Kızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım
Gulsum84 allah yardımcın olsun canm hayırlı haberlerini bekliyoruz. Koseden tatlım aynı beni anlartn bende eşimin tşirtlerini falan giyiyorum bide üstüne çamaşır suyu falan yapıyorum:))) geçen sırtıma küt diye indirdi koçum benim diye 2 hafta geçti hala unutamıyorum. Bukadar ayrılıktan sonra tekrar nasıl eski halimize döncez çok merak ediyorum doğrusu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım
Sat gunuyle alakalidir canim belki sordunmu yada dopplerde gelisimini ozamanda tammliyordur.kızlarrrrr şimdi doktordan geldim
çoook sinirliyim doktor beklenen doğum tarihime 22 mayıs dedi yaaa
bu nasıl olur ben 9 ay 10 günü 13 mayısta tamamlıyorum
gelirken başka bi hastaneden randevu aldım haftaya da oraya gitcem bakalım o ne dicek
Uzuldugune degdimi yauw bak almissin.Senin sevincine hamile hamile gobek atim bari karnim sisken daha kolay olur sebeple pit die dogururumda.le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na
Biz 34+1ken nstde dogum sancisi cikti hadsafaydi hatta bende 1gr belirtide yoktu.Ertesi gun gelde acilmana bakalim dedi okadar fazlaydiki sanci dogum basladi baslicak.dedi.Sonra iki serum araliklarla 2.serumla beraber 3nidilat kapsulu icirdiler dogumu durdurmak icinher serum sonrasi nstyede bagladilar bir turlu inmedi sonunda hafif sancisi kaldi halbuki ben randeva gitmstim hicbisimde yoktu bugune kadar geldik.Bugun 15 gun oldu hic kontrole gitmedim bizimkindende hic belirti yok serum fazla geldi galba inatcilik yapio gununu doldurcak saniom hic belirtim yok cunku.Randevumda 2mayisa aldim.ins.bi problem cikmaz seninkindende suan haftasi iise serum verelimmi derlerse senin yerinde olsam hayir derim cunku bebegim ogunden iki gune kadar cit cikarmadi hic hareket etmedi cok korktum fazla geldi galiba.Bu arada bende devlete gidiyorum.Gelisimide ii demisti ciger gelistirici igne bile yapmadilar..KK sakinleri bana bi bakar mısınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim. Dr nst ye gönderdi. Sonucunda hafif kasılmaların var dikkat et, yarın dopplere gir dedi. Ne yaptığı konusunda en ufak fikrim yok.Doktora soru sormaya korktuğum için size soruyorum bu durumu yorumlayın hele hayrına.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende gun.istiom yaa hadi protesto edelim normal istiyorum ama.,.Yinede versinler bananee beklemek cok sıkıcı.Anam herkes gün aldı yaaaaa, ben bildiğin kaldım ortada
Valla Salı günü ben de çemkircem artık stres oluyorum kendimi her an tetikte gibi hissediyorum
İkinize de tarihleriniz hayırlı olsun, sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah.
