Kızlar bebeğimin siparişleri geldi hepsini koyamadım çünkü güzel tepsi bulamadım, ilerleyen günlerde onları da sergileriz :)
hoooyyy yani bittim basima agri girio stresten ama mutluyum agrisada no problem))) simdi anlatim sinrada bir turk kahwesi icerken sizler ne kaynattiniz onlara bakicam ;; ))) tesekkur ederiz mesajlar icin sizi bile panik yapmisim herkes cokmutlu )) ; )) ii ki warsiniz ;; ))
haftada bir gittigimiz icin artik randewulari dolu oluo dr.muzun zaten kontrol bi rde sira bulamayinca cok uzulduk.....kapida cok bekledik ve basindan daha cok sagcak die dusunduk....neyse sira geldi oh oh 36+4 olmusuz dedi masallah dedi artik gelirse kurtarir kendini dedi....nasilsin dedi 2 gun onceye kadar ii dim dedim...( bu arada 9 aydir ilk kez bole karsilandik ) ishal olduumu adet sancimi papomun ustune oturamadigimi idrarimda koku oldugunu tansiyonumu hepsini anlattim....sikayetler dogum baslamasi dedi ultrasonda bakti 3 000 kg gecmis catinda musait istedigi zaman gelsin bebek ben seni cok rahat dogurturum dedi ben basladim aglamaya sasti kaldi birakti ultrasonu falan dondu panik oldu tamam sakin ol aglama falan filan dedi esimle konustu esim siz o kadar sakin gulerek gelip gittigine bakmayin falan dedi....sonra ben bu kadar daynabildim kusura bakmayin ben epidural istiodum artik bunu bile istemiorum ben oraya uyur girebilirm ancak dedim.....tamam sakin ol madem bu kadar istemiosun yapcak bisi yok dedi 6 mayis dedi....eger daha once gelmek isterse de sorun yok dedi sadece cumartesi pazar yurt disindayim sik disini dedi...sikayetlerimden emin olmak icin nst istedi bi sanci ciksin alip kesicem seni dedi ( korkucam sandi pisik tamam olur dedim ) sanci cikmadi bebis ii ben ii hem sezaryeni hem tarihi aldim daha ne isterim ki......carsamba yine kontrolumuz war...ayrintilari konusuruz dedi bilmiorum ne ayrintisi oldugunu....heralde epidurali falan anlatcak yada su saatte gel ac gel falan dicek cok ta onemli degil artik olcaklari ben degil o dusunsun...ben gidip kizimi alip sagligida ii se ewime gelicem ertesi gun....hemen plan yaptik carsamba kontrolden sonra cantalara tekrar goz aticaz arabaya yerlestircez odasini bi kez daha temizlicez bi gun ew temizlencek ama buyuk temizlik oldu zaten....sonra bi gun amnem kendi ewini temizlicek....sonra benim lohusa kiafetlerimi hazirlicaz hani biri ziyarete gelieken temiz temiz ayri pijama giyim die...ee sonra esim bir hafta izin alcak bir hafta olmasi cok ii olcak hep yanimizda olcak...ama her an 10 gun yapabilir o heycani goruom sanki yurudugune emekledigine gozuyle sahit olmadan gitmicek ise gibi hayaleri war ;;)) yani her gune bir etkinlik koyduk bile ;; )
Kızlar bebeğimin siparişleri geldi hepsini koyamadım çünkü güzel tepsi bulamadım, ilerleyen günlerde onları da sergileriz :)
Eki Görüntüle 1086001 Eki Görüntüle 1086002 Eki Görüntüle 1086003 Eki Görüntüle 1086004
kızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
Valla don atlet yatıyorum resmen
Geçmiş olsun kuzum tedavisi ne ola ki 😯
Hadi hayırlısı canım dualarımiz seninle bir avazda kurtul inşallah
Canim Sefamolsunnn a birebir katılmak beraber üzme kendini diyorum 18 yaşına gelmiş ancak kişiliği tam oturmai demekki annemle paylaşmakla iyi ettin bir psikolog la görüşse belki hatalarını anlar kardeşin
Uyku tutmamiş Kıyamam sana dinlen ki yorgun karşılama yavrunu
Parol icsen hiç yoktan iyidir patatesin de muazzam bir etkisi varmış başarısını gecirmede...deneyebilirsin geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman aman dikkat et niye bu kadar yükseldi ki acaba? Yarın doktora gitme ihtimalin varsa git mutlaka baksana kaç gündür yüksek tansiyondan yakınıyor herkes
Canım doktorunu aramanda fayda var, cok gecmis olsun
Oyy oyy :)
Allah yardimciniz olsun..
