2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız. Doğum yapanları tebrik ederim. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin i̇nşallah. Bestekız canım tarih almana çok sevindim hayırlı olur i̇nşallah. Ya topiğin hemen hemen ilk hamilelerindenim benden hariç herkez doğum yaptı. Bizim kız beni hep kandırıyor. Doğacak mis gibi sancı veriyor devamı yok. Hayırlısı bakalım. Bu arada benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem ben telefondan giriyorum da.

bende tel canim....saol amin canim....

sorma herkes rahatladi topikte ;) walla yaa bide aglamayaydik ii di de war bi hayir...

bak bugunde dogum olmus yaaa listeyi hep gorcegimiz bi formul yok mu yani sen bi care bulursun....

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 7 gün kaldı.
Bebeğinizin derisinin rengi, kırmızımsı ve pembemsi tondan, beyaz ve mavimsi pembe tonuna doğru değişmeye başladı. (bebeğinizin cildi koyu tonlarda olcak olsa bile) Bebeğinizin cildinin rengindeki değişikliğin sebebi cildinin altında depolanan yağın kalınlığının artmasıdır. İshal, bulantı ve hazımsızlık doğum işaretleri olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Gözunuz aydin... ne guzel sag salim kavusmussunuz bebeginize... biraz erken oldugu icin elbet zorluklarida olucaktir insallah cabuk toparlanirsiniz

Sanciyi seninde hissetmen lazim aslinda cati muayenesi bazen kanamaya ve erken dogumada yol acabiliyor sonucta zorluyalar alttan... en guzeli dogum basladiginda yaptirmak.

Masallah hepsi cok tatli duruyolar... gule gule kullanmak nasip olur insallah

İşte odamızzzzz. Umarım beğenirsiniz teyzoşlarrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam prenses odasi gibi o gradiropla sifonyeri cok begeniyorum ama gel gelelim bizim burada böyle cekici modeller yok hem sade hem de ş1k.

Birazda olsa rahatlamissindir canim artik ne yapicagini nerde kalicagini biliyorsun hem degisiklikte olur misafirlerin gidincede evini temizletir oturursun rahatca bebislerinle. bide tansiyonuna dikkat etmeye calis malesef bu son zamanlarda hepimiz tansiyonla ilgili problemler yasiyoruz en önemlisi su kucuk olan tansionun 9 dan asagi olmasi.

Sadece tansiyondan dolayimi almak istiyor simdi ?idrarda protein preeklempsi gibi bir durumun varmi acaba?
Benim 10 gundur gördugum en kucuk tansiyonum 14/9 du ve hep ustu cikip duruyordu preeklempsi baslangici da var buna ragmen almadilar anne vucudu hazir degil hazir olunca dogumu zaten kendiliginden baslatir vs dediler ama tansiyondan ve idrarda cikan proteinden dolayi surekli kontrollerdeyim....
Sadece bu tansiyonla almak istiyorsa baska bir doktorada görunmende fayda var gibi

İşten mi çıkarildin sen hamileeyken işten çıkarmak yasak cezası var diye biliyorum. Öyle tabi herşeyin hayırlisi su an için önemli olan tek sey bebislerimizin saglikli olarak gelmesi

Bende gecen hafta cati muayenesi oldum ertesi gunu bile yurumede zorlanmistim cok acimisti 1 parmak 1 cm oluyor heralde? bi zahmet acilsin artik kalmis 7 guncuk :)) darisi basima bende coook korkuyorum ama Allah guc vericektir insallah

Son düzenleme:
Kızlar tlf giriyorum alıntı yapamıyorum toplu olarak cvp latınız için çok tşkr ederim evt sadece tansiyondan dolayı alıyor bir hafta sonra olsun dedim ayaklı bomba gibisin daha fazla bekletip riks alamm dedi yoksa bende Mayıs 6 gibi doğmayı çok istiyodum nedense çok taktım ve üzülüyorum