Oferta tüp bebek günlüklerimizi hatırlıyorum bugün sancım var kesin tutmadı felan idyorduk bir zamanlar şimdi Allh'ın izni ile bebişlerimizi kucaklarımıza alıyoruz
Rabbim sutunu cogaltsin ins.canim sen emdir yine masallah erkenci pit die gelmis.Supriz yapmis desenize.Rabbim saglik ol sut ve mutluluk versin ins.En kisa zamanda hikayeni bekliyoruz.kızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
Taktige bak hele calmis gununu.,.Caduuu.,.<3.,.hoooyyy yani bittim basima agri girio stresten ama mutluyum agrisada no problem))) simdi anlatim sinrada bir turk kahwesi icerken sizler ne kaynattiniz onlara bakicam ;; ))) tesekkur ederiz mesajlar icin sizi bile panik yapmisim herkes cokmutlu )) ; )) ii ki warsiniz ;; ))
haftada bir gittigimiz icin artik randewulari dolu oluo dr.muzun zaten kontrol bi rde sira bulamayinca cok uzulduk.....kapida cok bekledik ve basindan daha cok sagcak die dusunduk....neyse sira geldi oh oh 36+4 olmusuz dedi masallah dedi artik gelirse kurtarir kendini dedi....nasilsin dedi 2 gun onceye kadar ii dim dedim...( bu arada 9 aydir ilk kez bole karsilandik ) ishal olduumu adet sancimi papomun ustune oturamadigimi idrarimda koku oldugunu tansiyonumu hepsini anlattim....sikayetler dogum baslamasi dedi ultrasonda bakti 3 000 kg gecmis catinda musait istedigi zaman gelsin bebek ben seni cok rahat dogurturum dedi ben basladim aglamaya sasti kaldi birakti ultrasonu falan dondu panik oldu tamam sakin ol aglama falan filan dedi esimle konustu esim siz o kadar sakin gulerek gelip gittigine bakmayin falan dedi....sonra ben bu kadar daynabildim kusura bakmayin ben epidural istiodum artik bunu bile istemiorum ben oraya uyur girebilirm ancak dedim.....tamam sakin ol madem bu kadar istemiosun yapcak bisi yok dedi 6 mayis dedi....eger daha once gelmek isterse de sorun yok dedi sadece cumartesi pazar yurt disindayim sik disini dedi...sikayetlerimden emin olmak icin nst istedi bi sanci ciksin alip kesicem seni dedi ( korkucam sandi pisik tamam olur dedim ) sanci cikmadi bebis ii ben ii hem sezaryeni hem tarihi aldim daha ne isterim ki......carsamba yine kontrolumuz war...ayrintilari konusuruz dedi bilmiorum ne ayrintisi oldugunu....heralde epidurali falan anlatcak yada su saatte gel ac gel falan dicek cok ta onemli degil artik olcaklari ben degil o dusunsun...ben gidip kizimi alip sagligida ii se ewime gelicem ertesi gun....hemen plan yaptik carsamba kontrolden sonra cantalara tekrar goz aticaz arabaya yerlestircez odasini bi kez daha temizlicez bi gun ew temizlencek ama buyuk temizlik oldu zaten....sonra bi gun amnem kendi ewini temizlicek....sonra benim lohusa kiafetlerimi hazirlicaz hani biri ziyarete gelieken temiz temiz ayri pijama giyim die...ee sonra esim bir hafta izin alcak bir hafta olmasi cok ii olcak hep yanimizda olcak...ama her an 10 gun yapabilir o heycani goruom sanki yurudugune emekledigine gozuyle sahit olmadan gitmicek ise gibi hayaleri war ;;)) yani her gune bir etkinlik koyduk bile ;; )
Yukaruda bi arkadasa anlatmistim canim benimde 34+1ken boyle bisi oldu ben yine dogumu durdurmak istedm bebisim kucuk die ama devlet hastanesi olmasina ragmen doktorum bebeg dogarsa kuveze konmuyacak kadar ii bakmis oldugumu soylemisti.Yinede istemedim.Durdu hamdolsun dogum acilma falanda olmadi buzamana geldik ama eger haftasi iise bence durdurma sorarlarsa derim yani ben oyle yapardim benim aldigim serumlardan bebisim oyle yorulmustuki ikigun hareket etmedi.Yinede doktorunun tavsiyesini dinle canim.Korkma bebisin Allaha emanet ins.mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sürekli ama ilk kez yazıyorum bende mayıs annesi olcaktım normal şartlarda 36 haftalığız ama bugün nstye girdim nstdeyken doktor geldi baktı sancın var doğumun başladığını gösterir bu gece daha çok sancın olur sabah erken gel açılmana bakıyım şimdi doğuma girmem lazım dedi saatte geç olmuştu bekle demedi ama ben hiç doğum yapcakmış gibi değilim böyle bişey yaşayan var mı şaşkınım
Rabbim.gonlunden geceni versin ins.canim sen yine ii dusun gonlunu ferah tutki bebisnde rahatlasin.kızlar Allah razıolsun hatrımı sormussunuz..ancak kalkıp pc acabıldım.. bugunku en ıyı tansıyonum 14-9... dr.umu aradım 24 saatlık ıdrar ıstıyorum egerkı daha kotu olursan hemen hastaneye gelıyorsun dedı.. yrn sabah baslayacagım ıdrar toplamaya..
