2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Evet canım aynı yerde yaptıracağım bakalım o riski alacağım doktora guvenıyorum. Bır de dedıgın gıbı anestezi uzmanı cok önemli muhakak ısının ehli olması sart

canim bole okuyunca cok hewesleniorum aslinda eger doktorum epiduralde olmuo agri soz weriom dese kabul ederim....hic bisi yi kacirmak istemiorum aslinda ;;)))
Yaaa ikisidr belden ugusmali ne farki war wuruldugu omirilik disinda bi tur anlayamadim epidural we spinal hangi durumda tercih edio neyse dusunmuodum artik bunlari )) ;;)))

Sanada gecmis olsun canim. bende sisme yok agrida yok sadece uyusuk parmak uclarim.mesele buyuk seyler sıkınti olmuyoda sacimi parmak arama alinca hisetmiyorum.umarim benimde gecer dogum ardindan

)) ;)) cok enterasan belkide en dogrusu budur ;))

Ortapedi doktoru bakiyirmusda ama dogumu bekliycem ondan gitmedim.kendi doktorum ameliyatlik olmus elin dedi.korktum dogum oncesi ameliyat derler diye.bu arada cit cit diye gelen sesleri konusmustuk ya seninle.simdi arada bana o sesler geliyor.

gozu aydin seker ;;)))

Ben evde yalnızken arkadaşına girmişti, bu da benim çok içime batttı, ağladım ağladım, sonra nişanım geldi canım. Anladı ama sanırım hatasını, yarın günü varmış, gitme dersen gitmeyim dedi. Git dedim zaten yatıyorum dedim. Bakalım gidecek mi yazarım size.
Sen mükemmel bir anne olacaksın eminim :)) kızının can yoldaşı olacaksın..

İçim rahat etmedi düştüğüm için bebek hareketleride az olunca doktora gideyim dedim eşim birazdan gelip alacak beni bişey yokturda içim rahat etmeyecek başka türlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın canım bebeğin sağlıkla sıhatle büyüt inş hemende sarılıktan kurtulursunuz inş bol sütlü günlerin olsun

oferta çok geçmiş olsun , bencede iyi olur bi git görün bakalım çok öpüyorum
papatyacım teşekkür ederim, hani seni 20 ye sokacaktık hadi bacım 30 a bekliyorum artık öptüm nanaktan
doğum yapanlar gözünüz aydın maşaAllah topikimiz bebek sesleriyle doluyo , hepinize bol sütlü günler diliyorum , taze anneler

bizide haberdar et canım merak ettim seni bişey yoktur inş

gıt cnm ıcın rahat eder bızı de haberdar et.bebegın saglıklı ıcın rahat olsun

Bana spinal yapılmıştı ama katater vardı, biraz karısık kafam. Gecen sefer sezeryana ve epidurale bağlı ağrılar açıdından rahattım öyle dayanılmayacak bir ağrı hiç yoktu. İlk ayağa kaldırıp yuruttuklerınde hıssettıklerımı hatırlıyorum sadece bugun gibi. O da yurudukce bırkac gun ıcınde gecıyor. Son randevumda spinal işinin detaylarını soracagım tekrar kafama takıldı dogrusu.

01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.pisikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim

maşaAllah barakAllah değmesin

canim senin durumun nasil oldu?

Sara nobeti gibi mide bulantisi bas donmedi,karin agrisi ve ishal yasiyorum ogunden beri gelen nisan degilmis sanirim rengi seffaf gibiydi.Cok halsizim yaa uzerine tepikliyor cadi oglumda.Bi dogsun isircam yicem onu.Doktor nobet halinde gebelik zehirlenmesi yasadigimi soyledi.Ogun kontrol altinda tuttular 8 saat devam etti bir iki derece tansiyonum kendine gelince gonderdi.Cok ilgisiz davrandilar sinir oldum.Simdi ogine dondum gitmekde istemiom 2mayisa randevum var ozaman doktoruma soyleyecegim ins.Neredeyse sezeryan oluyim alim cocuhu dicem cok kotuyum ins.dayanirim oyle bisi istemem normal istiyorum halim boyle devam etmezse.,.:18:

İşte gitme demek gerekiyor sanırım arkadaşım. Çok kızıyorum bu laflara; "gitme dersen gitmeyeyim, gel dersen gelirim."
Bir komsu bunu diyebilir, ama anne dememeli. Kızının doğumuna günler kala bir zahmet gezilerini, altın günlerini, çay partilerini iptal edebilmeli(((
Sırf annem yuzunden anne-kız ilişkimiz nasıl olacak diye düşüncelerdeyimm inan.

Sanada gecmis olsun canim. bende sisme yok agrida yok sadece uyusuk parmak uclarim.mesele buyuk seyler sıkınti olmuyoda sacimi parmak arama alinca hisetmiyorum.umarim benimde gecer dogum ardindan

Kzılar bende haftalardır bu sorun var biliyorsunuzdur belki. Karpal tunel sendromu diye bırsey dediler. Sağ elimin 3 parmağını hiç hissettmiyorum. Doğumdan sonra geçermiş öyle dediler.
Ağrı zonklama şişme ya da hissizlik çok olunca dolaptan buz gibi bir soda, kola artık ne varsa şişesinini elinize alıp avuçta parmaklarda aşağı-yukarı yuvarlayın. Çok mucizevi bir çözüm oluyor.

Bu tür şikayetlerin varda lütfen git doktora cnm ihmale gelmez. Gebelik zehirlenmesiymiş diyorsun, proteın duzeyıne, zarar gorup gormedıgıne bakarlar belkı gerekıyorsa one cekerler tarıhını bence gıtt

canim senin durumun nasil oldu?

Canim senin hic belirtin yokmu bebisin iyimi neden bukadar uzadi Rabbim en kisa zamanda saglik ve bol sutlu kavustursun sizi ins.Genel dogumlar gununden iki hafta once oluyormus neden bukadar uzadiki acaba doktorun bisi demiyormu.,.¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…