2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim bi hastaneyi arayıp sor istersen çağırabilirler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bankacıyım canım ben. Irgat gibi çalıştım üstelik yarın eğitimim vardı, dr.a sordum gidebilir miyim diye :) oda delirdin galiba hemen doğurmak mı istiyorsun dedi, iznimi başlattık. Dilerim senin bebiş gibi bizimkide uslu çıkar. Zaten bugün bile hep yatamadım arada kalktım yanlış bişi yapmadım umarım..

Ayni haftalarda yasadim sorunu biliyor musun..
Doktorumu hastanemi degistirmeme sebep oldu..
Cunku gittigim doktor bana aciklama yapma guzelliginde bulunup beni rahatlatti..
Ki ozele gidiyordum,hep karsiydim devlete simdi gittigim hastaneye gitmiyordum onyargidan ve daha cok esim giremiyor diye..
Simdi bu hastaneye gidiyorum,esim ztn artik her hafta izin alamaz goremicek bu sebepte etkili tabi..
Ummadigim ilgiyi goruyorum suan..
Gercekten cok onemli doktor..
Insallah dedigin gb artik son hamlelerimiz kaldi,insallah kolaylikla atlatiriz..

Amiiin :)
Kesi yani epizyo diyorlar kisaca :)
Herkese olmuyor illa ki..
Madem o kadar zamanin var masajlari ogren bence..Kesi riskini azaltacaktir..
Perine masajlarini arastir canim..
El masaji flnda var ebemiz gostermisti

Nisana benziyor, haftandan dolayi doktoruna danis bence
Gorunmende fayda var..

Plojovic ve oferta sizlerinde nişan sonrası 1 hafta geçirdiğinizi söylemeniz beni çok umutlandırdı. Dr 37 bittikten sonra korkma bi 10 gün tutalım içerde yeter dedi çünkü. Normal doğum yanlısı bir dr, bu haftalarda doğarsa bebek çok küçük kolay doğar dedi ama belimde fıtık çıktı benim, büyük bebek olursa sezeryan dedi. Bebeğim büyüsün de sezeryan olsun tek..

Evet valla zor bir durum.bence psikolog dogru demis.bizimki senin oglundan kucuktu cok sıkınti olmadi.birde kiz cocuklari daha rahat kabulleniyor sanirim.gorumceminde psikologa danisti ayri yatan kizini odaya yanina aldi kendini dislanmis hisseder dedi.kardesim ayri yatirdi ama 3 ay icinde onun kizida yaninda yatmaya basladi.birde bu konuyu danis istersen.tabi tepkiler cocuktan cocuga cok farkediyor.benim kardesim dogdugu zaman 7 yasindaydim.herseyi dun gibi hatirliyorum cok zor bir durum buyuk cocuk icin

arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.

hadi gözün Aydın beste-kuş, kapışsın tarihini)

nasıl oldun canım???

sağol canım ıyıım bugun hıc tansıyonumu ölçmedım evde temızlık vardı zamanım olmadı.. ama ıyıyım cok sukur.. Allah razı olsun

sen nasılsın nasıl gıdıyor??

benden asırı derecede degısık akıntılar gelmeye basladı.. sanırım nişan öncesi hazırlık :)

Ayyyy bende bankaciyim ozellikle hamile hamile bankada calismak cok zor neyse ki son 8 isgunum kaldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen kendini iyi hissediyorsan süper çok sevindim
ben de iyiyim şükür, kendimi ütüye verdim bugün ama ütüye doğum olmuyo sanırım
ay sabırsızız ya bi bu bebeler gününü bekler kesin;((

arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.

Mina-Tuna süper olmuş arkadasım, hayırlı olsun

Evet zaten son kontrolde dr soylemisti bi daha ki randevuda nasil Masaj yapacagini anlaticam demisti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bağışlasın canım gerçekten de çok tatlı ve ne kadar da karakteristik bir yüzü var. 41 kere maaşallah kuzuna:))

kızlar sizce özel hastaneye 1000-1500 lira vermek mantıklımı yoksa devlet hastanesinde genc bir doktormu mantıklı.

Eğer hastane koşulları aynıysa, doktorları iyi tanıyıp güvendiğin hangisi ise onu seçmende fayda var.

Son düzenleme:

aynen.. hayırlısıyla pzts dr kontrolunde dogurmayı dusunuyorum :))

hayırlısı yaa.. saka bı yana ne zaman hazır hıssederse o zamn gelsin bebişler.. :))

Bugün sancısı başlayan, nişanı gelen arkadaşlarımız olmuş; Allah hepsinin yardımcısı olsun, bir avazda kurtarsın inşallah.

Benim de bugun kontrolüm vardı. Minnosumuz 37+4 te 3100-3200 olmuş. Doktorum, Ntsde hiç sancı çıkmayınca ve muayenede bir doğum alameti görmeyince sezeryan tarihimi değiştirmedi. Doğum başlarsa ne zaman olursa olsun kalkıp gelirsin doğumu yaparız, ben nasılsa buradayım dedi.
Tansiyonum sabah 14.5-10.5 oldu fena hissettim yine ama hastanede 11-8 e düşmüştü. Akıntım için flora düzenleyici fitil verdi.

Sorun yok mutlu mesut ayrıldık hastaneden:)))

Bugun kontrolum vardi. Sezeryan tarihi netlesecekti. Ben 3 gundur bebek eskiye nazaran daha az hareket ediyor dedim. Megerse yine ters donmus basi yukarda. Tabi sorun bu degil bu hafta ici iki kez akintim oldu biraz fazla ic camasiri islanacak kadar. Turnusollu ped koydurdu ve surpriz tabi suyum siziyor. Yarin hazirlikli gel dedi. tekrar bakacak eger asiri geliyorsa alirim dedi. Ama suyun miktari iyi pazartesiye kadar idare eder cok gelmezse o durumda pazartesi alirim dedi. Ben o an dumur oldum. Ne kilosu ne boyu ogrenemedim ne yapicamida bilemedim. Kaldim orda oyle hic beklemiyordum boyle birsey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…