Hayirli olsun :)Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa bende ankaradayım etimesgutta sen ne taraftasın bakıyım :)[/QUOTE
Ayrancı canım bende
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
allah anali babali buyutsun bi tanem darisi basimiza....katater takili degildi dimi spinalde bas veya bel agrin war mi canim seninde bebeginde sagligi ii olduguna gore tek sorabilcegim bu......insallahh guzelce emer kocaman olur kuzum bnmkirk birkere masallah.. ;;Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
Benden solemesi mneeee kusmus sana.,.
Hadi insallahh :) saglikla kolaylikla gelsin bebisinn
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
Kızlar şuan bahsettiğiniz mucus plug olayını bende dün akşam yaşadım ama akıntı diye düşündüm ve internetten bakınca nişanmış o.peki şimdi ne yapmamız gerekiyor.korkalım mı 😥 acaba doğumumuz nezaman başlar.dün nst de herşey normsl çıktı benim.şuan 37+2 olduk.neler oluyor bize 😰😰
Canım Saikingin dediği gibi korkulacak bir şey yok, dogumdan haftalar önce nişanı gelen de var... Yani ben ebeme söyledim, önemsemedi bile, iyi bir şey olursa ararsın dedi... Keşke hemen başlasa ama dogum
Kızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.
Biz de burada heyecanlanıyoruz, bir nefeste inşallahh!!
öncelikle hiiiiiç korkmuyoruz ve. mutlu oluyoruz
nişandan sonra saatler içinde de doğum başlayabilir ama haftalar sonra da olabilir doğum o yüzden sancı var mı yok mu sürekli mi sıklığı nasıl gibi sorular önemli olan...suyun gelir ya da kanaman olursa veya aralığı sık olan şiddetli sancın başlarsa doktorunu ara hemen... hiçbiri olmazsa bi sonraki kontrolünde bu nişan benzeri akıntıdan bahsedersin o da muayene eder muhtemelen... çünkü nişan ve açılmaya rağmen doğumun hemen başlayacak diye bişey yok... hakkımızda hayırlısı artık canım... bu arada ben yarın doğurmak istiyorum
Al benden de o kdr, ben de yarın dogurmak istiyoruummmm
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
Allah bagıslasın canım... Bir ömür sağlık ve mutlulukla beraber olun!
allah anali babali buyutsun bi tanem darisi basimiza....katater takili degildi dimi spinalde bas veya bel agrin war mi canim seninde bebeginde sagligi ii olduguna gore tek sorabilcegim bu......insallahh guzelce emer kocaman olur kuzum bnmkirk birkere masallah.. ;;))
kizzzz cadi sen bi git dogur bakim okudum bulamadim oyle bisi ben ;)) kusmez o kesin cemkirirdi bisi olsa ; ))) dimi kiz mine
canim kg su ii...haftasi da alinmasi gerekenbir bebis icin uyumlu.....kendinide bebiside sikinti etme...dr. oyle diosa war bildigi keske hepsi risklerin ne denli onemli olduguna bizleri inandirip yapilmasi gerekenleri yapsalar...bemce hic endiselenme icerde zarar gorebilme ihtimali olsa ben hic dusunmem kuweze bile razi olurum...kaldiki kg hafta uyumlu allahin izni ile hic bisi olmaz....ama sen icin nasil rahat ederse ole yap...dr.na ben bu haftada kalmasini istiorum her saat tansiyonumu takip edicem de diebilirsin...biz nedesek bos icene sinmez ise....
ben de seni bulamadim ortaya yazdim galiba...canim ben hic hissetmedim bile muaymeyi belki cok kastin belkide dr.n yanlis bir hareketi sebeb oldu uzuldum senin icin birde acilman warmis dogum baslar dimi artik sakin ol normal dogum yapicaksin anladigim kadariyla allah yardimcin olsun ...
Bende gecen hafta cati muayenesi oldum ertesi gunu bile yurumede zorlanmistim cok acimisti1 parmak 1 cm oluyor heralde? bi zahmet acilsin artik kalmis 7 guncuk :)) darisi basima bende coook korkuyorum ama Allah guc vericektir insallah
Rabbim.gonlunden geceni versin ins.canim sen yine ii dusun gonlunu ferah tutki bebisnde rahatlasin.
Nence bebisinin gelisimi cok guzel sakin kotu dusunme doktorun senide bebisinide riske atmak istemez.Demekki gelisimini tamamlamis olucak eger daha fazla iceride kalicak.olursa bunalir.Serzeryanmi normal dogum gunumu¿?¿
Sende hic belirti yokmu canim.Haber mutlu ama Rabbim bol sutlu ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin ins.
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
Ben olsam normal doğumu beklerim. Dr önemli değil.karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Hadi hayırlısi küçük kuzucuk gelioooooKızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.
Canım hayırlı uğurlu olsun seni ve aileni tebrik ediyorum.Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
acaba ne kadar bekliycem???? kasılma var dün geceden beri ama sancım sevimli diyebilecek kadar az))
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
emine yıldız sendende güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım Allah yardımcın olsun canım
kızlar 1 kaç saat sonra listeyi güncelliyeyim diyorum ... beklediğimiz arkadaşlarda hayırlı haberlerini versinler inşaAllah ona göre son halini alır liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?