2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Çok teşekkür ederiz canlarımmm en güzelleri sizin olsun sağlıkla sıhhatle büyütelim bebişlerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaar
suyum geldi.saat 2.30 da nisanda.yoldayiz.hastaneye gidiyoruz.en kalbi dualarinizi bekliyorum

Kızlar hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. Maşallah

Heee siseye birakicaksin yani tum gun :) zormus isim bacim :)
Hadi insallah daha normal dogum yapicazzz

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nedense ben bir türlü mutlu olamıyorum doktorum 29 Nisan'a gün verdi 37.5 günlük oluyoruz bebeğim çok küçük olacak diye korkuyorum tansiyonum 14.7 geçmiyor ama yinede riske atmak istemiyorum diyor ultrasondada bebeğim bir hafta önde gidiyor bir hafta önce kilosu 3.300 dü ne olur birşey söyleyin içimi bir türlü rahatlatamıyor ve korkuyorum

Canim kilosu iyi aslinda, o tarihe kadar iyice toparlar. Riskli durumsa bir de ustelik disarda daha iyi bakarsin sen ona. Ama tabi icin rahat etmiyorsa keske dememek icin baska bir doktora gitsen?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün doktora gittim ve kaşıntım olduğunu söyledim. kan ve idrar tahlili istedi. karaciğer enzimleriyle ilgili olabilir ona bir bakalım dedi. inşallah bir şey çıkmaz, haftaya alacağım sonuçları..

Bence gayet iyi kilosu doğuma kadarda alır. Niye dert ettinki kendine benimde şeker yüzünden erken alınacak bebeğim risk almak istemiyor doktorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadaşlar.. doğum yapan bütün annelerin gözüaydın.sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inş bugun doktor kontrolm vardı nstye bağladılar sancım yüksek çıktı. bunun üzerine ilk kez çatı muaynesi yaptı doktorum.. yok böyle bi acı çok zor oldu bnım için. ve bu muayne sonucu bir parmk açlmam oldğnu söyledi heran doğumum başlayabilirmiş çok korkuyorum nolur dualarınızı eksık etmeyn bizden..

Bestekız hadi hayırlı olsun 6 mayıs ta gelsin bebişin.bizde bugün abimle 7 mayıs olarak belirledik günü.tabi erkenci olmazsa bizim bebiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabırlı bekleyişler sana canım,hayırlı olsun doğum gününüz :) sağlıkla alırsın inşaallah bebeğini 7 mayısta.

le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na

ayyy bestekız, inan kendi günümden daha çok merak ediyordum senin doğum gününü :) hadi hayırlısı, moralinin hiç eksilmesin, maşaallah.

evet canım pıhtılaşma iğnesi kullananlar genelde sezeryan oluyor, bende iğne kullanıyorum, bakalım doktor bana neyi uygun görecek, 38. haftada çağırdı beni.

canım sen iğneyi nezaman bırakacaksın, doktorun nezaman alacak sezeryana, aspirin kullanıyormuydun?

Rabbim kolay doğum nasip etsin şu mübarek gecenin hatrına, ve diğer tüm arkadaşlara.

bende çok korkuyorum ( Allah güç kuvvet versin doğum anlarımızda

kurumus toprak super bi benzetme olmus zaten ) ;) guldum wallaa.....

35+5 de aspirini kesti dr.
suan 36+3 um.
0,4 claxane benim. aspirini kesince doz yetecek mi dedim; yeter korkma dedi. doguma kadar devam edecekmisim. belki dogum sonrasi da 1 ay daha kullancakmisim. dogum seklini sir gibi benden sakladigi icin neler planliyr hic bilemiyrm. her hafta gidiyrm ben. her hafta nst, iki hafta da bir de muayene oluyrm.

ama arastirdiklarima, bu igneyi kullanan bazi yakin arkadaslarima ve dogum hemsiresine gore riske atmamak icin 37. hafta dolunca eger bebek 3 kg yu gectiyse aliyrlarmis. sezeryan olacagi icinde operasyondan 36 saat once igneyi kesip 3 gun sonra tekrar baslatiyorlarmis. bu cumartesi benim dr konusmaya karar verirse yazarim.

