kizlar ya garip bisi war :
sanki cok fena idrar yollari iltihabi olmusum sistik olmusum kasinmaktan gebermisim gibi seyim de hafif sislik cok az tatli bir kasinti war......daha once yasadigim icin bu tarzlari en son asamada bole hfif sis gibi olurdu mi sizce daha once werdigi kasinti kremini suruyum mu
aynen iste banada oyle gelio bakalim insalah bu kadar guzel hikayeler ile donebiliriz bizde.....kizim olucak benim duru ;;;)))
Guzel kokulu kizini hayirlisiyla kucagina al ins.
Hayirli dogumlar bana musade su cilgini uyutucam
Babanin mesai saati bitti simdii bana isbasi
carsamba gidicem dr. a tatlim bakim yikayip kurulayip pudra falan deniyim ;bence önce doktora danış. kreminden bahset eğer izin verirse sür. doğum yaklaştı ne de olsa. oraya su bile kaçırmamak lazımki sonuçta ilaç bu.
Dogumdan öncekine karismaktada haksizlar aslinda ama neyse sen dogumdan sonra surersin....Makyajsiz olmaz zaten yorgun ve suratsiz olucaz muhtemelen o sekilde resimde cikmak istemem... sen götur tum malzemelerini dogumdan sonra sur ve cekin guzelce resimlerinizi prensesinizle....
sorma.canim ya artik yanima alirim koca canta ;Hic gulecegim yoktu :))) anneme giydirmisler öyle bir gecelik totosunu daha önce hic görmemistim... zavalli kadin sakliyamadi.
Yarinda dogumlar var bu gidisle ilk 30 da zor olucak gibi simdiden 22 olmus dogum yapan sayisi...bu aksamda doguma giricek olan vardi
cok haksizlik yapiyolar bana sirami aliyolar
Eline saglik canm liste anamiz oldun senkendimide en azindan su 20-30 arasinda görmek isterdim
Cok gecmis olsun canm zorlaniyorsun zaman gectikce böyle giderse sezeryan olman daha iyi gibi... yinede normal dogumda israrci ol ama bol bol kontrole git biliyorum acile gitmek beklemek skici stresli ama cogu bitti azi kaldi diye dusun...
Doktorda ebede bebisin dogal gelme zamanindan yana burdaki herkes gibi preeklempsi ileri derecede olmadigi icin almaktan yana degiller. ama ilerlerse suni sanci ile alabilirler ki suni epiduralden daha zordur insallah kendiliginden gelir bebis artik... hergun saatlerce yuruyorum tek belirtim kasilma bide özel bölgeme bicak batmasi gibi bisey hissediyorum... onun disinda su gelmesi nisan gelmesi gibi birsey yasamadim.
Al bendende okadar tansiyonum yuksek cikarsa idrardaki protein normallesir... protein yuksekse tansiyonum idarelesir. bu yuzden 2 gunde bir o skici bizi oralarda bekleten kontrollerdeyim
Cogu doktorlar alinmis olana kizar halbuki... Bazilarida dengesizlik edip insanin moralini bozmaya calisiyor.. ama bunun icin moralinin bozulmasi yanlis canm acikca belirtmemis bile cogu doktor her hamile kadinin cati muayenesinden korktugunu biliyor belkide ona göre kendini hazirla demek istemistir.
Allah yardimcin olsun hayirlisiyla sorunsuz alirsin insallah bebisini eline... Bizleri haberdar etmeyi unutma :)
Allah bir avazda kurtarsin, bebisinide sorunsuz eline alirsin insallah... dogumunda kolay gecicek gibi geliyor... bende normal dogum yapicam cok merak ediyorum :)
Gözun aydin canm iyi ettin gitmekle evde rahatsiz bir sekilde oturacagina gitmen isabet olmus :)
Bu arada kalp dinleme cihazi var bebisler icin fiyatlarida uygun 3. kismet olursa ondan alirsin bende ikinciye alicam sonradan ögrendim bunu.
Bende öyleydim erken gelir diye diye hicbisey yapmadim sonuc hala beklemedeyim :)) suan naparsam yapayim cikmiyor...
Bugun esim acili bir yemek yapti acisini az katayim aksi taktirde bebek bugun acilen dogabilir dedi yok onuda denedim gecen cikmadi yine dedim :))
plates topunu simdi bikac dk arasi kullanabilirsin 38. haftalik oldugundada rahatca hoplayarak kullanabilrsin bebisin gelmeside kolaylasir.))
himmm mantikli mikrop oldurucu bi ozelligi war sonucta icine kacirmadan pamulkla faydali olabilir...Geçen gün ben de öyle hissettim dusa girerken sirkeli suyla yukadim kaşıntı gecti ama seninki çok şiddetliyse bence kremi sürebilursin ben hamileligim boyunca sık sık mantar oldum sürdüm krem, sirkeli suyu ilk defa uyguladim onu da burda okumuştum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel kokulu kizini hayirlisiyla kucagina al ins.
