kızlar bir mandalina yedim zehir oldu mide yanmam delirtti beni. Eşimi eczaneye gönderdim bu saatte rennie duo alsın diye. bulantıdan bile daha vahimim şu anda. bir daha asla mandalina yemem.....
Kese aşağıda diye ilk duyduğumda diğer hastanede ağlamıştım, yolda ağladım evde ağladım. Bugünde aynı şeyleri duyunca moralim bozuldu tabi.. Hamileliği hep çok kolay geçecek diye düşünmüştüm, bu sorunlar hiç aklıma gelmiyordu ki varlıklarını bile bilmiyordum zaten. Dr.lar istirahat et diyorlar ama öyle bi zamanlama da diyorlar ki bunu bi bilseler... 2 gün sonra il dışında kardeşimin nişanı var, sonraki hafta çok yakın bi akrabamızın sünnet cemiyeti var, sonra bayram var zaten. Ne zaman nasıl dinlenebileceğim bilmiyorum...
Artık iş olacağına varır düşerse kendi bilir deme durumuna geliyorum bazen. Bazende gözyaşlarına boğuluyorum. Bu zamanlar hayırlısıyla sağlıkla bi geçse...
ben de öğretmenim okula giderken her gün yanımda resmen bir kilo meyve götürüyorum. midem kazınınca çıkarıp çıkarıp yiyorum. Güya meyve kilo aldırmazdı..
Evet burdakilerini okuyunca kendimi gerçekten çok şanslı hissettim biryerde şansım güldü sonundaBende eğer çok yorulursam gece yatarken hareket edersem karnıma kramp giriyo ondan başka bişey yok. ama göbek harbiden kocaman oldu doğurana kadar inş. 100 olmam :18:
Valla ne yersen ye kilo almaya elverişliyse vücut hemen bırakıyor kendini önceden yediğimle şimdi yediğim arasında tek fark öğle çorba içiyorum midem ağrıyo içmezsem ama göbeğim kocaman oldu şimdiden cumartesi tartıldığımda 2 kilo almıştım şimdiye kadar kaç oldu kim bilir
Böyle güzel örnekler içimi açıyor moral veriyor sağol canım...
Söylenip naza mı çekiyorum ben acaba böyle algılamanıza pes doğrusu, ünlemler filan hayırdır??
Her muayene bana kötü gelmiyor, önceki muayenedeki olumsuz durumların olumluya dönmemesine üzüldüm ve üzülme hakkım da var kusura bakmayın da size soracak değilim bunu.
Motive mi etmek istediniz bu mesajla bilmiyorum ama bu tarz bi morale ihtiyacım yok sağolun, siz kendi problemlerinize ve rahatınıza bakın lütfen.
ne?
cok yanlıs anlamıssın benı
oyhhhh hakıkaten cok yanlıs anlamıssın.
Sımdı nasıl anlatabılırım dusunmem lazım hakıkaten.
sosyal ve ozel hayatında bulunman gereken ortamlarda "naza cekmek.." ya da hamıleyım dıye kenara cekılmek
algısı hosuna gıtmeyecek dıye mı stres yapıyorsun gıbı bısey demeye calıstıp. bunları dusunup dertlenme demek ıstedım.
Yoksa ben nıye naza cekıyorsun dıyeyım... kı ben 5 olumsuz gebelık yasamıs.. kızımın hamılelıgını tavandan sorunlu gecırmıs
bır ınsanım. hamılelıkte ne yapılsa naza cekmek degıldır dıye de -yasadıgım ıcın- algılara sınırlenen bırıyım.
hakıkaten yanlıs anladın benı.
