- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
bende tel canim....saol amin canim....İyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız. Doğum yapanları tebrik ederim. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin i̇nşallah. Bestekız canım tarih almana çok sevindim hayırlı olur i̇nşallah. Ya topiğin hemen hemen ilk hamilelerindenim benden hariç herkez doğum yaptı. Bizim kız beni hep kandırıyor. Doğacak mis gibi sancı veriyor devamı yok. Hayırlısı bakalım. Bu arada benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem ben telefondan giriyorum da.
kocam 25 senedir burada buyudugu icin sorun olmiycaktir onun icin... oda biliyor bu durumu...
ama dusunsene Turkiyede esime hemsire cikar tisörtu bebegi ustune katicaz temas kurmaniz icin diycek
esimin tepkiside heralde : ohaa yok bide emzireyim olurdu kesin :02:
Hadi gözun aydin cok sevindim bende rahatladim ohh be dedim suanbak dun ojeni surdun sacini masaladin da gittin doktora hamis nasil olunur gösterdin
İyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız. Doğum yapanları tebrik ederim. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin i̇nşallah. Bestekız canım tarih almana çok sevindim hayırlı olur i̇nşallah. Ya topiğin hemen hemen ilk hamilelerindenim benden hariç herkez doğum yaptı. Bizim kız beni hep kandırıyor. Doğacak mis gibi sancı veriyor devamı yok. Hayırlısı bakalım. Bu arada benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem ben telefondan giriyorum da.
Gözunuz aydin... ne guzel sag salim kavusmussunuz bebeginize... biraz erken oldugu icin elbet zorluklarida olucaktir insallah cabuk toparlanirsinizkızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
Sanciyi seninde hissetmen lazim aslinda cati muayenesi bazen kanamaya ve erken dogumada yol acabiliyor sonucta zorluyalar alttan... en guzeli dogum basladiginda yaptirmak.mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sürekli ama ilk kez yazıyorum bende mayıs annesi olcaktım normal şartlarda 36 haftalığız ama bugün nstye girdim nstdeyken doktor geldi baktı sancın var doğumun başladığını gösterir bu gece daha çok sancın olur sabah erken gel açılmana bakıyım şimdi doğuma girmem lazım dedi saatte geç olmuştu bekle demedi ama ben hiç doğum yapcakmış gibi değilim böyle bişey yaşayan var mı şaşkınım
Masallah hepsi cok tatli duruyolar... gule gule kullanmak nasip olur insallahKızlar bebeğimin siparişleri geldi hepsini koyamadım çünkü güzel tepsi bulamadım, ilerleyen günlerde onları da sergileriz :)
Eki Görüntüle 1086001 Eki Görüntüle 1086002 Eki Görüntüle 1086003 Eki Görüntüle 1086004
Tam prenses odasi gibi o gradiropla sifonyeri cok begeniyorum ama gel gelelim bizim burada böyle cekici modeller yok hem sade hem de ş1k.İşte odamızzzzz. Umarım beğenirsiniz teyzoşlarrr:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birazda olsa rahatlamissindir canim artik ne yapicagini nerde kalicagini biliyorsun hem degisiklikte olur misafirlerin gidincede evini temizletir oturursun rahatca bebislerinle. bide tansiyonuna dikkat etmeye calis malesef bu son zamanlarda hepimiz tansiyonla ilgili problemler yasiyoruz en önemlisi su kucuk olan tansionun 9 dan asagi olmasi.Kızlar bugün hep başım ağrıdı tansiyonum 13/8 cokta değil ama normalde 11/7 çıkardı hep. Bütün gün yattım yorulmadımda. Kontrolüm çarşamba günü. Bizde bugün 36.haftayı bitirdik artık doğum olsada korkmam.şekerimde iyice yükseldi eskisi gibi dikkatte edemiyorum . Bu son 13 gün nasıl geçecek bakalım.geceler daha da zor zaten. Uykusuzluk ağrı baskı acı ne ararsan var zaten. Gündüzde uyuyamıyorum . Önümüzdeki hafta kuaföre gidip güzelleşeyim biraz diyorum saçlarımı boyatsam bişey olurmuki beyazlarımla doğurmak istemiyorum çünkü. Haftaiçi annemde odamıda hazırlayacağız oğlumun tek kişilik yatağı var annemde ona güzelce sereyim yatağımı yorganımı. Bebeğim içinde park yatak var onu kuracağım . Biraz göçebe hayatı olacak ilk zaman ama en azından annemde huzurlu olacağım. Heyecanım çok fazla gün netleşince acayip oldum . Oğluşumada teyzem bakacak biz hastanedeyken o işide hallettik çok şükür. Planlar hazır hadi gelsin bebişlerrrrr..... :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sadece tansiyondan dolayimi almak istiyor simdi ?idrarda protein preeklempsi gibi bir durumun varmi acaba?Kızlar nedense ben bir türlü mutlu olamıyorum doktorum 29 Nisan'a gün verdi 37.5 günlük oluyoruz bebeğim çok küçük olacak diye korkuyorum tansiyonum 14.7 geçmiyor ama yinede riske atmak istemiyorum diyor ultrasondada bebeğim bir hafta önde gidiyor bir hafta önce kilosu 3.300 dü ne olur birşey söyleyin içimi bir türlü rahatlatamıyor ve korkuyorum
dinlen bol bol tatlim....benim kasilmam suyum erken gelme tehditi herseyi yasadim surekli istrat ettim...sende cewizini sutunu al ohhh biraz zaaman ayir kendine..isten cikartilmasaydim ben hala calisio olurdum son hafta izin werirlerdi tektim cunku :::)))) hersey de war hayir diorum....
