2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım yaa bizim aramızda bi gün var bende kendimi çok enerjik hissediyorum hergün bişeyler yapıyorum biyerlere gidiyorum hiç bi doğum belirtim yok ağrım sancım yok sende bi belirti var mı :)

Hiçbir belirtim yok canım, sadece çabuk yoruluyorum tabii eskisi gibi değilim. Nts de sancı da cıkmadı şimdiye dek. Zaten sezeryan tarihime çok az kaldı 5 Mayıs. Senin doğum şeklin tarihin belli mi?

ben de pıtır pıtır gezıyorum sağda solda doğurucammm gorucem gunumu, bır enerjı bır enerjı :))))

ben de aynen senın gıbıyım yerımde durmuyom sabah annemle 4 tepsı baklava yaptık ben de 3 tane kek yaptım. Keklerı buzluga atcam.persembe gunu bebek kurabıyelerımızıde yapcaz. Gelen gıden cok olcakmış offfffff. Hastaneye esımın tum akrabaları gelıyo habıre arayıp saat soruyolar esıme . Ya eve gelseler hatta 40 gun sonra gelseler. Cuma sabah doguma bes araba gıdılcekmış.hatta kızıyolar cumartesı yapsaydın dogumu rahat rahat gelırdık coguda cuma aksam ısten cıkınca gelcek. Bır hafta sonrada tum sulale gelcekmıs esıme hazırlan dıyolar allhtan kayınvalıdem oglum esıyle karısıyla ılgılenır sız bıze gelın orda yaparız eglenceyı... Ben ne derdındeyım mıllet ne derdınde

Ayy ne guzel dedin o su patladiktan sonraki rahatlama banada nasip olucak mi ki
yada hastanede doktor mu patlaticak acaba cok merak ediyorum ama her iki sekildede rahatlama oluyormus dedigin gibi

ayy canım seni 2009 nisan annelerinden tanıyorum
bende 2013 aralık annesi oldum. Oğlum vardı bide kızım oldu.

Allah senide kurtarsın sağlıcakla..
Cümlenizi

Evettt 2009 nisan annesiyim simdi kismetse 2014 mayis olacak hayirlisiyla :)
Allah bagislasin canim
Ne guzel ikisini de tatmissin saglik uzun omur huzur versin rabbim

Ben ilk doğumda sırf bu gelen giden mevzuusundan hersey yolunda gıderken gece aniden ateslenmiştim. Bosu bosuna 3 gun kalmıstım hastanede sırf bu yuzden. Insanlar cok ıyı nıyetlı sağolsunlar da, annecık ve bebecıgın halını hıc dusunen yok.
Buarada kekleri pişirip mi atıyorsun dolaba, nasıl çözünüyor tadı vs? Ben derin dondurucu çok kullanıyorum ama hıc kek atmadım. Sigara böreği, paçanga, pişmemiş halde poğaca ve kurabiye atıyorum.

Hiçbir belirtim yok canım, sadece çabuk yoruluyorum tabii eskisi gibi değilim. Nts de sancı da cıkmadı şimdiye dek. Zaten sezeryan tarihime çok az kaldı 5 Mayıs. Senin doğum şeklin tarihin belli mi?

aynen benim nts lerde de hiç sancı çıkmıyo biz normal düşünüyoruz bakalım bebişin pozisyonu çatı falan uyğunmuş ama doğum bu bellide olmaz bakalım neler yaşıcaz yaa ben en çok gününü geçirmesinden korkuyorum daha 14 gün var ama allah hepimize zamanında kolay dogumlar sağlıklı bebişler nasip eder inşallahh

keklerı pısırdım sogumalarını beklıyorum. Sonra dılım dılım yapıyorum ama bu sefer 4 parcaya bolcem gelen cok olcak. O sekılde sogumus olarak buz dolabı posetıne koyup donduruyorum. Yencek zmnı erken cıkarabılırsın cozulur ya da mıcrodalgaya yada fırına atabılırsın ..ben pogacayıda borek pısmıs sekılde atıyorum cıkar ısıt harıka oluyor tatları aynı. Kayınvalıdemde su boregı yapcak pıstıkten sonra getırıp benım buzluga atcak. Kolaylık olsun onlara bırde ıkram derdıne dusmesınler

slm kızlar , benm cuam kontrolüm vardı suyum az hala , bebeğim 2 haftada 350 gr almış , bana az geldi sanki ... dr yemek yiyip soluna yatınca yarım saatte 10 hareket etmeli ama benm o kdar çok hareket etmiyo 3-5 kez en faazla , dr şimdi küçük olduğu için karışmak istemiyorum ama böle devam ederse 38 de alırım dedi, yarın yine kontrolüm var bakalım ne diecek her an sürpriz bir şekilde doğum yapabilirim gibime geliyo ... Suyu az olan bi arkadaşım vardı dün kontrolde aniden suyun daha da azaldığını söyleyip suni sancı ile doğurtmuşlar 37+4, ben de bgn 36+5 im hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Tüylerim diken diken oldu inan. Ablam yiğenimin, su çiçeği çıkardığını haber verince, senin suan gerceğini yasadıgın seylerı şöyle bir geçirdim gözümün önünden film şeridi gibi... Hemen doktorumu aradım sordum, bır sorun olmaz dedı ama ben Demir hastalanırsa, doğunca hemen bebeğe ya da bana geçirirse, bebeği emziremezsem vs... ayrıca Demir'e kim bakacak sorusu? Hala kulucka süresi devam ediyor, kendimi iyiye de kotuye de hazırladım

