canim yaaa okadar cok insana sordum herkesten aldigim cewap spinal hemen etki etsin diye beyin omiriligine giden siradan vuruluomus ve anestezici ile alakali bii hamlede beyne kacip agri yapiomus....benim hastanem yari ozel we anesteziciyle tanismak istedim tanisamadim bu durumda ilk goren olmak cok istememe rahmen bu riski goze almicam...ama sen yine ayni yerde yaptircaksan bence bi sorun cikmaz....
hay allah grcmis olsun uzuldum cok ama sasirdim da hangi dr gitmedin hayatim nie ihmal ediosun...
canim dogumun nerde oldu hangi hastane bas agriin bel agrin oldumu epiduralle ilgili....birde sutun ne zaman geldi.....simdi sana geleim)) allah anali babali buyutsun bol sutlu saglikli gunleriniz olsun...
canim burda olsa o cocugu kirk kere almislardi 15,,10 yuksek bi tansiyon yok kan yok idrar yok tahlil bi dunya risk war nie hala senide bebegide bu kadar yoruolar bu ilk sitemimdi....
...heralde orda bunlar cok normal seyler hayatim belki de o yuzden yurt disindaki cocuklar bomba gibi saglikli normal karsilanan seyler ki bu kadar rahatlar...wardir bi bildikleri alah hayirli gunler nasip etsin canim tecrubeliler hep yasiolar bunlari diye icini rahatlatcaksin artik hayatim ;))
Bugun cokmu bahsettim ne kaynanam demin aradi ama tatli dille guzelce durumumu sordu yine preeklempsi durumunu merak ediyor ve sagligimi sorup duruyor annem gibi hadi dogsun artik hadi haber bekliyoruz diye strese sokmuyor...az öncede gecmis olsun kendini strese sokma bebek dogacagi zamani biliyordur kendini hazir hissedince gelicek dedi ve saglimizi sordu sagolsun da 2 gunde 1 sormasi bana cok geliyor... annemlerde msj atmis aksam hemen uyuma ariycaz demisler pesin pesin :))
annemin tansiyondan filan haberi yok suan gunde 1 ariyorken 10 olurdu korkudan söyleyemiyorum kadina:)))
Senin bebis beklemek istiyor demekki hayirlisiyla dogru zamanda gelir insallah... bol bol hareket ederek belki asagi inmesini sagliyabilirsin ben bugunlerde cok fazla yuruyorum belki bir umut :)))ben geldim doğuramadan geldim bugün suni sancı verecekti doktorum kaçtım.bebeğim büyüdükçe rahim yukarı çıkmış bebek kanalda değilmiş.karnımda inmemiş.sancılarım durmuş.eee benim miniğim beklemek istiyo galiba.doktorumda gidecek ama napalı artık kısmetimize ne olursa . doğum biden başla mı ki yoksa daha bekler mi günümüzde az kaldı şaşırdım şimdide
Canım çok haklısın ilk gğnlerde hep çok dikkat ediyorum belki de dinlenmek hoşuma gidiyordu, ama ben çok yoğun bir şekilde çalışıyordum bir kaç haftadan sonra boşluğa düştüm resmen tv izlemeyi çok sevmiyorum kitap okuyorum sürekli zaten ama artık dayanamıyorum böyle yatmaya uzanmaya inşallah bebeğime sıkıntı vermiyorumdur..
Okuyorum canım evet hangi doğum hayırlı ise Allah hepimize onu nasip etsin, önemli olan bebeklerimizi sağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alabilmek :)
Ben hiç doğum yapmadım ama çok merak ettim nasıl anlamış acaba, suyu felan mı azalmış yoksa bebek beslenemez hale mi gelmiş. Birşey söylemedi mi??
Canım Allah korumuş resmen hamileleğin son dönemlerinde vertigo olabiliyor dedi doktorum geçen sefer ki kontrolde ben de sürekli baş dönmesi yaşıyordum. İnşallah bebişte ve sen de bir sıkıntı olmamıştır, bebişini evde karşılama olayına da üzülme artık ne olur. Nasılsa senin evin önünde sonunda gideceksin evine, onların canını daha fazla sıkmasına lütfen izin verme..
Çok geçmiş olsun, nasıl bir rahatsızlık bu bebeğine bakarken sana sıkıntı çıkaracak cinsten bir rahatsızlık mı?
Canım çok haklısın ilk gğnlerde hep çok dikkat ediyorum belki de dinlenmek hoşuma gidiyordu, ama ben çok yoğun bir şekilde çalışıyordum bir kaç haftadan sonra boşluğa düştüm resmen tv izlemeyi çok sevmiyorum kitap okuyorum sürekli zaten ama artık dayanamıyorum böyle yatmaya uzanmaya inşallah bebeğime sıkıntı vermiyorumdur..