Insallah kurtulmussunuzdur,iyisinizdir ikinizde..
Gecmis olsun canim..
Nasil oldun merak ettim ?
Masallah ikiinizedee :)
insan düşündükce çok heyecanlanıyor ne hissettikleri gizemlibir sır kalacak hep
ya bu ağız ve damak rahatsızlığı son 10 günde 2 kez geldi başıma gecen hafta komple yara olmuştu ağzımın içi ve dışında da bir ucuk bugünde tekrar damağım kabarmış
canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle bir an önce kurtulur ve bebişini kucağına alırsın İNŞALLAH
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
canım nst için çağırmış hafta da bir gel demiş hemde için rahat etmiyorsa tekrar git ben doktorların şu zaman gel demesi normal de sen bi sıkıntı hissedersen de bekleme git tabiki bende önceki haftalarda bebeğin hareketinde bir azalma hissetmiştim hemen gittim doktora nst ye girdim ultrasonda baktı bişey çıkmadı normalde 15 günde 1 çağırırdı o hafta tekrar kontrole gel 1 hafta içinde dedi tekrar gittiğimde hareketleri normaldi gene nst ye girdim sıkıntı da yoktu 15 gün sonra gel dedi ama hareketlerini de takip et bir sıkıntın olursa hemen gel dedi
Eryamanli mi dedi biri :) komsu cikicaz :))
İşte odamızzzzz. Umarım beğenirsiniz teyzoşlarrr:)
Heyyy bende eryamanliyim
kızlar Allah razıolsun hatrımı sormussunuz..ancak kalkıp pc acabıldım.. bugunku en ıyı tansıyonum 14-9... dr.umu aradım 24 saatlık ıdrar ıstıyorum egerkı daha kotu olursan hemen hastaneye gelıyorsun dedı.. yrn sabah baslayacagım ıdrar toplamaya..
cts goturecegım hastaneye.. kısmet bakalım ne cıkacak.. bebegımın hareketlerıne guvenıyorum.. gayet guzel sıkıntı yok cok sukur...
umarım erken alınmak zorunda kalmaz yavrum..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
sanirim kemikleri boylari bu ay tawan yapti bende bidaha catlamam saniodum bu hafta tekrar catladim ve hala kasiniom kokrkuom acikcasi)
Kotu olmus umarim duzelir, biraz daha idare edersiniz
24 saatlik idrari nasil tutucaksin anlamadim?
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senle hastanemizde ayni.ben susuz tarafindayim sen nerdesin.belki gercekten komsuyuzdur
Cok gecmis olsun canm ayni durum bendede mevcut insallah senin idrarda protein filan cikmaz... bu olayi henuz 20 li haftalarda yasayip bebisi coook erken alinanlar var. Biz sonlardayiz artik sukur.kızlar Allah razıolsun hatrımı sormussunuz..ancak kalkıp pc acabıldım.. bugunku en ıyı tansıyonum 14-9... dr.umu aradım 24 saatlık ıdrar ıstıyorum egerkı daha kotu olursan hemen hastaneye gelıyorsun dedı.. yrn sabah baslayacagım ıdrar toplamaya..
cts goturecegım hastaneye.. kısmet bakalım ne cıkacak.. bebegımın hareketlerıne guvenıyorum.. gayet guzel sıkıntı yok cok sukur...
umarım erken alınmak zorunda kalmaz yavrum..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?