- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
masallah masallahhGünaydın kızlar kaç gündür buraya bakamadım mağlum paşam geldisağlığı yerinde maşallah boyu posuda iyi ama çok zayıf altını falan açarken ödüm kopuyo bisey yapıcam diye
2 gece hiç uyutmadı memede sabah ettik gazı varmış rezene çayı aldık içtim bu gece biraz daha iyiydi bende uyuya bildim sağlık ocağina gidicez bugün biraz kilo almıstır umarım
Bizden haberler böyle geçmißi okuyamadım doğuran varsa geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Günü belli olanlar Allah kolaylık versin sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza alın inş
Hasta olanlar geçmiş olsun
Dualarım sizinle hep aklımdasınız fırsat olursa gene yazarım
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazındanne guzel haberler bunlar hep yaz tatlim merakta birakma musait oldukca..bol sutler bol uykular.... gönderilmiştir.
mucukcuk ;Aynen bende inamiyom oyle dediklerine.Nede olsa calisani cok.Artik elimizden geldigi kadar eski halimize donmeye calisiriz ama korkmatin bence bizim eslerimiz bizi boylede sever o hamilelik donemlerine gore bence yinede ii goruncez.,
Rabbim hic ayirmamak uzere mutluluk ve saglikla kavustursun sizi ins.
Bestekizz., Her okudukca gulduruon beni Allah ta seni guldursun ins.Gecicek bunlarda arkadasim gecicek ins.
Rabbim sifa versin ins.canim korkma ins.bebisin atlatmis bence tehlikeyi bak bizim bu topigimizdede vardi 35 haftalik dogum cok sukur iiler.Sende icini ferah tutki bebisinde rahatlasin ins.
Benim 23,24.hafta gibi gelmeye baslamisti bazen sari bazen seffaf ama hic pembe veya kan gormwdim bi doktoruna gorun istersen canm.
Bende cok merak ediorum onu acaba benim ve babasinin hakkinda ne dusunuo bana kizdigi istemwdigi bisi yapiyormuyum beni merak ediyormudur die.,.
Ayy masallah.Simdi okudum kacirmisim yaa bizede haber ver canim ins.gelismelerinizi Rabbim mutluluk versin ins.size hic ayrmasin sizi.
Masallah canim kavustunuz sonunda bir daha hic ayrilmayin ins.Allah isini kolaylastirsin ins.canim bebisinede sanada saglik versin ins.
canim dr 2 ay sonrada dese sen cik git acil geldim oynamio de suyu bittimi soler kontlde zaten nst de su bilgisi wermez....ama gidersen sana bakmak zorunda....su icinse bana da bol sivi dedi basaka cozumu yok...mutfakta suyu icip oturmadan vc giriorum ama mecbur...Canlarim bahsetmistim gecenlerde kontrolde doktor suyun azalmis.ama.tehlikeli boyutta degil demisti birde haftada bir nstye gel.demisti .ayrica kontrolude bir ay sonraya vermisti suan bnm kontrole daha iki hafta var ama ben su isini kafama iyice taktim ya dahada azaldiysa.,ustelik aptal doktorum (ozel olmasina ragmen)o kadar raht bi doktorki..yani insan demezmi iki hafta sonra gel suya bakalim yada sunlari sunlari ye ic diye..ne bilim asiri evhammi yapiyorum ama tedirgin olmaya basladim sizin doktorlariniz.neler soledi su hakkinda paylasirmisiniz? Birde naapmam lazim bi tehlike olup olmadigini anlamak icin hareketlerinimi takip edim buara uyuyo sanirim hateketleri azaldi gibi..bende de evham tavan yapti..burda bi arkadasti sanirim suyu bitmisti dogum yapmisti bama yardimci olurmusnuz lutfennnn
Çok teşekkür ederim, burası aktif yazmasam sadece okusam bile beni çok rahatlatıyor, şimdi bide sanki karşımdaymışsın gibi yazınca çok mutlu oldum :)
Ankaradayım ben.
hamileliğimin şimdiye kadarki bütün sürecini çalışarak geçirdim, artık ağırlaşıp ağrım olunca rapor aldım, bu süreçte de, hiç yalnız kalmam, birileri gelir gider, ne biliyim beni gezdirirler filan sandım ben. öyle otur evinde diyince bi zoruma gitti, hormonlar işte
canim seni cok ii anliorum bende bu konuda gayet yakindim hemde oyle bole degil cok agladim sikildim uzuldum nasil bnm annem beni dusunmez die....ama biraz daha ii simdi bikac ay once di oku istersen zamana birak....sen kendinin canini eglendir yorulmadan biz de burdayiz