2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün doktora gittim ve kaşıntım olduğunu söyledim. kan ve idrar tahlili istedi. karaciğer enzimleriyle ilgili olabilir ona bir bakalım dedi. inşallah bir şey çıkmaz, haftaya alacağım sonuçları..

canim aynisi bendede oldu kolestaz diye bi hastalik benimkini gelecek hafta gibi alacak 37 yi doldurmami bekliyoruz. cok ciddi bir hastalik ciddi boyutlara gelebiliyor gelecek hafta gec olabilir neden o kadar gec alıyorsun sonuclari. birde el ve ayaklarin mi kasiniyor daha cok?

aynen oyle hayatim kg su falan ii die daha erken gelir ama bence en uygun 6 mayis dedi.......

walla cok uyuz insanlar war kadinlar daha uyuz nie yapioz bunu hemcinslerimize anlamam.....bende postanede bekliodum gecen hafta 2 kadin en ondede adam wardi kadinlar oturaim die kaykilmadi bile adam benim sirami siz alin dedi hayir dedim ama cikti benim yerime gecti ne kaddan hosuma gitti kadinlara bi bakis attim onlar anladi )))

canim tek tedavisi dogum dedi doktor

doktor öyle dedi, haftaya gelirken getir dedi. el ve ayaklarım kaşınmıyor hiç. göbeğim, sırtım, kafam kaşınıyor.

Gözünüz aydın cnm inş hallolur sıkıntılarımız kısa zamanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım benım inşallah çıkmaz.. evet canım çok şükür Allah önceden bu durumu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olsun.. zor sıkıntılı bir süreç.. sen bir de gurbet eldesin.. tek başına.. Allah senın de yardımcın olsun..

Heee siseye birakicaksin yani tum gun :) zormus isim bacim :)
Hadi insallah daha normal dogum yapicazzz

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insallah bacım :) ben de normali bekliyorum inşallah.. Allah büyüktür.. hayırlısı neyse o olsun :)

kurumus toprak super bi benzetme olmus zaten ) ;) guldum wallaa.....

:))

canim bu kadariyla gecmis bitmis olmasini yurekten diliorum......gercekten cok uzucu bir durum.....kesinlikle seninle bir alakasi olmadigi acik......fakat bence bu kardesinde hastalik olmus annene sik sik hatirlatmalarda bulun gerekirse herseyini sana geri yollasin tarif et annene...tansiyonu war dusunuosun anlioum fakat sana yollarsa ikinci dersini almis olur 3. derste tedawi gormesi kesinlikle hemde...senin icin fedakarlik yapan insana maddi manewi zarar wermek ruhsal bozukluk blirtisi........

doktor öyle dedi, haftaya gelirken getir dedi. el ve ayaklarım kaşınmıyor hiç. göbeğim, sırtım, kafam kaşınıyor.

genelde el.ve ayakta.oluyormuş kasinti. doktorun bilir en iyisini insallah bi sikintin yoktur. bana ursofalk diue bi ilac yazdi annede karaciğer fonksiyonlarına cok ciddi etkilwri varmış kalıcı olmadan alinmasi gerekir dedi. hayirlisi hepimiz icin

Ya açılmaya bakmadı mı hadi hayırlısı sağlıkcakla kurtulursun inş vakit bulursan yaz yine merak ederiz böyle oluyomuş mu doğum

inşallah yoktur canım. evet hayırlısı, sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Cnm tsk ederim.darisi basiniza.hicbir belirtim yoktu.gunduz nst cektirdim.hicbisey cikmadi.
daha cok var diye dusunduk.6 cm aciklik evde 2 saat icinde canta hazirlayaiap ortalik toplamayla oldu.
sancilar cok azdi.ilk dogum.
Usgde 5 gun once 3.280 gr cikti.3.120 olarak dogdu.sevgiler bizden.darisi basinizaa.

Bu saatten sonra başka doktorada gidemiyorum canım ya sağlıklı olsunda oğlum başka isteğim yok çok sağol cvp yazdığın için

Bence gayet iyi kilosu doğuma kadarda alır. Niye dert ettinki kendine benimde şeker yüzünden erken alınacak bebeğim risk almak istemiyor doktorlar.

Nedense taktım canımya sürekli kafam karmakarışık senin kaç haftalıkken alınıcak desteğin için tşkr ederim

amin.. Coook sagol canim guzel dileklerin icin :))

Son düzenleme:
Bende normal oldugunu dusunmuyorum... zaten normal olamaz burda ona yaptiklarimiz davranisimiz her istedigini alisimiz az degildi.... cocuk muamelesi gördu bizden.. gözlugum haric hicbirseyi istemiyorum helal olsun ama anneme bulursan sakla onu diycem manevi degeri olmasaydi onuda bosverirdim ya..
Saglik olsun evine gidicek diye cok uzuluyordum vizesini uzatirlar insallah diyordum ama bu olaydan sonra gitti ve vizesini uzatmadilar diye seviniyorum.
Artik onun yaninda olucak olan annem terbiyesini o vericek fazlasi var eksigi yok arkadaslarindan ustun yedikleride giydikleride....insallah duzelirde ailemizi baskasina karsi kucuk dusurmez

Ben alışverişe gidişte artık tekbaşıma gitmeyeceğim diyorum ama sonra hadi bi gidiym geliym diye çıkıyorum. Ne yapayım evde bir ufaklık olunca ihtiyaçları daha fazla oluyor. Meyvesiydi, sütüydü vs derken araba doluyor. Dikkat ettim insanlar ya çok düşünceli ve yardımsever hamilelere karşı ya da iğrenerek bakıyorlar resmen zavallı görüyorlar. Arası yok sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…