Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
topluca alıntı yapmayı bilmiyorum mazur görün
melekim19 ikramlarına bayıldım ,gerçekten çok güzeller
oferta canım sende tarihini almışsın ne güzel hayırla gelsın miniğin annesei
derin58 ne güzel sende bitirdin sayılır güzel haberlerini bekliyoruz
gülsüm84 çok şaşırdım gerçekten, muhtemelen almışsındır yavrunu kucağına öpüyorum sizi
hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
Kızlar şuan bahsettiğiniz mucus plug olayını bende dün akşam yaşadım ama akıntı diye düşündüm ve internetten bakınca nişanmış o.peki şimdi ne yapmamız gerekiyor.korkalım mı 😥 acaba doğumumuz nezaman başlar.dün nst de herşey normsl çıktı benim.şuan 37+2 olduk.neler oluyor bize 😰😰
benim nişan geleli bir hafta oluyor.mucus plug yazınca çıkan şeyden yani.
İşten mi çıkarildin sen hamileeyken işten çıkarmak yasak cezası var diye biliyorum. Öyle tabi herşeyin hayırlisi su an için önemli olan tek sey bebislerimizin saglikli olarak gelmesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Canım aslında özele mecburiyetten gittimÇalışıyorum bu yüzden devlete gidemedim, çünkü sabah erkenden gidip işlerini halletmen gerekiyor devlette... Ama özele istediğim saatte gidiyorum Memnun musun diye sorarsan, aslında değilim... Ama hem evime çok yakın hem de zaman sorunum yoktu. Bakalım hayırlısı canım ya, RAbbim hepimize hayırlı, kolay ve güzel bir doğum nasip etsin, inşallah bugünleri gülerek hatırlarız
hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
ben olsam beklerim canım, ayın 8inde günün doluyor daha var, hem başka doktor olması da korkutmasın seni, güvenmese emanet etmez seni...
Sat gunuyle alakalidir canim belki sordunmu yada dopplerde gelisimini ozamanda tammliyordur.
Uzuldugune degdimi yauw bak almissin.Senin sevincine hamile hamile gobek atim bari karnim sisken daha kolay olur sebeple pit die dogururumda.
Biz 34+1ken nstde dogum sancisi cikti hadsafaydi hatta bende 1gr belirtide yoktu.Ertesi gun gelde acilmana bakalim dedi okadar fazlaydiki sanci dogum basladi baslicak.dedi.Sonra iki serum araliklarla 2.serumla beraber 3nidilat kapsulu icirdiler dogumu durdurmak icinher serum sonrasi nstyede bagladilar bir turlu inmedi sonunda hafif sancisi kaldi halbuki ben randeva gitmstim hicbisimde yoktu bugune kadar geldik.Bugun 15 gun oldu hic kontrole gitmedim bizimkindende hic belirti yok serum fazla geldi galba inatcilik yapio gununu doldurcak saniom hic belirtim yok cunku.Randevumda 2mayisa aldim.ins.bi problem cikmaz seninkindende suan haftasi iise serum verelimmi derlerse senin yerinde olsam hayir derim cunku bebegim ogunden iki gune kadar cit cikarmadi hic hareket etmedi cok korktum fazla geldi galiba.Bu arada bende devlete gidiyorum.Gelisimide ii demisti ciger gelistirici igne bile yapmadilar..
Bende gun.istiom yaa hadi protesto edelim normal istiyorum ama.,.Yinede versinler bananee beklemek cok sıkıcı.
Rabbim sutunu cogaltsin ins.canim sen emdir yine masallah erkenci pit die gelmis.Supriz yapmis desenize.Rabbim saglik ol sut ve mutluluk versin ins.En kisa zamanda hikayeni bekliyoruz.
Taktige bak hele calmis gununu.,.Caduuu.,.<3.,.)
Yukaruda bi arkadasa anlatmistim canim benimde 34+1ken boyle bisi oldu ben yine dogumu durdurmak istedm bebisim kucuk die ama devlet hastanesi olmasina ragmen doktorum bebeg dogarsa kuveze konmuyacak kadar ii bakmis oldugumu soylemisti.Yinede istemedim.Durdu hamdolsun dogum acilma falanda olmadi buzamana geldik ama eger haftasi iise bence durdurma sorarlarsa derim yani ben oyle yapardim benim aldigim serumlardan bebisim oyle yorulmustuki ikigun hareket etmedi.Yinede doktorunun tavsiyesini dinle canim.Korkma bebisin Allaha emanet ins.
Öyle yapıcam artık canım, son zamanlar artık, bebeğimi iyi beslemeye çalışıcam ve artık ne derse desin umursamıycam... Benim boyum da 1.69, eşim 1.83 bebeğimizin de, senin dediğin gibi minik olmayacağını düşünüyorum. Ama doktora hala çook sinirliyim11 gündür resmen kendime ve bebeğime işkence etmişim...
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımcım benim kadar teknolojiden çakmayan bir insan daha tanımıyorumbugün tekrar güncellemeyi düşünüyorum zaten 2 gün yokum ... ya vallaha bu işlerden anlayanlar varsa bi el atsın bana anlatsın, tek yapabildiğim o şekilde yazmak , 2 gündür bekliyorum oyüzden doğum yapanlar çoğalsın bi çırpıda yazayım ,zira listeyi tekrar baştan yazmam gerekiyor
hatta geçenlerde doğum yapanlara ekliyeyim dedim renkler gitti ,imgeler oradan yok oldu ..... yardım pliiiissss
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
hadi gözün Aydın beste-kuş, kapışsın tarihini)
nasıl oldun canım???
kiyamam sana yaaa)) ; ) tamam sabirla beklicem ;; ))
Bgn kontrolümüz vardı , 36+1 olduk , suyumuz hala sınırda bebeğim de 2 haftada 350 gr almış şuan 2.850 gr olmuş.
dr yemeklerden sonra sol tarafına yattığında yarım satte 10 hareket etmesi lazım dedi , seri ve hissedilir ,
ama benm 10 kez pek olmuyo ve dr dediği giibi seri de değil ,dedim , dr bgn içinde 2. kez nst istedi yatış isteyecekti, 2. nst daha iyi dedi , çarşamba tekrar çağırdı kontrole
36 şuan küçük die karışmıyorum ama böle devam ederse 38 de alırım dedi , inşallah son günlerimizi sğlıcakla geçiririz, hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun inş.
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özele gidiyorum canım, şimdiye kadar değiştirmediğim hata zaten, ultrasonu o kadar rezil ki bebeğimin yüzünü bile göremedim şimdiye kadar ( detaylı hariç )... Bir de 47 tl muayene ücreti alıyorlar... bu saatten sonra nereye giderim kime güvenirim bilemiyorum kiama çok sinir etti beni inan, 10 gün önce suyun fazla,bebeğin aşırı kilolu, normal doğum yapmazsın dedi, resmen diyete girdim... Bugün de çıkmış o zaman yanlış ölçmüşüm diyor... Bunlar çok ciddi şeyler, zaten son zamanlarda en ufak şeyi bile kafaya takıyoruz sinirimden oturup ağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?