Bu tür şikayetlerin varda lütfen git doktora cnm ihmale gelmez. Gebelik zehirlenmesiymiş diyorsun, proteın duzeyıne, zarar gorup gormedıgıne bakarlar belkı gerekıyorsa one cekerler tarıhını bence gıtt
Desenize elliye kaldim oglum cok yoruyor beni simdiden dogum enerjilerimide somurdu..
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.pisikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim
maşaAllah barakAllahdeğmesin
Dualarım inanın hepinizle canım..ne çatı muayenesi nede nts istedi 1 hafta önce çektirmiştim nts normal demişti kafasının kanala çok girdiğini her an doğurabileceğimi söyledi eski dikiş yerlerin yırtılabilir yarın alalım dedi inşallah sıkıntısız geçer dua edin canım
Canım bizi de haberdar et lütfen ağdaya gittim geldim, aklım sendeydi. Geçen sefer ki kontrol de doktor bana dedi ki gelecek sefer alttan mauyene edecem ona göre gelin, bir moralim bozuldu ki sorma sanki ben pis gidiyom her seferindeİçim rahat etmedi düştüğüm için bebek hareketleride az olunca doktora gideyim dedim eşim birazdan gelip alacak beni bişey yokturda içim rahat etmeyecek başka türlü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim takiptesin zaten dr unutmuyor hic birseyi demistin onemli birsey olsa muhakkak soylerdi.canım benım dr her ay duzenlı kan ve ıdrar kulturu ıstedı. 26 haftadan sonra allaha sukur sıkıntım olmadı.son donemde bıle herhafta cagırmadı 15 gunde bır cagırdı.hep doppler yaptı ben herseferınde son haftalar her hafta gelmek ıstıyom dedım dopplere gore tehlıke gorsem ben gel derım dedı.en son 22 nısanda gordu sancın olmazsa dırek 2 mayısta sezayana gel dedi. tahlıl falan demedı. bakalım hayırlısyla cuma olsun
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.pisikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim
maşaAllah barakAllahdeğmesin
Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
İşte gitme demek gerekiyor sanırım arkadaşım. Çok kızıyorum bu laflara; "gitme dersen gitmeyeyim, gel dersen gelirim."
Bir komsu bunu diyebilir, ama anne dememeli. Kızının doğumuna günler kala bir zahmet gezilerini, altın günlerini, çay partilerini iptal edebilmeli(((
Sırf annem yuzunden anne-kız ilişkimiz nasıl olacak diye düşüncelerdeyimm inan.
Kzılar bende haftalardır bu sorun var biliyorsunuzdur belki. Karpal tunel sendromu diye bırsey dediler. Sağ elimin 3 parmağını hiç hissettmiyorum. Doğumdan sonra geçermiş öyle dediler.
Ağrı zonklama şişme ya da hissizlik çok olunca dolaptan buz gibi bir soda, kola artık ne varsa şişesinini elinize alıp avuçta parmaklarda aşağı-yukarı yuvarlayın. Çok mucizevi bir çözüm oluyor.
allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün gittim açılma artmış sabah sekizde gel dedi normal doğum olcakmış inş ama hiç sancım yok sancı eşiğin yüksek dedi az öncede nişanım geldi ama hala sancım yok inanamıyodum şimdi heyecanlanmaya başladım nolur dua edin bana da bebeğime sağsağlim kavuşmam için
allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün gittim açılma artmış sabah sekizde gel dedi normal doğum olcakmış inş ama hiç sancım yok sancı eşiğin yüksek dedi az öncede nişanım geldi ama hala sancım yok inanamıyodum şimdi heyecanlanmaya başladım nolur dua edin bana da bebeğime sağsağlim kavuşmam için
Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
Dualarım inanın hepinizle canım..
Canım bizi de haberdar et lütfen ağdaya gittim geldim, aklım sendeydi. Geçen sefer ki kontrol de doktor bana dedi ki gelecek sefer alttan mauyene edecem ona göre gelin, bir moralim bozuldu ki sorma sanki ben pis gidiyom her seferinde((((
İnş güzel geçer kolayca alırsın kucağına canım heyecan yapma oluyo bitiyoKızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
Canım ya Allah yardimcin olsun. Seni merak ediyorum hep.Desenize elliye kaldim oglum cok yoruyor beni simdiden dogum enerjilerimide somurdu..
2 takim pijama almistim canim ama gecelik sartmis
Cunku odaya gelince benim pijama oldugu icintek ustunu
Giy dediler cunku altta sonda var bide surekli kanamani
Kontrol ediyolar ilk ayagi kaldirdiklarinda gecelik
Olsaydi ustumde g...acik gitmezdim tuvaleterezillikkkkkk
)) ;; )) cok guldum ya allah seni bende bi gecelik bi pijama koydum bakalim....gece giymeyede eski gecelik koydum bakalim....sondayi ne zaman cikardilar canim
tatlım ne zaman doğum kısmetse?
6 mayis ck teyzos
İçim rahat etmedi düştüğüm için bebek hareketleride az olunca doktora gideyim dedim eşim birazdan gelip alacak beni bişey yokturda içim rahat etmeyecek başka türlü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?