2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

içindeki bebekten o tatlım iyi yapmışsn bnde çocuk gibiyim. bugun plates topuna çıkıp zıpladım annem diyo kızm napıyosun bebek gelecek erken daha. bende dedim yok anne kanala giriyomuş böyle yapınca :) iyice sapıttım yani. heleki sen 40. haftandasın bide

çok guzel bir liste olmuş ellerinize sağlık doğum yapan tum annelerimizi topluca tebrik ediyorum.herşey vakti ve zamanı gelince gerçekleşiyor yarın listeye eklenmeyi bekleyen anneler de var ne guzel.bense bekleyışlerdeyim benimle aynı bdt olan anneleri gordum doğurmuşlar iki gundur doğuracakmış gibi ağrılar ve sancılar çekiyorum bugun pzt olduğundanmıdır nedir uzun sıralar bekledim doktorda randevusuz gittim hal böyle olunca...bizim sadece kilomuz az onun haricinde bi sorun yok suyu plasentası iyi yaşlanma henuz yok kanala girmemiş.her şeyi iyi didi didi didi.....o zaman neden bukadar sancım var hepte gece :44: belimi bukuyorlar sanki.kalça kemklerim ayrılacak sanki. ikinci gebeliğim ilkinde hiççç boyyle sorumlarım olmamıştı :26:unuttummu acaba diyorum etrafımdakilerde bana hak veriyor...annem kadın da herşeyi bıraktı geldi doğurcam die tık yok ...aslında tık varda icraat yok nasıl ifade etsem bilemedim...bu ağrılar doğum sancılarını hatırlatıyor moralim bozuluyor ne guzel duşunmuyor vakti gelince çekicez biticek gidecek diyordum ama boyle surekli kendini hatırlatırsa olmaz ki dimi ama....

Slm arkadaşlar nasılsınız. Kızımla çok mutluyum şu an. Ama bir sorunumuz var. Kızım hiç uyumuyor özellikle de gece. Göğsümü alıyor ama süt daha gelmedi. Ne olur dua edin de sütüm gelsin. Kolay bir doğum yapmadım çok çektim isterseniz
sonra yazarım. İ̇nşalla sizlerin doğumu kolay olur

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim

İkiniz için de dua ettim arkadaslarım, insallah su gibi acısız sıkıntısız kolay doğumunuz, nıtür topu gibi bebeleriniz olur.

Geldim doktordan çok bekledik sanki bütün hamişler bugünu bulmuş . Herşey yolunda çok şükür bir sorun yok.içim rahatladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh çok geçmiş olsun cnm...

Doğumun yorgunluğu ve stresindendir arkadasım. Her fırsatta dinlenmeye uyumaya çalış. Uyku, sıcak duş sütü en çok getiren şeyler.
Tahin helvası, humana still tea, bol bol su, sulu tatlı meyveleri ihmal etme. Hiçbiri faydalı olmuyorsa sağmayı da dene istersen, ve bir de en son Maltlı içecekler var, onları da içebilirsin....İnşallah en kısa zamanda sutun bol bol gelir.

Çok haklısın senin yerine koydum da kendimi ama yine de kendin ve bebeğinin sağlığı için azcık sabır ihmal etme.

Canim cok gecmis,okurken ben tuhaf oldum..neyse ki durumunuz iyi :)
Cok sevindim abinle olmana da :)
En azindan kisa surede olsa abinle,annenle kafan rahat olacak..insallah cok guzel gecer o surec,dualarimdasiniz..

Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar

gozunuzaydiinn :)
Gecmis olsun..Insallah cabucak gecer sizilar acilar..

Ne bekliyorlar telefonda konusurken merak ediyorum :)
Doguruyorum sonra ararim diyecem bi daha bakalim ne olacak :))))

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim

Allah yardimciniz olsun miniginle ikinizin..
Saglikla kavusun insallah..

Oyy cok heyecanli :)
Sanci esigin icinde sevindim..
Insallah kolayda bi dogum olur..
Saglikla kavusun meleginle..

Hemen deniyirum bu yontemi cunku ameliyat falan olmak istemiyirum.umarim banada iyi gelir.cunku hic his yok

İnşallah iyi gelir sana da. Benim çok zonklama ve şişlik vardı iki kutuyu elimde ısınana tek tuttum çevirdim, ağrısı tamamen geçti, şişlik azaldı. Hissizlik maalesef ancak doğumdan sonra düzelir diyorlar.

Evet hikayeni bekliyoruz uygun oldugun bir zaman. Rahatlatmaya calis kendini, bol sicak dus, bol sivi mutlaka gelecek sutun de.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklisin canim bnm de bel ve kasik agrim war cok garip simdi diom suyum gelcek simdi diom su olcak bu olcak ama yok sonra yine bos ))

Kızlar 4-5saattir karnım taş gibi yatmama rağmen yumuşamadı. Bebeğimin hareketleride normal herzamanki gibi. Niye bukadar uzadı bu sefer sancı falanmı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bırkac gun takıp edemedım annelerımız cogalmıs hepsine gozunuz aydın dıyorum. Alla analı babalı buyutsun Yarın doguma gırecek arkadaslarım bır avazda ınsallah dualarımdasınız.

Bende bugun 4 defa nstye gırdım hepsınde duzenlı sancım vardı. 80-85leri gordum. Alttan da muayene oldum rahım agzında yumusama varmıs ama sancılar acılma yapmıyormus. Belımde hafif bı sızı var arada kasılmalarım oluyor. Sıddetlı olmadıgı ıcın dk tutmuyorum sımdılık. Bakalım beklıyoruz heyecanla

Dogum yapan butun annisleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah bu listeyi gordukce daha cok heyecanlaniyorum
Bizde allah izin verirse 10 mayista oglusumuza kavusucaz sezeryan dogum olacak insallah

kizlar ya garip bisi war :

sanki cok fena idrar yollari iltihabi olmusum sistik olmusum kasinmaktan gebermisim gibi seyim de hafif sislik cok az tatli bir kasinti war......daha once yasadigim icin bu tarzlari en son asamada bole hfif sis gibi olurdu mi sizce daha once werdigi kasinti kremini suruyum mu

bence önce doktora danış. kreminden bahset eğer izin verirse sür. doğum yaklaştı ne de olsa. oraya su bile kaçırmamak lazımki sonuçta ilaç bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…