bugün doktora gittim ve kaşıntım olduğunu söyledim. kan ve idrar tahlili istedi. karaciğer enzimleriyle ilgili olabilir ona bir bakalım dedi. inşallah bir şey çıkmaz, haftaya alacağım sonuçları..
Dokuz aydır birbirimizi dinliyoruz canım; sadece doğum, hamilelik değil, işteki-evdeki sorunlar, anneler, kayınvalideler, eşler, kardeşler, maddi-manevi sıkıntılar, herşeyi paylaştık burada. Çok güzel bir ortam oluştu, hiç aklıma gelmezdi burada böyle candan canlar bulacağım:))
Bugün market alışverişinde beklemekten fenalaştım resmen.... Bir de sırada önüme geçmeye çalışan bir kadın oldu; bizim kızlara yazsam parçalarlardı şimdi bu kadını diye düşündüğümü farkedince güldüm kendi kendime:)))
Diğer konu için artık sıkıntı etme. Doğumun ne zaman başlayacağını sadece Allah bilir. Önemli olan doktor, öyle birşey olursa gel sezeryana alırız demiş... Demek ki bebişin de kilosu gelişimi vs iyi ki ona da sorun olmaz demiş, tamamdır artıkkk... Huzurlu sakin bekleyebilirsin artık. Sürpriz bir durum olursa da kalkar gidersiniz, zaten bu her an hepimiz için geçerli artık şaka diil sonlardayız.
Valla don atlet yatıyorum resmen
Geçmiş olsun kuzum tedavisi ne ola ki 😯
Hadi hayırlısı canım dualarımiz seninle bir avazda kurtul inşallah
Canim Sefamolsunnn a birebir katılmak beraber üzme kendini diyorum 18 yaşına gelmiş ancak kişiliği tam oturmai demekki annemle paylaşmakla iyi ettin bir psikolog la görüşse belki hatalarını anlar kardeşin
Uyku tutmamiş Kıyamam sana dinlen ki yorgun karşılama yavrunu
Parol icsen hiç yoktan iyidir patatesin de muazzam bir etkisi varmış başarısını gecirmede...deneyebilirsin geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim aynisi bendede oldu kolestaz diye bi hastalik benimkini gelecek hafta gibi alacak 37 yi doldurmami bekliyoruz. cok ciddi bir hastalik ciddi boyutlara gelebiliyor gelecek hafta gec olabilir neden o kadar gec alıyorsun sonuclari. birde el ve ayaklarin mi kasiniyor daha cok?
kızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
Cok gecmis olsun canm ayni durum bendede mevcut insallah senin idrarda protein filan cikmaz... bu olayi henuz 20 li haftalarda yasayip bebisi coook erken alinanlar var. Biz sonlardayiz artik sukur.
Ki benimkini yine almaya geregi duymadilar siddetli preeklemsi değilmiş siddetli olana kadar dogumun baslar dediler amaa gel gelelim 2-3 gunde 1 hastanelerdeyim... hep bikacsaatlik idrarimi bu halimle zorla tutup onlara birakiyorum...zor geliyo ama bunada sukur.
Bas agrisi bas dönmesi oldugunda hastaneye git mutlaka tansiyonunu serumlarlada olsa indirebilirler.
Heee siseye birakicaksin yani tum gun :) zormus isim bacim :)
Hadi insallah daha normal dogum yapicazzz
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kurumus toprak super bi benzetme olmus zaten) ; ) guldum wallaa.....
Belki hatirlarsiniz kardesimi 3 bucuk ayligina (avrupaya) yanima getirtmistik elimiz dar olmasina ragmen gidis gelis alicaklari kiyafet hediyesi derken 5 milyar kadar giderimiz olmustu ama suan okadar pismanimki onu evime getirdigime
Gitmeden 2 gun önce benden habersiz bir canta kadar kiyafetimi cantasina katmisti dilim varmiyor ama calmisti malesef öyle gitseydi dogumdan sonra giyicek hicbirseyim yoktu nerdeyse....
neyse farkettim bu durumu son anda konustum yanlis oldugunu söylemistim hatta yine cogunu ona vermistim... oda hata yaptim demisti....son 2 gunu deyip olayi bosverip guleryuzlu bir sekilde evimden yolcu etmistim onu...
Havalar artik gunesli oldugu icin gunes gözlugumu yerinden cikarayim arabada dursun dedim esiminki yerindeydi ama benimki yoktu herseyin yerini bildigi icin kardesime tel actim nerde oldugunu biliyormusun 3 gundur aramaktan öldum dedim.... bi stres bi panlikli ses tonuyla gardirobundaki kutuda dedi bende biliyorum onu enisteninki orda ama benimki yok dedim ki konusmasindan onun almis oldugunu anladimmmm
gözlugu cook sevdigim ve suan bu ulkede olmayan görusmedigim bir arkadasimdan hediye oldugunu da biliyordu sekli burdakilere göre farkliydi arkadasim dubaiden almis maddi degeri yoktu ama manevi degeri cooook yuksek derecedeydi...
annemede anlatmamistim bunu bugun dayanamayip söyledim detaylara girmeden bikac esyami almisti onunla guzelce konus hatasini anlasin suanda gözlugume kadar almis dedim sadece tansiyonu var diye kurcalamadim..
