2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Eki Görüntüle 1087462
Herkese teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah maşallah ne tatlı bi kuzu, Allah bağışlasın

Hep sevimli gelsin o sancilar sana bebegini getirsinn
Valla canli canli bir normal dogum takipteyiz, uc kisinin de nisani gelmis beklemedeyiz, cok heyecanli :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

âmin, âmin, âmin

ben biraz ütü yapıp evi toplayım en iyisi ayakta olmak faydalı olur inşallah

Nisani gelen gelmeyen, tik olmayan canlar.. Pilates topu alip hafifce ziplamalar yapmak cok faydaliymis acilmalara. Bugun geldi siparisim, sisirdim hafiften zip zip baslayacagim.. Bizim tekmeci de azicik asagi iner belki boylece

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni sorun bendede vardi esim tisörtlerini bulamiyordu garibim ama artik onlarida giyemiyorum o 67 lerde ben 70 leri gectim
Gecen hamilelik pijamami giydigimi sandim lacivert onunkini giymisim haberim yok karnimda lastik izleri cikmisti bende benimkinde lastik yokki diyorum ama cikarmiyorumda aksam esim geliyor gördugu gibi anliyor tisört bitti sira pijamalarimdami diyor

Riskli bir durumdaysa alinmasi en iyisi canim... dogunca sen onu besler buyutursun yine alir kilosunu seker ve tansiyon daha riskli bu durumlarda.... zaten sekeri olanlar hep 37 civarlarinda doguruyor.

Dogum yapanlar listesine bi care bulmak gerek bunlarla nasil ugrascan her dogum yapanlara.Fikri olan soylesin Arkadaslar?Topikmi acsak acaba.,.¿Dogumlat gene basladi bundan sonra durmaz sanirim -
Bende Mneee arkadasa sesleniyorum napsakki sira sira biri dizse doguranlar diye cok daha iyi olurdu
Ben ilk 10 a giremedim ilk 15 e girmeyi hayal ederken oda olmadi artik ilk 20 olmakta hedefim

Yapmasi cok iyi olur canim isvecce yazilan bir kac yerde okumustum bebisin daha sakin olmasini ve anne babasinin kokusunu tanimasini sagliyormus bu ten temasi... bizimkide severse ki her bebek seviyor evdede yapar esim bence bebisten cok esim sakinlesicektir.... bugunlerde asiri panik ve streste garibim... sabah kalkip su ictim tekrar yatagima yattim uyumadan esimi ariyim dedim cevap vermedi... az önce eve geldi korkmus ve sinirli bir sekilde niye telefonun sessizde sana bisey oldu diye ödum patladi diyor :)) bu tansiyon meselesi onu daha cok korkutuyor artik :))

ben de yeni katıldım aranıza...ikiz beklıyorum.inşallah mayıs da .
Hosgeldin aramiza :) 1 kiz 1 erkek olmasi cok guzel iki meyvedende tadicaksiniz insallah...

Ne guzel bir ruyaymis cokta komikmis hic gulecegim yoktu... zaten bu gidisle internetin basinda dogurucam :))) kadin ebe sanirim seninle buranin diliyle konusmus muhallebiye gelince cok seviyorumm insallah sana birakmisimdir o muhallebiden aksi halde bencillik etmis olurum :))

Canim hersey normal seyrediyorsa zamanini bekle... beni kimin dogurtucagini bile bilmiyorum sansima kim cikarsa :)))
Hem böyle durumlarda erkek bayan doktorun ayrimciligini yapmak dogru degil bakarsin erkek doktor digerinden cok daha ilgili ve iyi cikar sans isi aslinda birazda.... insallah iyi bir doktor denk gelir

