Canım bende mayısta kürtaj oldum. Nasıl bir psikolojidir çok iyi bilirim. Yardımcı olabileceğim birşey olursa mutlaka yaz canım. Rabbim yardımcım olsun.
hoşgeldın canım,
benımde sat 17 ağustos. önumuzdekı pazartesi kalp atışını görmeye gidicez hayırlısıyla.. hayırlı uğurlu olsun bebişin :))
Saol cnm cok kotu gercekten allahim yasatmasin bidaha korktum gercekten hamilelikten
uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:
Katılıyorum arkadaşım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah..aynen.
Ben de 2lı ımıs 3lu ımıs testlerı yaptırmadım-sımdı de yaptırmayacagım.
Bı sıkıntı gozlemlense bıle yapılacak bısey yok -henuz- e amnıyosentez ve cocuk aldırma surecı bana gore olmadıgı
ıcın testler bana gore degıl.
uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:
canım satın 13 ağustossa muhtmel doğum tarihin 20 mayıs oluyor. Belki hamilelik takvimini düzeltmek istersin . Döllenme tarihini net bir şekilde bilemeyeceğimiz için Sat tarihi aslında senin hamileliğini takip etmek için en kesin günü gösteriyor. Aynı sat tarihli kişiler tabiki aynı tarihte doğuracak diye birşey yok, hatta bu çok düşük bir ihitmal bence. Sat tarihinle bebeğin gelişimini hafta hafta takip edebilir, aynı sat tarihli annelerin bebişlerinin gelişimini karşılaştırabilirsin. Açıklayıcı oldu mu bilemiyorum senin için ama hala kafan karışıksa kiminle kıyasladın satını ona göre yorum yapalım.
Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:
yoo cınsıyetı ogrenebılmek ıcın erken daha... en temız 14.16.haftada ogrenılır.
Gercı benım kızım hep gızledı..
Daha ozamanlar baslamıs bızı elınde cevırmeye..yer annesı onu muccks kızıma ya.
benimde arkadaşım göbeğim bayağı çıktı onun yanında bide kasık ağrılarım oluyo başka da bişey yok:) şanslıyız.:)
benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışımEvet burdakilerini okuyunca kendimi gerçekten çok şanslı hissettim biryerde şansım güldü sonundaBende eğer çok yorulursam gece yatarken hareket edersem karnıma kramp giriyo ondan başka bişey yok. ama göbek harbiden kocaman oldu doğurana kadar inş. 100 olmam :18:
benim de SAT'ım 10 ağustos. galiba mayıs annesi olacağım herkese selamlar
Amin inşallah canım..
Seninle sat ve döngü konusunda aynıyız mesajlarını takipte olacağım :) Bebek görünmeden mi kalp atışı duyuluyormuş? keseler bende de göründü çok şükür ama kalp atışı için bişi demedi iki dr da. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin pazartesi günü cnm.
Bu arada cips yemek istiyorum bişi olur mu ki :26:
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...
Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...
benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışımçok korkuyorum. sürekli midem kazınıyor.
merhaba hoş geldin
Evet burdakilerini okuyunca kendimi gerçekten çok şanslı hissettim biryerde şansım güldü sonundaBende eğer çok yorulursam gece yatarken hareket edersem karnıma kramp giriyo ondan başka bişey yok. ama göbek harbiden kocaman oldu doğurana kadar inş. 100 olmam :18:
uzun süre yemezsem benimde midem kazınıyor ama hamilelikten dolayı bir rahatlıkta geldi hani ben şişman değilim hamileyim ondan moduna girince ay şunu da yeyim bunuda yeyim oldum inş. düzelirim aynen bende 2 kilo almışım
demek ki senin önceden göbeğin yokmuş arkadaşım ondan belli oluyor. benim boyum 164 kilom 60 tı 2 kilo aldım ama göbeğim eskisi gibi. zaten o ayva göbek hamilelikten önce de vardıya benimde karnım çıktı, daha 9 haftalıkken çıkmaz diye kendimi avutuyorum gazdır falan diye ama şişti ya
her ay fotoğraf çekiniyorum bir ay arasında baya bi farkım var
ya benimde karnım çıktı, daha 9 haftalıkken çıkmaz diye kendimi avutuyorum gazdır falan diye ama şişti ya
her ay fotoğraf çekiniyorum bir ay arasında baya bi farkım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?