Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...
Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...
Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...
canım ilk sayfada bahsettiğim liste sürekli güncelleniyor. mesleğinide söylermisin?
Hoşgeldiniz sayın vekil ve kardeşi...Kardeşiniz ev hanımı mı?
hiç üzülme fazla evham yapmaya gerek yok tatlım arkadaşımada öyle demişlerdi 8 ay boyunca ambulans tepesinde çalıştı.Hatta 4 gün bile gec doğdu Bebişler rabbimize emanet
Böyle güzel örnekler içimi açıyor moral veriyor sağol canım...
Ya bu saydıklarının hangısı evladından ve hatta senden kıymetlı.
Evet zordur emınım... sen de sorunsuz belkı de "soylenme...naza cekme" gıbı gorunen bu durumda olmak ıstemezdın.
AMA soyle bı otur etraflıca dusun ve oncekı beklentılerını unut.
Rahat edemeyeceksın yoksa!
her muayene sana kotu gelıyor.
Inan suana kadar elle tutulur bı problemın yok..yat uzan..yapacagın bu.. lutfen.
Söylenip naza mı çekiyorum ben acaba böyle algılamanıza pes doğrusu, ünlemler filan hayırdır??
Her muayene bana kötü gelmiyor, önceki muayenedeki olumsuz durumların olumluya dönmemesine üzüldüm ve üzülme hakkım da var kusura bakmayın da size soracak değilim bunu.
Motive mi etmek istediniz bu mesajla bilmiyorum ama bu tarz bi morale ihtiyacım yok sağolun, siz kendi problemlerinize ve rahatınıza bakın lütfen.
kızlar bir mandalina yedim zehir oldu mide yanmam delirtti beni. Eşimi eczaneye gönderdim bu saatte rennie duo alsın diye. bulantıdan bile daha vahimim şu anda. bir daha asla mandalina yemem.....
seninle aynı gün gidicez cnm senin sat ne zmn , inş. Kalp atışlarını duyarız cnm .
stresli olmakta cok haklisin, hep olumlu dusun o bebek gelmis tutunmus bak sana birakmaz annesini hele uzuldugunu goruyor ya hic kiyamaz sana.her sey guzel olacak inan ...
Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...
Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...
Saol cnm oldum kurtaj mslesef sabah uzaniyorum simdi psjolojik olarak coktum resmen rabbim bidaha yasatmasin
hıhıı ewetbu arada kilosuda 57 dye biliyorum ... yaa bide hamilelik tablosunu nasıl yapıyoruz . linke tıklıyorum ama olmyo şimdiden teşekkürler
Valla canım bende çok sık acıkıyorum ama ben sağlam yiyorum yani. Hatta gecede açılınca meyve falan yiyorum sonra 5 saat mide yanması çekiyorum. Yatmadan 3 saat öncesinde falan yoğurt ye yada ayran falan içsen belki doygunluk hissi yapar. Ben özellikle çok salçalı yemekler yapmıyorum canım istemiyor diye. Onun yerine çorba içebilirsin ya da patates haşlayıp Tuzla onu yiyebilirsin sık sık yersin hem bu tarz şeyleri. Zaten doğru olan sık ve az az yemek 6 öğüne bölerek. Başka aklıma birşey gelmiyor.
canım bulgur gibi hububat ürünlerinden yiyebilirsin. Ben kısıra sardım bu ara 1 bardaktan yapıyorum iki öğün yiyorum. Üstüne su zaten karın şişiyor.
Benimkisi 13 ağustos cnm 1-2 oynuyo arada
Arkidaşlar biri beni aydınlatırsa sevinirim şimdi aynı sat tarihi iki kişinin aynı günde doğum yapması mı gerekiyor yoksa bunun başka bir yöntemi mi var yani bebeği hafta hafta hesaplarken neye dikkat ediliyor anlamadım biraz önce benimle aynı sat olan birinin benden daha ileride olduğunu gördüm de o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?