2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evet canım aynı yerde yaptıracağım bakalım o riski alacağım doktora guvenıyorum. Bır de dedıgın gıbı anestezi uzmanı cok önemli muhakak ısının ehli olması sart

Kan alma sebepleride organlarima zarar verip vermediklerine bakiyolarmis biraz bile zarar vermisse alirlarmis ya o zararin gelmesini beklemekte sacma..
ama 1 degil 2 degil bu 10 gunde 4 doktorun 4 hemsirenin 2 de ebenin elinden gectim hepsine göre preeklempsi ilerlemedigi icin kendiliginden dogumun basladigini bekleyebilirmisiz... demekki dedigin gibi normal deyip kabullenicem aci gercekleri
Almaktan yana degiller yok anne vucudu hazir degil yok zaten bebek hazir olsa kendi gelir diyolar.. ve acil olmazsa dogurtmuyolar...
isin komik yani gecen ebeye sordum burada bir bebegin kilosu kac olunca sezeryana alinir diye öyle bir s1n1r yok dedi... cogu dogmayana kadar bilmiyor bile dedi benim gözler faltasi gibi acildi kapanmadi

Ayy evet kadincagiza soylememekle iyi yapmissin zaten uzakta akli sende iyice kotu olur..
Kayinvaliden iyiymis yaa, fazla ariyo ama en azindan arayinca iyi konusuyomus :) aslinda son zamanlarindasin bir de tansiyon sorunun var aramasi normal iki gunde bir dusununce.. Merak ediyor ve seni daha fazla germemek icin de guzel konusuyormus sagolsun

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin bebis beklemek istiyor demekki hayirlisiyla dogru zamanda gelir insallah... bol bol hareket ederek belki asagi inmesini sagliyabilirsin ben bugunlerde cok fazla yuruyorum belki bir umut :)))

ne çatı muayenesi nede nts istedi 1 hafta önce çektirmiştim nts normal demişti kafasının kanala çok girdiğini her an doğurabileceğimi söyledi eski dikiş yerlerin yırtılabilir yarın alalım dedi inşallah sıkıntısız geçer dua edin canım

Kizlar ameliyattan da sut konusundan da korkmayin.bolbol dut kompostosu icin cok ise yaradi bende.ikinci gunden sonra dusa girince sut akiyor resmen. Gogus ucu olmayanlar varsa benim gibi mutlaka uc cikarici alsinlar zor tutuyolar memeyi.Bas agrisi vs de olmadi sonda takilmadi lagman yapilmadi.iciniz rahat olsun doguracak olanlarin allah yardimcisi olsun.doguran arkadaslari da tebrik ederim allah hepimizinkini anali babali buyutsun

Dogumdan sonra genelde geciyormus ama benimki baya kotu durumda dogumdan once ameliyat olmaktansa sonra olurum diye dusunuyorum.su an iyi ama git gide kotuluyor

Cok is yapmiyorum zaten evde ama bazem bardak bile sıkıntı oluyor.dogum ardindan ameliyat olayim diyorum.dogumdan sonra genelde geciyirmus

Ortapedi doktoru bakiyirmusda ama dogumu bekliycem ondan gitmedim.kendi doktorum ameliyatlik olmus elin dedi.korktum dogum oncesi ameliyat derler diye.bu arada cit cit diye gelen sesleri konusmustuk ya seninle.simdi arada bana o sesler geliyor.

Bestekiz oncelikle merhaba dogumum acibadem hast.
Bakirkoyde oldu epiduralden sonra basagrim olmadi
Olmamasi icin bol bol kafein al dediler nescafe ic falan
Yani tabi o saskinlikla aklima gelmedi olmadida
Ameliyaat superdi hicbisey hissetmiyoaun
Ben yaptiysam herkez yapar bu konularda tirsagin onde
Gideniyim ama son karar ver dediler bi anda agzimsa
Epidural cikti:18: degistiremedimde hem oglumun dogdugu ani
Gormekte istiyodum taburcu oldum 3 gun sonra kimlik
Cikarmaya gittim ben cabuk ve acisiz atlattim sutum
Amelitattan ciktim odama getirdiler sıktigimiz gibi geldide
Bizim kucuk danaya yetmedi 4 kilo dogdu sarilik
Olmasib diye mecbur ek verdik halada ole gidiyor 2 aylik
6.100 gr.

Evet ben iki gundur birsey olurmu bekliyoruz ama diye cok tedirginim ama durmasida iyi. Senin uzun zamandir devam ettigin dr. un ya herseyin farkindadir. Zaten riskliyiz kendileri bir sorun gorse aninda soyluyorlar bu riski alamayiz diye. Bana kan tahlili yapti crp diye birseydi sanirim enfeksiyonla ilgili onun degerine bakti. Antibiyotik verdi. Bebege bulasmasin diye.Onun disinda birseye bakmadi canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canikom ailewi degil ozel den yazim dedim telden bulamadim ;;)) normal dogum ve sezaryen icin okuduklarim kabusum olmustu ama atlattim....burda paylasmak istemedim hani kimsenin kararlarina etki etmesin endiselendirmesin diye.. )

Okumasak da endişe artık ayrılmaz parçamız oldu :44:

Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar

Allah analı babalı büyütsün

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

canım benım dr her ay duzenlı kan ve ıdrar kulturu ıstedı. 26 haftadan sonra allaha sukur sıkıntım olmadı.son donemde bıle herhafta cagırmadı 15 gunde bır cagırdı.hep doppler yaptı ben herseferınde son haftalar her hafta gelmek ıstıyom dedım dopplere gore tehlıke gorsem ben gel derım dedı.en son 22 nısanda gordu sancın olmazsa dırek 2 mayısta sezayana gel dedi. tahlıl falan demedı. bakalım hayırlısyla cuma olsun

ne cektik be ;;))

Cok is yapmiyorum zaten evde ama bazem bardak bile sıkıntı oluyor.dogum ardindan ameliyat olayim diyorum.dogumdan sonra genelde geciyirmus

canım gecmıs olsun bende de var sanırım uc gundur parmaklarımı kapatmakta zorlanıyorum sol bılegım agrıyor sol bas parmagım acıyo . hep prmaklarımı hareket ettırıyom parmaklarımda ve sol bılegımde sıslık var bırseyı sıkamıyorum. ben evısıde yapmıyorum.hep kalkarken elımden destek alıp kalkıyom acaba agırlıkmı verdım dedım. sen yazınca hemen drumu aradım.benım doguma uc gun kaldı kan artsı oldugu ıcın olabılır doguma dogru eller sıse el bılek agrısı olur korkma dedı dogumdan sonra gecer dedı.

aynen ben cok eminim annemde dahil olmak uzere delirticikler beni biliorum napicam onu bilmiorum..
kendimce cok formul gelistirdim dilerim ise.yarar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…