Bebisim zorla girdi karnima yillarca ugrastik gelmedi veledim megerse kendiliginden gelmek istiyormus ki öylede yapip habersiz kondu karnima
Okadar kiskaniyordum ki hamisleri anne olanlari kendi annemi bile hamile kalmisti benim tedavi gördugum zamanlarda ama dikkatsiz davranip dusurdu
Neyse hic korkmuyordum su dogumdan korkanlara guluyordum dunyaya bir canli getiricekler ama cocuk gibi korkutuyolar kendilerini diyordum
bikac saatlik agri diyordum
amaaa artik suyum filanda gelsin istemiyorum nerdeyse icimde kalmaya devam etsin diycem uykularim kaciyor dogum aklima geldikce 3 kiloyu gecmis bebisi nasil dogurucam diye kara kara dusunuyorum :18: ki hala icimde buyumeye devam ediyor minigimmm...
vajinusmus durumum vardi ilk 3 aylik evliligim boyunca esimle arkadas gibi yasadik suan sorun yok ama gecenlerde cati muayenesinde kendimi cok kastim herkesin 10 saniyelik aci dedigi hemen bitiyor dedigi seyden ben ertesi gun bile asiri aci duydum...
Su son gunlerim hic iyi gecmiyor hergun moralimi bozucak biseyler geliyor aklima nedense 10 gun önce cesuryurek gibiydim suan ördek gibiyim

Doğum yapanlar gözünüz aydın diyorum
bestekiz senin de gözün aydın ayağını yere vura vura aldın tarihi valla helal olsun sana
papatya üzülme bebeğim yaa allah ıslah etsin diyeyim bu arada az önce çok ilginç birsey oldu daha önce hiç olmamıştı sırtustu uzanıp sizi okuyordum pubik kemiğimin altında hareketler hissettim ama yukarda da hareketler vardı... kanala girse ağrı olur heralde dimi pek ağrı hissetmedim...

Aaa herkes uyumuş...maşallah maşallah

Kimisi bakınca sadece ağır hareket eden, hiçbir işe yaramayan bir canlı görüyor bence canım

Topla kendini canım sen nelere göğüs gerdin.. Bundan 6 ay sonra hiç hatırlamayacağın acılar bunlar. Psikolojini düşürme! Şuan çok lazım. Enerjiye ihtiyacın var. Pıt diye çıkacak minnoş sen hiiiiç üzülme :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım illaki ağrı olacak diye birsey yok! O şekilde şartlandırma kendini :) herşeyin en hayırlısı bizlerle olsun
Belki ağrı eşiğin yüksektir

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım

Cok guzelleeer,zarif :) masallah :)

Masallah hepsi cok tatli duruyolar... gule gule kullanmak nasip olur insallah

Çok güzel ve zarif olmuş, güle güle kullanın:)

Koseden hepsi çok güzel olmuş canım maşallah

Çok teşekkürler teyzeleri, Allah sağlıkla ikram etmeyi nasip etsin.
Melekim19 senin bebişin odası da gerçekten çok tatlı olmuş :)
Kızlar sabahları aç kalkıyorum, gecelri aç yatıyorum 2 saatte bir acıkır oldum, canım sürekli hamurişi çekiyor ama onunda bebeğe bir faydası yok biliyorum. Toplamda 20 kilo aldım ama hala da kapanmayan bir iştah şelalesi var içimde karnım çatlamış dün fark ettim demek ki ne kadar krem kullanırsak kullanalım annemize çekiyoruz. Dün akşam eşimin pijamalarını giymiştim benimkileri yıkayamadım, bana dedi ki kahveye gitsek seninle kağıt oynarız yani hiç garipsemem

Anladim canim Rabbim sifa versin ins.bende var bu pihtilasma problemi elimi kessem hastaneye gidioz kan kaybindan ama suana kadar dogum hakkkinda bisi solemedi doktorum sadece cerrah giricek kadar ciddiymis.Rabbim sifa versin ins.canim uzuldum.Ins.sag salim kavusursun yavruna.Bu arada bu rahimagzina giren sanci kasinti seklindemi oluyor yani once aciyip sonra kasiniyor gibimi¿

sana da gecmis olsun cnm.
senin kanin pihtilasmiyr, benimki de pihtilasip akmiyor. tam tersiymisiz. insallah hepimiz sagsaglim kurtuluruz.

benim sancilar su sekilde. karnim inanilmaz taslasiyr, sonra dogum kanalina sanci giriyr yukaridan asagiya dogru, sonra da icimden birsey bosalacakmis gibi oluyr. arkadasima sordum. iki normal dogumu var. sanci aralarini sordu. 10 dakikada da 30 dakikada da olan var. henuz duzensiz. bu sancilar 15 dakikaya inip duzene girince dogum basliyormus. yani suan yasadigim cidden doguma hazirlik sancilarimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…