Bnim doğumum da 5 mayıs. Çok badireler atlattın canım vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. İzne çıktın, misafirlerin gitti yine de bir rahat edemedin. Senin iyi hissetmen için birşeyler söylemek istiyorum ama moralinin Kuzey için çok bozuk olduğunu çok iyi biliyorum.
Çok hassas bir dönemdesin. Çevrenden, annenden maksimum destek almaya çalış. Kuzey toparlanamzsa doğuma dek belki annen doğum sırasında yanında kalıp ona bakar, bu çok daha önemli değil mi? Biraz kendini ve karnındakini de düşün...Artık lütfen kucağına alma Kuzey'i. Sana da söylenmiştir sebebi, plasentanın ayrılmasına neden olabilir, bunun da bir önlemi telafisi yok. Sonlara geldik artık biraz daha sabır. Kuzey de biran evvel iyileşir inşallah kızıl su çiçeği vb değildir.

senide biraz düşünüp eğlenceyi 2 hafta falan sonra yapsalardı keşke sen zaten yorğun uykusuz olursun ee zaten yatıyo olursun o kalabalığı düşünmek bile istemedim ben o konuda rahatım eşimle anlaştık kimseye haber vermeden gidicez doğuma çünki ben kendimi biliyorum stress olurum kalabalıkta o yüzden hastaneye misafir istemiyorum hatta ilk bi hafta evede misafir istemiyorum bi kendimize gelelim bi bebişimizle baş başa kalalımm dimiii yaniii

Off Allah kolaylık versın resmen suru suru mısafır agırlayacaksınız vallahi... Hımm su boreklerı kekler, ben de gelebılır mıyım:))))

Amin inş....Benım doktorum da dıyor kı, halen dogumu tam olarak neyin baslattıgını bılemıyoruz, bır sekılde bebek ve anne tam olarak hazır oldugunda baslıyor dıyor. O yuzden de sezeryan ıcın maksımum sure beklıyor acele etmıyor. Sen de son zamanlara kadar beklersin zararlı değil faydalı sonuçta. Hayırlısı olsun inş.

cok sanslısın valla benım annemler yanımda onlarda ne yaparlarsa yapsınlar. Allhtan kayınvalıdem cok ıyı kızım sen dert etme odandan cıkmazsın yat keyfıne bak ben gelene bebek uyuyor derım.hastaneye gelenlere bırsey yapamam gelme dıyemem ıdare et dedı.ıyı olursan ertesı gun evıne cıkarsın rahat edersın dedı. Eglence dıye bırsey yoktu mıllet kendı ıcat edıyo esım valla sız nerde eglenırsenız eglenın dedı kayınvalıdem saolsun oglum nereye kossun sız bıze gelın ben agırlarım sızı dedı. Benım memleketten babamla kardesım gelcek benım akrabalara annem demedı yoksa onlarda gelırdı. Yakın yerlerden gelenlerı de kayınvalıdem evınde agırlıcakmıs allhtan yakın oturuyoz.

off allah kolaylık versın resmen suru suru mısafır agırlayacaksınız vallahi... Hımm su boreklerı kekler, ben de gelebılır mıyım:))))

gel cnm hep bırlıkte yıyelım zaten ben cok kek yedım yaa offf neyse dogumdan sonra hamurısı ymem bu ara pek doymuyorumda oglusumda tatlı sevıyo ne yapayım.. Pasta boregı ılerleyen gunler ıcın yapıyoruz. Ben annemı 20 gun sonra yollamak ıstıyorum kadıncaz cnm benım ıkı aydır evınden ayrı ..ıyıce yoruldu ...20 gun ıcınde eskı halıme donerım. Gunduzlerı kayınvalıdem ugrar ben ıdare ederım... Bır de 9 aydır bır kayınvalıdede bır annem geldı artık kendı evımde kendı ıslerıme bakmak ıstıyorum ıkı yaslı ınsanı daha fazla yormaya gerek yok

Canm cvbin icin tesekkurler..cok endiseleniyorum insallah bise olmamistir ya evet dedigin gibi ilacin dozu az geldi sanrim bu ayki kontrolumude bi 10 gun aksattim.( ilacimida duzrnli icemedim insallah ondan degerler degismistir.normale doner insallah..yarin dahiliyeye gidicrm..ya cok dusmemis aslinda 0. 31 gibi bi deger cok etkilememisyir.dimi benegimiii..ama ilacimi icmistim duzenli olmasada insallah etkilememistir sence sorun olurmu aglamak istiyorummmmm

canım allh sıfa versın sana da sabır versın... Hamılelıgın basından berı bır yuzun gulmedı ... Ama sabret az kaldı ..kuzeyı kucagına alma allh korusun babası alsın ...dogumdan sonra 40 gun annende kal evıne gecme zaten hemen ıse baslıcan. 40 gun kafan rahat eder..stres yapma ılaclarla oglun ıyılesecek ve zamanında sagsalım bebısıne kavusacaksın

geçmiş olsun cnm,bence doktoruna görün bebişin için sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…