2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sağol bacım bakalım zaman sadace zaman..........

benim de SAT'ım 10 ağustos. galiba mayıs annesi olacağım herkese selamlar
ve a.s. hosgeldınnn

ben de öğretmenim okula giderken her gün yanımda resmen bir kilo meyve götürüyorum. midem kazınınca çıkarıp çıkarıp yiyorum. Güya meyve kilo aldırmazdı..
valla gayet de kılo aldırır.. ınsulın ayarını bozup dolaylı yoldan aldırır hem de.
hayır hanımlar.. ısın basından sıkı tutmakta fayda var -eger mıde ıle alakalı durduramadıgınız bı problemınız yoksa-
ılk 3-4 ay kılo alımı beklenmez.. sımdıden dıkkat edın.
Ama kılo aldınız dıye de strese gerek yok.
Ne kadar erken farkındalıgınız olusursa o kadar ıyı.
Bı de ısın dıger tarafı var; ılk gebelıkte ınsan "beslenmelıyım..beslenmelıyım" dıyor, haklısınız...
yıyın garııı:))
cok sacmaladım ya

en azından riskli gebelik korkusu kalkıyormuş. ikincil trimesrit miydi neydi :) ona giriyoz hamileliğin eğlenceli zamanlarıymış:) öyle okudum

heeee ozaman bir ay daha sabredersem eğlenceli zamanlara ulaşabilecğim desene şu an benim karnım 3 kat topu tüfeği yok valla apartman diktim 3 katlı en büyük katıda 1. kat ayyy inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil.

canım önceki yediğimden farklı öğle çorbası koydum araya otomatik olarak vücut yağ depoluyo elimde değil dur diyorum ama olmuyo

benim de SAT'ım 10 ağustos. galiba mayıs annesi olacağım herkese selamlar
hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı gebelikler dilerim sanada. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın.

benimde birde randevum çok stresliyim bebeğin kalp atışları duyulur umarım.

inşallah duyarız canım. Sabah 5:30 a doğru ancak uyuyabildim. Göğsümde bir taş ağırlığı var, bir sesini duysam rahatlıcam. Şu 12 haftayı sağlıkla bir atlatsak biraz daha rahatlıcam ama.Gerçi benim stresim 9 ay bitmez.

canım önceki yediğimden farklı öğle çorbası koydum araya otomatik olarak vücut yağ depoluyo elimde değil dur diyorum ama olmuyo

otoımmun bı durum. zayıfsan eger vucut -ılerde gerekecek- yagları depoluyor olabılır.

9 ay mı heheheh
keske 9 ay olsa..
o uc aylar bıtmezzzz...
dogar su 40 gun bı gecse..
ılk uc ay onemlı bı gecse..
6ayı bı dolsa emzırme dısında baska bısey vermek zorunda kalmadan bı tamamlasak..
ek gıda..ahhh bı yese...
ne yedırsem..
dısler...
yası yaklastı adımlar...
heeee bı de sureklı degısen huyları:)))
benım kızım masaellahlık..hıc ugrastırmadı cok da soylenecek bısey bulamıyorum ama
zaman ve planlama mevzusunda beklemek sabretmek annelıgın ılk sınavı...
ama o guzellıkler yok mu...
neler neler bambaska yaww
ılkınde bır bebegımız olacak nasıl olacak dıye heyecanlanıyorduk
sımdı de kızımın bı arkadası kardesı mı olacak dıye heyecalanıyoruz..cok guzel yaaa

gökdelen dikeceğimiz zamanlarda gelecek inşallah:))

otoımmun bı durum. zayıfsan eger vucut -ılerde gerekecek- yagları depoluyor olabılır.

canım pek zayıf olduğumda söylenemez ama vücut şekli değişmeye başladığı için sanırım ben bu durumu daha yoğun yaşıyorum 68 dim 70 oldum nerde durur bilmem artık

valla ben baya bir şey kattım galiba badem, ceviz ve fındık, sabahları azıcık bal, kilo problemim var diye yemediğim bulgur, pirinç girdi hayatıma, 2 bardak süt ve tabi meyve bunlar girince almasam şaşardım zaten normalde çok almasam bari. yorgunluktan yürüyüş yapasım da gelmiyor. yandım ben (

gökdelen dikeceğimiz zamanlarda gelecek inşallah:))

inşallah yarın doktora gidicem bakalım neler diycek doktor bulmak ne zor şeymiş giderim bir yere diyordum devlet hastanelerinden gözüm korktu özeller 3000-4000den ağzını aşağı açmıyo hala karar veremedim yahuu

arkadaşlar imreniyorum size. yemek yemeyi düşünüyorsunuz. benim mide muaf, yiyebildiğim şeyler sınırlı. su içmeye bile korkuyom mide bulantılarından

günaydın güzel mayıs anneleri
bi kaç gündür okuyamadım baya çoğalmış sayfalar
hergeçen gün yeniler aramıza katılıyo hayırlı olsun hepsine sağlıkla kucaklarız hepimiz bebeklerimizi inş
bende hastaneye gittim tahlil vermişti doktor onları yaptırdım öğlenden sonra sonuçlar çıkacak dr ozaman gösterecem çok heycanlandım sanki ilk defe gidiyorum dr kalbim çıkacaktı yerinden sanki hayır dualarınızı esirgemeyin inş sonuçlar güzel çıkar

arkadaşlar imreniyorum size. yemek yemeyi düşünüyorsunuz. benim mide muaf, yiyebildiğim şeyler sınırlı. su içmeye bile korkuyom mide bulantılarından
Allah yardımcın olsun canım. ama inan olması bi dert olmaması bir dert. benim de sürekli midem kazınıyor sanki 3 gün aç kalmışım gibi. kilo alıyorum. az kaldı inşallah 1-2 hafta sonra geçecek. ama doktorun verdiği bulantı hapı falan varsa kullan yoksa mide kapakçıkları gevşeyebiliyormuş

Son düzenleme:

saol canım, sabırla geçmesini bekliyorum. dediğin gibi olsa bir dert olmasa bir dert. vücut bir şekilde alışmaya çalışıyor.
mide ilacı verdi ve kullanıyorum.

ahh kuzucum bunlar kilo yapan şeyler değil ki aksine sana ihtiyaç olan yiyecekler ben ne yapayim burger kingler, pizzalar ,0 süt , bol çikolatalı pasta vs vs :) yine de kilo konusunda başarılıyım diyorum , çünkü ben hamilelikten önce acayip takıntılı bişeydim bir anda yemeye başladım resmen :)

Ohhhhh kızlar bugün ilk hamiş kıyafetimi aldım pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyordum artık , şu anda göbeği salmış vaziyette yazıyorum sizlere ne büyük rahatlıkmış anlatamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…