2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hayirli olsun :)

Son düzenleme:

Gozun aydinnn canimm ogrenir annesi emmeyide :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah anali babali buyutsun bi tanem darisi basimiza....katater takili degildi dimi spinalde bas veya bel agrin war mi canim seninde bebeginde sagligi ii olduguna gore tek sorabilcegim bu......insallahh guzelce emer kocaman olur kuzum bnmkirk birkere masallah.. ;;))
Benden solemesi mneeee kusmus sana.,.

kizzzz cadi sen bi git dogur bakim okudum bulamadim oyle bisi ben ;)) kusmez o kesin cemkirirdi bisi olsa ;))) dimi kiz mine

maşallah

Bi kac sayfa geri gitde konusmamizi gor sen.,.Naptin kiza.,.Yaa,strestenmi ne dogum yapmak istiom artik su 37diyide tammlasin bekletmesin sıkıldım ben ya,karnimi sıkıyorlar çok feci canımı sıkan bi acı.,.

evet kendımı çok kastım canım. en korktuğum şeydi o masaya çıkmak. oraya çıkıncada kasılıp kaldım buda acıma acı ekledi. normal doğum istiyorum ama baklm kısmet olckmı. çatım pek müsait dğlmş son ana kadar beklycz dedi doktorm duruma göre karar verckmş.

Bende gecen hafta cati muayenesi oldum ertesi gunu bile yurumede zorlanmistim cok acimisti 1 parmak 1 cm oluyor heralde? bi zahmet acilsin artik kalmis 7 guncuk :)) darisi basima bende coook korkuyorum ama Allah guc vericektir insallah

ayy doğum günlerimiz hemen hemen aynı cnm. aminn allah yardımcımız olur inşşş

sancılarım oluyo canım ama korkudan doğumum başlayamıyomş. şuan evimdym rahatlamaya çalışıyorum. amin allah hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsn inş

çok iyi düşünmüşsün canım hadi bakalım hayırlısı inşallah dogum başlıyor sende rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

Herkese teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olsam normal doğumu beklerim. Dr önemli değil.
Kızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.
Hadi hayırlısi küçük kuzucuk geliooooo

Canım hayırlı uğurlu olsun seni ve aileni tebrik ediyorum.

acaba ne kadar bekliycem???? kasılma var dün geceden beri ama sancım sevimli diyebilecek kadar az))

Hep sevimli gelsin o sancilar sana bebegini getirsinn
Valla canli canli bir normal dogum takipteyiz, uc kisinin de nisani gelmis beklemedeyiz, cok heyecanli :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaa ay cok sinir bozucu ya canım ölcüyü nasıl yaptıklarını biliyorsun bazen o daire de ölcülerde cm oynasa 100-200 gr da oynar bana da küçük geldi ölcümü ama takmıycam saglıklı olsunda

dogum yapanlar listesimi canım süperrrrrr ama kacıncı haftada kac kg dogdu dogum şekli falan da olsun lütfen şimdiden ellerine saglık ismimi o listede görcegimm günü hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…