Doktorum kadın değil, papatyanın dediği gibi bir sebepten olabilir ben de hemen acaba pis miyim diye düşünmüştüm haklısın herkes korkuyor diye olabilir bu uyarı inşallah da öyledir. Benim doktorum biraz fazla hayırsever ve sürekli köyden gelenlere de bedava bakıyor ondan dolayı mı dedi acaba dedim..
Şişelerin süper olmuş canım, Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.
Çoooookkk güzel bir liste olmuş bizlerde oraya adımızı yazdırabilecek miyiz çok merak ediyorum, sanki imkansızmış gibi geliyor :))))
Hayırlı olsun şimdiden Allah kolay getirsin, hemencecik ayağa kalkabilesin :)
Çok geçmiş olsun bir daha da yaşatmasın inşallah...
Seni çok kıskandım şu anda hem korkuyorum o bebişin kucağıma gelmesine hem de o kadar heyecanlıyım :) Sütün de çoğalır inşallah canım..
Canım eşimden bunları istedim, atom bombası mı yapacan evde dedi bana yaaaa, deli bu adam valla
gunaydin guzel anneler ben kiximi 24.04.2014 de 13;45 de kucagima aldim spinal sezeryan oldum cok rahatti gazim o gun cikti gece ertesi gun ciktik aksam hastaneden hersey yollunda bugun dr knt var bakalim kizim 3.260 gram 50cm dogdu 38+3 de dogdu ada hanim cok guzel bir dogumdu allah herkese nasip etsin tez vakitte kurtarsin dogum yapan anneleride tebrik ediyorum takip edemiyorum bu arada hemen sutim geldi sukurler olsun emiyor kizim bol bol dinlenin uykusuz gunler geliyor :))
yeni bebisler gelmis yasasin :))
erken dogum beklerken en sona kalanlardanim bende
ıcerdeki minnos haftasinin altinda kiloda oldugu icin 39 u doldurcaz dedi doktor.
Olmusken artik 14.05.14 tarih olsun dedim.
Durursa neden olmasin dedik bi dahaki kontrole kesin gun keseriz dedi bakalim hayirlisi olsun ins
masallahh nasil oldu o kg ne ictin ne yedin
biraz riskli geblikti bnmki hep yattım çok zor oldu yattığım yerdede yedim içtim.ama vucutlada alakalı biraz ikizlerimde 2 hafta önden gidiyor şimdi
Bn bebek şekeri yaptrdım sadece kurabiyeyi sevmiorum lohusa şerbeti lokum çikolata falanda tutarız die düşündük
Mina benim de çok sevdiğim bir isim. Güle güle kullansın inşallah:))
haklisin canim bnm de bel ve kasik agrim war cok garip simdi diom suyum gelcek simdi diom su olcak bu olcak ama yok sonra yine bos))
Günaydın güzel annişler :) ben de dün izne ayrıldım iki gündür evdeyiz :) beklenen doğum tarihim 20 Mayıs ... Benim bir aydır belki daha fazladır tam bacak aramdaki kemiklerim ağrıyor özellikle yatıp kalktıktan sonra çok hissediyorum çatın genişliyor diyorlar tecrübesizim sizin de böyle oldu bu ? Burayı okuyunca idrar da protein var mı diye de baktırdım çok şükür çıkmadı ....
kızlar dün gece yazmıştım karnım taş gibi sancımı acaba diye kimse görmedi sanırımsabah uyandım hala o sertlik deva ediyo davul gibi oldu karnım. bebişimde azda olsa hareketli çok şükür. bugun 4te randevum var ozmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum.. aranızda böyle olan varmı kızlarr
Yeni bebisler gelmis yasasin :))
Erken dogum beklerken en sona kalanlardanim bende
Icerdeki minnos haftasinin altinda kiloda oldugu icin 39 u doldurcaz dedi doktor.
Olmusken artik 14.05.14 tarih olsun dedim.
Durursa neden olmasin dedik bi dahaki kontrole kesin gun keseriz dedi bakalim hayirlisi olsun ins
Selam canlar,
Pazartesi sabaha karsi 2de bidigimi epudural sezaryenle kucagima aldim, yaklasik 24 saat sanci cekmeme ragmen bebis tesrif etmeyince daha da uzatmadikikimiz de iyiyiz, hastaneden taburcu olmayi bekliyoruz, hersey yolunda cok sukur, sutumuz de var...Bugunu yasatan, bu melegi bana emanet eden Rabbime sukurler olsun...
Bu arada delikanlim 3500 gr, 52 cm dogdu, bi gun onceki ultrasondan daha agir geldi....
Bu sure zarfinda doguran diger arkadaslari tebrik ederim, Allah saglik sihhat versin, anali babali buyutsun... Bekleyen canlara da bi avazda dogum dilerim...
Gorusmek uzere
Çok haklısın senin yerine koydum da kendimi ama yine de kendin ve bebeğinin sağlığı için azcık sabır ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?