2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bu tür şikayetlerin varda lütfen git doktora cnm ihmale gelmez. Gebelik zehirlenmesiymiş diyorsun, proteın duzeyıne, zarar gorup gormedıgıne bakarlar belkı gerekıyorsa one cekerler tarıhını bence gıtt

Biktim artik yaa gidiyorum 4saat gozaltinda tutyor idrarda protein 3e cikiyor tansiyon9/5e dusuyor 4saat basi boyle devam ediyor duzelince gonderiyorlar.tansiyon takibi istiyorlar yoruldum artik.Gecen 8saat surdu sonrada protein temizlenmis durduk yere anlamadim nasil oluyo sonra tansiyonda bir iki drece duzelmis ya bilmiuor yada onemsemiyorlar.Her anda acile gitmek yorucu.,.

Desenize elliye kaldim oglum cok yoruyor beni simdiden dogum enerjilerimide somurdu..

Dualarım inanın hepinizle canım..

Canım bizi de haberdar et lütfen ağdaya gittim geldim, aklım sendeydi. Geçen sefer ki kontrol de doktor bana dedi ki gelecek sefer alttan mauyene edecem ona göre gelin, bir moralim bozuldu ki sorma sanki ben pis gidiyom her seferinde ((((

Aynen canim takiptesin zaten dr unutmuyor hic birseyi demistin onemli birsey olsa muhakkak soylerdi.

Sahiden masallah:) onumuzde daha 2 gun var nisanin bitmesine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim

Canım sende kavuşuyorsun ne güzel yavruna.allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen deniyirum bu yontemi cunku ameliyat falan olmak istemiyirum.umarim banada iyi gelir.cunku hic his yok

allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün gittim açılma artmış sabah sekizde gel dedi normal doğum olcakmış inş ama hiç sancım yok sancı eşiğin yüksek dedi az öncede nişanım geldi ama hala sancım yok inanamıyodum şimdi heyecanlanmaya başladım nolur dua edin bana da bebeğime sağsağlim kavuşmam için

canım allah tek avazda kurtarsın ne guzel agrısız cılman olmuş hemencecık yarın dogurursun ne guzel darısı bızım basımıza bızı haberdar et

Allah yardimcin olsun, sağ salim kavuşursun ins bebegine

Allah yardımcın olsun cnmm hepimizin yardımcısı olsun. Yaaa bndede bi kaç gündür sinirlilik hali mevcut nie oldu nasıl böle oldum anlam veremiorum snde bana dua et olur muuu

Allah yardimciniz olsun sag salim bebeklerinize kavustursun insallah.

Aa ilk kez boyle diyen doktor gordum yaa, bazilari var kizar bile sagliksiz neden aldirdin diye. Kadin mi doktorun?
Acaba baska bisi mi kastetti ki..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş güzel geçer kolayca alırsın kucağına canım heyecan yapma oluyo bitiyo

Hmm Allah kurtarsın csnım bakalım sabaha bekliyecek mi inş kolay geçer

Geldim doktordan çok bekledik sanki bütün hamişler bugünu bulmuş . Herşey yolunda çok şükür bir sorun yok.içim rahatladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Desenize elliye kaldim oglum cok yoruyor beni simdiden dogum enerjilerimide somurdu..
Canım ya Allah yardimcin olsun. Seni merak ediyorum hep.

Arkadaşım Allah yardimcin olsun. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.

Allah yardimcin olsun arkadaşım sağlıkla kucaginiza almaniz dileğiyle

gozu aydin canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…