Dusundukce moralim bozuluyor hep iyilikle yaklastim ona burda oldugu gunler cocuk gibi davrandim 18 yasindaki kiza her gece balli sutunu verirdim kilo alsin diye sandivicini o hic beni dusunmemis megerse...
hep kendini dusundu burdaykende evde son bir meyve yada herhangi birsey kalsa ablam hamile ona kalsin demez kendi yerdi beni hic dusunmezdi...
o gittikten sonra hamile oldugumu anladim sizinde varmi böyle hayirsiz kardesiniz ya ben cok kötuyum herseyi yoluna katip yolladim derken suan aradigim esyayi bulamamak okadar zoruma gidiyorki muhtac olmadigi halde neden böyle yapti kikimbilir bilmedigim daha ne var aldigi
doktor öyle dedi, haftaya gelirken getir dedi. el ve ayaklarım kaşınmıyor hiç. göbeğim, sırtım, kafam kaşınıyor.
mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sürekli ama ilk kez yazıyorum bende mayıs annesi olcaktım normal şartlarda 36 haftalığız ama bugün nstye girdim nstdeyken doktor geldi baktı sancın var doğumun başladığını gösterir bu gece daha çok sancın olur sabah erken gel açılmana bakıyım şimdi doğuma girmem lazım dedi saatte geç olmuştu bekle demedi ama ben hiç doğum yapcakmış gibi değilim böyle bişey yaşayan var mı şaşkınım
genelde el.ve ayakta.oluyormuş kasinti. doktorun bilir en iyisini insallah bi sikintin yoktur. bana ursofalk diue bi ilac yazdi annede karaciğer fonksiyonlarına cok ciddi etkilwri varmış kalıcı olmadan alinmasi gerekir dedi. hayirlisi hepimiz icin
Yaa çok heyecanlandım. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninle. Suyun gelmesinden önce herhangi bir belirtin varmıydı. Bende hiç belirti yok daha. 6 cm açıklıkla gitmen çok güzel yaa inşallah bende öle olurum. Birde ilk doğumun muydu? Bizimde o kadar kısa sürermi acep. Son sorum doğmadan önce usgde kaç demişti kilosuna tutuyormu merak ediyorum. Hadi gözün Aydın darısı bize inşallah...
Senle hastanemizde ayni.ben susuz tarafindayim sen nerdesin.belki gercekten komsuyuzdur
Sen neresindesin canim.eryamanlilar cogaldi
Bu saatten sonra başka doktorada gidemiyorum canım ya sağlıklı olsunda oğlum başka isteğim yok çok sağol cvp yazdığın içinCanim kilosu iyi aslinda, o tarihe kadar iyice toparlar. Riskli durumsa bir de ustelik disarda daha iyi bakarsin sen ona. Ama tabi icin rahat etmiyorsa keske dememek icin baska bir doktora gitsen?
Bence gayet iyi kilosu doğuma kadarda alır. Niye dert ettinki kendine benimde şeker yüzünden erken alınacak bebeğim risk almak istemiyor doktorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin.. Coook sagol canim guzel dileklerin icin :))Ohh nihayet gözün aydın!!! Benimkinden birgün sonra, tabii beklerlerse:)
Maaşallah, hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah.
Aynısını düşündüm:)))
Çok sevindim bunlar ne güzel haberler. İnşallah doğumun da başlar vaktinde ve bu stresli günleri unutursunuz.
38+2 olucam canim suan 36+4 um....bebek 3200kg su.....kasilmalarim oldugu icinbuyuk ihtimal daha once gelir dedi....
Bende normal oldugunu dusunmuyorum... zaten normal olamaz burda ona yaptiklarimiz davranisimiz her istedigini alisimiz az degildi.... cocuk muamelesi gördu bizden.. gözlugum haric hicbirseyi istemiyorum helal olsun ama anneme bulursan sakla onu diycem manevi degeri olmasaydi onuda bosverirdim ya..canim bu kadariyla gecmis bitmis olmasini yurekten diliorum......gercekten cok uzucu bir durum.....kesinlikle seninle bir alakasi olmadigi acik......fakat bence bu kardesinde hastalik olmus annene sik sik hatirlatmalarda bulun gerekirse herseyini sana geri yollasin tarif et annene...tansiyonu war dusunuosun anlioum fakat sana yollarsa ikinci dersini almis olur 3. derste tedawi gormesi kesinlikle hemde...senin icin fedakarlik yapan insana maddi manewi zarar wermek ruhsal bozukluk blirtisi........
aynen oyle hayatim kg su falan ii die daha erken gelir ama bence en uygun 6 mayis dedi.......
walla cok uyuz insanlar war kadinlar daha uyuz nie yapioz bunu hemcinslerimize anlamam.....bende postanede bekliodum gecen hafta 2 kadin en ondede adam wardi kadinlar oturaim die kaykilmadi bile adam benim sirami siz alin dedi hayir dedim ama cikti benim yerime gecti ne kaddan hosuma gitti kadinlara bi bakis attim onlar anladi)))
Kotu seyleri okuma dinleme sakin. Her sey cok guzel olacak insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?