Bende gecen hafta cati muayenesi oldum ertesi gunu bile yurumede zorlanmistim cok acimistimrb arkadaşlar.. doğum yapan bütün annelerin gözüaydın.sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşbugun doktor kontrolm vardı nstye bağladılar sancım yüksek çıktı. bunun üzerine ilk kez çatı muaynesi yaptı doktorum.. yok böyle bi acı çok zor oldu bnım için. ve bu muayne sonucu bir parmk açlmam oldğnu söyledi heran doğumum başlayabilirmiş çok korkuyorum nolur dualarınızı eksık etmeyn bizden..
ewet cok ama cok haklisin ya cok tatli bir tebessum ediolar masallah der gibi bakiolar ...bazilari da iy iy ah ah dersin ya resmen oyle bakiolar dislerini sikarak ...aaay hamile diolar dudak buzup......ne psikoda bunu yasatiolar bize bilemiorum....ii hamilelik yada kotu hamilelik yasayanlar die ayirt ediorum kndmce...
Bebisim zorla girdi karnima yillarca ugrastik gelmedi veledim megerse kendiliginden gelmek istiyormus ki öylede yapip habersiz kondu karnima
Okadar kiskaniyordum ki hamisleri anne olanlari kendi annemi bile hamile kalmisti benim tedavi gördugum zamanlarda ama dikkatsiz davranip dusurdu
Neyse hic korkmuyordum su dogumdan korkanlara guluyordum dunyaya bir canli getiricekler ama cocuk gibi korkutuyolar kendilerini diyordum
bikac saatlik agri diyordum
amaaa artik suyum filanda gelsin istemiyorum nerdeyse icimde kalmaya devam etsin diycem uykularim kaciyor dogum aklima geldikce 3 kiloyu gecmis bebisi nasil dogurucam diye kara kara dusunuyorum :18: ki hala icimde buyumeye devam ediyor minigimmm...
vajinusmus durumum vardi ilk 3 aylik evliligim boyunca esimle arkadas gibi yasadik suan sorun yok ama gecenlerde cati muayenesinde kendimi cok kastim herkesin 10 saniyelik aci dedigi hemen bitiyor dedigi seyden ben ertesi gun bile asiri aci duydum...
Su son gunlerim hic iyi gecmiyor hergun moralimi bozucak biseyler geliyor aklima nedense 10 gun önce cesuryurek gibiydim suan ördek gibiyim
Doğum yapanlar gözünüz aydın diyorum
bestekiz senin de gözün aydın ayağını yere vura vura aldın tarihi valla helal olsun sana
papatya üzülme bebeğim yaa allah ıslah etsin diyeyim bu arada az önce çok ilginç birsey oldu daha önce hiç olmamıştı sırtustu uzanıp sizi okuyordum pubik kemiğimin altında hareketler hissettim ama yukarda da hareketler vardı... kanala girse ağrı olur heralde dimi pek ağrı hissetmedim...
Susuz pazar yerininordayim bende valla.ugrastim ankaralileri bulusturamadim ama eryamanlilari bulusturucam galiba.
Cok guzelleeer,zarif :) masallah :)
Masallah hepsi cok tatli duruyolar... gule gule kullanmak nasip olur insallah
Çok güzel ve zarif olmuş, güle güle kullanın:)
Çok teşekkürler teyzeleri, Allah sağlıkla ikram etmeyi nasip etsin.Koseden hepsi çok güzel olmuş canım maşallah
Saglikla al bebegini kucagina insallahKızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım
benim oglum 30+5 de döndu cnm. hala ayni durumda.
benim iki duusgum ve kan pihtilasmam var. bunda da proluton depot igne ve progestan kullanmistim.
benim.normal.dogum yapamama sebebim pihtilasma igneleri. genelde pihtilasmasi olanlar sezeryan oluyr be genlde 37 bitince alinyr. benimmi de dun hareketlenince o nedenle azcik endise ettim.
Anladim canim Rabbim sifa versin ins.bende var bu pihtilasma problemi elimi kessem hastaneye gidioz kan kaybindan ama suana kadar dogum hakkkinda bisi solemedi doktorum sadece cerrah giricek kadar ciddiymis.Rabbim sifa versin ins.canim uzuldum.Ins.sag salim kavusursun yavruna.Bu arada bu rahimagzina giren sanci kasinti seklindemi oluyor yani once aciyip sonra kasiniyor gibimi¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?