Hep sevimli gelsin o sancilar sana bebegini getirsinn
Valla canli canli bir normal dogum takipteyiz, uc kisinin de nisani gelmis beklemedeyiz, cok heyecanli :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler teyzeleri, Allah sağlıkla ikram etmeyi nasip etsin.
Melekim19 senin bebişin odası da gerçekten çok tatlı olmuş :)
Kızlar sabahları aç kalkıyorum, gecelri aç yatıyorum 2 saatte bir acıkır oldum, canım sürekli hamurişi çekiyor ama onunda bebeğe bir faydası yok biliyorum. Toplamda 20 kilo aldım ama hala da kapanmayan bir iştah şelalesi var içimde karnım çatlamış dün fark ettim demek ki ne kadar krem kullanırsak kullanalım annemize çekiyoruz. Dün akşam eşimin pijamalarını giymiştim benimkileri yıkayamadım, bana dedi ki kahveye gitsek seninle kağıt oynarız yani hiç garipsemem
Ayni sorun bendede vardi esim tisörtlerini bulamiyordu garibim ama artik onlarida giyemiyorum o 67 lerde ben 70 leri gectimGulsum84 allah yardımcın olsun canm hayırlı haberlerini bekliyoruz. Koseden tatlım aynı beni anlartn bende eşimin tşirtlerini falan giyiyorum bide üstüne çamaşır suyu falan yapıyorum:))) geçen sırtıma küt diye indirdi koçum benim diye 2 hafta geçti hala unutamıyorum. Bukadar ayrılıktan sonra tekrar nasıl eski halimize döncez çok merak ediyorum doğrusu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Riskli bir durumdaysa alinmasi en iyisi canim... dogunca sen onu besler buyutursun yine alir kilosunu seker ve tansiyon daha riskli bu durumlarda.... zaten sekeri olanlar hep 37 civarlarinda doguruyor.canım bizdede durum farksız bende eşimin tshirtlerini giyip geziyorum akşam oda bana aynı muameleyi yaptı aslında dar giysen dahamı iyi olacak sanki dedi.sanırım bidon gibi gözüktüğüm içindi bu laf.bu arada sabah alıntı yapmıştım ama gitti bir anda benim sezeryan tarihimde 7 mayıs.bebek 37+5 günlük olacak.abime kalsa daha da önce alalım diyor riskli gebeyim şekerim çok yüksek gidiyor hala.bide üstüne tansiyonumda 13,5/8,5 bu sabah yine.oda yükseliyor nedense iki gündür.çok şükür bebeklerimiz tehlikeli dönemi atlattı artık doğsalarda kurtarırlar kendilerini.sende kafana takma canım bebeğinin kilosuda gayet iyi zaten.allah hayırlı doğum versin hepimize.
Bende Mneee arkadasa sesleniyorum napsakki sira sira biri dizse doguranlar diye cok daha iyi olurduDogum yapanlar listesine bi care bulmak gerek bunlarla nasil ugrascan her dogum yapanlara.Fikri olan soylesin Arkadaslar?Topikmi acsak acaba.,.¿Dogumlat gene basladi bundan sonra durmaz sanirim -
Yapmasi cok iyi olur canim isvecce yazilan bir kac yerde okumustum bebisin daha sakin olmasini ve anne babasinin kokusunu tanimasini sagliyormus bu ten temasi... bizimkide severse ki her bebek seviyor evdede yapar esim bence bebisten cok esim sakinlesicektir.... bugunlerde asiri panik ve streste garibim... sabah kalkip su ictim tekrar yatagima yattim uyumadan esimi ariyim dedim cevap vermedi... az önce eve geldi korkmus ve sinirli bir sekilde niye telefonun sessizde sana bisey oldu diye ödum patladi diyor :)) bu tansiyon meselesi onu daha cok korkutuyor artik :))Ne heyecanli bir topik oldukkk :)))
Benim esime dese ne olur diye dusundumde bi an,oldugu yerde cikarip kizimizi alir gögsüne :))
Evde zaten yapacak onu bekliyorda hastandede hic sorun degil :))
Allah yardimciniz olsun.bir minik daha geliyoorr :))
Gozunaydiiin :) kuzenimin nisani geldikten 2 gun sonra olmustu dogumu :)) nasip tabii..