cts goturecegım hastaneye.. kısmet bakalım ne cıkacak.. bebegımın hareketlerıne guvenıyorum.. gayet guzel sıkıntı yok cok sukur...
umarım erken alınmak zorunda kalmaz yavrum..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Nence bebisinin gelisimi cok guzel sakin kotu dusunme doktorun senide bebisinide riske atmak istemez.Demekki gelisimini tamamlamis olucak eger daha fazla iceride kalicak.olursa bunalir.Serzeryanmi normal dogum gunumu¿?¿Kızlar nedense ben bir türlü mutlu olamıyorum doktorum 29 Nisan'a gün verdi 37.5 günlük oluyoruz bebeğim çok küçük olacak diye korkuyorum tansiyonum 14.7 geçmiyor ama yinede riske atmak istemiyorum diyor ultrasondada bebeğim bir hafta önde gidiyor bir hafta önce kilosu 3.300 dü ne olur birşey söyleyin içimi bir türlü rahatlatamıyor ve korkuyorum
Sende hic belirti yokmu canim.Haber mutlu ama Rabbim bol sutlu ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin ins.mrb arkadaşlar.. doğum yapan bütün annelerin gözüaydın.sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşbugun doktor kontrolm vardı nstye bağladılar sancım yüksek çıktı. bunun üzerine ilk kez çatı muaynesi yaptı doktorum.. yok böyle bi acı çok zor oldu bnım için. ve bu muayne sonucu bir parmk açlmam oldğnu söyledi heran doğumum başlayabilirmiş çok korkuyorum nolur dualarınızı eksık etmeyn bizden..
Hastanedeyim yatış yaptım hazırlanıyolar birazdan ameliyata gircem 3 cm açılmışım çok heyecanlıyım dua edin kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nişanım geldi sanırım...ilk basta kanlı olur dedikleri için nişan degildir dedim cunku sarı gibiydi ama ebeye tarif edince anlattıgın nişana brnziyor dedi. Ama nişan da olsa dogum 3 gun sonra da baslayabilir, bugün de başlayabilir bilemeyiz dedi...yine beklemedeyiz anlayacagınız...
Hastanedeyim yatış yaptım hazırlanıyolar birazdan ameliyata gircem 3 cm açılmışım çok heyecanlıyım dua edin kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam seni sorcaktim dogurdun mu diye ses cikmayinca :)
Hadi bakalim insallah zamaninda kolayca baslar.
Benim akinti bir haftadir costu, beyaz kremsi bisi. Gecen hafta kan gelmisti. Agrilar acilar artti ama tik yok minnosta. Hayirlisi..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayirlisi bakalim bizide haberdar etmeyiunutma canim.Rabbim yaninizda olsun.Kızlar nişanım geldi sanırım...ilk basta kanlı olur dedikleri için nişan degildir dedim cunku sarı gibiydi ama ebeye tarif edince anlattıgın nişana brnziyor dedi. Ama nişan da olsa dogum 3 gun sonra da baslayabilir, bugün de başlayabilir bilemeyiz dedi...yine beklemedeyiz anlayacagınız...
Canım benim de akıntım aynı dediğin gibi artmıştı...Ama bu sefer gelen akıntıdan epey bir farklı, şimdi sabah sabah tarif edip kızların midesini kaldırmıyımAma heyecanlandım evde bi o yana bi bu yana dolanıom hadi başlasın diyeee ama tık yok, sancı mancı yok
Pazar yeri evimden gorunuyor ama hic gitmedim yuruyerek biraz uzak :) anadolu sitesindeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?