Hayirli dogumlar bana musade su cilgini uyutucam
Babanin mesai saati bitti simdii bana isbasi
amin hayatim misil misil uykular dilerim ;)))
Insallah en kisa zamanda sutun bol bol gelir... hic moralini bozma bir kac gun vakit almasi normaldir... sen sut arttirici biseyler deniyebilirsin... sicak havluyla gösune masaj yapabilirsin surekli...Slm arkadaşlar nasılsınız. Kızımla çok mutluyum şu an. Ama bir sorunumuz var. Kızım hiç uyumuyor özellikle de gece. Göğsümü alıyor ama süt daha gelmedi. Ne olur dua edin de sütüm gelsin. Kolay bir doğum yapmadım çok çektim isterseniz
sonra yazarım. İ̇nşalla sizlerin doğumu kolay olur
Bendede bicak batmasi oluyor okadar canim yaniyorki arkaya kadar vuruyorOturup kalkarken özel bölgesi acıyan arkadaslara zeytin yağı ile masaj yapmanızı öneririm arkadaslar beni çok rahatlatıyor, dıştan tabiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler... bu sefer tam tutmus cok tatli olmus :)
Insallah en kisa zamanda sutun bol bol gelir... hic moralini bozma bir kac gun vakit almasi normaldir... sen sut arttirici biseyler deniyebilirsin... sicak havluyla gösune masaj yapabilirsin surekli...
Bebisinde uykusu duzene giricektir elbet anne karninin rahatligi baska onlar icin simdi ordan cikti yerini özluyor sanirim :))
merak ediyorum anne karninda bebekler hangi vakitlerde hareketliyse dogdugundada ayni vakitlerde uyumazlarmis, ve anne karninda uyku vakitleri nasilsa dogdugunda da öyle olurmus dogru mudur bu ?
Birde dogum hikayeni paylasmani isterim ben iyi kötu hazirlikli olmamiz lazim hem tavsiyede vermis olursun :) Sonucta olgun insanlariz kolay olmuycagini biliyoruz.
Bendede bicak batmasi oluyor okadar canim yaniyorki arkaya kadar vuruyornasil bir masaj yapiyorsun ve ne cesit zeytinyagiyla bende en azindan sansimi denemek isterim.
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.pisikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim
maşaAllah barakAllahdeğmesin
Allah yyardımcın olsun cnm sağ salim kucağına al inş bebeğini bizi de habersiz bırakmaa emiCanlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi
Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi
Aa ilk kez boyle diyen doktor gordum yaa, bazilari var kizar bile sagliksiz neden aldirdin diye. Kadin mi doktorun?
Acaba baska bisi mi kastetti ki..
Doktorum kadın değil, papatyanın dediği gibi bir sebepten olabilir ben de hemen acaba pis miyim diye düşünmüştüm haklısın herkes korkuyor diye olabilir bu uyarı inşallah da öyledir. Benim doktorum biraz fazla hayırsever ve sürekli köyden gelenlere de bedava bakıyor ondan dolayı mı dedi acaba dedim..Cogu doktorlar alinmis olana kizar halbuki... Bazilarida dengesizlik edip insanin moralini bozmaya calisiyor.. ama bunun icin moralinin bozulmasi yanlis canm acikca belirtmemis bile cogu doktor her hamile kadinin cati muayenesinden korktugunu biliyor belkide ona göre kendini hazirla demek istemistir.
Şişelerin süper olmuş canım, Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.
Çoooookkk güzel bir liste olmuş bizlerde oraya adımızı yazdırabilecek miyiz çok merak ediyorum, sanki imkansızmış gibi geliyor :))))
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.pisikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim
maşaAllah barakAllahdeğmesin
Hayırlı olsun şimdiden Allah kolay getirsin, hemencecik ayağa kalkabilesin :)Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
Çok geçmiş olsun bir daha da yaşatmasın inşallah...Geldim doktordan çok bekledik sanki bütün hamişler bugünu bulmuş . Herşey yolunda çok şükür bir sorun yok.içim rahatladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni çok kıskandım şu anda hem korkuyorum o bebişin kucağıma gelmesine hem de o kadar heyecanlıyım :) Sütün de çoğalır inşallah canım..Slm arkadaşlar nasılsınız. Kızımla çok mutluyum şu an. Ama bir sorunumuz var. Kızım hiç uyumuyor özellikle de gece. Göğsümü alıyor ama süt daha gelmedi. Ne olur dua edin de sütüm gelsin. Kolay bir doğum yapmadım çok çektim isterseniz
sonra yazarım. İ̇nşalla sizlerin doğumu kolay olur
Canım eşimden bunları istedim, atom bombası mı yapacan evde dedi bana yaaaa, deli bu adam vallaTahin helvası, humana still tea, bol bol su, sulu tatlı meyveleri ihmal etme. Hiçbiri faydalı olmuyorsa sağmayı da dene istersen, ve bir de en son Maltlı içecekler var, onları da içebilirsin....İnşallah en kısa zamanda sutun bol bol gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?