2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
doğumlar arttı maşallah biz de gunumuzu beklemiicez 6 mayısa aldık sezeryan tarihimizi tonton kızım onden gidiyor zaten rabbim utandırmadın inşallah.17 gun once alınacak kızım nasip olursa,bi sıkıntı olmaz değil mi arkadaşlar?

Mcus plug nedir diye baktim googleden elimdede yemeek bakmaz olaydim

n

Ayy canım çok güldüm..Ben demiştim ama tarif etmiyim, kızların midesini kaldırmıyım diye... Mukus tıkaç rahim ağzını mikroplardan koruyan tıkaç, rahim açılmaya, incelmeye başladıgında o da geliyor... ama dogum bikaç hafta sonra da olabilir, aynı gün de olabilir..o taahmin edilemiyo

cnım buyuk biraz sımardı biz her hediyeyi her gelen çiçeği sanki dalokaya gelmiş gibi söyledik. buna bayıldı. hiç sen abisin o kardeş demiyoruz. atlası dalkonun parçası gibi söylüyoruz. atals yerine dalkonun kardeşi acıkmış, ağlıyor gibi. o yuzden o da benim kardeşim uyuyor mu ağlıyormu cumlelerini kurmaya basladı. iyi gidiyoruz. azıcık uyku sorunu yaşıyoruz ama aşıcaz. kendi yalnız uyumak istemiyor. savaşıyorum. yalnız uyuyor 1.5 yaşından beri(yalnız uykuya dalıyor). şimdi dalana kadar insan istiyor. çözücem inşallah.

ben iyiyim.azıcık sızlıyor dikişler ama adet olunca olur ya öyle. biraz gazım var. baş ağrısı oluyor bazen, klasik emzirme ve meme acıları var.
Tesekkur ederiz annesiii :)
Hosuna gidiyor, seviyor demissin ya cildirdimmm :) icimdeki canin neleri sevdigini ogrenmek istiyorum ben deee :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah en keyiflisi bu, onu tanmak ve dunyayı ona tanıtmak. sağlıkla mutluluk ve huzurla Allah hepimize nasip etsin bu guzel deneğimleri.

dualarımız seninle sen ve bebeğinle canım inşallah..

teşekkür ederim hoşbuldumm...1 kız 1 erekek.... kaç haftalık yaptı doğumu ?

Masallah kuzucuklaraa :)
Hosgeldiinn..

Canim ben olsam sadece beklerdim..
Sonuc olarak sana ve bebegine bagli dogum..Doktor seni yonlendirecek soylemleriyle yardimci olacak en fazla,ya da mudahale gerekirse onu yapacak..Sonuc olarak bunu her doktor yapacak,ve bence o zmn gozun doktoru gormeyecek ki :)
Minisinle cok iyi bi takim olup atlatacaksiniz insallah :)
Sadece erkek doktor istemiyorsan bu secimini dile getir yeterli..

Allah yardimcin olsun canim :) ayni heyecanla bekliyoruz emin ol :)
Iyi haberlerle gel insallah..
Dualarini eksik etme..

Bence cok takilma,kacinci haftan goremiyorum ama bende ayni seyi yasadim..
Ama suan farkli normal ilerliyor..
Tamamen doktorun o an ki olcumuyle alakali cogu..
Farkli birine gorun ya da

Eki Görüntüle 1087462
Herkese teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallahhh
Allah nazarlardan korusun..
Gozunuzaydiiinn :)
Ne diyecegimi sasiriyorum heyecandan :)
Sutunuzle kalin insallahh :)

Bende gecen hafta nisani gelenlerdenim :)
Nstde bisy cikmadi :) Sadece hareketler degisik,bayaa asagiya giriyor gb :) agrilar,kitirdamalar mevcut ohh diyorum her seferinde :))
Allah yardimcin olsun canim..panik yapma,hazirliklarini tmmlamaya calis

2 basamakli merdiveni var canim.

yumurta takibi, adetliyken muayene, düşük falan derken sayısız muayene oldum o çatalda, zorlanarak çıkardım hep niyeyse, her seferinde çok üzüldüm psikolojim bozuldu

bende sedyede bakılıyordur sanıyordum çatıya

napalım, evlat için katlanıcaz artık, inşaallah bir kez bakmak yeter doğuma kadar

kızlar sizce özel hastaneye 1000-1500 lira vermek mantıklımı yoksa devlet hastanesinde genc bir doktormu mantıklı.

Ben özel hastaneye gidiyorum doğum ücreti 1350 tl, canim bunun kararı kişiye göre değişir, özel hastaneyi ben kendim tercih ettim kaç senedir çalışıyorum doğum için bir aylık maaşimi feda edebilirim diye düşündum konfor açısından ama maddi imkanin el vermiyorsa yada o parayı çocuğumun başka bir ihtiyacı için kullanirim diyorsan devleti de seçebilirsin sonuçta ordakilerde bu işin egitimini almis drlar, ben ozeli ilgi alaka ve konfor açısından tercih ettim daha cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa ay cok sinir bozucu ya canım ölcüyü nasıl yaptıklarını biliyorsun bazen o daire de ölcülerde cm oynasa 100-200 gr da oynar bana da küçük geldi ölcümü ama takmıycam saglıklı olsunda

Tabii ki canım önemli olan sağlıklı olması, ben 10 gündür bana çektirdiklerine kızıyorum... Bana bebeğin çok kilolu normal doğum yapamazsın dedi, strese soktu... Adamakıllı yemek bile yiyemedim korkumdan Neyse canım hayırlısı yavrularımız sağlıklı olsunlar da :)

Yillarca calisip calisip sonra evde oturmakta zormus surekli yat uyu tv izle sabah kusagida çok fenaymis hicbirsey yok tv de. Doguma dair hic belirti yok bi yandan korku var ilk defa olacagi icin oglum gelsede canimin sıkılmasına vaktim kalmasa.

