2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kalp atisi cok kucuk oldugu icin derinden geliyormus sanirim kizlar duyulmuyormus ama hareketini goruomussun.cumartesi gidicem insallah gorurum de anlatirim size de nasil oldugunu

ayyy ya
cok gecmıs olsun.. saglıksız gebelıkler ayıklanır.. -cok sukur..sukredılecek bı durum-
uzucu ama ınsaellah saglıkla kucagına alacagın evladına hamıle kalırsın kısa zamanda ınsaellah.

Ya bu saydıklarının hangısı evladından ve hatta senden kıymetlı.
Evet zordur emınım... sen de sorunsuz belkı de "soylenme...naza cekme" gıbı gorunen bu durumda olmak ıstemezdın.
AMA soyle bı otur etraflıca dusun ve oncekı beklentılerını unut.
Rahat edemeyeceksın yoksa!
her muayene sana kotu gelıyor.
Inan suana kadar elle tutulur bı problemın yok..yat uzan..yapacagın bu.. lutfen.

Hoşgeldiniz sayın vekil ve kardeşi... Kardeşiniz ev hanımı mı?

hıhıı ewet bu arada kilosuda 57 dye biliyorum ... yaa bide hamilelik tablosunu nasıl yapıyoruz . linke tıklıyorum ama olmyo şimdiden teşekkürler

kızlar bir mandalina yedim zehir oldu mide yanmam delirtti beni. Eşimi eczaneye gönderdim bu saatte rennie duo alsın diye. bulantıdan bile daha vahimim şu anda. bir daha asla mandalina yemem.....

Yas:30
Kılo:63
Meslek: Yuzme Antrenoru
Cocuk: Bır kızım var. 2 yasında
Beylıkduzu/IST
SAT:17agustos2013
MDT:24mayıs2014

kızlar bir mandalina yedim zehir oldu mide yanmam delirtti beni. Eşimi eczaneye gönderdim bu saatte rennie duo alsın diye. bulantıdan bile daha vahimim şu anda. bir daha asla mandalina yemem.....

Ilk üç ay hiç bir ilaç tavsiye etmiyorlar bebeğe zararlıymış soda falan içsen belki iyi gelir ya da nane limon ??

canım bu yazdıklarım sana ne düşündürür bilmem ama belki yardımcı olablirm henüz bugün katıldım aranza belki okumuşsndur kendim için değil kardeşim adına burdayım.. kardeşimin bu 2. gebeliği 5 ay önce bebeğini kaybetti 2,5 aylık tı o sıradada abimin düğnü vardı ve hazırlıklar sırasnda hiç yanımızda olamadı bilirsin işte telaşe çok olur o gelmk istedi fakat biz izin vermdik hatta düğne 2 hafta kala kürtaj oldu eğer öyle olmasaydı düğüne bile gelemiyecekti düşük tehlkesi yüzünden ... ha şuda vardıki en başta sornlu gebelik dediler sonra kalp atışnı gördler herşey çok iyi dediler haftasna kalmadanda bebek ölmştü karnında seni çok iyi anlıyorum bizde hepsini yaşadğmız için gitsen bi türlü kalsan başka türlü ...haa ama en azndan kimsenin içinde işte geldide koşuşturduda ondan oldu diyeceğmiz bir durum olmadı yani iki türlüde sen muhattapsın duygularınla Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşaAllah hayırlı geceler

canlarr benim sat 13 ağustos. Adet döngüm 23 gün. Ayın 28 inde 7+1 günlükken çok şükür karından ultasonla gördük kalp atışını. Daha önceki gebeliğimde 7+5 günlüktüm. Karından görememiştik vajinal bakmıştı doktorum. Aynı kişide bile her gebeliği farklılık gösterirken, hepimiz farklı yapıda insanlarız. Aynı tarihleri takip etmeyin canlarım. Yok onunki bu haftada göründü benimki niye görünmedi diye evham yapmayın. Rabbim ömür verdiyse elbet size anne ben burdayım diyecektir. Evham yapmıyoruz, kendimizi kimseyle kıyaslamıyoruz, dua edip bekliyoruz. Tamam mı yiğenlerimin tatlı anneleri.

hıhıı ewet bu arada kilosuda 57 dye biliyorum ... yaa bide hamilelik tablosunu nasıl yapıyoruz . linke tıklıyorum ama olmyo şimdiden teşekkürler

kendi profiline girip profili düzenleyi seç. Orada bebeğinizin muhtemel doğum tarihi var. O kısma 19-05-2014 yazıp kaydet. Otomatik görüntülenir daha sonra.

Arkidaşlar biri beni aydınlatırsa sevinirim şimdi aynı sat tarihi iki kişinin aynı günde doğum yapması mı gerekiyor yoksa bunun başka bir yöntemi mi var yani bebeği hafta hafta hesaplarken neye dikkat ediliyor anlamadım biraz önce benimle aynı sat olan birinin benden daha ileride olduğunu gördüm de o yüzden sordum

canım bulgur gibi hububat ürünlerinden yiyebilirsin. Ben kısıra sardım bu ara 1 bardaktan yapıyorum iki öğün yiyorum. Üstüne su zaten karın şişiyor.

salçalı-yağlı şeyler ben de yiyemiyorum canım hep kuru şeyler istiyor. öyle poğaça istiyordu ki canım bi tanıdığımız yaptı bana sağolsun artık aç kalacağımı düşünmüyorum :) sürekli acıkmamın sebebinin yemek yiyemememden kaynaklandığını farkettim bugun. çünkü bugun misafirlikteydik bir güzel doyurdum karnımı gerçi gece 2 tane de poğaça yedim ama çok tokum çok şükür. kurtuldum midemin kazınmasından guruldamasından. gerçi kilo almamak hatta eksiye düşmek adına güzel oluyordu ama daha fazla tutamıycam kendimi

buarada kızlar bu gece okan bayülgenin muhallebi kafa programını izledim. çok faydalı bir programdı anne sütünden bebeklerdeki inek sütü intoleransından gdolu gıdalardan vs bahsettiler tabi çok geç saatte yayınlanıyor ama faydalı bilgiler içeriyordu. ayrıca programda gurmebebek.com diye bir internet sitesinden de bahsettiler inceleme fırsatım olmadı yarın inceliycem anladığım kadarıyla bebek beslenmesiyle alakalı bir site belki ilginizi çeker diye yazmak istedim.

Benimkisi 13 ağustos cnm 1-2 oynuyo arada

canım satın 13 ağustossa muhtmel doğum tarihin 20 mayıs oluyor. Belki hamilelik takvimini düzeltmek istersin . Döllenme tarihini net bir şekilde bilemeyeceğimiz için Sat tarihi aslında senin hamileliğini takip etmek için en kesin günü gösteriyor. Aynı sat tarihli kişiler tabiki aynı tarihte doğuracak diye birşey yok, hatta bu çok düşük bir ihitmal bence. Sat tarihinle bebeğin gelişimini hafta hafta takip edebilir, aynı sat tarihli annelerin bebişlerinin gelişimini karşılaştırabilirsin. Açıklayıcı oldu mu bilemiyorum senin için ama hala kafan karışıksa kiminle kıyasladın satını ona göre yorum yapalım.

uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…