2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hadi hayırlısıyla bir bebiş daha geliyor çok heyecanlı bir gün bugün.

saol canım.

yok hayatim hamile kalmadan 15 gun once falan diyelim....kismet boylemis....

Erkek de olsa diger doktor da iyiyse onunla dogum yapmayi goze alirdim tabi ki. Sirf gidiyor diye istemedigim halde sezeryan olmazdim. Ki doguran sensin unutma basrol sen ve bebegin, kim doktormus bir yere kadar onemli is dogum anina geldiginde. Hem belki 4-5 gun icinde dogum baslamayabilir de

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkene randevu alirsin canim 9a randevu basliyor.Isin cikarsa ozele gidersin.Canini sıkma yani eninde sonunda dogucak bu bebisler.,.

Sezeryan anı iyiydi kızlar ben korkmuştum ikinci olmasına rağmen. Ama rahattı. Olacaklar korkmayın hiç. Uykum geldi hatta bi uyusam mı şöyle dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi insallahh :) saglikla kolaylikla gelsin bebisinn

sorma tatlim ya artik allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin...

Yok annesi öyle kendini suclamaa bebeğinin canı o kadar almak istemis. Sonuçta sen kendini aç birakmadin. Aslinda doyduktan sonra yedigimiz fazlaliklarin bize de miniklere de faydasi yok. Zaten dogumumuza da var daha nasip olursa o zamana kadar daha iyice buyuyup kocaman olcaklar insallah ama sen yeter ki rahat oll. Doktora sinir olmak nasildir bilirim ama hiic umursama bilee bosveerr gitsiinn. Bebegin saglikliya gerisi hiic onemli degiill ))

Masallah canim Rabbim sutunu bol yapsin ins.Dinlen simdi bebisin uyuyorken sut yapici seyler ye tatlim Rabbim yardimcin olsun'Hadi,bakalim cabyk toparlanin ins. En kisa,zamnda bekliyoruz hikayenizi.,.

kiyamam sana yaaa )) ;) tamam sabirla beklicem ;;))

Gelsin minnos hosgelsiinn

merhaba arkadaşlar.... bugün kontrolümüz vardı....36+ 0 olduk.....bebeğimin kilosu hala iki hafta geriden geliyor...2.400 gr olmuşuz....sezeryan tarihi 12 mayıs verdi.... o zamana kadar 2.900,3.000 gibi olur inşallah...iki haftamız var.... ince uzun bir kızım olacak anlaşılan... :)
nst ye girdim,kan idrar tahlili verdim,sorun yok çok şükür.....
zayıf doğması sorun değil de inşallah başka sorun çıkmaz...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

bır drun dediğini diğeri tutmuyor. benım bebek gündüz hiç hereket etmez akşam başlar. drum günde 15 hareket say dedi..ayrıca her muanede doppler yapıyor doppler bebegın basına 15 gunde ne gelecegını gösterıyormuş. doppler, kalp ve beyne kan ve oksıjen akışını gösterıyo...ben ısrarla sormuştum gunluk 15 hareket yeter dedi. yeri daraldı dedi. o tuzden rahat ol cnm

Doktorla ilgili olmayabilir ama, ultrasonda +\- 200 oynayabiliyor. Benimki de her hafta bir ayri cikiyor doktor kendi yorumuyla duzeltiyor. Bir hafta 3000, sonrakinde 2850, sonrakinde 3500, sonrakinde 3200 cikti mesela :) ben de once iri bebek diye korkmustum simdi normal cok sukur:) bebegin durusuyla bile ilgili olabilir karin cevresini olcuyor sonucta.
Yani kafana takma arkadasim, saglikli beslenmene devam et

canım allah analı babalı büyütsün bol sütün olsun inşallah

O doktorun direk iri bebek normal yapamazsin deyip atmasi sacmaymis zaten. Yanlis cikabildigini biliyorken pat diye boyle soyleyip seni korkutmamaliydi. Ben de 7. Ayda bu yuzden degistirdim doktorumu pat iye kestirip atti paranoya yaptim. Simdiki doktorumdan cok memnunum, kendi cikan rakamlari onceki haftaya kiyaslayip duzeltiyor ve korkutmuyor. Sezeryan gerekiyorsa da bunu kestirip atmadan soylemeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…