Hehe ben de aynen mucuos plug diye arattım buldum, teyit ettim :))) ne sabırsızım yaa... ama yakın zamanda başlamayabilir, gene beklenti içine girmiyim diyorum

sabır hepimize lazım

ben de dün bebişime yolu tarif ettim, şöyle doğcaz, ben seni itcem sen de hemen çıkcan falan dedim de havaya mı girdi benim sıpa nedir)))
Mcus plug nedir diye baktim googleden elimdede yemeek bakmaz olaydim

Insallah dogmustur ve suan elindedir minik bebis..

yavrucum benim doğum falan yok ilahi unutmuşsun benim bacım inşaAllah doğum yolunda
Bende seni hamis saniyorum simdi anladim neden bacinin hamileliginden hep bahsettigini hayirlisiyla alir bebisini insallah kucagina

Bu doktorlari bazen hic anlamiyorum bazen asiri rahatlarken bazen de asiri abartiyolar bazi seyler... sen muz bulgur ceviz sut yumurta tuketimini yap hemencik kilo alir bebisin

Kızlar sabah nişsnım geldi, hemen doktora gittik. 1 cm açılma var dedi, nst de sancı çıkmadı. 24 saat içinde de gelebilir 3 hafta da bekleyebilir dedi. Yat dinlen işe gitmek yok dedi. Daha çantamı bile hazırlamamıştık. Panik vaziyetteyim. Çatı kemiklerimde çok ağrım var.. Dualarınızı bekliyorum..

seni çok iyi anlıyorum tatlım geçende yine benim doktor bebek çok iri 4 kiloyu geçecek doğuramıcan falan dedi demiş tim 10 gün önce 2900 dü dün gittim 3000 olmuş resmen onu yeme bunu yeme diye diye aç kaldım

9 ay 10 günüm normalde 13 mayısda doluyodu ama en geç 8 mayısta doğar diyodu dün bi gittik 22 mayıs dedi şoook oldum sinirden öldüm bide özel o kadar para döküyoz hemen başka bi hastaneden randevu aldım haftayada oraya gitcem doktoru seversem doğumuda orda yaparım hayırlısı artık

Kızlar herkese teşekürler sağolun darısı başınıza çok tatlı uyuyo ağlayonca emzirmeye alıyorum tutamıyo uğraşıyoz baya sonra yoruluyo yine uyuyo şöyle lıkır lıkır içemedi sütleri kuzum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sizce özel hastaneye 1000-1500 lira vermek mantıklımı yoksa devlet hastanesinde genc bir doktormu mantıklı.

panik yapma canım ben aynı durumda bir haftadan fazladır bekliyorum
çantanı hazırla bir an önce .çalışıyormuydunki daha sen ben geçen hafta aynı şeyi yaşayınca izne ayrıldım mecburen yatıyorum sürekli henüz gelen giden de yok paşam rahatı sevdi galiba.senin bebişinde bekler biraz daha belki.

bugün ne bereketli bir günmüş, nişanı gelenler, hatta yavrusunu kucağına alanlar, Rabbim sağlık versin, kolay doğumlar nasip etsin sancılı arkadaşlarımıza

korku heves heyecan hepsi var şuan, teker teker geliyor bahar kuzuları

canım daha yeni doğdu yorgundur şimdi.az az ama sık sık emecek şimdi.sütün de gelmiş maşallah bak dinlenip kalksın nasılda içecek lıkır lıkır.

kızlar çatı muayenesi için çatala mı çıkılıyor, çatı muayenesi olan arkadaşları umarım yanlış anlamışımdır.

nasıl çıkılır ki o yüksek sandalyeye, zaten zor hareket ediyoruz, 2 hafta sonrada benim çatı muayenesi var :26:

2 basamakli merdiveni var canim.

Gulsum gecmis olsun canim. Rabbim ayirmasin masallah cok tatli yavrun. Bol bol sutun olur da icer insallah.
Nisani gelen sanci ceken acilmasi olan arkadaslara da Allah kolaylik versin. Ne guzel kavusmak uzeresiniz yavrularla. Bana da izlemek dusuyor. Sonlarda olmak pek bi zormus gecmiyor zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…