalde 11/7 çıkardı hep. Bütün gün yattım yorulmadımda. Kontrolüm çarşamba günü. Bizde bugün 36.haftayı bitirdik artık doğum olsada korkmam.şekerimde iyice yükseldi eskisi gibi dikkatte edemiyorum . Bu son 13 gün nasıl geçecek bakalım.geceler daha da zor zaten. Uykusuzluk ağrı baskı acı ne ararsan var zaten. Gündüzde uyuyamıyorum . Önümüzdeki hafta kuaföre gidip güzelleşeyim biraz diyorum saçlarımı boyatsam bişey olurmuki beyazlarımla doğurmak istemiyorum çünkü. Haftaiçi annemde odamıda hazırlayacağız oğlumun tek kişilik yatağı var annemde ona güzelce sereyim yatağımı yorganımı. Bebeğim içinde park yatak var onu kuracağım . Biraz göçebe hayatı olacak ilk zaman ama en azından annemde huzurlu olacağım. Heyecanım çok fazla gün netleşince acayip oldum . Oğluşumada teyzem bakacak biz hastanedeyken o işide hallettik çok şükür. Planlar hazır hadi gelsin bebişlerrrrr..... :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kotu olmus umarim duzelir, biraz daha idare edersiniz
24 saatlik idrari nasil tutucaksin anlamadim?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanirim kemikleri boylari bu ay tawan yapti bende bidaha catlamam saniodum bu hafta tekrar catladim ve hala kasiniom kokrkuom acikcasi )

sorma ben her ay oyle kalırım bır daha buyumem sandım..ama son ay hayvanata bagladım bacım!

önce ne guzel tek bıyerden catladım.. dövme gıbı duruyor falan sevındım ben.. neredeee sımdı gel de gör bacım bıldıgın kurumus topraga döndu karnım.. böyle nasıl tasvır edeyımkı.. alevler ıcınde kalmıs agac gıbı duruyor.. bakalım 15 gunde daha ne kadar catlarım kısmet artık :)

Kotu olmus umarim duzelir, biraz daha idare edersiniz
24 saatlik idrari nasil tutucaksin anlamadim?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok oyle degıl.. 24 saat boyunca ıdrarınızı bıryerde topluyorsunuz :) onu labaratuvara verıyorsunuz ıdrar da proteın var mı dıye bakıloıyor..
muhtemelen bende yok.. dun zeytın yedım o yuzden malesef tansıyonum 18-10 u gordu sabaha karsı 4 te... bugun de zor dusurdum..
ama yıne de dr test yapalım dedı..
durum bundan ıbaret :)

Cok gecmis olsun canm ayni durum bendede mevcut insallah senin idrarda protein filan cikmaz... bu olayi henuz 20 li haftalarda yasayip bebisi coook erken alinanlar var. Biz sonlardayiz artik sukur.
Ki benimkini yine almaya geregi duymadilar siddetli preeklemsi değilmiş siddetli olana kadar dogumun baslar dediler amaa gel gelelim 2-3 gunde 1 hastanelerdeyim... hep bikacsaatlik idrarimi bu halimle zorla tutup onlara birakiyorum...zor geliyo ama bunada sukur.
Bas agrisi bas dönmesi oldugunda hastaneye git mutlaka tansiyonunu serumlarlada olsa indirebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…