Kızlar herkese merhaba . Az önce uyuyakalmışım kalktığımda hafif bir ağrı vardı normal dedim sonra lavoboya gittim ve akıntıyla beraber çook az kırmızı akıntıda geldi devamı gelmedi ama takipteyim şimdi . Sizce bu nişan mıdır ? Bu arada daha 35. haftamızdayız . Yani doğum mayısın sonu gözüküyor. Evde de yalnızım eşimede söylemedim paniklemesin diye :26:
Kızlar doğdu oğlum. 2900 gr 48 cm. Uyuyo şimdi emzirmeye çalıştım pek bilemedi kuzum. Spinal olmuşum. Biraz ağrım var şimdi çok yorgumum darısı başınıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
panik yapma canım ben aynı durumda bir haftadan fazladır bekliyorum
çantanı hazırla bir an önce .çalışıyormuydunki daha sen ben geçen hafta aynı şeyi yaşayınca izne ayrıldım mecburen yatıyorum sürekli henüz gelen giden de yok paşam rahatı sevdi galiba.senin bebişinde bekler biraz daha belki.
35+5 im canım, haftasına göre kilosu gayet iyi, bi sorunu yok çok şükür... Ben
doktorun tavrına çok sinir olmuştum, çok kilolu bebek, suyu çok fazla, normal doğum yapamazsın deyip korkutmuştu 10 gün önce beni...Onun yüzünden doğru düzgün beslenemedim... Artık takmıyorum ama canım, inşallah hepimiz için çoook güzel ve kolay bir doğum olur
doğum yapan tüm annişleri tebrik ederim. bol sütlü, uykulu, gazsız günleriniz olsun inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına :)
bu hafta çok işyerimde çok yoğumdum, çok yoruldum ve daha yaklaşık mayısın 8-9 una kadar çalışacağım. sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.
yarın bizim de kontrolümüz var, bakalım dr.muz ne söyleyecek. en son doğum hk. merak ettiklerini sor konuşalım dedi ama ben en iyisi hiç bilmemek stres yapmamak dedim :)) kısaca bana normal doğum süreci hk bilgi verdi, ama ben kesi atılacak mı diye merak ediyordum, onu sormayı unuttum. bu hafta sorucam bakalım. gerçi illa olmasın gibi tavrım yok.
bir de ben sezeryan istemiyorum hem çabuk toparlanamazsam vs diye hem de tarihimi, günümü bilirsem daha çok heyecan yaparım, tansiyonum yükselir diye. eşimde tarihimiz belli olsun, sezeryan olsun istiyor ama son tercihi tabiki bana bıraktı. bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. herkes istediği şekilde, sağlıkla, mutlulukla bebişine kavuşsun
Kızlar herkese merhaba . Az önce uyuyakalmışım kalktığımda hafif bir ağrı vardı normal dedim sonra lavoboya gittim ve akıntıyla beraber çook az kırmızı akıntıda geldi devamı gelmedi ama takipteyim şimdi . Sizce bu nişan mıdır ? Bu arada daha 35. haftamızdayız . Yani doğum mayısın sonu gözüküyor. Evde de yalnızım eşimede söylemedim paniklemesin diye :26:
dualarımız seninle sen ve bebeğinle canım inşallah..
Mcus plug nedir diye baktim googleden elimdede yemeek bakmaz olaydim
amann gözüm korktu şimdi.en çok merak ettiğim konu bu oğlum normalde çok akıllıdır öyle kolay kandırılamazda mantık yürütür ben herşeyin doğrusunu söylemekten yanayım .okulun psikoloğu ile konuştuk bebek hediye getirsinmi dedik hayır kuzey kardeşine hediye alsın dedi tam tersi şekilde.bebeğin bişey getirmeyeceğini bilir çünkü dedi.bakalım yaşayıp göreceğiz.bebek stresinden çok bu konu kafamı kurcalıyor.
hadi gözün Aydın beste-kuş, kapışsın tarihini)
nasıl oldun canım???
arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.
mina ile tuna cok guzel olmussss
bayıldım :))
Bankacıyım canım ben. Irgat gibi çalıştım üstelik yarın eğitimim vardı, dr.a sordum gidebilir miyim diye :) oda delirdin galiba hemen doğurmak mı istiyorsun dedi, iznimi başlattık. Dilerim senin bebiş gibi bizimkide uslu çıkar. Zaten bugün bile hep yatamadım arada kalktım yanlış bişi yapmadım umarım..
sağol canım ıyıım bugun hıc tansıyonumu ölçmedım evde temızlık vardı zamanım olmadı.. ama ıyıyım cok sukur.. Allah razı olsun
sen nasılsın nasıl gıdıyor??
benden asırı derecede degısık akıntılar gelmeye basladı.. sanırım nişan öncesi hazırlık :)
arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.
Ayni haftalarda yasadim sorunu biliyor musun..
Doktorumu hastanemi degistirmeme sebep oldu..
Cunku gittigim doktor bana aciklama yapma guzelliginde bulunup beni rahatlatti..
Ki ozele gidiyordum,hep karsiydim devlete simdi gittigim hastaneye gitmiyordum onyargidan ve daha cok esim giremiyor diye..
Simdi bu hastaneye gidiyorum,esim ztn artik her hafta izin alamaz goremicek bu sebepte etkili tabi..
Ummadigim ilgiyi goruyorum suan..
Gercekten cok onemli doktor..
Insallah dedigin gb artik son hamlelerimiz kaldi,insallah kolaylikla atlatiriz..
Amiiin :)
Kesi yani epizyo diyorlar kisaca :)
Herkese olmuyor illa ki..
Madem o kadar zamanin var masajlari ogren bence..Kesi riskini azaltacaktir..
Perine masajlarini arastir canim..
El masaji flnda var ebemiz gostermisti
Nisana benziyor, haftandan dolayi doktoruna danis bence
Gorunmende fayda var..
Kızlar herkese teşekürler sağolun darısı başınıza çok tatlı uyuyo ağlayonca emzirmeye alıyorum tutamıyo uğraşıyoz baya sonra yoruluyo yine uyuyo şöyle lıkır lıkır içemedi sütleri kuzum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar sizce özel hastaneye 1000-1500 lira vermek mantıklımı yoksa devlet hastanesinde genc bir doktormu mantıklı.
sen kendini iyi hissediyorsan süper çok sevindim
ben de iyiyim şükür, kendimi ütüye verdim bugün ama ütüye doğum olmuyo sanırım
ay sabırsızız ya bi bu bebeler gününü bekler kesin;((
Mina-Tuna süper olmuş arkadasım, hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?