kızlarr şuan büromdayım proje çizmem lazım ama forumdan çıkıpta iş yapasım gelmiyobir elimde süt bir elimde pc umurumdamı dünyaaa
sağol bacım bakalım zaman sadace zaman..........canım bukadar sıkma kendini onlar hep olumsuz şeyler söylerler zaten. çocuk aşağıda tutunmuş olabilir. dinlen tabiki bolbol. alttan bakma sonrası hafif kanama olabiliyormuş olursa hemen meraklanma diye söylüyorum. ayrıca benim drumda keseden sonra b hcg ye gerek yok dedi. sen bol bol dinlenmeye çalış fazla ayakta kalma. geçer bu zor zamanlar merak etme kendini rahat hissetmezsende 1 hafta sonra tekrar git. dr un içine sinmediyse başka birine git bence?
ve a.s. hosgeldınnnbenim de SAT'ım 10 ağustos. galiba mayıs annesi olacağım herkese selamlar
valla gayet de kılo aldırır.. ınsulın ayarını bozup dolaylı yoldan aldırır hem de.ben de öğretmenim okula giderken her gün yanımda resmen bir kilo meyve götürüyorum. midem kazınınca çıkarıp çıkarıp yiyorum. Güya meyve kilo aldırmazdı..
hayır hanımlar.. ısın basından sıkı tutmakta fayda var -eger mıde ıle alakalı durduramadıgınız bı problemınız yoksa-için rahat olsun canım ayda bir kilo almak normalmişama sonrası için benim gözüm korkuyo sanki daha hızlı ilerliyormuşuz gibi geliyor bana nedense kilo takıntısı olan biri olarak 68 de 70e çıktım 70i terazide hiç görmemiştim tuhaf geldi
en azından riskli gebelik korkusu kalkıyormuş. ikincil trimesrit miydi neydi :) ona giriyozhamileliğin eğlenceli zamanlarıymış:) öyle okudum
hayır hanımlar.. ısın basından sıkı tutmakta fayda var -eger mıde ıle alakalı durduramadıgınız bı problemınız yoksa-
ılk 3-4 ay kılo alımı beklenmez.. sımdıden dıkkat edın.
Ama kılo aldınız dıye de strese gerek yok.
Ne kadar erken farkındalıgınız olusursa o kadar ıyı.
Bı de ısın dıger tarafı var; ılk gebelıkte ınsan "beslenmelıyım..beslenmelıyım" dıyor, haklısınız...
yıyın garııı:))
cok sacmaladım ya
hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı gebelikler dilerim sanada. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın.benim de SAT'ım 10 ağustos. galiba mayıs annesi olacağım herkese selamlar
benimde birde randevum çok stresliyim bebeğin kalp atışları duyulur umarım.
canım önceki yediğimden farklı öğle çorbası koydum araya otomatik olarak vücut yağ depoluyo elimde değil dur diyorum ama olmuyo
hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı gebelikler dilerim sanada. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın.
inşallah duyarız canım. Sabah 5:30 a doğru ancak uyuyabildim. Göğsümde bir taş ağırlığı var, bir sesini duysam rahatlıcam. Şu 12 haftayı sağlıkla bir atlatsak biraz daha rahatlıcam ama.Gerçi benim stresim 9 ay bitmez.
heeee ozaman bir ay daha sabredersem eğlenceli zamanlara ulaşabilecğim desene şu an benim karnım 3 kat topu tüfeği yok valla apartman diktim 3 katlıen büyük katıda 1. kat ayyy inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil.
otoımmun bı durum. zayıfsan eger vucut -ılerde gerekecek- yagları depoluyor olabılır.
otoımmun bı durum. zayıfsan eger vucut -ılerde gerekecek- yagları depoluyor olabılır.
gökdelen dikeceğimiz zamanlarda gelecek inşallah:))
hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı gebelikler dilerim sanada. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın.
hoşbuldum canım
yaş 24,5kilo 60 la başladım 62 oldum SAT : 10 ağustos muhtemel doğum tarihi : 17 mayıs öğretmenim burdurda yaşıyorum . denizlide doktora gidiyorum .
Allah yardımcın olsun canım. ama inan olması bi dert olmaması bir dert. benim de sürekli midem kazınıyor sanki 3 gün aç kalmışım gibi. kilo alıyorum. az kaldı inşallah 1-2 hafta sonra geçecek. ama doktorun verdiği bulantı hapı falan varsa kullan yoksa mide kapakçıkları gevşeyebiliyormuşarkadaşlar imreniyorum size. yemek yemeyi düşünüyorsunuz. benim mide muaf, yiyebildiğim şeyler sınırlı. su içmeye bile korkuyom mide bulantılarından
Allah yardımcın olsun canım. ama inan olması bi dert olmaması bir dert. benim de sürekli midem kazınıyor sanki 3 gün aç kalmışım gibi. kilo alıyorum. az kaldı inşallah 1-2 hafta sonra geçecek. ama doktorun verdiği bulantı hapı falan varsa kullan yoksa mide kapakçıkları gevşeyebiliyormuş
valla ben baya bir şey kattım galiba badem, ceviz ve fındık, sabahları azıcık bal, kilo problemim var diye yemediğim bulgur, pirinç girdi hayatıma, 2 bardak süt ve tabi meyve bunlar girince almasam şaşardım zaten normalde çok almasam bari. yorgunluktan yürüyüş yapasım da gelmiyor. yandım ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?