2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hoşgeldın canım,

benımde sat 17 ağustos. önumuzdekı pazartesi kalp atışını görmeye gidicez hayırlısıyla.. hayırlı uğurlu olsun bebişin :))

beni de pazartesi günü çağırdılar canım, çok heyecanlıyım şimdiden..

Günaydın arkadaşlar

Günaydın kızlar :)

uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaAllah ben de cumartesi gideceğim ama bana bile şimdiden heyecan bastı

Katılıyorum arkadaşım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah..
uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.. Tabloda kilom ve mesleğim eksik 70 kg ev hanımıyım

Bende 20 si diye biliyordum da bu sitede bir yerde de hesapla var ona yazınca 21 çıktı bende 21 yazıyım dedim yukarda kırmızı ile yazmış bir arkadaş var ismine bakamadım sat 13 ağustos demiş altında da 16 mayıs yazıyor doğuracağı tarih ondan kafam karıştı acaba dedim ben yanlış mı hesapladım diye

Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:

benimde arkadaşım göbeğim bayağı çıktı onun yanında bide kasık ağrılarım oluyo başka da bişey yok:) şanslıyız.:)

ayy ne güzel allah bağışlasınnn:) darısı bizleree.. banada herkes erkek olacak öyle hissediyoruz diyo:) ben hiç bişey hissetmiyorum. sağsağlim kucağıma alayımda onu gerisi önemli değil

benimde arkadaşım göbeğim bayağı çıktı onun yanında bide kasık ağrılarım oluyo başka da bişey yok:) şanslıyız.:)

Evet burdakilerini okuyunca kendimi gerçekten çok şanslı hissettim biryerde şansım güldü sonunda Bende eğer çok yorulursam gece yatarken hareket edersem karnıma kramp giriyo ondan başka bişey yok. ama göbek harbiden kocaman oldu doğurana kadar inş. 100 olmam :18:

benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışım çok korkuyorum. sürekli midem kazınıyor.

bişey olmaz ben kere yedim eşim kızdı ama dayanamadım:) bende sizinle aynı tarihteyim normalde pazartesi gidecektim kalp atışları için ama ben dayanamadım geçtiğimiz pazartesi gittim yaanii 3 gün önce. bebişimizide gördük kalp atışlarınıda dinledik ama çok küçük olduğundan haftaya daha net dinleriz dedi. pazartesi yine gitcem. umarım hepimizde hayırlı haberlerle döneriz. ben den tahlilde istedi doktrum unutmayın sizde kızlar:)

çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır alırsın yavrunu kucağına.

benimde düşük riskim var 10 gün rapor aaldım mecburen ama sonra yine işime geri döneceğim.bende dinlenemeyeceğim eminim hakkımızda hayırlısı olsun artık.

benimde birde randevum çok stresliyim bebeğin kalp atışları duyulur umarım.

benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışım çok korkuyorum. sürekli midem kazınıyor.

uzun süre yemezsem benimde midem kazınıyor ama hamilelikten dolayı bir rahatlıkta geldi hani ben şişman değilim hamileyim ondan moduna girince ay şunu da yeyim bunuda yeyim oldum inş. düzelirim aynen bende 2 kilo almışım

ya benimde karnım çıktı, daha 9 haftalıkken çıkmaz diye kendimi avutuyorum gazdır falan diye ama şişti ya
her ay fotoğraf çekiniyorum bir ay arasında baya bi farkım var

ben de öğretmenim okula giderken her gün yanımda resmen bir kilo meyve götürüyorum. midem kazınınca çıkarıp çıkarıp yiyorum. Güya meyve kilo aldırmazdı..

ya benimde karnım çıktı, daha 9 haftalıkken çıkmaz diye kendimi avutuyorum gazdır falan diye ama şişti ya
demek ki senin önceden göbeğin yokmuş arkadaşım ondan belli oluyor. benim boyum 164 kilom 60 tı 2 kilo aldım ama göbeğim eskisi gibi. zaten o ayva göbek hamilelikten önce de vardı

Aynen canım bende diyordum şu son günlerde gazım mı arttı nedir iyice büyüdü ablam dediki öyle büyür 4 aylık olunca düzelir dedi bakalım şimdide kendimi öyle avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…