2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Geçen gün ben de öyle hissettim dusa girerken sirkeli suyla yukadim kaşıntı gecti ama seninki çok şiddetliyse bence kremi sürebilursin ben hamileligim boyunca sık sık mantar oldum sürdüm krem, sirkeli suyu ilk defa uyguladim onu da burda okumuştum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oturup kalkarken özel bölgesi acıyan arkadaslara zeytin yağı ile masaj yapmanızı öneririm arkadaslar beni çok rahatlatıyor, dıştan tabiki

bence önce doktora danış. kreminden bahset eğer izin verirse sür. doğum yaklaştı ne de olsa. oraya su bile kaçırmamak lazımki sonuçta ilaç bu.
carsamba gidicem dr. a tatlim bakim yikayip kurulayip pudra falan deniyim ;))

Insallah en kisa zamanda sutun bol bol gelir... hic moralini bozma bir kac gun vakit almasi normaldir... sen sut arttirici biseyler deniyebilirsin... sicak havluyla gösune masaj yapabilirsin surekli...
Bebisinde uykusu duzene giricektir elbet anne karninin rahatligi baska onlar icin simdi ordan cikti yerini özluyor sanirim :))
merak ediyorum anne karninda bebekler hangi vakitlerde hareketliyse dogdugundada ayni vakitlerde uyumazlarmis, ve anne karninda uyku vakitleri nasilsa dogdugunda da öyle olurmus dogru mudur bu ?
Birde dogum hikayeni paylasmani isterim ben iyi kötu hazirlikli olmamiz lazim hem tavsiyede vermis olursun :) Sonucta olgun insanlariz kolay olmuycagini biliyoruz.

Bendede bicak batmasi oluyor okadar canim yaniyorki arkaya kadar vuruyor nasil bir masaj yapiyorsun ve ne cesit zeytinyagiyla bende en azindan sansimi denemek isterim.

Bugun besigimiz geldi kuruldu cok şükür
Yarın her yerini silip yerleştirecez esimle ins.:13:
Hastahanede dagitmak icin süs yaptım ben de onlar bitti sadece uzerine etiket yapistiracagim o kaldi.
Birde el eklemlerim asiri agriyor ellerimi bazen kullanirken zorlaniyorum.
Neyse ki bir aydan düştü haydi hayirlisiyla saglikla gelsin bebisler

Masallah anneler baya artmis.yetisemiyoruz hiziniza arkadaslar...tum dogum yapanlari tebrik ederim.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin ins.
Darisi biz kalanlarin basina...:)

Bu ara benim de ellerim ayaklarim o kadar sisiyorki.biranda basladi hemde hayret ettim.
30 nisanda kontrolum var.son kontrolumde bebegim makat durusa gecmisti.bu sefer hayirlisiyla donmustur ins.

Bi de benim aklima bisey geldi.mnee alinti yapamadim ama gorursun ins.acaba her sayfayi okuyamama ihtimaline karsin bu listeyi mayis annelerinde konu olarak guncellesen daha mi pratik olur acaba.arada kacanlar da orda hemen yazar hem.:what:

işte şişelerim bakın bakalım nasl olmuş : )

Eki Görüntüle 1092233

Bence gayet guzel olmus...:thumbup:

Canim bana da bi arkadaşım tavsiye etti, saf zeytin yağını kasiklarima ve özel bolgeme yavaş yavaş masaj yaparak sürüyorum beni baya bi rahatlatti

Bir onceki mesajimda alinti yapamamistim :)

Son düzenleme:
Yeni bebisler gelmis yasasin :))
Erken dogum beklerken en sona kalanlardanim bende
Icerdeki minnos haftasinin altinda kiloda oldugu icin 39 u doldurcaz dedi doktor.
Olmusken artik 14.05.14 tarih olsun dedim.
Durursa neden olmasin dedik bi dahaki kontrole kesin gun keseriz dedi bakalim hayirlisi olsun ins

Iyi geceler canlar tek tek alıntı yapamadım zira posta posta okudum yazılanları gündüz yazmıştım ama silindi mesajım😡doğuran arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah😊doğuma gidecek olanlar allah yardımcınız olsun dualarım sizinle doğuran doğurmak üzere olsn herkese bol süt versin Allah amin😊😊çok yazmasam da geç de olsa okumaya çalışıyorum takipteyim

Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi

Allah yyardımcın olsun cnm sağ salim kucağına al inş bebeğini bizi de habersiz bırakmaa emi

Ayyyy hadi hayirli dogumlarrr cok heyecanlii saglikla kavus minisine insaallah

Günaydın kizlar.
Doğumdaki arkadaşlar allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsin. Kızlar ya doktor akıntı için biokadin fitil verdi hamileler doktor kontrolünde kullansın bebeğe hipertroid yapabilir yazıyor. Doktor verdi ama ben kullanırken korkuyorum son haftalar artık.

Aa ilk kez boyle diyen doktor gordum yaa, bazilari var kizar bile sagliksiz neden aldirdin diye. Kadin mi doktorun?
Acaba baska bisi mi kastetti ki..
Doktorum kadın değil, papatyanın dediği gibi bir sebepten olabilir ben de hemen acaba pis miyim diye düşünmüştüm haklısın herkes korkuyor diye olabilir bu uyarı inşallah da öyledir. Benim doktorum biraz fazla hayırsever ve sürekli köyden gelenlere de bedava bakıyor ondan dolayı mı dedi acaba dedim..

işte şişelerim bakın bakalım nasl olmuş : )

Eki Görüntüle 1092233
Şişelerin süper olmuş canım, Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.

Çoooookkk güzel bir liste olmuş bizlerde oraya adımızı yazdırabilecek miyiz çok merak ediyorum, sanki imkansızmış gibi geliyor :))))

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
Hayırlı olsun şimdiden Allah kolay getirsin, hemencecik ayağa kalkabilesin :)

Geldim doktordan çok bekledik sanki bütün hamişler bugünu bulmuş . Herşey yolunda çok şükür bir sorun yok.içim rahatladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun bir daha da yaşatmasın inşallah...

Seni çok kıskandım şu anda hem korkuyorum o bebişin kucağıma gelmesine hem de o kadar heyecanlıyım :) Sütün de çoğalır inşallah canım..

Canım eşimden bunları istedim, atom bombası mı yapacan evde dedi bana yaaaa, deli bu adam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…