Ve.. basından berı senı takıp edıyorum muayenelerınden memnun kalmadıgını farkettım.
yanlıs farkettıysem..-aslında kotu gecmemısse- ben yanlıs anlamıssım demek.
demek ki senin önceden göbeğin yokmuş arkadaşım ondan belli oluyor. benim boyum 164 kilom 60 tı 2 kilo aldım ama göbeğim eskisi gibi. zaten o ayva göbek hamilelikten önce de vardı
Aynen canım bende diyordum şu son günlerde gazım mı arttı nedir iyice büyüdü ablam dediki öyle büyür 4 aylık olunca düzelir dedi bakalım şimdide kendimi öyle avutuyorum
uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:
aynı durumdayz desene.. benimde sata göre 6.hafta ama keseye göre daha geriden gelinmekte gibi drlada zahmet edip bir cümle kurmuyorlar bilmiyorum tam olarak nedir durum..allah şifanı versin bacımMerhaba canım
Bende bugün dr dan geldim bu ikinci muayenem, ilk dr dan memnun kalmamıştım ama onun ultrason muayenesinde dediklerini bu dr da dedi; kesem aşağıda düşük riski var ve kese etrafında kan alanı oluşmuş. Bol bol istirahat etmemi söyledi.
Bu arada her gittiğim dr keseyi gördüğü halde bana beta hcg yaptırıyor bu da beni geriyor, sanki bi sorun var da yaptırıyorlar gibi geliyor. Bu dr da yaptırdı 22bin küsürlü bişi çıktı, iyi dedi. Ama düşük riski var işte yukardaki nedenlerden dolayı..
Bebeği göremedik henüz, şimdi erken olduğunu söyledi bayramdan sonra artık görülecek duruma gelir inşallah dedi bakalım..
Bu arada 6. haftamdayım..
yok canım benim göbeğim hep vardı zaten bende 1.70 boyum var 68 kiloyum 2 kilo aldım. zaten normalde de hep göbekten kilo alıyordum, dar bişi giyemiyorum artık direk göbek pırtlıyor
asıl 4.aydan sonra büyümüyor mu ya nereye düzelecek
özel sigortm yok devlet memuruyum.. dediğniz dr ankra ünvrstesi hocasıysa cem miydi ne doçent biliyorummm... ama yinede her tür öneriye açığım bacım... dr polikinlik olarakmı yoksa anlaşmalı hastane olarakmı çalışışmaktadı..şimdiden çok teşkk ederim bekliyorum önerinicanım sana ankarada çok iyi bir riskli gebelik uzmanı önerebilirim benim de doktorum ama özel sigortan yoksa çok pahalı bir doktor. ben önceden özel sağlık sigortası yaptırdım gebeliğimde rahat edeyim muayene parası doğum parası düşünmeyeyim diye.
aynen kilo telaşı sardı şimdide. herkes bulanıyo yiyemiyo yada çıkarıyo yediğini ama benimkiler lop lop oturuyo mideyegeceleri ani dönmeler ver genleşmeler sonucu kramp giriyo sonra çok üzülüyorum. keşke dönmeseydim diye. bi doldursaydım 12 haftayı rabbim sağsağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canlarım kızmayın ama vallahi kilo aldığını okuyunca sevindim çünkü ben 1,5 kilo aldım ve allahım hemen mi başlıyor bu kilo alımı yoksa ben mi abarttım bu yeme işini diye düşünüyordum ki aynı tarihlerde olanlar genelde 2 kilo almış.
şeklimi düzelecek acaba böyle top gibi falan:)))
Sabit uyuyabilen biri değilim ki canım istemsiz oluyor 12 haftayı geçince herşey düzeliyor mu?
Bende 20 si diye biliyordum da bu sitede bir yerde de hesapla var ona yazınca 21 çıktı bende 21 yazıyım dedim yukarda kırmızı ile yazmış bir arkadaş var ismine bakamadımsat 13 ağustos demiş altında da 16 mayıs yazıyor doğuracağı tarih ondan kafam karıştı acaba dedim ben yanlış mı hesapladım diye
yok canım benim göbeğim hep vardı zaten bende 1.70 boyum var 68 kiloyum 2 kilo aldım. zaten normalde de hep göbekten kilo alıyordum, dar bişi giyemiyorum artık direk göbek pırtlıyor
asıl 4.aydan sonra büyümüyor mu ya nereye düzelecek
benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışımçok korkuyorum. sürekli midem kazınıyor.
Canım benim bir kaç sayfa geriye baktım ama göremedim. Dr.u sat tarihini değiştirmiş olabilir, tüp bebek olabilir diye aklıma gelen seçenekler. Tekrar dikkatini çekerse o kişiye sor sebebini sat aynıysa muh. doğum tar. aynı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?