Okuyorum canım evet hangi doğum hayırlı ise Allah hepimize onu nasip etsin, önemli olan bebeklerimizi sağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alabilmek :)
Ben hiç doğum yapmadım ama çok merak ettim nasıl anlamış acaba, suyu felan mı azalmış yoksa bebek beslenemez hale mi gelmiş. Birşey söylemedi mi??
Canım Allah korumuş resmen hamileleğin son dönemlerinde vertigo olabiliyor dedi doktorum geçen sefer ki kontrolde ben de sürekli baş dönmesi yaşıyordum. İnşallah bebişte ve sen de bir sıkıntı olmamıştır, bebişini evde karşılama olayına da üzülme artık ne olur. Nasılsa senin evin önünde sonunda gideceksin evine, onların canını daha fazla sıkmasına lütfen izin verme..
Çok geçmiş olsun, nasıl bir rahatsızlık bu bebeğine bakarken sana sıkıntı çıkaracak cinsten bir rahatsızlık mı?
Gecmis olsun... elini agir islerdede kullanmamaya calis... pc deki klavye yemek dograma caydanlik tasima elini bukucek seylerden kacinirsan agrisi asiriya kacmaz... ayni durum kaynanamdada vardi 2 elinide ameliyat yaptilar suan iyi sukur agrisi yok ama yasi buyuk oldugu icinde cok dikkat ediyor kullandigi yemek bicagi özel olanlardan aksi taktirde bazen acir...
hay allah grcmis olsun uzuldum cok ama sasirdim da hangi dr gitmedin hayatim nie ihmal ediosun...
canim dogumun nerde oldu hangi hastane bas agriin bel agrin oldumu epiduralle ilgili....birde sutun ne zaman geldi.....simdi sana geleim)) allah anali babali buyutsun bol sutlu saglikli gunleriniz olsun...
canim burda olsa o cocugu kirk kere almislardi 15,,10 yuksek bi tansiyon yok kan yok idrar yok tahlil bi dunya risk war nie hala senide bebegide bu kadar yoruolar bu ilk sitemimdi....
...heralde orda bunlar cok normal seyler hayatim belki de o yuzden yurt disindaki cocuklar bomba gibi saglikli normal karsilanan seyler ki bu kadar rahatlar...wardir bi bildikleri alah hayirli gunler nasip etsin canim tecrubeliler hep yasiolar bunlari diye icini rahatlatcaksin artik hayatim ;))
saol cnm ben de tek benım basım gelıyo sanıyordum gun yaklastıkca ınsan tedırgın oluyor bırsey olcak dıye.allah herkesın bebegını korusun. sezaryan ıcın tahlıl falan yaptılar mı benım dr tahlıl falan ıstemedı cuma sabahı sekızde burda olun dedı. ben de sormayı unuttum. sezaryanden once kan tahlılı falan yapılıyormu
ben geldim doğuramadan geldim bugün suni sancı verecekti doktorum kaçtım.bebeğim büyüdükçe rahim yukarı çıkmış bebek kanalda değilmiş.karnımda inmemiş.sancılarım durmuş.eee benim miniğim beklemek istiyo galiba.doktorumda gidecek ama napalı artık kısmetimize ne olursa . doğum biden başla mı ki yoksa daha bekler mi günümüzde az kaldı şaşırdım şimdi/QUOTE]
cok ama cok ii yapmissin canim mademki normal dogurucaksin....normal olsun ozaman bebege sanci werdirip dogurtmak normal olmuo ki...hic sasirma o kuzu bilir zamanini annesi...hayirlisi olsun...
Bestekiz oncelikle merhaba dogumum acibadem hast.
Bakirkoyde oldu epiduralden sonra basagrim olmadi
Olmamasi icin bol bol kafein al dediler nescafe ic falan
Yani tabi o saskinlikla aklima gelmedi olmadida
Ameliyaat superdi hicbisey hissetmiyoaun
Ben yaptiysam herkez yapar bu konularda tirsagin onde
Gideniyim ama son karar ver dediler bi anda agzimsa
Epidural cikti:18: degistiremedimde hem oglumun dogdugu ani
Gormekte istiyodum taburcu oldum 3 gun sonra kimlik
Cikarmaya gittim ben cabuk ve acisiz atlattim sutum
Amelitattan ciktim odama getirdiler sıktigimiz gibi geldide
Bizim kucuk danaya yetmedi 4 kilo dogdu sarilik
Olmasib diye mecbur ek verdik halada ole gidiyor 2 aylik
6.100 gr.
