2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bir mandalina yedim zehir oldu mide yanmam delirtti beni. Eşimi eczaneye gönderdim bu saatte rennie duo alsın diye. bulantıdan bile daha vahimim şu anda. bir daha asla mandalina yemem.....

tatlım bende rennie ciyim ama şuan içmiyorum onun yerine yarım çay bardağı ılık suya şeker at şerbet iç. iyi gelir. rennie içme. reflünmü var yada gastrit? çok geçmiş olsun.asitli şeylerden uzak dur biraz. en azından 12 haftan dolana kadar.

üzülme canım ama ne kardeşinin nişanı, ne bayram ne sünnet senin evladından kıymetli ve önemli değil. insanlar gitmezsen seni kınamazlar. Ama tüm bunlara katılıp yorulup sonra düşük yaparsan vicdanının sesini nasıl bastıracaksın. tevekkül denilen bir şey var. önce elinden geleni yapacaksın. ben de ailemi bayramda görmeye gidemiyorum. çok uzakta görev yapıyoruz. doktor tehlikeli olur dedi. biz de tamam dedik gitmeyeceğiz. onlar da anlayışla karşıladı. sağlık sonuçta bu.

ben de öğretmenim okula giderken her gün yanımda resmen bir kilo meyve götürüyorum. midem kazınınca çıkarıp çıkarıp yiyorum. Güya meyve kilo aldırmazdı..

Valla ne yersen ye kilo almaya elverişliyse vücut hemen bırakıyor kendini önceden yediğimle şimdi yediğim arasında tek fark öğle çorba içiyorum midem ağrıyo içmezsem ama göbeğim kocaman oldu şimdiden cumartesi tartıldığımda 2 kilo almıştım şimdiye kadar kaç oldu kim bilir

aynen kilo telaşı sardı şimdide. herkes bulanıyo yiyemiyo yada çıkarıyo yediğini ama benimkiler lop lop oturuyo mideye geceleri ani dönmeler ver genleşmeler sonucu kramp giriyo sonra çok üzülüyorum. keşke dönmeseydim diye. bi doldursaydım 12 haftayı rabbim sağsağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canlarım kızmayın ama vallahi kilo aldığını okuyunca sevindim çünkü ben 1,5 kilo aldım ve allahım hemen mi başlıyor bu kilo alımı yoksa ben mi abarttım bu yeme işini diye düşünüyordum ki aynı tarihlerde olanlar genelde 2 kilo almış.

demek ki senin önceden göbeğin yokmuş arkadaşım ondan belli oluyor. benim boyum 164 kilom 60 tı 2 kilo aldım ama göbeğim eskisi gibi. zaten o ayva göbek hamilelikten önce de vardı

yok canım benim göbeğim hep vardı zaten bende 1.70 boyum var 68 kiloyum 2 kilo aldım. zaten normalde de hep göbekten kilo alıyordum, dar bişi giyemiyorum artık direk göbek pırtlıyor

Aynen canım bende diyordum şu son günlerde gazım mı arttı nedir iyice büyüdü ablam dediki öyle büyür 4 aylık olunca düzelir dedi bakalım şimdide kendimi öyle avutuyorum

asıl 4.aydan sonra büyümüyor mu ya nereye düzelecek

uyku tutmadı bir türlü bugün öğleden sonra doktor randevum var. Ne olur kızlar dua edin banada hayırlısıyla dönüp güzel haberler vereyim.:18::18:

olur olur..ne guzel seyler olur..
Duamdasınız -ıkınız de-

aynı durumdayz desene.. benimde sata göre 6.hafta ama keseye göre daha geriden gelinmekte gibi drlada zahmet edip bir cümle kurmuyorlar bilmiyorum tam olarak nedir durum..allah şifanı versin bacım

şeklimi düzelecek acaba böyle top gibi falan:)))

özel sigortm yok devlet memuruyum.. dediğniz dr ankra ünvrstesi hocasıysa cem miydi ne doçent biliyorummm... ama yinede her tür öneriye açığım bacım... dr polikinlik olarakmı yoksa anlaşmalı hastane olarakmı çalışışmaktadı..şimdiden çok teşkk ederim bekliyorum önerini

Sabit uyuyabilen biri değilim ki canım istemsiz oluyor 12 haftayı geçince herşey düzeliyor mu?

için rahat olsun canım ayda bir kilo almak normalmiş ama sonrası için benim gözüm korkuyo sanki daha hızlı ilerliyormuşuz gibi geliyor bana nedense kilo takıntısı olan biri olarak 68 de 70e çıktım 70i terazide hiç görmemiştim tuhaf geldi

Canım benim bir kaç sayfa geriye baktım ama göremedim. Dr.u sat tarihini değiştirmiş olabilir, tüp bebek olabilir diye aklıma gelen seçenekler. Tekrar dikkatini çekerse o kişiye sor sebebini sat aynıysa muh. doğum tar. aynı olmalı

4. aydan sonra büyüyor büyümüyor değil ama normal boyutunda sana tuhaf gelmeyecek şimdi bakıyorum ilk ayda karın büyümez diyorlar ben benimkine bakıyorum gayet büyümüş şimdi öyle olabilir ama 4. ayda olması gereken boyutta olur dedi ne biliyim işte bende duyduklarımla sonrada neden büymüyo karnım diye aynaya bakar durursun dedi.

kızlarr şuan büromdayım proje çizmem lazım ama forumdan çıkıpta iş yapasım gelmiyo bir elimde süt bir elimde pc umurumdamı dünyaaa

benim de mide bulantım hiç olmadı bu zamana kadar ama iştahım çok açıldı ve 2 kilo almışım çok korkuyorum. sürekli midem kazınıyor.

bendede hiç bulantı yok artık burda anlatılanları okudukça kendi hamileliğimden şüphe eder oldum.sanki miğde bulantısı olunca hamilelik iyi ilerliyor anlamını çıkarmış herkes.ben oğlumdada böyleydim gerçi ama bazen yazılanlar canımı sıkıyor heleki düşük tehditi yaşarken.

Bende ondan şaşırdım zaten kırmızı puntolarla yazmıştı da ismi baya uzun bişeydi demek ki yanlış yazmış :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…