2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
masallah masallahh
mucukcuk ;)) gulu tezo
canim dr 2 ay sonrada dese sen cik git acil geldim oynamio de suyu bittimi soler kontlde zaten nst de su bilgisi wermez....ama gidersen sana bakmak zorunda....su icinse bana da bol sivi dedi basaka cozumu yok...mutfakta suyu icip oturmadan vc giriorum ama mecbur...

canim seni cok ii anliorum bende bu konuda gayet yakindim hemde oyle bole degil cok agladim sikildim uzuldum nasil bnm annem beni dusunmez die....ama biraz daha ii simdi bikac ay once di oku istersen zamana birak....sen kendinin canini eglendir yorulmadan biz de burdayiz ))

mrb kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun darısı başımıza. kızlar iyice ağırlaştım artık ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. bebeğimde artık sert ama daha az hareket ediyor gibi geliyor. eğilip doğrulmak ölüm gibi. sancı felan var mı bilmiyom çünkü nasıl birsey bilmiyorum ki arasıra rahime iğne batar gibi ağrı geliyor. daha 36 gün var doğuma ama o kadar beklemez gibi geliyor bebek iri olduğundan sezeryan da olabilirim. gün saymaktan yoruldum

Canim cati dedigin dr 2 par.magini sokuyor bu mu? Bugun ben de oldum hic canim acimadi acaba kastin mi kendini.insallah en hayirli zananda gelir
Gun almana sevindim.rahatladin
Masallahhhhhh

Ben de pek kipirdayamiyorum dr is yap cam sil oturma dedi.cok hareketli ol bebegin cikasi yokmus.ben nasil cam sileyim.bol bol yuruyus yapcam artik

gozun aydin bi tanem alh anali babali buyutsun kirbirkere masallahhhh
darisi 10 gun sonraya masallah canim...
oy oy oy ne mutlu sana...hadi bakalım az kalmış.nasıl geçti kontrolun ?
uzun uzun anlattim sonra canim ilk kez guzeldi bu kadar cok mutluyum sanki dogurdum ay kicimi kasim ))
benim war iki adet hamis akraba bi arkadas ikiside birbirinden beter inan senle ayni niette olmayanlar adami deli edip aglatmaktan baska ise yaramio ;;))

allah anali babali buyutsu masallah zeytinyagi ile kendin hafifce zcekip 10 ar dk gogus uclarini ole wersen bi bana yap dediler de...

Olsa da kafalar kalpler tutmayabiliyor dogru diyorsun.
Cok kisiden uzaklastim bu surecte zaten.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na

Gozunaydiiin :) cok sevindim keyfin yerine geldi :) hayirli olsun canim..

Sat ne ki senin?
Belki ondan dolayidir..
Bu haftalarda boyle seyler oluyor sanirim,sonra duzeliyor..ilk haftalarin ya da belli haftalarin sorunlari gb..
Bana da oldu,ancak 2 haftadir kafam rahatladi..

Sen Sakaryaliydin :)
Bugun nstye beraber girdigimiz,tahmini dogum tarihlerimiz ayni olan,kizi olacak olan,Mehmet bey'e gorunen arkadas misin? :)))
Ama aayni hastaneyse doppler yapiyor doktor,zaman mi kisitliydi ki?
Tedirgin olma bence..yarin rahatlar icin insallah..

Masallah ikisinede :)
Artik kalabalik batiyor insanin gozune gercekten..daha sıkıntılı bir durum olmasinda buna da sukur..

Gozunuzaydiin :)
Allah yardimciniz olsun..iyi haberlerle gel insallah..

Cok guzelleeer,zarif :) masallah :)

Aminn..
Iyi haberler duy insallahh..

38. Haftan oluyor,uzulme bosunaa..sezeryan tarihleri bu araliklarda hep,normal olup bu tarihten once doganlarda var sagliklilar cok sukur okuyoruz..
Minik toplamis zaten kendini canim,saglikla atlatacaksiniz insallah,moralini yuksek tut,son hamilelik gunlrinin tadini cikar )

amin bitanem hepimizin ewlatlari war diyelim artik allah ii gunler nasip bize ewlatlarimizada akil versin.....

ewet cok ama cok haklisin ya cok tatli bir tebessum ediolar masallah der gibi bakiolar ...bazilari da iy iy ah ah dersin ya resmen oyle bakiolar dislerini sikarak ...aaay hamile diolar dudak buzup......ne psikoda bunu yasatiolar bize bilemiorum....ii hamilelik yada kotu hamilelik yasayanlar die ayirt ediorum kndmce...

haftalardir ah neler cektim ben bu tarihi alana kadar yaaaa ;;))) darisi basina.....

