Mcus plug nedir diye baktim googleden elimdede yemeek bakmaz olaydim
n
Kızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.
cnım buyuk biraz sımardı biz her hediyeyi her gelen çiçeği sanki dalokaya gelmiş gibi söyledik. buna bayıldı. hiç sen abisin o kardeş demiyoruz. atlası dalkonun parçası gibi söylüyoruz. atals yerine dalkonun kardeşi acıkmış, ağlıyor gibi. o yuzden o da benim kardeşim uyuyor mu ağlıyormu cumlelerini kurmaya basladı. iyi gidiyoruz. azıcık uyku sorunu yaşıyoruz ama aşıcaz. kendi yalnız uyumak istemiyor. savaşıyorum. yalnız uyuyor 1.5 yaşından beri(yalnız uykuya dalıyor). şimdi dalana kadar insan istiyor. çözücem inşallah.Ne güzel düzen bile kurmaya başladın canım abisiyle arası nasıl beni doğumdan çok büyük çocuğun yaşayacakları endişelendiriyor bebek nasılsa anlayamayacak kadar küçük oluyor. İhtiyaçları karşılandıktan sonrasında büyük çocukla nasılsınız. Kıskançlık oluyormu. Sen nasılsın işlerini rahatça yapabiliyormusun artık. Çok soru sordum ama kusura bakma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederiz annesiii :)
Hosuna gidiyor, seviyor demissin ya cildirdimmm :) icimdeki canin neleri sevdigini ogrenmek istiyorum ben deee :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sabah nişsnım geldi, hemen doktora gittik. 1 cm açılma var dedi, nst de sancı çıkmadı. 24 saat içinde de gelebilir 3 hafta da bekleyebilir dedi. Yat dinlen işe gitmek yok dedi. Daha çantamı bile hazırlamamıştık. Panik vaziyetteyim. Çatı kemiklerimde çok ağrım var.. Dualarınızı bekliyorum..
teşekkür ederim hoşbuldumm...1 kız 1 erekek.... kaç haftalık yaptı doğumu ?
karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sabah nişsnım geldi, hemen doktora gittik. 1 cm açılma var dedi, nst de sancı çıkmadı. 24 saat içinde de gelebilir 3 hafta da bekleyebilir dedi. Yat dinlen işe gitmek yok dedi. Daha çantamı bile hazırlamamıştık. Panik vaziyetteyim. Çatı kemiklerimde çok ağrım var.. Dualarınızı bekliyorum..
2 basamakli merdiveni var canim.
kızlar sizce özel hastaneye 1000-1500 lira vermek mantıklımı yoksa devlet hastanesinde genc bir doktormu mantıklı.
yaaa ay cok sinir bozucu ya canım ölcüyü nasıl yaptıklarını biliyorsun bazen o daire de ölcülerde cm oynasa 100-200 gr da oynar bana da küçük geldi ölcümü ama takmıycam saglıklı olsunda
Yillarca calisip calisip sonra evde oturmakta zormus surekli yat uyu tv izle sabah kusagida çok fenaymis hicbirsey yok tv de. Doguma dair hic belirti yok bi yandan korku var ilk defa olacagi icin oglum gelsede canimin sıkılmasına vaktim kalmasa.
plojovic;35032988; Bence cok takilma .!.:35+5 im canım, haftasına göre kilosu gayet iyi, bi sorunu yok çok şükür... Ben
doktorun tavrına çok sinir olmuştum, çok kilolu bebek, suyu çok fazla, normal doğum yapamazsın deyip korkutmuştu 10 gün önce beni...Onun yüzünden doğru düzgün beslenemedim... Artık takmıyorum ama canım, inşallah hepimiz için çoook güzel ve kolay bir doğum olur
cnım buyuk biraz sımardı biz her hediyeyi her gelen çiçeği sanki dalokaya gelmiş gibi söyledik. buna bayıldı. hiç sen abisin o kardeş demiyoruz. atlası dalkonun parçası gibi söylüyoruz. atals yerine dalkonun kardeşi acıkmış, ağlıyor gibi. o yuzden o da benim kardeşim uyuyor mu ağlıyormu cumlelerini kurmaya basladı. iyi gidiyoruz. azıcık uyku sorunu yaşıyoruz ama aşıcaz. kendi yalnız uyumak istemiyor. savaşıyorum. yalnız uyuyor 1.5 yaşından beri(yalnız uykuya dalıyor). şimdi dalana kadar insan istiyor. çözücem inşallah.
ben iyiyim.azıcık sızlıyor dikişler ama adet olunca olur ya öyle. biraz gazım var. baş ağrısı oluyor bazen, klasik emzirme ve meme acıları var.
inşallah en keyiflisi bu, onu tanmak ve dunyayı ona tanıtmak. sağlıkla mutluluk ve huzurla Allah hepimize nasip etsin bu guzel deneğimleri.
Benim kardesimde ikinciyi dogurdu zaman bizde butun hediyeleri buyuye verdik abla oldun diye sana geldi dedik.cok ise yaradi bizdede.ayni seninki gibi once uyurken insan istedi sonra geceleri annenin yanina gelip yatmaya basladi en son hep beraber uyumaya basladilar. Uyku konusunun evreleri zordu yani. Gorumcemin kizida altin takiyorlar ya onu kiskandi. O hala altina yapiyor yemek yiyemiyor insanlar niye ona madalya takiyorlar birinci olan benim dedi durdu.uzun sure uzerinde kucuk altin takili yasadi :)
yumurta takibi, adetliyken muayene, düşük falan derken sayısız muayene oldum o çatalda, zorlanarak çıkardım hep niyeyse, her seferinde çok üzüldüm psikolojim bozuldu
bende sedyede bakılıyordur sanıyordum çatıya
napalım, evlat için katlanıcaz artık, inşaallah bir kez bakmak yeter doğuma kadar
Maşallah suphanallah allah nazardan korusun... pek hareketli bir gün olmuş nişanı gelen gelene...
Han bugün kafaya koydu evi temizleyecek ya supurup sildikten sonra cam silmeye başladım aslında amacım bebegin camını silip birakmakti ama oyle olmadi...hepsini bitirecegim kramp girdi bacağıma zaten salonun tülünü cikartamayacagimi çıktığım Tabureyi catirdatinca anladım...koydum popomu koltuga koyus o koyus kalkamıyorum kramp ağrı çok fena...
Bebeğimin nevresimleri geldi kargoyla hemen yikadim astım çok tatlılar iyiki almışım cottonbox marka tavsiye ederim...
Kasiklarimdan ağrı giriyor diyorum ki acaba fazla mi zorladim kendimi bebis mi gelecek...ama karnım yukarda ki hala nişanı gelenleri doğuran lari görünce gaza geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?