canım yaa bizim aramızda bi gün var bende kendimi çok enerjik hissediyorum hergün bişeyler yapıyorum biyerlere gidiyorum hiç bi doğum belirtim yok ağrım sancım yok sende bi belirti var mı :)
ben de pıtır pıtır gezıyorum sağda solda doğurucammm gorucem gunumu, bır enerjı bır enerjı :))))
Annemde digiyor suyun patladigi zaman sizmaya baslayinca bile okadar rahatliyorsunki kocamannn bir yuk kalkiyor ustunden digiyor ins.Dayanavagim ins.Bebegim icin.,.
Doktorum sezeryan hakkinda bisi demedi normal digiyor keyfim icinde girmek istemiyorum.Destekleriniz icin cok tesekkur edrim.,.kizlar.,.
Bende buaralar hep dogurdugumu goruyorum kolay doguruyorum ama ruyalarimda hep bi ara plesantanin dusmesini bekledigimizi gordum doktorla.,.Nerdee oyle olsa pit die dogursak ruyalarim gibi.,.
ayy canım seni 2009 nisan annelerinden tanıyorum
bende 2013 aralık annesi oldum. Oğlum vardı bide kızım oldu.
Allah senide kurtarsın sağlıcakla..
Cümlenizi
Benimde pazartesi randevum var. doktorda gun belirleyelim dedi.39. Haftada bir gun ayarla dedi.pazartesi konusucaz ama muhtemelen benimde 14 mayis olacak.38+3 gunluk oluyoruz o gun.ayni gun dogurcaz
ben de aynen senın gıbıyım yerımde durmuyom sabah annemle 4 tepsı baklava yaptık ben de 3 tane kek yaptım. Keklerı buzluga atcam.persembe gunu bebek kurabıyelerımızıde yapcaz. Gelen gıden cok olcakmış offfffff. Hastaneye esımın tum akrabaları gelıyo habıre arayıp saat soruyolar esıme . Ya eve gelseler hatta 40 gun sonra gelseler. Cuma sabah doguma bes araba gıdılcekmış.hatta kızıyolar cumartesı yapsaydın dogumu rahat rahat gelırdık coguda cuma aksam ısten cıkınca gelcek. Bır hafta sonrada tum sulale gelcekmıs esıme hazırlan dıyolar allhtan kayınvalıdem oglum esıyle karısıyla ılgılenır sız bıze gelın orda yaparız eglenceyı... Ben ne derdındeyım mıllet ne derdınde
Hiçbir belirtim yok canım, sadece çabuk yoruluyorum tabii eskisi gibi değilim. Nts de sancı da cıkmadı şimdiye dek. Zaten sezeryan tarihime çok az kaldı 5 Mayıs. Senin doğum şeklin tarihin belli mi?
ben ilk doğumda sırf bu gelen giden mevzuusundan hersey yolunda gıderken gece aniden ateslenmiştim. Bosu bosuna 3 gun kalmıstım hastanede sırf bu yuzden. ınsanlar cok ıyı nıyetlı sağolsunlar da, annecık ve bebecıgın halını hıc dusunen yok.
Buarada kekleri pişirip mi atıyorsun dolaba, nasıl çözünüyor tadı vs? Ben derin dondurucu çok kullanıyorum ama hıc kek atmadım. Sigara böreği, paçanga, pişmemiş halde poğaca ve kurabiye atıyorum.