Biliyorum çalıştıgim için fazla yorum yapmasamda topigi takip ediyordum devamlı şimdi evdeyim daha çok takip edebiliyorum birde evde dinlenince sanirim kızım sata göre bi hafta öne geçti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaptim tarihi sagol canim.....

Cati dedigin gibi benimde hic acimadi yani yok bole bir aci derken diger arkadaslar cok korkabilir....ben hissetmedim bile...kendini kasmis yada dr.un bir hareketi sebep olmus olabilir..keske o da boyle deneyimlememis olsaydi acilmasi da var mis...

Olsa da kafalar kalpler tutmayabiliyor dogru diyorsun.
Cok kisiden uzaklastim bu surecte zaten.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ya kendilerini ya paralarini ya bebeklerini ya kocalarini ya dr.larini ya kglalari yani o kadar cok ve sacma sey ile insani kirabiliolar.....cok candan bir arkadas olabilir ancak diye dusundum....benim sansima ikiside bole.....ben tam aksine kiyaslanmaktan hoslanmam,yapilan veya bemde olanlardan boburlenmem karsimdaki kisiye....bu seferde hep karsiyi dinleyemem..yani zor tatlim hayat )) iste neyseki bizburdayiz yeteriz birbirimize...

teskur ederiz canikom hala le le modundayim ;)

dinlen bol bol tatlim....benim kasilmam suyum erken gelme tehditi herseyi yasadim surekli istrat ettim...sende cewizini sutunu al ohhh biraz zaaman ayir kendine..isten cikartilmasaydim ben hala calisio olurdum son hafta izin werirlerdi tektim cunku :::)))) hersey de war hayir diorum....

canim kg su ii...haftasi da alinmasi gerekenbir bebis icin uyumlu.....kendinide bebiside sikinti etme...dr. oyle diosa war bildigi keske hepsi risklerin ne denli onemli olduguna bizleri inandirip yapilmasi gerekenleri yapsalar...bemce hic endiselenme icerde zarar gorebilme ihtimali olsa ben hic dusunmem kuweze bile razi olurum...kaldiki kg hafta uyumlu allahin izni ile hic bisi olmaz....ama sen icin nasil rahat ederse ole yap...dr.na ben bu haftada kalmasini istiorum her saat tansiyonumu takip edicem de diebilirsin...biz nedesek bos icene sinmez ise....

ben de seni bulamadim ortaya yazdim galiba...canim ben hic hissetmedim bile muaymeyi belki cok kastin belkide dr.n yanlis bir hareketi sebeb oldu uzuldum senin icin birde acilman warmis dogum baslar dimi artik sakin ol normal dogum yapicaksin anladigim kadariyla allah yardimcin olsun ...

Galefir arkadaşımızın durumu nasıl bebeği nasıl bilen var mı kızlar, bu arada başka doğum yapan arkadaşlar oldu mu bakamadım bi kaç gündür ,

bu arada ben hic bir cicisi goremiorum bi ara cicis topigine eklenenleri goruodum ama simdi orayida burayida goremiom...eminim cok guzellerdir kizlar gule gule kullanin ;;)))

Çok ilginçmiş ya yok anam bu bizim erkekleri bozar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kocam 25 senedir burada buyudugu icin sorun olmiycaktir onun icin... oda biliyor bu durumu...
ama dusunsene Turkiyede esime hemsire cikar tisörtu bebegi ustune katicaz temas kurmaniz icin diycek
esimin tepkiside heralde : ohaa yok bide emzireyim olurdu kesin :02:

le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na
Hadi gözun aydin cok sevindim bende rahatladim ohh be dedim suan bak dun ojeni surdun sacini masaladin da gittin doktora hamis nasil olunur gösterdin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…