kucuk dana ;)) masallahh kirkbirkere )) acibadem o yuzden bu kadar guzel gecmis olabilir hayatim....ee yetmiosa wericez tabi mama da cok saol cewaplar icin morel oldu )
yok canikom ailewi degil ozel den yazim dedim telden bulamadim ;;)) normal dogum ve sezaryen icin okuduklarim kabusum olmustu ama atlattim....burda paylasmak istemedim hani kimsenin kararlarina etki etmesin endiselendirmesin diye.. )
Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar
ne çatı muayenesi nede nts istedi 1 hafta önce çektirmiştim nts normal demişti kafasının kanala çok girdiğini her an doğurabileceğimi söyledi eski dikiş yerlerin yırtılabilir yarın alalım dedi inşallah sıkıntısız geçer dua edin canım
Evet ben iki gundur birsey olurmu bekliyoruz ama diye cok tedirginim ama durmasida iyi. Senin uzun zamandir devam ettigin dr. un ya herseyin farkindadir. Zaten riskliyiz kendileri bir sorun gorse aninda soyluyorlar bu riski alamayiz diye. Bana kan tahlili yapti crp diye birseydi sanirim enfeksiyonla ilgili onun degerine bakti. Antibiyotik verdi. Bebege bulasmasin diye.Onun disinda birseye bakmadi canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ruyanda bile normal dogumu görmussun nedir senin su normal dogumdan cektiginama tarihi kaptin artik kimse karisamaz sana
Duz yatmaya gelince bende öyleydim ama su son 1 haftadir istesemde duz yatamiyorum ki cok agriyor karnim ve sirtim gerci sag solda yatamiyorum ya
ben geldim doğuramadan geldim bugün suni sancı verecekti doktorum kaçtım.bebeğim büyüdükçe rahim yukarı çıkmış bebek kanalda değilmiş.karnımda inmemiş.sancılarım durmuş.eee benim miniğim beklemek istiyo galiba.doktorumda gidecek ama napalı artık kısmetimize ne olursa . doğum biden başla mı ki yoksa daha bekler mi günümüzde az kaldı şaşırdım şimdi/QUOTE]
cok ama cok ii yapmissin canim mademki normal dogurucaksin....normal olsun ozaman bebege sanci werdirip dogurtmak normal olmuo ki...hic sasirma o kuzu bilir zamanini annesi...hayirlisi olsun...
kucuk dana ;)) masallahh kirkbirkere )) acibadem o yuzden bu kadar guzel gecmis olabilir hayatim....ee yetmiosa wericez tabi mama da cok saol cewaplar icin morel oldu )
Ayy canim moral olmazmi doguma gittigim gunu
Hic unutmicam 4 araba konvoy gormemisin oglu
Hesabi esimle ben tektik ole dalmisim esim iyimisin dedi
Aooo diye bi actin agzimi nasil agliyom ama niye
Bilmiyom :))oyalanmak icin odayi suslemeye yardim ettim
Hemsire geliyo bisry takcak geliyom hemen o gidiyo ben devam
Gene geliyo en sin yatin nst dedi anam dedim vakit geldi
Aldilar goturduler amel.girerken el salladim herkese gulerek
Kapi kapandi tirnaklar diptee b...surdurmuyom kendime
Ekibin anlamicagi kadarda hafif makyaj yaptim cakmadilar hic
Ee simdi tipi kayik bi anne olamazdim biraz zorlasam
Zaafim olan ojeyide surerdimde neysee.
Cok is yapmiyorum zaten evde ama bazem bardak bile sıkıntı oluyor.dogum ardindan ameliyat olayim diyorum.dogumdan sonra genelde geciyirmus
aynen ben cok eminim annemde dahil olmak uzere delirticikler beni biliorum napicam onu bilmiorum..Gercekten en guzeli acmamak telefonu, duymamak. Bos bos sorular konusmalar ne gecicekse ellerine.
Simdi hassasiz ya acaba dogumdan sonra daha mi fena olcaz acaba? Ben simdi tahammul edemiyorum insanlarin konusmalarina, dogumdan sonra daha beter olacak sanirim. Esimin ailesi de bizde olacak, gelen giden de olur, odama kapanir emzirir uyurum napim. Dedim esime kimse tepemde konusmasin, ben susturamazsam sen sustur lutfen..
Dogum sonrasi bu haller dogumun kendisinden cok korkutuyor beni resmen :) belki de bu korku yuzunden bebisimin hala gelesi yoktur..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?