Hayirlisiyla cok beklemeden gelir insallah minik :)
Hosgeldin aramiza :) 1 kiz 1 erkek olmasi cok guzel iki meyvedende tadicaksiniz insallah...ben de yeni katıldım aranıza...ikiz beklıyorum.inşallah mayıs da .
Ne guzel bir ruyaymis cokta komikmis hic gulecegim yoktu... zaten bu gidisle internetin basinda dogurucam :))) kadin ebe sanirim seninle buranin diliyle konusmus muhallebiye gelince cok seviyorumm insallah sana birakmisimdir o muhallebiden aksi halde bencillik etmis olurum :))papatyaorj dün gece rüyamda seni gördüm. ruyamda ınternetın basında sancın geliyor hemen gıdıyorsun ama çok bagırıyorsun. ben de çok komik kapıda bekliyorum karnım burnumda..kızın doğuyor havluyla dısarı cıkarıyorlar ayyy ne güzel kız dıyorum. ıngılızce konusuyorum ebeyle. kadın bana farklı bır dılde konusuyor ama bana kızıyor sanırım bebegı alıp göturuyor..senı odaya cıkarıyorlar sana muhallebi verıyorum. nasıl yıyorsun iştahla dıyorum kı benımde cnm çekti bana da bırak:)))) çok komik bir rüyaydı
Canim hersey normal seyrediyorsa zamanini bekle... beni kimin dogurtucagini bile bilmiyorum sansima kim cikarsa :)))karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Hehe ben de aynen mucuos plug diye arattım buldum, teyit ettim :))) ne sabırsızım yaa... ama yakın zamanda başlamayabilir, gene beklenti içine girmiyim diyorum
Mcus plug nedir diye baktim googleden elimdede yemeek bakmaz olaydimsabır hepimize lazım
ben de dün bebişime yolu tarif ettim, şöyle doğcaz, ben seni itcem sen de hemen çıkcan falan dedim de havaya mı girdi benim sıpa nedir)))
Insallah dogmustur ve suan elindedir minik bebis..Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
Bende seni hamis saniyorumyavrucum benim doğum falan yokilahi unutmuşsun benim bacım inşaAllah doğum yolunda
Bu doktorlari bazen hic anlamiyorum bazen asiri rahatlarken bazen de asiri abartiyolar bazi seyler... sen muz bulgur ceviz sut yumurta tuketimini yap hemencik kilo alir bebisinBu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
su gelince 24 saatte dogmasi gerekir enfeksiyon kapabilir diye.. ama Nisandan gunler hatta haftalar sonra doguranlar bile var önemli olan sancilarin s1klasmasi...hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
Kızlar şuan bahsettiğiniz mucus plug olayını bende dün akşam yaşadım ama akıntı diye düşündüm ve internetten bakınca nişanmış o.peki şimdi ne yapmamız gerekiyor.korkalım mı 😥 acaba doğumumuz nezaman başlar.dün nst de herşey normsl çıktı benim.şuan 37+2 olduk.neler oluyor bize 😰😰
Ay ne guzel topigi bir actim acilma sanci derken almissin bebisi eline.... Rabbim guzel ömurler nasip etsin masallah minik pasaya
Kızlar sabah nişsnım geldi, hemen doktora gittik. 1 cm açılma var dedi, nst de sancı çıkmadı. 24 saat içinde de gelebilir 3 hafta da bekleyebilir dedi. Yat dinlen işe gitmek yok dedi. Daha çantamı bile hazırlamamıştık. Panik vaziyetteyim. Çatı kemiklerimde çok ağrım var.. Dualarınızı bekliyorum..
Kızlar herkese teşekürler sağolun darısı başınıza çok tatlı uyuyo ağlayonca emzirmeye alıyorum tutamıyo uğraşıyoz baya sonra yoruluyo yine uyuyo şöyle lıkır lıkır içemedi sütleri kuzum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar çatı muayenesi için çatala mı çıkılıyor, çatı muayenesi olan arkadaşları umarım yanlış anlamışımdır.
nasıl çıkılır ki o yüksek sandalyeye, zaten zor hareket ediyoruz, 2 hafta sonrada benim çatı muayenesi var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?