Ohh süperr herşey hazır oldu bakk :))

aynen canim ya o kadar stres yasamak neymis be ....bak ne guzel gun saycam simdi kizimla )) 36+4 um bugun cok mu gece werdi bilmirum ama nasilsa carsambada gidicem korkulcak bisi kalmadi die dusunuorum...artik rahatim.....allah hepinizdenbinlerce kez razi olsun yazmak yazmak yazmak dinlendigini dusunuldugunu bilmek nasil kutsal bir duygu anlatmam....

Acayip sevindim gözün Aydın canım darısı başıma artık ben daha normal mi sezeryan mı onu bile bilmiyorum. 😔

bizleri geren bebisler degilmis zaten sebebini bilmedigimiz rahatsizlarimiz,,, yada yarin la ilgili belirsizliklermis ,,, 9 aydan beri bekledigimiz ana geldim sayilir darisi senin basina......( we tum arkadaslarim basina)

Dokuz aydır birbirimizi dinliyoruz canım; sadece doğum, hamilelik değil, işteki-evdeki sorunlar, anneler, kayınvalideler, eşler, kardeşler, maddi-manevi sıkıntılar, herşeyi paylaştık burada. Çok güzel bir ortam oluştu, hiç aklıma gelmezdi burada böyle candan canlar bulacağım:))

Bugün market alışverişinde beklemekten fenalaştım resmen.... Bir de sırada önüme geçmeye çalışan bir kadın oldu; bizim kızlara yazsam parçalarlardı şimdi bu kadını diye düşündüğümü farkedince güldüm kendi kendime:)))

Diğer konu için artık sıkıntı etme. Doğumun ne zaman başlayacağını sadece Allah bilir. Önemli olan doktor, öyle birşey olursa gel sezeryana alırız demiş... Demek ki bebişin de kilosu gelişimi vs iyi ki ona da sorun olmaz demiş, tamamdır artıkkk... Huzurlu sakin bekleyebilirsin artık. Sürpriz bir durum olursa da kalkar gidersiniz, zaten bu her an hepimiz için geçerli artık şaka diil sonlardayız.

Salya sumuum mu ? yoksa siklemen rujum ojemmi ise yaradi bilemiorum ama sezaryenide tarihide kopardik....kaldiki insan icin de aglamak en sinir oldugum seydir.....istemem zayifligimi kimse gorsun....ilk zamanlar esimden bile kacar banyoya kitler kendimi aglardim......;;)) simdi omzunda ) sezaryeni nasil yapicak bilmiorum sanirim carsamba konuscaz ama artik nasil oldugu hic onemli degil sanki dogurmus kadar rahatladim...ne dikisten ne narkozdan hic korkmuorum epidural belki ama spinal olmam asla....en azindan katater takili olan daha ii mis...neyse o goruntuden sonra zaten o beni amilyathanede iki goz iki cesme dusunemez genel yapar artik gerisini tewekkule hayirlisina biraktim......insallah hepinize ayni rahatlik gelir kizlar sewincimiz birbirine karisir.....;;)) tum tarih ve haber bekleyen arkadaslara allah gonlune gore wersin....

tamam canım yazarsan sevinirim.

bende 34. haftada aspirini bıraktım, 0,8 kullanıyorum, ayrıca kasılmaları engellemek içinde nidilat kullanıyorum ama doktor 1 ay sonrasına gün verince bende şaşırdım aslında geç değilmi diye, çünkü bende sancıda çıkmıştı, aman neyse artık takmayacağım, hayırlısı olsun hepimiz için.

7 mayısta kaç haftalik olacaksın, ben de epidural sezeryan istiyorum ama dr. Um bişey demedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

38+2 olucam canim suan 36+4 um....bebek 3200kg su.....kasilmalarim oldugu icinbuyuk ihtimal daha once gelir dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…