Canım inan ağlamamak için zor duruyorum çok mutsuzum sıkıldım artık tüm heyecanım gitti omuzumda feci ağrıyor kuzey ateşli mız mız burnumdan getiriyor daha eksiklerim bitmedi nasıl yapıcam bilmiyorum doğumu 5 mayıs ta planladık iki gün önce sonra farketmez dedik.bebek dün 3080gr dı. Pazartesi biraz daha büyümüş olur. Bir an önce doğsun karnımdakinden daha iyi olur. Bügün koca çocuğu kucağımda taşıdım kaç kere beş gün sonra doğumum var dedim kan alan hemşireye dehşetle baktı bana. Ne yapayım yani çocuk ağlarken düşünemiyorki insan sen beni anlarsın biliyorum. Şimdi çıkıp işlerimi halledeceğim yavaş yavaş yürürüm ne yapayım kuzeyi anneme bıraktım. İnşallah doğuma kadar iyi olur yavrum. Stresten mahvoldum yine anlayacağın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de aynen senın gıbıyım yerımde durmuyom sabah annemle 4 tepsı baklava yaptık ben de 3 tane kek yaptım. Keklerı buzluga atcam.persembe gunu bebek kurabıyelerımızıde yapcaz. Gelen gıden cok olcakmış offfffff. Hastaneye esımın tum akrabaları gelıyo habıre arayıp saat soruyolar esıme . Ya eve gelseler hatta 40 gun sonra gelseler. Cuma sabah doguma bes araba gıdılcekmış.hatta kızıyolar cumartesı yapsaydın dogumu rahat rahat gelırdık coguda cuma aksam ısten cıkınca gelcek. Bır hafta sonrada tum sulale gelcekmıs esıme hazırlan dıyolar allhtan kayınvalıdem oglum esıyle karısıyla ılgılenır sız bıze gelın orda yaparız eglenceyı... Ben ne derdındeyım mıllet ne derdınde
keklerı pısırdım sogumalarını beklıyorum. Sonra dılım dılım yapıyorum ama bu sefer 4 parcaya bolcem gelen cok olcak. O sekılde sogumus olarak buz dolabı posetıne koyup donduruyorum. Yencek zmnı erken cıkarabılırsın cozulur ya da mıcrodalgaya yada fırına atabılırsın ..ben pogacayıda borek pısmıs sekılde atıyorum cıkar ısıt harıka oluyor tatları aynı. Kayınvalıdemde su boregı yapcak pıstıkten sonra getırıp benım buzluga atcak. Kolaylık olsun onlara bırde ıkram derdıne dusmesınler
aynen benim nts lerde de hiç sancı çıkmıyo biz normal düşünüyoruz bakalım bebişin pozisyonu çatı falan uyğunmuş ama doğum bu bellide olmaz bakalım neler yaşıcaz yaa ben en çok gününü geçirmesinden korkuyorum daha 14 gün var ama allah hepimize zamanında kolay dogumlar sağlıklı bebişler nasip eder inşallahh
senide biraz düşünüp eğlenceyi 2 hafta falan sonra yapsalardı keşke sen zaten yorğun uykusuz olursun ee zaten yatıyo olursun o kalabalığı düşünmek bile istemedim ben o konuda rahatım eşimle anlaştık kimseye haber vermeden gidicez doğuma çünki ben kendimi biliyorum stress olurum kalabalıkta o yüzden hastaneye misafir istemiyorum hatta ilk bi hafta evede misafir istemiyorum bi kendimize gelelim bi bebişimizle baş başa kalalımm dimiii yaniii
off allah kolaylık versın resmen suru suru mısafır agırlayacaksınız vallahi... Hımm su boreklerı kekler, ben de gelebılır mıyım:))))
Bendede 3-4 yildir tiroid var ve ilac kullaniyorum levaxin adi da... hamilelikten önce 25 mg iken hamileligimde 50 mg almaya basladim...
Sanirim seninkinin dozu biraz az ama daha önceki ay sorun cikmadigi icin bisey olmaz insallah icini rahat tut ama suan imkanin varsa doktorunu aramanda fayda var...
tiroid yetmezligi iyi degil ama bu sekilde cok vakit gecirmedigin icinde sorun cikmiycaktir insallah.
canım inan ağlamamak için zor duruyorum çok mutsuzum sıkıldım artık tüm heyecanım gitti omuzumda feci ağrıyor kuzey ateşli mız mız burnumdan getiriyor daha eksiklerim bitmedi nasıl yapıcam bilmiyorum doğumu 5 mayıs ta planladık iki gün önce sonra farketmez dedik.bebek dün 3080gr dı. Pazartesi biraz daha büyümüş olur. Bir an önce doğsun karnımdakinden daha iyi olur. Bügün koca çocuğu kucağımda taşıdım kaç kere beş gün sonra doğumum var dedim kan alan hemşireye dehşetle baktı bana. Ne yapayım yani çocuk ağlarken düşünemiyorki insan sen beni anlarsın biliyorum. şimdi çıkıp işlerimi halledeceğim yavaş yavaş yürürüm ne yapayım kuzeyi anneme bıraktım. Inşallah doğuma kadar iyi olur yavrum. Stresten mahvoldum yine anlayacağın.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sara nobeti gibi mide bulantisi bas donmedi,karin agrisi ve ishal yasiyorum ogunden beri gelen nisan degilmis sanirim rengi seffaf gibiydi.Cok halsizim yaa uzerine tepikliyor cadi oglumda.Bi dogsun isircam yicem onu.Doktor nobet halinde gebelik zehirlenmesi yasadigimi soyledi.Ogun kontrol altinda tuttular 8 saat devam etti bir iki derece tansiyonum kendine gelince gonderdi.Cok ilgisiz davrandilar sinir oldum.Simdi ogine dondum gitmekde istemiom 2mayisa randevum var ozaman doktoruma soyleyecegim ins.Neredeyse sezeryan oluyim alim cocuhu dicem cok kotuyum ins.dayanirim oyle bisi istemem normal istiyorum halim boyle devam etmezse.,.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?