Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum
Arkadaslarim,
dua eden, iyi dilekte bulunan tum yoldaslarima tesekkur ederim.
Gece 2.39 da suyum ve 1 sanci ile baslayan surecim,5 de hastaneye gelmemiz ve 6 cm aciklik oldugunu ogrenmemizle basladi.sancim cok azdi.suni sanci ile devam ettik.hastanede mukemmel bir ekip karsiladi bizi
Doktorumuzla bulustugumuzda ilk cati muaynemi olmus oldum.
Saat 6 da sancinin derecesini yukselttiler, plates topu ile egzersiz yaparak acilmayi ve bebegin basinin asagi gelmesini saglayarak normal dogumum basladi.
cok korktum dogum sureci sezeryana donermi diye.yapamayacagimi dusundum.sancilar siddetliydi, kac kez dilimin ucuna geldi dayanamiyorum sezeryana gecin diye derken.3.siddetki sancida ikinmam ile yavrym dunyaya geldi.
gul kokuyordu.annem ve esum dogumdaydi, esim kordonu kesti.
hemsire gogsumu sıkıp ilk sari sutu bebege verdi.sonra gogus uclarima sıktı.
4 dikis sonrasi kesi yapilmis bu arada esim gormus, odamiza ciktik.
emzirdim, cok guzel bisey,
bebegimiz saglikli cok sukur bende oyle.simdi ondan kan aliyorlar.tsh ve hemogram olcumleri yapilacak.sonrada emmeye gelecek.3.120 gr.51 cm bu arada.
hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.yavrulariniza kavustursun allahim huzurla hepinizi.
Kızlar hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. Maşallahkızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
yok oyle degıl.. 24 saat boyunca ıdrarınızı bıryerde topluyorsunuz :) onu labaratuvara verıyorsunuz ıdrar da proteın var mı dıye bakıloıyor..
muhtemelen bende yok.. dun zeytın yedım o yuzden malesef tansıyonum 18-10 u gordu sabaha karsı 4 te... bugun de zor dusurdum..
ama yıne de dr test yapalım dedı..
durum bundan ıbaret :)
Kızlar nedense ben bir türlü mutlu olamıyorum doktorum 29 Nisan'a gün verdi 37.5 günlük oluyoruz bebeğim çok küçük olacak diye korkuyorum tansiyonum 14.7 geçmiyor ama yinede riske atmak istemiyorum diyor ultrasondada bebeğim bir hafta önde gidiyor bir hafta önce kilosu 3.300 dü ne olur birşey söyleyin içimi bir türlü rahatlatamıyor ve korkuyorum
Kızlar nedense ben bir türlü mutlu olamıyorum doktorum 29 Nisan'a gün verdi 37.5 günlük oluyoruz bebeğim çok küçük olacak diye korkuyorum tansiyonum 14.7 geçmiyor ama yinede riske atmak istemiyorum diyor ultrasondada bebeğim bir hafta önde gidiyor bir hafta önce kilosu 3.300 dü ne olur birşey söyleyin içimi bir türlü rahatlatamıyor ve korkuyorum
Bestekız hadi hayırlı olsun 6 mayıs ta gelsin bebişin.bizde bugün abimle 7 mayıs olarak belirledik günü.tabi erkenci olmazsa bizim bebiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na
benim oglum 30+5 de döndu cnm. hala ayni durumda.
benim iki duusgum ve kan pihtilasmam var. bunda da proluton depot igne ve progestan kullanmistim.
benim.normal.dogum yapamama sebebim pihtilasma igneleri. genelde pihtilasmasi olanlar sezeryan oluyr be genlde 37 bitince alinyr. benimmi de dun hareketlenince o nedenle azcik endise ettim.
mrb arkadaşlar.. doğum yapan bütün annelerin gözüaydın.sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşbugun doktor kontrolm vardı nstye bağladılar sancım yüksek çıktı. bunun üzerine ilk kez çatı muaynesi yaptı doktorum.. yok böyle bi acı çok zor oldu bnım için. ve bu muayne sonucu bir parmk açlmam oldğnu söyledi heran doğumum başlayabilirmiş çok korkuyorum nolur dualarınızı eksık etmeyn bizden..
sorma ben her ay oyle kalırım bır daha buyumem sandım..ama son ay hayvanata bagladım bacım!
önce ne guzel tek bıyerden catladım.. dövme gıbı duruyor falan sevındım ben.. neredeee sımdı gel de gör bacım bıldıgın kurumus topraga döndu karnım.. böyle nasıl tasvır edeyımkı.. alevler ıcınde kalmıs agac gıbı duruyor.. bakalım 15 gunde daha ne kadar catlarım kısmet artık :)
Rabbim kolay doğum nasip etsin şu mübarek gecenin hatrına, ve diğer tüm arkadaşlara.
bende çok korkuyorum( Allah güç kuvvet versin doğum anlarımızda
sabırlı bekleyişler sana canım,hayırlı olsun doğum gününüz :) sağlıkla alırsın inşaallah bebeğini 7 mayısta.
ayyy bestekız, inan kendi günümden daha çok merak ediyordum senin doğum gününü :) hadi hayırlısı, moralinin hiç eksilmesin, maşaallah.
evet canım pıhtılaşma iğnesi kullananlar genelde sezeryan oluyor, bende iğne kullanıyorum, bakalım doktor bana neyi uygun görecek, 38. haftada çağırdı beni.
canım sen iğneyi nezaman bırakacaksın, doktorun nezaman alacak sezeryana, aspirin kullanıyormuydun?
Ohh süperr herşey hazır oldu bakk :))
Acayip sevindim gözün Aydın canım darısı başıma artık ben daha normal mi sezeryan mı onu bile bilmiyorum. 😔
kurumus toprak super bi benzetme olmus zaten) ; ) guldum wallaa.....
aynen canim ya o kadar stres yasamak neymis be ....bak ne guzel gun saycam simdi kizimla)) 36+4 um bugun cok mu gece werdi bilmirum ama nasilsa carsambada gidicem korkulcak bisi kalmadi die dusunuorum...artik rahatim.....allah hepinizdenbinlerce kez razi olsun yazmak yazmak yazmak dinlendigini dusunuldugunu bilmek nasil kutsal bir duygu anlatmam....
35+5 de aspirini kesti dr.
suan 36+3 um.
0,4 claxane benim. aspirini kesince doz yetecek mi dedim; yeter korkma dedi. doguma kadar devam edecekmisim. belki dogum sonrasi da 1 ay daha kullancakmisim. dogum seklini sir gibi benden sakladigi icin neler planliyr hic bilemiyrm. her hafta gidiyrm ben. her hafta nst, iki hafta da bir de muayene oluyrm.
ama arastirdiklarima, bu igneyi kullanan bazi yakin arkadaslarima ve dogum hemsiresine gore riske atmamak icin 37. hafta dolunca eger bebek 3 kg yu gectiyse aliyrlarmis. sezeryan olacagi icinde operasyondan 36 saat once igneyi kesip 3 gun sonra tekrar baslatiyorlarmis. bu cumartesi benim dr konusmaya karar verirse yazarim.
7 mayısta kaç haftalik olacaksın, ben de epidural sezeryan istiyorum ama dr. Um bişey demedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?