Eki Görüntüle 1087462
Herkese teşekkürler

Maşallah suphanallah allah nazardan korusun... pek hareketli bir gün olmuş nişanı gelen gelene...

Han bugün kafaya koydu evi temizleyecek ya supurup sildikten sonra cam silmeye başladım aslında amacım bebegin camını silip birakmakti ama oyle olmadi...hepsini bitirecegim kramp girdi bacağıma zaten salonun tülünü cikartamayacagimi çıktığım Tabureyi catirdatinca anladım...koydum popomu koltuga koyus o koyus kalkamıyorum kramp ağrı çok fena...

Bebeğimin nevresimleri geldi kargoyla hemen yikadim astım çok tatlılar iyiki almışım cottonbox marka tavsiye ederim...

Kasiklarimdan ağrı giriyor diyorum ki acaba fazla mi zorladim kendimi bebis mi gelecek...ama karnım yukarda ki hala nişanı gelenleri doğuran lari görünce gaza geldim

Son düzenleyen: Moderatör:

TRT 1 de 80 ler var ben onu izliyorum şimdi 😉

doğum yapan tüm annişleri tebrik ederim. bol sütlü, uykulu, gazsız günleriniz olsun inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına :)

bu hafta çok işyerimde çok yoğumdum, çok yoruldum ve daha yaklaşık mayısın 8-9 una kadar çalışacağım. sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.

yarın bizim de kontrolümüz var, bakalım dr.muz ne söyleyecek. en son doğum hk. merak ettiklerini sor konuşalım dedi ama ben en iyisi hiç bilmemek stres yapmamak dedim :)) kısaca bana normal doğum süreci hk bilgi verdi, ama ben kesi atılacak mı diye merak ediyordum, onu sormayı unuttum. bu hafta sorucam bakalım. gerçi illa olmasın gibi tavrım yok.

bir de ben sezeryan istemiyorum hem çabuk toparlanamazsam vs diye hem de tarihimi, günümü bilirsem daha çok heyecan yaparım, tansiyonum yükselir diye. eşimde tarihimiz belli olsun, sezeryan olsun istiyor ama son tercihi tabiki bana bıraktı. bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. herkes istediği şekilde, sağlıkla, mutlulukla bebişine kavuşsun

Benim kardesimde ikinciyi dogurdu zaman bizde butun hediyeleri buyuye verdik abla oldun diye sana geldi dedik.cok ise yaradi bizdede.ayni seninki gibi once uyurken insan istedi sonra geceleri annenin yanina gelip yatmaya basladi en son hep beraber uyumaya basladilar. Uyku konusunun evreleri zordu yani. Gorumcemin kizida altin takiyorlar ya onu kiskandi. O hala altina yapiyor yemek yiyemiyor insanlar niye ona madalya takiyorlar birinci olan benim dedi durdu.uzun sure uzerinde kucuk altin takili yasadi :)

amann gözüm korktu şimdi.en çok merak ettiğim konu bu oğlum normalde çok akıllıdır öyle kolay kandırılamazda mantık yürütür ben herşeyin doğrusunu söylemekten yanayım .okulun psikoloğu ile konuştuk bebek hediye getirsinmi dedik hayır kuzey kardeşine hediye alsın dedi tam tersi şekilde.bebeğin bişey getirmeyeceğini bilir çünkü dedi.bakalım yaşayıp göreceğiz.bebek stresinden çok bu konu kafamı kurcalıyor.

ben dün catala ilk defa çıktım.çıkmadan önce de çok korkuyordum. çıkarken sekreter yardım ediyor.dr eldiven giyip eline jel sürüyor. girceğini söylüyor orda derin derin nefes almak ve kasmamak lazım, kasmamak için de hafifcik ıkınabilirsiniz. benim dr önce bir parmak sonra 2 parmak soktu. ya bu muydu bu kadar kolaymıydı dedim.bir kaç sn bir şey. hiç açılmamışım..her kontrole gittiğimde ve doğum başlamadan sürekli yapılacak.doğum da çatalda oluyor. alışmalıyız. zaten bence eş p..si de giriyor ve çok da farklı değil.bi de ben vajinusmustum 6 ay.. hiiç korkmayın

çok yormussun tatlım kendini. cam da silme canım, uzanma bi de tabureye cıkmış Allah Allah
Eki Görüntüle 1087462
Herkese teşekkürler

maşallah masallah maşallah

Kızlar herkese merhaba . Az önce uyuyakalmışım kalktığımda hafif bir ağrı vardı normal dedim sonra lavoboya gittim ve akıntıyla beraber çook az kırmızı akıntıda geldi devamı gelmedi ama takipteyim şimdi . Sizce bu nişan mıdır ? Bu arada daha 35. haftamızdayız . Yani doğum mayısın sonu gözüküyor. Evde de yalnızım eşimede söylemedim paniklemesin diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…